Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
WKS
i co wyszla ta latka? jak tak daj ktos download
elotto
ja wycialem z folderu cv05.img wszystkie pliki o nazwie "replay_4**" i juz mnie nie wywala do windy
WKS
CYTAT(elotto @ Nov 30 2008, 18:41) *
ja wycialem z folderu cv05.img wszystkie pliki o nazwie "replay_4**" i juz mnie nie wywala do windy

Dzieki u mnie dziala 

Osecik14
zrobi ktos do tego patcha kolejorz? ja nie umiem zamienic druzyn ;/ prubowalem sie bawic z tym a tak pozatym to tylko lech jest w 1 patchu w ktorym to kazdy ma inna narodowosc i Bandrowski jest Murzynem ^^ ;]

A i jakim programem zrobic to z cv05?
RCD
Może ktoś dać settings z wyższymi rozdzielczościami?
elotto
wchodzisz do folderu z pesem , pozniej do GASERVER-> IMG-> cv05.img

teraz nie oplaca sie jeszcze robic Lecha, bo zaraz trzeba bedzie dodac aktualizacje i wszystko od nowa robic
.alien
ten patch jest jakis dziwny ja zostaje przy Akonami. jedynie co w GA mi sie podoba to menu. poza tym mam na nim jakies dziwne scinki np w polu karnym przy dosrodkowaniach albo w okolicach srodka pola gdzie jest duzo zawodnikow. na zadnym innym patchu tego niema. dodam ze nie jest to wina sprzetu. Akonami rzadzi
take_me_bite_me
2PLTEAM.rar

Lech Poznań, Wisła Kraków (w other A) i reprezentacja Polskii do Akonami Patch mojej roboty. Wszystko zrobione w Edit. Zapraszam do ściągania i oceniania smile.gif
dziki91
CYTAT(.alien @ Nov 30 2008, 19:44) *
ten patch jest jakis dziwny ja zostaje przy Akonami. jedynie co w GA mi sie podoba to menu. poza tym mam na nim jakies dziwne scinki np w polu karnym przy dosrodkowaniach albo w okolicach srodka pola gdzie jest duzo zawodnikow. na zadnym innym patchu tego niema. dodam ze nie jest to wina sprzetu. Akonami rzadzi

to już sam nie wiem czy ściągać tego patcha, jeśli gra ma mi się ścinać i jeszcze jakieś problemy z wywalaniem to chyba podziękuje.
Może ktoś zaproponuje mi jakiegoś patcha chciałbym żeby były w nim zrobione "Liga Angielska , dokończona hiszpańska , no i reprezentacje " + OF oczywiście sleep.gif
.alien
moze nie wszyscy maja problemy ze scinaniem, co do wywalania to ktos wyzej pisal jak to rozwiazac, dziala ten sposob. ja zostaje przy akonami jest tam wszystko co mi potrzebne. liga angielska, hiszpanska, bundesliga, francuska i wloska + reprezentacje , kitsy w 100% , jest tylko kilkanascie twarzy szczegolnie w bundeslidze niepodobnych ale mi nie przeszkadza.
dziki91
dobra a powiedz co to za wersja teg akonami patcha bo czyałem na innych forach że herby jak i stroje nie wspołgrają z kitserverem i pojawiają się błędy typu

http://img236.imageshack.us/my.php?image=image1da1.jpg
.alien
ja mam v1.0 i wszystko dziala w 100 %
marcin_p
Oto łatka poprawiająca błedy : http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=16324
Po zainstalowaniu należy wejsc w : /gakserver/img/cv06.img i usunąć plik : zfernandinho_1973.bin oraz skopiowac plik map.txt z gakserver/GDB/ do gakserver/GDB/uni. Wszystko działa !!
.alien
update naprawia wywalanie do windy.

p.s. idiotycznie wygladaja oczoje.bne rozowe korki jakie dostaje kilku pilkarzy w kazdym meczu
biggala2310
Ma ktoś może OF z gotowym Partizanem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.