i co wyszla ta latka? jak tak daj ktos download
elotto
Nov 30 2008, 18:37
ja wycialem z folderu cv05.img wszystkie pliki o nazwie "replay_4**" i juz mnie nie wywala do windy
CYTAT(elotto @ Nov 30 2008, 18:41)

ja wycialem z folderu cv05.img wszystkie pliki o nazwie "replay_4**" i juz mnie nie wywala do windy
Dzieki u mnie dziala
Osecik14
Nov 30 2008, 19:10
zrobi ktos do tego patcha kolejorz? ja nie umiem zamienic druzyn ;/ prubowalem sie bawic z tym a tak pozatym to tylko lech jest w 1 patchu w ktorym to kazdy ma inna narodowosc i Bandrowski jest Murzynem ^^ ;]
A i jakim programem zrobic to z cv05?
Może ktoś dać settings z wyższymi rozdzielczościami?
elotto
Nov 30 2008, 19:25
wchodzisz do folderu z pesem , pozniej do GASERVER-> IMG-> cv05.img
teraz nie oplaca sie jeszcze robic Lecha, bo zaraz trzeba bedzie dodac aktualizacje i wszystko od nowa robic
.alien
Nov 30 2008, 19:40
ten patch jest jakis dziwny ja zostaje przy Akonami. jedynie co w GA mi sie podoba to menu. poza tym mam na nim jakies dziwne scinki np w polu karnym przy dosrodkowaniach albo w okolicach srodka pola gdzie jest duzo zawodnikow. na zadnym innym patchu tego niema. dodam ze nie jest to wina sprzetu. Akonami rzadzi
take_me_bite_me
Nov 30 2008, 20:23
2PLTEAM.rarLech Poznań, Wisła Kraków (w other A) i reprezentacja Polskii do Akonami Patch mojej roboty. Wszystko zrobione w Edit. Zapraszam do ściągania i oceniania
dziki91
Nov 30 2008, 21:05
CYTAT(.alien @ Nov 30 2008, 19:44)

ten patch jest jakis dziwny ja zostaje przy Akonami. jedynie co w GA mi sie podoba to menu. poza tym mam na nim jakies dziwne scinki np w polu karnym przy dosrodkowaniach albo w okolicach srodka pola gdzie jest duzo zawodnikow. na zadnym innym patchu tego niema. dodam ze nie jest to wina sprzetu. Akonami rzadzi
to już sam nie wiem czy ściągać tego patcha, jeśli gra ma mi się ścinać i jeszcze jakieś problemy z wywalaniem to chyba podziękuje.
Może ktoś zaproponuje mi jakiegoś patcha chciałbym żeby były w nim zrobione "Liga Angielska , dokończona hiszpańska , no i reprezentacje " + OF oczywiście
.alien
Nov 30 2008, 21:39
moze nie wszyscy maja problemy ze scinaniem, co do wywalania to ktos wyzej pisal jak to rozwiazac, dziala ten sposob. ja zostaje przy akonami jest tam wszystko co mi potrzebne. liga angielska, hiszpanska, bundesliga, francuska i wloska + reprezentacje , kitsy w 100% , jest tylko kilkanascie twarzy szczegolnie w bundeslidze niepodobnych ale mi nie przeszkadza.
dziki91
Nov 30 2008, 22:25
dobra a powiedz co to za wersja teg akonami patcha bo czyałem na innych forach że herby jak i stroje nie wspołgrają z kitserverem i pojawiają się błędy typu
http://img236.imageshack.us/my.php?image=image1da1.jpg
.alien
Nov 30 2008, 22:35
ja mam v1.0 i wszystko dziala w 100 %
marcin_p
Dec 1 2008, 15:14
Oto łatka poprawiająca błedy :
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=16324Po zainstalowaniu należy wejsc w : /gakserver/img/cv06.img i usunąć plik : zfernandinho_1973.bin oraz skopiowac plik map.txt z gakserver/GDB/ do gakserver/GDB/uni. Wszystko działa !!
update naprawia wywalanie do windy.
p.s. idiotycznie wygladaja oczoje.bne rozowe korki jakie dostaje kilku pilkarzy w kazdym meczu
biggala2310
Dec 1 2008, 16:15
Ma ktoś może OF z gotowym Partizanem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.