Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logos By Seba
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Stron: 1, 2, 3
aughj1
kurde, już raczej wszystko rozgryzłem tylko niewiem jak ustawić foliowanie :/
ruszam tymi suwakami jak głupi w każdą strone i nie moge smile.gif

tam napisałes o tym moim logo FAI że czegoś brakuje. Chodzi o foliowanie jedynie smile.gif
no trudno próbuje dalej , juz niewiele brakuje.

dzięki za ten herb staru smile.gif
aughj1
CYTAT(aughj1 @ Apr 10 2009, 11:31) *
ok , dzięki
to kombinuje dalej smile.gif

nie no niemoge zanic tego rozgryźć  sleep.gif

to jest albo faza i płaskorzeźba albo jakies wyostrzenie

podpowiesz mi cos ? 
seba
CYTAT(aughj1 @ Apr 10 2009, 16:33) *
nie no niemoge zanic tego rozgryźć  sleep.gif

to jest albo faza i płaskorzeźba albo jakies wyostrzenie

podpowiesz mi cos ? 

Foliowania
aughj1
więc już tylko foliowania brakuje ?
a ty do tego foliowania dodajesz jeszcze cos ? jakies wyostrzenie ?
seba
CYTAT(aughj1 @ Apr 10 2009, 19:32) *
więc już tylko foliowania brakuje ?
a ty do tego foliowania dodajesz jeszcze cos ? jakies wyostrzenie ?

1.Foliowanie
2. Rendering
3. Perspektywa
4. Cienie

Wszystko.
Kto kumaty to se poradzi. Dyskusję uważam za zamkniętą.
MUFAN
dzieki seba za podpowiedz mm tylko prosbe zapisz mi to logo http://img27.imageshack.us/img27/5127/stary.png w kolorze indeksowanym ale tak zeby bylo to wtopienie biggrin.gif
aughj1
ok wielkie dzięki za podpowiedz
mam tylko pytanie, jak ty ustawiasz foliowanie ? ja ustawiam 15-15-1 i jest dobrze
ty tak samo ?

wesołych swiąt wink.gif
Sergio#20
Mam jeszcze jedną prosbę,zrób jeszcze to logo  w stylu tych z Epatch'a..dzięki
seba
CYTAT(Sergio#20 @ Apr 11 2009, 16:25) *
Mam jeszcze jedną prosbę,zrób jeszcze to logo  w stylu tych z Epatch'a..dzięki

Chętnie, ale w zamian chciałbym żebyś wykonał kilka twarzy dla zawodników Stali Stalowa Wola.
Co ty na to?
aughj1
sorry ze ci zawracam głowe ale mam jeszcze jedno proste pytanie. jak ty indeksujesz te loga ze ci sie nie rozmazują ? juz umiem takie same poza tym ze rozmazane są
jeszcze raz sorry za kłopot
ArsenalEboue
zrób mi proszę Seba te logo w stylu Epatcha:
Friter
Siemka, Seba gratuluję Epatcha, proszę o herb mojego Radomiaczka a tu w powiększeniu
Jeszcze pytanko, mianowicie jak się wstawia flagi??
seba

Logosy rzecz jasna gotowe do wrzucenia do gry.
Friter
Wielkie dzięki, jeszcze mam pytanie który plik odpowiada za flagi??
simono11
A ja cię wyczułem biggrin.gif

W moim logu zastosowałem czarny cień zamiast zielonego (bo wolę taki), oraz nie zastosowałem perspektywy bo wg. mnie źle ona wygląda w grze wink.gif
seba
CYTAT(simono11 @ Apr 20 2009, 20:02) *
A ja cię wyczułem biggrin.gif

W moim logu zastosowałem czarny cień zamiast zielonego (bo wolę taki), oraz nie zastosowałem perspektywy bo wg. mnie źle ona wygląda w grze wink.gif

Brawo, wszystko się zgadza.
4CescFabregas

DOBRE LOGO
nike
witam moge poprosic loga auxxere i az alkmaar smile.gif
mateuszxr1
zrób mi proszę seba te logo w stylu Epatcha:http://pilicakoniecpol.futbolowo.pl/pilica...ms/s_team_2.jpg
ArsenalEboue
Seba, może robisz jeszcze flagi kibiców?? Jak tak to prosiłbym o zrobienie takich flag: http://img216.imageshack.us/gal.php?g=acdseephp.jpg . Bedę wdzięczny...
nike
elo zrobisz mi te logo http://i41.tinypic.com/xc9m6t.png

prosze bardzo mi na tym zalezy tongue.gif
aughj1
no to juz umiem dokładnie takie same loga jak twoje happy.gif

dowód

juz wiem jak to sie indeksuje i jakby co to mam nadzieje ze niemasz nic przeciwko zebym niektórym powiedział jak to sie robi
tylko żeby pomóc innym
aughj1

może być ? napewno nie tak dobre jak seby ale chyba są ok
nike
fajne tylko auxerre troszke za jasne ;/ da sie jakos poprawic kolory ? zobacze co da sie zrobic jeszcze w photoshopie bo tez pracuje w photoshopie tylko w innej dziedzinie a loga mi nie wychodza wink.gif

PS : jest mały błąd gdy chciałem zmniejszyć logo na 64x64 zauważyłem że herb jest w białym tle a nie przezroczystym i tak oto to wyglada ;(

aughj1
nie musisz ich zmniejszac, wrzuc do GGS te 128x128 do tych 64x64 i program automatycznie je zmniejszy
nike
ale nawet jak otworze to w ggs to jest tez takie czerwone u gory i na dole pod herbem sad.gif
seba
CYTAT(aughj1 @ May 14 2009, 22:38) *
no to juz umiem dokładnie takie same loga jak twoje happy.gif

dowód

juz wiem jak to sie indeksuje i jakby co to mam nadzieje ze niemasz nic przeciwko zebym niektórym powiedział jak to sie robi
tylko żeby pomóc innym

Nie mam nic przeciwko. W tym temacie też możesz realizowac zamowienia na logosy, bo ja na chwle obecna nie moge juz patrzec na te loga. Czas na zmiane stylu.
aughj1
ok niema sprawy i dzieki za pozwolenie happy.gif
nike
no niestety nie działa tak jak pisales w grze takze nei dziala moja 1 rada rob logo jak seba w tle przezorczystym a nie bialem a o te zmazy to nie wiem ;/ zapytaj moze seby smile.gif pozdro pozniej zrobie screena jak nie wierzysz jest herb i te zmazy u gory :/ sporbuj zrobic je na nowo ale w tle przezroczystym
kaka_demona
witam, ja bym prosił o taki herb.

http://img291.imageshack.us/img291/20/cd60b65ee7.png

I czy możesz mi wytłumaczyć jak zastąpić go w grze? Np za Dolcan Ząbki. Jaki program potrzebuje i skąd go pobrać. Mam patch: Final Version

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.