Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evo League Patch And Pes 2009 (w Produkcji)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
oposq3
EVO LEAGUE PATCH 2009

BY OPOSQ3,REDE,HUGO9211&OTHERS USERS

Podziękowania :Tomaj,Maciek_pl,Dommanu

Zawartość patcha :

OPTION FILE:

-Wszystkie kluby premier league są prawdziwe
-zaktualizowano transfery
-Bundesliga w miejsce Eredivise
-oryginalne kitsy i logosy
-oryginalne składy i ustawienia

drużyny w others A\B :Wszystkie orginalne + Cska

Moskwa,Bate Borisow,Legia Warszawa,Wisła Kraków,Polonia Warszawa,Lech Poznań,Rubim Kazań,GKS Bełchatów,Paritzian,Santos FC,Ajax,PSV AZ Almakar,NEC,Feyenoord,Sporting Braga,Spara Praga,Hajduk,Sao Paolo,A.Famagusta FC,MSK Zilina,Heart,Dynamo moskawa,Spartak Moskwa.

PRZYŚPIEWKI:

Premiership: (FC Chelsea, FC Arsenal, Manchester United, Manchester City, FC Liverpool, Tottenham Hot., Newcastle. FC Everton, West Ham United, Aston Villa, FC Middlesbrough, FC Fulham, FC Portsmouth, Bolton Wanderers, Blackburn Rovers, Wigan Athletic)

Ligue 1(Olympique Lyon, Marseille, Bordeaux, Paris St. Germain, OGC Nizza)

Serie A: (AC Mailan, Inter Mailand, AS Rom, Lazio Rom, AC Florenz, Udinese Calcio, Sampdoria Genua, Torino, Atalanta Bergamo, Catania Calcio, Reggina Calcio, Juventus Turin, Palermo, SSC Neapel, FC Genua, AC Siena)
Bundesliga: (Bayern München, Werder Bremen, Schalke 04, Hamburger SV, Bayer 04 Leverkusen, VfB Stuttgart, VfL Wolfsburg, Borussia Dortmund, Hertha BSC, Hannover 96, Eintracht Frankfurt, VfL Bochum, Borussia Mönchengladbach, 1.FC Köln, Karlsruher SC, Arminia Bielefeld, Energie Cottbus)

Primera Division: (FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia CF, FC Sevilla, Esp. Barcelona)

Other: (Celtic, Porto, Benfica, Sporting, Olympiakos Piräus, Panathinaikos, Ajax, Feyenoord, Anderlecht, Besiktas, Galatasaray, Fenerbahce,Legia Warszawa,Wisła Kraków,Lech Poznań,Polonia Warszawa)

DODATKI GRAFICZNE I INNE :

- prawidłowe logosy dla wszystkich lig i pucharów
- reaplay logos dla wszystkich lig i pucharów
- nowy ballpack
- nowe rękawice dla bramkarzy
- nowe buty piłkarskie
- nowe bandy w tym sporo polskich
- nowa ściezka dźwiękowa
- nowy tło w grze
-głowne menu PL
-nowe tekstury(pozycji,mikrofonów,stadionów)
-nowy stadion stamford bridge
-nowe murawy na wielu stadionach na każdą pogodę
-nowy scoreboard canal + (teco orginal texture)
barman_2000
Lech Poznań, zeby byl jakis polski klub tongue.gif
JnR
Dokładnie Lech się bardzo by przydał...

Dla mnie i tak najważniejsze jest to aby ktoś wykombinował nazwy i potworzył koszulki drużyn z Anglii i Hiszpanii
donaspl
Własnie neich będzie Lech Poznań. Zagrać Lechem w LM idealnie smile.gif
rafael91
A ja cię prosze żebyś zrobił dobrego Ofa z poprawnymi numerami i pozycjami wink.gif
Tolek
Stroje, loga, nazwiska, Lech i Wisła. Zero ingerencji w statsy graczy. Taka podstawa smile.gif.
oposq3
no właśnie czekam na jakiś edytor OF bo tak to nazw napewno nie bedzie wiec chwila moment i poczekamy
a wiec zrobimy że lech wisła i legia będą
adashko
No i oczywiście transfery, bo wyszło na to że w FIFIe składy są bardziej aktualne ohmy.gif
Poprawne numery też bardzo ważne, bo jak widzę gracza z pola z "1" to aż razi w oczy cool.gif
geforc
Śląsk Wrocław , jako najlepszy beniaminek tego sezonu obowiązkowy , a reszta to Wisła , Lech
rafael91
No chyba Cię coś boli zestaw Legia, Wisła, Lech jest obowiązkowy później można rozmawiać o innych zespołach
Silent Killer
Wisła , Lech oczywiście , Legia , najbardziej zasłużone kluby - Górnik Zabrze , Ruch Chorzów
krzysiek7
najlepiej by sie przydal taki Orange Extraklasa Patch jak na Pes 08 ale jak maja byc polskie druzyny to bardzo bym prosil o ODRE OPOLE....no i oczywiscie zeby byly jakies derby niech bedzie Slask,Ruch,Legia,Wisla,Lech bylo by super
manio3
ja bym chciał LECHA I WISŁĘ

co do EKSTRAKLASY to ja jak wyjdą jakieś edytory będę tworzył taki patch, lecz jest jedno ale nie umiem robić twarzy... postaram się zebrać jakiś ludzi do pomocy smile.gif
Ardudark
Lech, Wisła i Legia obowiązkowo w other a! Przydadzą się też wszystkie zespoły LM i Bundesliga w miejsce Eredivisie. To tyle cool.gif

P.S. i oczywiście poprawione reprezentacje happy.gif
Archilus
Eredivise proszę nie ruszać
bundesliga - other B
Lech, Wisła w other a (jak się zmieści to może być jeszcze od biedy Legia) xD
geforc
a że sie spytam , po ki h... legia ?? co osiągneli w tym roku ?? NIC , zero , rozumiem lech , wisła , ale legia Oo , to może damy Zagłębie lubin i Korone Kielce ...
Tomi84
QUOTE(geforc @ Oct 18 2008, 01:10) *
a że sie spytam , po ki h... legia ?? co osiągneli w tym roku ?? NIC , zero , rozumiem lech , wisła , ale legia Oo , to może damy Zagłębie lubin i Korone Kielce ...

Naucz się najpierw kolego, że nazwy klubów piszemy DUŻĄ literą. I nie wiem o Ci chodzi, że Legia nic nie osiągnęła. Powiedz mi co Śląsk osiągnął bo napisałeś, że ma być w patchu więc idąc Twoim tokiem rozumowania muszę się spytać za co ? Co takiego Śląsk w tym roku osiągnął, że ma znaleźć się w patchu, bo chyba awans do Polskiej Ekstraklasy nie nobilituje do takiego zaszczytu laugh.gif ? Ogarnij się trochę zanim zaczniesz wypisywać takie rzeczy na publicznym forum. Na obecność w jakimkolwiek patchu z Polskich drużyn na dziś zasługuje pod względem piłkarskim tylko Lech.
robien92
no tak mysle ze najpierw trzeba sie zabraac za polskie twarze a nie gwiazdorow z zagranicy .zagranice to zrobia oni se zrobia sami predzej niz myslicie dlatego nie wrto sie zabierac za gwaizdorow z zachodu ,dobrze by było gdyby najpierw wyszedł facepack polskiej reprezentacji.
rafael91
CYTAT(geforc @ Oct 18 2008, 01:10) *

Jeśli według ciebie dodanie drużyny wiąże się z tym jak gra w tym sezonie to jesteś śmiesznym sezonowcem, powtórze jeszcze raz Legia, Wisła i Lech są na pierwszym miejscu, a reszta polskich klubów już tylko w ramach dodatku
EjPii
Taka dyskusja nie ma sensu bo każdy chce inne drużyny. Najpierw dodajcie trzy najlepsze kluby polskie. Poprawcie składy, koszulki i inne bajery. Reprezentacja Polski też wymaga przebudowy. No i ten komentarz Szpaka i Szaranowicza tongue.gif
JnR
może Rogera jeszcze zrobić.. bo z tego co słyszałem to Parejro jest biały smile.gif
oposq3
dobra wiadomośc razem z remi29 z pesleague evo league bedzie wraz z ekstraklasa
Kenny
O to bardzo fajnie :||. A jeśli można spytać to kiedy taki patch by wyszedł?Jakos przed świętami?Dzieki,pozdrawiam.
oposq3
no jak wyjdzie edytor OF to zaczniemy of robic
jan17
Siemka ! A komentarz będzie Polski ?
sokol1989
tak komentować będzie Jacek Gmoch i Robert Mateja
r.a.j.a.n
Hehe, dobry tekst... laugh.gif
oposq3
Postanowiłem ostatecznie Lech i Wisła to polskie kluby w tym patchu jutro napisze recenzje co będzie zawieral patch itp oraz screeny
robien92
no to fajnie sie patch zapowiada ,w pesie 2008 brakowało mi troche faceów polskich zawodnikow(kluby),mysle ze w tym pesie bedzie inaczej
oposq3
ma ktoś statystki dla tych drużyn ?
Damian.
CYTAT(oposq3 @ Oct 24 2008, 19:41) *
ma ktoś statystki dla tych drużyn ?

Wisła:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showforum=201

Lech:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showforum=215
oposq3
Dzięki kolego
mcmattt25
to kiedy wyjdzie patch mniej wiecej ? smile.gif

oposq3
potrzebuje jeszcze kitsów che aby były murawy nowe
planuje takiego dopracowanego tak gdzie na początku grudnia
oposq3

Oto piersze screeny z patcha jak widać zostało poprawione:
murawy (2)
poprawne nazwy
menu
siatki wiecej screenów niedługo

potrzebuje osób do OF w zrobieniu wisły i lecha a także Legie
oposq3
Widać że niezbyt jesteście interesowani patchem no cóż nie dziwe się
ale to nic może wam poprawie zmienic decyzje w patchu bedzie 5 drużyn polskiej ligi
Lech,Wisła,Legia,Ruch chorzów,Polonia Warszawa
JnR
ooo super robota stary... szacunek naprawde:)) szczególnie za plan wrzucenie Polonii i Lecha.. i także Legii.. derby muszą być wink.gif ja mogę coś ci podać o KSP jak będziesz potrzebował - skład,numery,formacja??
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(oposq3 @ Oct 27 2008, 19:46) *
Widać że niezbyt jesteście interesowani patchem no cóż nie dziwe się
ale to nic może wam poprawie zmienic decyzje w patchu bedzie 5 drużyn polskiej ligi
Lech,Wisła,Legia,Ruch chorzów,Polonia Warszawa

Przyjacielu bylo by dobrze dodac zespolow z Ligi Mistrzow na ten sezon - FC BATE Borisov i Anorthosis Famagusta, licze tez na poprawionom rerprezentacji Bulgarii to jest moja propozycja inaczej screeny som super wink.gif
NeoNH
no dobrze mowia biggrin.gif zeby byly wszystkie zespoly z fazy grupowej LM + polskie 5 teamow biggrin.gif
zreszta najwazniejsze to transfery i koszulki
MaKu23
Będzie możliwość jakoś wyłączenie tych siatek? Te defaultowe są jednak lepsze, a na pewno realistyczniejsze.
oposq3
wszystko powoli planuje wydać wersje patcha pod choinke wraz z pierszą wersją komentarza
kto by mi pomoże przy faces w edit mode ?
oposq3
kksm
No no narobiłeś mi tym screenem chętki już czekam na tego patcha, bo jakos te burgumy i gamingaccessy mnie nie przekonały.
Powodzenia w dalszej pracy. Już nie moge się doczekać.
P.S Zaje*** murawa i scoreboard.
P.S 2 Czy mógłbyś przypomnieć kiedy masz zamiar wydac tego patchyka i czy bedzie wersja beta???
oposq3
no własnie nie wiem czy wydać taką dopracowaną i na wigile czy juz mniej i wczesniej
oczywiscie ta późniejsza wraz z Pl komentarzem
Tari
lepiej dopracowac i zrobic nam prezent pod choinke wink.gif jak wydasz "niedorobiona" do konca to ludzie zaczna sie rzucac. a tak to bedzie prawdziwy majstersztyk ;D
robien92
lepiej poczekac i wydac wersje finalną a co do patcha to prezentuje sie okazale:)
costly94
po co ruch ? już lepiej GKS -.- 5 najlepszych druzyn tego sezonu daj czyli lech wisla legia polonia w-wa i pge gks...
DavinhO
a kto bedzie chcial grac Gksem w dodatku belchatow? laugh.gif Najwieksze polskie kluby powinny byc jak Górnik,Ruch,Widzew,Legia,Lech.
Adi_Drawsko
Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcą... Drużyny przez niego podane w zupełności starczą i jak najbardziej pasują... 5 chyba najbardziej utytułowanych i znanych także w Europie drużyn naszej marnej Ekstraklasy... Co do wydawania przed dopracowaniem to nie rób tego. Najlepiej wszystko zapnij na ostatnio guzik, bo znając nasz polski naród to 75% ludzi obrzuci Cię mięchem, a tylko niektórzy zauważą ciężką pracę... Powodzenia przy patchu i Pozdrawiam
Roger
zgadzam się z DavinhO i z Adim, powinno być 5 najbardziej utytułowanych klubów w Polsce, więc: Ruch Chorzów, Górnik Zabrze, Wisła Kraków, Legia Warszawa, Lech Poznań lub Widzew Łódź, życzę udanego patcha smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.