Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evo League Patch And Pes 2009 (w Produkcji)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
oposq3
patch działa na 1.20 ale nie brałem downolad w pes
Bate będzie w others A
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(oposq3 @ Dec 12 2008, 11:32) *
patch działa na 1.20 ale nie brałem downolad w pes
Bate będzie w others A

Dzieki za odpowiedz znaczy to ze zainstaluje 1.20 z downloadem w pesie to tez bedzie pracowal dzieki a jak jest z adboardamy czy w wszystkich ligach bedom tak jak potrzebne Bundesliga - adboardy Bundesligi etc smile.gif ?
oposq3
jeszcze tego nie sprawdzałem ale coś takiego jest że jak odłączysz neta to masz wszystkie bandy
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(oposq3 @ Dec 12 2008, 12:01) *
jeszcze tego nie sprawdzałem ale coś takiego jest że jak odłączysz neta to masz wszystkie bandy

ok ... morzes sprobowac i mi powiedziec jak stoj sytuacija w tym bede bardzo wdziecny tongue.gif
oposq3
też mam eredevise postanowiłem sam OF-a robić
bo nawet nie wiem kiedy dostane od bartka wiec próbuje ja robic
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(oposq3 @ Dec 12 2008, 15:50) *
też mam eredevise postanowiłem sam OF-a robić
bo nawet nie wiem kiedy dostane od bartka wiec próbuje ja robic

A morzecie tego zrobic zeby byly bundesligi lub przynajmej jakiesz inne bandy zeby nie bylo Eredivisie ... sad.gif
oposq3
zmiana drużyny w miejsce MSK Zmillina będzie AE Larisa

Lasek
rolleyes.gif spoko wszystko wygląda biggrin.gif biggrin.gif
tomaj
Zastanawia mnie jedno. W PES już był Muraś i wyglądał on lepiej. A co do Kotora i Bandrowskiego to nie za bardzo podobni. Szczególnie Kotor, który jesz brunetem.
GułA
Kotorowski wyglada jak hitler ;o
Sandokan
Twarze LECHA nawet spoko wyglodaja
oposq3
a dokładnie przy kotorowskim zmienić
rede
Poprawiłem twarzyczke Kotorowskiego
Pelas
te ryje to niestety porażka w tym patchu;/ poprawcie natychmiast:)
Kamiloxx
CYTAT(GułA @ Dec 13 2008, 22:16) *
Kotorowski wyglada jak hitler ;o

Najbardziej mnie zdziwił Murawski. Był już nawet nawet w grze ale teraz jest gorzej ;] Lepiej powrocie do orginalnej twarzy smile.gif
oposq3
mam pytanie jak chcecie że po golu okrzyki czy okrzyk z muzyką ?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(oposq3 @ Dec 14 2008, 11:57) *

Pierwsze wink.gif
Graczyk
wiecie co? te twarze troche takie na odwal, lepiej by bylo jak bys sie dogadal z kims kto robi je dobrze i wspolnie zrobili ryje. A pozatym od kiedy w lechu gra D.Traoe , sennikov i kanbojov czy jakos tak?
robien92
mozna by bylo zrobic dwie wersje do wyboru?
CYTAT(oposq3 @ Dec 14 2008, 10:57) *
oposq3
do patcha bedzie dołączony Bonus
tam bedzie sie znajdowało pare rzeczy

Premiera może się trochę opóźnić chcemy dodać :
-Murawy na wszystkie stadiony
-nowe przyśpiewki dla PL klubów
-Poprawiony OF 100 % Bundesliga,Premier League,Seria A,La Liga,Ligue 1,Others A
-Others B 60 % zrobione na chwile obecną(problem polega na tym że mamy dane drużyn lecz czasu nie mamy aby to wprowadzić
-Dodane zostaną reprezentacje U-19 za Classic
-PL teams 100 Done !
potter
I co tam, jak prace ? Miales sie odezwac z tym Ofem i ..
oposq3
teraz budujemy heart,sparta praga,partizian oraz ae larisa
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
A czemu nie bedzie MSK Zilina ?
oposq3
jeszcze nie wiem czy będzie albo MSK Zilina albo Ae larisa
do MSK mamy stroje ale ciężko znaleść info o klubie
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(oposq3 @ Dec 17 2008, 19:02) *
jeszcze nie wiem czy będzie albo MSK Zilina albo Ae larisa
do MSK mamy stroje ale ciężko znaleść info o klubie

Lepjej dalo by sie znalesc o Artmedia Bratislava Info http://www.fcartmedia.sk/ bym chcial ich zobaczyc w patchu na miescu MSK narazie wink.gif
potter
Po co CI Larissa ? Slaby klub, chyba tylko zeby grac ZUrawskim to troche przesada dawac taki klubik
oposq3
MSK Zilina będzie potter jak skonczymy of to mógbybyś poprawić others B formacje i numery ??
shady45
Będzie POLSKIE KOMENTARZ ? ? ?
oposq3
mógbym poprościc hojraka o komentarz ale po co jak i tak jest około 40 %
na jaki server chcecie patcha ? i czy mam pojędyczo wszysto wrzucać czy wszystko razem ?
szwaczu
na serwer gamingacces albo filefront biggrin.gif wrzuc wwszystko razem, juz dzisiaj bedzie patch??
oposq3
nie tylko juz zaczynam wrzucać kitserver
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
No jak idzie patch morze nowe screeny by sie przydaly tongue.gif
oposq3
a po co już nowe screeny premiera patcha będzie w 28 grudnia
bo chcemy nad of popracować i poprawić patch bedzie ważył około 1.55 GB
od tamtego czasu co dałem screeny zmieniły się tylko 2 elementy menu

UPDATE wydamy po oknie transferwym wraz z spolszczeniem
biggala2310
Po prostu ten patch jest robiony na jakimś innym zawierającym Lokomotiv.

CYTAT(Graczyk @ Dec 14 2008, 12:12) *
wiecie co? te twarze troche takie na odwal, lepiej by bylo jak bys sie dogadal z kims kto robi je dobrze i wspolnie zrobili ryje. A pozatym od kiedy w lechu gra D.Traoe , sennikov i kanbojov czy jakos tak?
oposq3
nie rozumiem twojego zdania skąd możesz wiedzieć co jak my co robimy jak sciągniesz to zobaczysz czy naprawde tak jest
wszystko juz poprawił rede
potter
Hehe kolega sie wystraszyl i nie dal mi ofa bo mu napisalem ze go sprawdze tak rzetelnie i wytkne bledy. WIec pewnie bedzie pelno bledow skoro mi nie dal, ale ok i tak je tu wypisze jak patch wyjdzie.
biggala2310
Stąd, że w grze nie było na początku Lokomotivu, zapewne robicie patcha na OFie z Bundesliga patch. Wstyd Ci, że się przyznać nie możesz?
CYTAT(oposq3 @ Dec 20 2008, 11:42) *
nie rozumiem twojego zdania skąd możesz wiedzieć co jak my co robimy jak sciągniesz to zobaczysz czy naprawde tak jest
wszystko juz poprawił rede
oposq3
nie przyznam się bo nie mam do czego owszem z bundesligi zaimportowaliśmy niektóre zespoły sory ale nie mieszkam w Niemczech i nie dał bym rady dokładnie wszystkiego ogarnąć.OF robimy naszego wszystkie staty bierzeżemy z takiej stronki oraz FM 08
Proszę nie mów mi jakiś rzeczy których nawet nie wiesz sciągniesz to się przekonasz
Owszem dla mnie OF nie jest najważniejszy bo gram zawsze 1 drużyną próbuje jak mogę uaktualniać wszystko
Boulahrouz
Witam wszystkich.
mam takie male pytanko co do tego patcha. czytalem od poczatku cale te archiwum tego forum i widze ze ten patch bedzie bardzo dobrze dopracowany i ze sie staracie. doceniam to ale kiedy on wreszcie wyjdzie bo juz sie nie umiem doczekac.;p
wiem ze moze pomyslicie ze jestem "samolubem" albo cos w tym stylu ze na to trzeba troche czasu poswiecic i w ogole a ja nic tu nie zrobilem przy robieniu go a juz sie upominam. ale jesli ktos by mi mogl przynajmniej mniej wiecej napisac bylbym wdzieczny.
z gory dziekuje.
pozdrawiam.;p
oposq3
Premiera prawdopodobnie 28-29 grudzień
Boulahrouz
Prawdopodobnie.?
czyli moze sie cos opoznic lub moze byc szybciej.?
a jak ze sciagnieciem i zainstalowaniem. ? nie bedzie to nic skomplikowanego.?
oposq3
widać że jesteś tu nowy wiec dla ciebie nie wiem czy będzie problem jak instalowałes inne dodatki to raczej
nie a z sciagniecięm rowniż
prawdobodobnie ciągle pracujemy nad OF i dlatego tak
Boulahrouz
no tak jestem tu nowy.;d
jesli chodzi o sciagniecie i instalowanie takich prostych rzeczy to daje sobie rade ale gdy wejdzie cos skomplikowanego to tylko z instrukcja.;p
kurde juz sie nie umiem doczekac tego patcha.;;d
pozdrawiam.;d
manio3
jakby co ja mogę napisać instrukcję..
Boulahrouz
no okej spoko.
narazie niech ten patch wyjdzie a gdy nie bede umial to zrobic to napisze.
oposq3
ja już wrzucam kitserver OF dam odzielnie
torro9
Jeśli mam zainstalowaneg GCP to moge mieć Evo League Patcha ?
Tari
torro9 nie jestem tworca ale chyba tak wink.gif bo w GCP autorzy zaznaczaja ze ten patchnie ingeruje w to co masz w kitserverze itd, po to osobny launcher zebys mogl w kazdej chwili wlaczyc zwyczajnego - w tym przypadku z evo league patch pes'a smile.gif wiem ze troche pokrecilem ale inaczej nie umiem xD
torro9
Dzięki Tari
manio3
oposq3:
czy to: http://files.filefront.com/pes2009part08ra...;/fileinfo.html
to jest 8 part tego patcha bo znalazłem to w twoim profilu na filefront...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.