Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face'y By Sowek7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
demiano7
Ok, komentów jak na lekarstwo, powiem tak, jeśli teraz nie będzie więcej to chyba nie ma sensu żebym dawał tu prace moje... a teraz byc może ostatni face... YANNICK DJALO
bartek-brt
A żeś naciupciał na tym previewie:) Twarz wydaje się całkiem niezła tylko szkoda że bazowałes na innym modelu. Może spróbuj zrobić takiego samego face tylko weź model z O_text, co?
Włosy to totalna porażka, sory.
demiano7
CYTAT(bartek-brt @ Dec 26 2008, 21:31) *
A żeś naciupciał na tym previewie:) Twarz wydaje się całkiem niezła tylko szkoda że bazowałes na innym modelu. Może spróbuj zrobić takiego samego face tylko weź model z O_text, co?
Włosy to totalna porażka, sory.

czemu uważasz że totalna porażka? chodzi ci o jakość czy o co konkretnie?? możesz napisać cos wiecej??? plis wink.gif a na modelu bazowałem gdyz potrzebowałem tego fejsa szybko wiec prostszym pomysłem byl update wink.gif
Damian.
CYTAT(demiano7 @ Dec 26 2008, 21:45) *
czemu uważasz że totalna porażka? chodzi ci o jakość czy o co konkretnie?? możesz napisać cos wiecej??? plis wink.gif a na modelu bazowałem gdyz potrzebowałem tego fejsa szybko wiec prostszym pomysłem byl update wink.gif

Zapewne bartkowi chodziło o te przejścia z włosów na "Twarz"
Używaj gumki na brzegach

Fajny ryjek
Pozdrawiam
MaTi10
Rily gut fejs smile.gif pzDr.
Sebinhoo
Nie załamuj sie wink.gif Ryj na prawdę dobry ale jakość włosków słaba. Proponowałbym Ci robić na własnych modelach bo na samym początku bazowanie na innych w niczym Ci nie pomoże wink.gif
bartek-brt
Te miejsca wyglądają bardzie kiepsko tzn słabo wycięte. Wystarczy zobaczyć na pierwsza lepszą prace Alegora ale nie ma co się dziwić bo na takim modelu ciężko jest cokolwiek zrobić.

demiano7
Poprawiłem coś nie cos i całkowicie zedytowałem włosy z profilu (zmiana tekstury z tyłu) ... A na przyszłość bartek oszczędź sobie takie głupie żarty (robisz z niego wiekszego pokemona niz jest xD ), pomóc a nabijać sie to co innego tongue.gif wink.gif

screen robiony na małej roździelczości i średnich detalach... na szybkiego wink.gif
demiano7
Mógłbym prosić o ocene fejsa... Ale nie bede nikogo zmuszał żeby oceniał... Dla chętnych paczka od BadNewza smile.gif

DOWNLOAD
perONE
Czy ta paczka nie była wydana 100 lat temu?
demiano7
Była ale skoro dzisiaj zostałem poproszony o wrzucenie to dzisaj wrzuciłem... tongue.gif nie wszscy z ISS wchodzą na evo-web czy pesfaces... wink.gif
bartek-brt
CYTAT(demiano7 @ Jun 23 2009, 19:49) *
Mógłbym prosić o ocene fejsa... Ale nie bede nikogo zmuszał żeby oceniał... Dla chętnych paczka od BadNewza smile.gif

DOWNLOAD

Hmmm nie rozumiem czemu dałeś paczkę Badnewza do swojego tematu a nie do jego blink.gif ale ok, jedziemy!
Brown MIAZGA!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.