Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera By Popeq93
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2
popeq93
fakt bo mi się pomyliło że na 4:0 strzelił Van Persie i edytowałem tylko to a zapomniałem o holendrze smile.gif dzieki za uwagę tongue.gif
czubinho
swietna ta euro liga. wogule cala kareira zajebista . oby tak dalej
Qrk
Fajniej by to wyglądało jakbyś miał loga hd tych wszystkich klubów ale to taki szególik graficzny malutki :] Pozdro, i 3m tak dalej happy.gif
Soncker
Czesc to mój pierwszy post i od razu w oczy rzuciła mi sie kariera popka. Rewelacyjna znakomicie sie to czyta nie patrz na liczbe osob to czytajacych poprostu rewelacja. Magazyn Euroliga tez bardzo fajny!! Tylko tak dalej!!
Pozdro.
popeq93
dzięki wszystkim za słowa zachęty smile.gif dzisiaj pierwsze mecze 3 rundy eliminacji do LM tongue.gif i podrzucajcie pomysły co mogłoby się znaleźć jeszcze w magazynie EuroLiga smile.gif
skotar(L)
Mógłbyś zrobić osobny temat z rozmowami i osobny z wynikami, bo troszke namieszane tu może być.
k-ten
CYTAT(skotar(L) @ Aug 12 2008, 08:56) *
Mógłbyś zrobić osobny temat z rozmowami i osobny z wynikami, bo troszke namieszane tu może być.

Zamieszanie to będzie właśnie wtedy, jak założy dwa tematy sleep.gif'

Nieźle to wygląda. cool.gif

Soncker
Mógłbyś zrobic oczywiscie jak będzie okienko transferowe np.
Fakt: Quaresma w Lechu!! podałem dla przykładu wiesz takie plotki sensacje skandale nie musza byc z gry np. Real chce odszkodowania od CR7!! takie cos żeby jak sie czytalo zeby sie czylo takie emocje tongue.gif biggrin.gif .
Pozdro.
popeq93
Zaczęła się walka o Ligę Mistrzów

Dużo niespodzianek we wtorkowych spotkaniach!

Tylko remis Anderlechtu

vs. 1:1 (0:0)
0:1 49' Serhat Akin
1:1 90' K.Thomson
Widzów: 41.800

Zacięty mecz w Trondheim

vs. 2:3 (1:1)
0:1 18' Ergic
1:1 34' Jamtfall
2:1 55' Yssouf Kone
2:2 63' Streller
2:3 86' Ergic
Widzów: 18.200

Kontrolowany mecz przez Liverpool

vs. 2:0 (2:0)
1:0 4' Kuyt
2:0 16' Torres
Widzów: 41.000

Porażka Feyenoordu!

vs. 0:1 (0:0)
0:1 70' Shatskikh
Widzów: 38.900

Kontrowersyjna "jedenastka" daje Duńczykom zwycięstwo!

vs. 2:1 (1:1)
1:0 7' Sionko
1:1 11' Alex
2:1 89' Allback(PK)
Widzów: 32.050

Zwycięstwo Wisły!!!

vs. 0:1 (0:0)
0:1 52' Paweł Brożek
Widzów: 12.000

Jutro kolejne mecze. Serdecznie zapraszam! smile.gif
Soncker
Naprawde jestem zaskoczony pozytywnie wygrana Wisły Allback zasymulowal w 89 min. i Kopenhaga wygrala tongue.gif .Myślałem ze Feyernord zremisuje ale Dynamo Kijow pokazalo za jest dobra druzyna.! Jak dla mnie narazie najlepsza kariera. Jak bedzie pisał przez długi czas to może pobija jaska ktory prowadzil Legie. Tam sie dzialo biggrin.gif
popeq93
Ciąg dalszy walki o Ligę Mistrzów

Dokończono pierwsze mecze

Świetny mecz Rumuna

vs. 3:1 (2:0)
1:0 36' Mutu
2:0 38' Mutu
3:0 78' Mauri
3:1 90' Jelavic
Widzów: 42.220

Ciężka przeprawa Olympique.

vs. 2:1 (2:0)
1:0 13' Cisse
2:0 28' M'Bami
2:1 47' Senkerik
Widzów: 53.000

Ogromna sensacja - Nieskuteczność Niemców!

vs. 0:2 (0:0)
0:1 58' Selakovic
0:2 72' Selakovic
Widzów: 51.900

Koncertowy mecz Serbów!

vs. 0:1 (0:1)
0:1 7' Milijias
Widzów: 49.500

Skromna zaliczka Benfiki

vs. 1:0 (1:0)
1:0 25' Mantorras
Widzów: 62.850

Bramka 3 rundy El.LM I mecze
Fiorentina - Rapid - Mutu
skotar(L)
Przegrana Atletico i Schalke to duża sensacja biggrin.gif
Soncker
Ja lekko liczyłem na Crvene Ale IFK Goteborg to mnie zszokowalo popieram skotar(L)a;]
Pozdro cool.gif
popeq93
No i pojawił się problem sad.gif musze pomagać braciakowi w remoncie pokoju i nie mogę przerwać rozgrywek :/ stąd musze ograniczyć liczbę lig do dwóch sad.gif myśle nad angielska i niemiecką.
Czekam na wasze propozycje co do lig napewno angielska a druga to nie wiem. Wiem że wiekszosc z was bedzie pisało ze to koniec ze kariera sie rozpada ale cóż poprowadze 2 ligi + LM i UEFA i dodam rozgrywki narodowe smile.gif pzdr smile.gif mam nadzieje że mnie zrozumiecie
Soncker
Spokojnie nawet lepiej dla Ciebie nie bedziesz musiał się aż tak męczyc. Zrob Sonde między Hiszpanska,Niemiecka i Włoską. Bo jasne jest to że zostawiasz angielską.
skotar(L)
Hiszpańska i Angielska.
krzychu92
Ja jestem za liga wloska. Z jednej strony moja uluubiona, a z drugiej no coz jedna z najbardziej wyrownanych czyli emocjonujacych. O Scudetto zawsze walcza 4 kluby - Juventus, Milan, Inter, Roma, a z tylu o puchar Uefa walcza prawie wszyscy. Fiorentina, Lazio, Udinese, Sampdoria, Napoli, Palermo. A mysle ze w prawdziwym sezonie do walki o tytul najlepszej drozyny we wloszech moze sie wlaczyc jeszcze Fiorentina. I wszystkie te zespoly sa bardzo mocne i nie mozna zlekcewazyc zadnego z nich.
Tombo2
Wg mnie powinieneś prowadzić dalej ligę angielską i włoską.

Kiedy wyjdzie PES2009 przerzucisz się na nową wersje czy pozostaniesz przy PES-ie 2008?
popeq93
niestety to koniec tej kariery sad.gif to zadanie mnie przerosło :/ sorki ale myślałem ze dam radę ale niestety nieoczekiwane wydarzenia sprawiły że nie dam sad.gif ale szykuję niespodziankę dla fanów OE smile.gif pzdr tongue.gif
Soncker
A szkoda bo zapowiadało sie fajnie.Jednak na dłuższą mete było wiadomo ze tego nie udzwigniesz.Jednak mam nadzieje ze to co dla nas szykujesz to tez bedzie bomba.
krzychu92
Ja zastanawiam sie nad poprowadzeniem podobnej kariery, ale troche okrojonej. Byla by tylko liga Niemiecka/Włoska i Liga Mistrzów. Sciągam właśnie patch VirtuaRED Deluxe 09 zobaczymy. Na razie nic nie obiecuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.