Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa World Cup 2010 | .:gubby:.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4
gubby
Na samym początku mówię wszystkim "WITAM WAS" tongue.gif ! Przeglądałem owe tematy (Bloga i Kariery) i zobaczyłem całkiem fajne (ciekawe) topici które w pewien sposób ciekawie zabijają nudy czas biggrin.gif Sam więc postanowiłem założyć Topic o mej karierze w PESie 6 biggrin.gif ... to tyle na wejście, starać się będę dawać ok 5 newsów dziennie (jak bede mial cheć to nawet 15 xP). Topic ten będzie zawierał relacje z meczów, screeny/zdjecia, transfery wywiady ( biggrin.gif czemu nie?). Może, ale naprawde "moze" skusze się na jakies mecze przedsezonowe itd ale raczej skupiać się bede na meczach ligowych, pucharowych i tylko i wylacznie mojej druzyny (jakiej? to na dole tongue.gif )! Oki to chyba tyle teraz troszeczkę informacji tongue.gif

Poziom meczu: profesjonalista
Poziom trybu kariery: bardzo trudny
Użyj sieci: nie
Biorący udział w otwarciu: zespoły trybu dopasowania
Rozwój gracza: tak
Częstotliwość transferów: wiele
Długość meczu: 10 minut
Zespół który poprowadzę przez ML: AC Milan

Drużyna Rossonerich zagra w lidze "The Low Valleys Championship". Liga ta zawiera 16 włoskich drużyn.
gubby
Sztab szkoleniowy:
Trener: Carlo Ancelotti
Zastępca trenera: Mauro Tassotti
Trener bramkarzy: Villiam Vecchi
Asystent trenera: Luigi Ballestra
Trener od przygotowania atletycznego / kierownik programu Milan Lab: Daniele Tognaccini
Zastępca trenera od przygotowania atletycznego: Giovanni Mauri
Kierownik drużyny: Silvano Ramaccioni
Drugi trener bramkarzy: Beniamino Abate
Lekarz klubowy: Massimiliano Sala
Koordynator programu Milan Lab: Jean Pierre Meersseman
Chiropraktyk: Johannes Breum
Fizjoterapeuci: Giorgio Puricelli, Tomislav Vrbnjak, Sebastiano Genovese, Roberto Morosi
Trener od przygotowania atletycznego: William Tillson
Masażysta: Roberto Boerci

BadNewz
Z tego co wiem, to 6 w milanie jest zastrzeżona wink.gif.
gubby
@up tongue.gif
To już dla mnie szczegół, zapewne nie jest zastrzeżony w wirtualnym świecie biggrin.gif ale thx za uwagę wink.gif
gubby
terminarz niżej gdyż zacząłem nowa kariere biggrin.gif
gubby
reinstall pes6 więc mecz nieważny ;D niżej nowa kariera tongue.gif
gubby
sorry za wszystko, ale musiałem PES'a reinstalnąć więc karięrę muszę rozpocząć od nowa sad.gif... Niedługo wszystko ruszy od nowa ;]
gubby
NOWA KARIERA!
jedyne zmiany z ustawień są takie iż gram na CZEMPIONIE ;]

"Przygotowania do sezonu!"

Od 4 sierpnia bieżącego roku Milan będzie uczestniczył w towarzyskim turnieju w Glasgow gdzie spotka na przeciw sobie 4 inne drużyny - samych gospodarzy, czyli Celtic oraz Rangerów, poza nimi w towarzyskim turnieju udział wezmą drużyny Villarrealu oraz Werderu Brema, które podobnie jak Rossoneri przygotowują się w ten sposób do zliżającego się wielkimi krokami nowego 2008/09 sezonu. Carlo Ancelotti powiedział: "Te cztery mecze które zagramy na wyspach będą dla nas niezwykle ważne, ja sam będę miał okazję zobaczyć na co stać nowych zawodników nabytych przez Milan w ostatnim okienku transferowym (m.in. Flamini, Abiatti oraz Ronaldinho)." Każdy fan Czerwono-Czarnych ma nadzieję na udany turniej mimo niskiego prestiżu.
gubby
"Zawodnicy już trenują w Szkocji."

Milan już jest w Szkocji. Na towarzyskim turnieju zabrakło trzech zawodników - Bonery, Digao oraz Kalaca. Dwóch pierwszy zabraknie na wyspach z powodów problemów zdrowotnych, nie zdradzono powodu braku Kalaca. Jak sądzi prasa powodem była kłótnia z trenerem Ancelottim. Tego jednak pewni być nie możemy.
Pierwszy mecz odbędzie się na Ibrox Park gdzie Milan podejmie Glasgow Rangers. U Rangersów również brakuję kilku zawodników. Jednak najbardziej odczuwa się brak Fergusona który wystąpi tylko i wyłącznie w jednym meczu, w meczu z... Milanem! Niedługo Ancelotti poda nam wyjściową jedenastkę na mecz z Rangersami.
gubby
"Ancelotti odkrył karty!"

Już wiemy w jakim składzie Milan podejmie Rangersów. Nie ma większych niespodzianek. Może jedynymi są brak w wyjściowej jedenastce byłego gracza Katalończyków - Ronaldinho. Zacznie on mecz z ławki rezerwowych. Oto skład Milanu na pierwszy mecz w towarzyskim turnieju w Szkocji:

Abbiati (g)
Nesta
Maldini ©
Flamini
Zambrotta
Pirlo
Gattuso
Seedorf
Kaka
Inzaghi
Borriello
gubby
"Wielki Pippo!"

Pierwszy mecz przed sezonowy w Szkocji gdzie właśnie trwa mini turniej towarzyski został otwarty. Milan zmierzył się z Glasgow Rangers. Mecz był niezwykle zacięty, sami zawodnicy Milanu to przyznali, : "Był to niesamowity mecz. Rangersi pokazali swój charakter jednek my go również posiadamy i zdołaliśmy dociągnąć wynik do końca" - zakończył Flamini. Mniej skormny był Borriello między innym zdobywca trzeciej bramki dla Rossonerich, : "Nie ciekawie się zaczęło, ale Milan to potęga europejskiego futbolu, takie straty jak dzisiejsza nie jest strach nam odrobić. Uczyniliśmy to, bramka ostatnia zdobyta przez Rangersów była po prostu wymuszona, ale tylko dlatego, że byliśmy pewni swego zwycięzca" - powiedział Marco. Przegawa jednej bramki może nie zadawala, aż tak bardzo jak sama gra Rossonerich. Dzisiaj prócz bramkarza nie zawiodła żadna linia! Gattuso, Pirlo oraz Seedorf rządzlili w środku boiska, każda piłka została przez nich wywalczona, a że w ataku Milan posiada jak zawsze nie zawodnego Pippo groźne akcje kończyły się bramką. Jutro kolejny mecz z Werderem Brema! Również na Ibrox Park. Carlo Ancelotti nie zapowiada gigantycznych zmian w zespole na owy mecz. Zobaczymy jutro!

2:3
15' Cousin (1:0)
27' Inzaghi (1:1)
48' Inzaghi (1:2)
58' Borriello (1:3)
80' Darcheville (2:3)

Glasgow Rangers
Neil Alexander(g)
Weir
Pierre Panfan
Whittaker (88' Dailly)
Ian Murray (88' Broadfoot)
B.Ferguson
Davis
Burke (64' Buffel)
Beasley (73' Gow)
Cousin (84' Nacho Novo)
McCulloch (9' Darcheville)

AC Milan
Abbiati(g)
Nesta
Maldini (80' Kaladze)
Flamini
Zambrotta
Pirlo
Gattuso
Seedorf
Kaka (75' Ronaldinho)
Inzaghi (75' Pato)
Borriello
Orange_91
Na razie wygląda to dosyć surowo, dawaj jakieś screeny z meczu itp.
I rada na przyszłość edytuj posty bo 10 z 11 postów napisanych dzisiaj należy do Ciebie to tak jakbyś rozmawiał z samym sobą. wink.gif
gubby
Po meczu wywiadu dla La Gazzetta dello Sport udzielił najlepszy piłkarz poprzedniego meczu - Filippo Inzaghi zdobywca dwóch bramek oraz asystent przy bramce Borriello.

LGDS: Jak oceniasz swój występ w meczu z Rangersami?
Pippo: Sam siebie nie mam zamiaru oceniać, ale że takie pytanie padło to już ocenię całą drużynę. Zagraliśmy ładnie wszyscy spełniali pokładane w sobie oczekiwania. Zdobyłem obie bramki dzięki wspaniałej grze całego zespołu. Jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy.
LGDS: Czy sądzisz, że Milan potrzebuję jeszcze czegoś, aby stać się silniejszą drużyną?
Pippo: Każdy zespół tego potrzebuję. Nigdy żadna drużyna nie będzie nie do pokonania. Teraz jest okres przygotowawczy i służy on do tego aby wszystkie słabe punkty drużyny po prostu wykluczyć na zliżający się sezon.
LGDS: Jutro mecz z Werderem. Jak sądzisz, po dzisiejszym wspaniałym występie masz już pewne miejsce w pierwszym składzie na ten mecz?
Pippo: To już nie ja zadecyduję. Nawet jakbym strzelił pięć bramek nigdy nie można się czuć pewnie jeżeli chodzi o następny mecz. Ja sam oczywiście bardzo chciałbym zagrać, ale powtórzę, iż to jest okres przygotowawczy dlatego też wszyscy mają szansę na grę.
LGDS: Odnośnie Twojego partnera z ataku w dzisiejszym meczu - Marco Borriello. Jak Ci się z nim współpracuję z przodu?
Pippo: Rewelacyjnie! W sezonie 2006/07 miałem okazję zagrać z nim jeden mecz, lecz wtedy niestety nie było tak kolorowo jak dzisiaj. Pokazał dziś, że jest w wyśmienitej formie strzeleckiej.
LGDS: Jaka panuję atmosfera w drużynie bo przybyciu nowych graczy w ostatnim okienku transferowym?
Pippo: Każdy z nas w szatni przed meczem jest uśmiechnięty. Poza boiskiem również każdy się rozumie. Ronaldinho, Flamini czy Zambrotta dobrze się zaaklimatyzowali. Znam się bardzo dobrze z Gianlucą Zambrottą, ale zapewne niedługo będę miał okazję poznać pozostałych nowych graczy.
LGDS: Juventus, Inter oraz Roma swoje mecze sparingowe również wygrały.
Pippo: Gratuluję wszystkim zespołom, nawet to lepiej - wyższa forma równa się większe emocje!
LGDS: To Twój 189 występ w barwach Milanu. Zapewne dobijesz do 200-etki?
Pippo: Heh...mam wielką nadzieję. Każdy mecz to dla mnie historia, którą śmiało sapisuję w pamiętniku mej kariery(śmiech).
LGDS: Jak wspomnieliśmy o występach to nie wypada nie zapytać o bramki dla Rossonerich. Obie bramki dały Ci sumę 84 strzelonych bramek dla Rossonerich. Jak myślisz na której liczbie zatrzyma się licznik?
Pippo: Uuu... na to pytanie raczej nikt w stanie nie będzie odpowiedzieć. Sam chciałbym zdobywać setki bramek dla Milanu i myślę, że do tej wymarzonej setki dojdzie jeszcze w tym sezonie.
LGDS: To by było na tyle dziękujemy za wywiad oraz życzymy powodzenia w następnych meczach.
Pippo: Również dziękuję.

La Gazzeta dello Sport , 05.08.2008. ,
gubby
CYTAT(Orange_91 @ Aug 4 2008, 19:22) *
Na razie wygląda to dosyć surowo, dawaj jakieś screeny z meczu itp.
I rada na przyszłość edytuj posty bo 10 z 11 postów napisanych dzisiaj należy do Ciebie to tak jakbyś rozmawiał z samym sobą. wink.gif

Spoko wystarczy abyście pisali czego Wam brakuję biggrin.gif. Będę się starał to dodawać/nadrabiac wink.gif pozdro
Zywy
Fajna kariera bez przesady ale fajnie sie czyta
gubby
"Zmiany? Tak! Ale kosmetyczne."

Po ostatnim meczu Carlo Ancelotti był zadowolony z każdego zawodnik który grał na boisku. "Zaprezentowaliśmy dobry styl, przeciwnik nie mógł za nami nadąrzyć i z tego się cieszę!" Powiedział Carlo. Dzisiaj zaś przedstawił mediom jedenastkę na mecz z Werderem na Ibrox Park. Niespodzianki? Są ale dość małe. Jedną z nich jest zapewne obsada bramki. Między słupkami na mecz z bremeńczykami stanie Abbiati który nie popisał się w poprzednim meczu. Od pierwszych minut na boisku zobaczymu Ronaldinho. Oto dokładna lista:
Abbiati
Nesta
Maldini ©
Zambrotta
Kaladze
Pirlo
Seedorf
Kaka
Ronaldinho
Inzaghi
Pato

________________________________________________________________________________

"Pogromca Milanu! Hat-trick na Ibrox Park."

Po dobrym pierwszym meczu przyszedł czas na drugi zdecydowanie gorszy. Milan nie miał w nim zbyt wiele do powiedzenia. Powody? "Byliśmy zbyt pewni siebie, po pierwszym meczu." - powiedział Gattuso. Pogromcą Rossonerich okazał się Hugo Almeida który strzelił trzy bramki. Wszyscy palcami wskazują Abbiatiego jako winnego za bramki na 1:1 oraz na 1:2. Ale nie tylko to było powodem. "Wszystko było trochę źle poukładan, ale naszczęście nie jest to mecz o punkty" - Mauro Tassotti. Każdy ma nadzieję, że wszystko naprawi się w następnym meczu na Celtic Park z Celticiem Glasgow. Rywal równie śilnie jak poprzedni przeciwnicy. Jutro zostanie podany skład na Celtic.

1:3
9' Pato(1:0)
14' Almeida (1:1)
20' Almeida (1:2)
90+1' Almeida (1:3)

AC Milan
Abbiati
Nesta
Maldini
Zambrotta
Kaladze
Pirlo
Seedorf
Kaka
Ronaldinho
Inzaghi
Pato

Werder Brema
Wiese
Pasanen (77' Tosic)
Mertesacker
Fritz
Owomoyela (77' D.Jensen)
Baumann
Frings
Wome
Diego
Rosenberg
Almeida

gubby
"Gospodarze nie podołali."

Trzeci mecz na zgrupowaniu w Szkocji i drugie zwycięstwo. Na Celtic Park gospodarze nie dali sobie rady z silniejszym tego wieczoru Milanem. Wynik może mylić, ale prawda jest taka - mecz jednostronny! Milan od pierwszych minut zaczął atakować. Próbował Kaka, Inzaghi, Pato, kilkakrotnie Seedorf żaden z nich niestety nie zamienili swych strzałów na bramkę. Akcje przebiegały płynnie każdy ze sztabu szkoleniowego Rossonerich jest bardzo zadowolony: - "Każdy już zapomniał o meczu z Werderem. Mimo tych wszystkich meczy każdy z nas jest myślą o nowym sezonie." - Massimo Oddo. Kolejny mecz z Villarreal na Celtic Park. Będzie to ostatni mecz w Szkocji.
0:1
70' Pato (0:1)

_____

_____

AC Milan

Abbiati
Maldini
Nesta
Zambrotta (35' Oddo)
Favalli
Pirlo (69' Gattuso)
Seedorf
Jankulovski
Kaka
Pato (78' Borriello)
Inzaghi

Celtic Glasgow
Boruc

Pressley (44' Naylor)
Balde
Perrier Doumbe (34' Caldwell)
Hinkel
Hartley
Nakamura (77' Sno)
McGeady
Scott Brown
Vennegoor
Beattie (90' Samaras)
gubby
"Magiczne uderzenie."

Przygotowania do sezonu w Szkocji zakończyły się. Ostatni czwarty mecz z hiszpańską "Łodzią Podwodną" zakonczył się porażką. "Nigdy bym nie przypuszczał, że z tak dobrej gry możemy stracić bez sensowną bramkę." - Jankulovski. Mecz był jak poprzednie w pierwszej połowie po stronie Milanu. Wszystko się układało, Kaka i spółka jedynie mieli problemy z wykończeniem, jak się później okazało to tylko pierwsza połowa była w wykonaniu Rossonerich całkiem dobra. W drugiej połowie żaden z trenerów nie zdecydował się na zmiany. Zawodnicy Villarreal atakowali coraz odważniej. Wszystkie swoje celne strzały na bramkę Didy oddali w drugiej połowie. Przyszedł czas na 76 minutę meczu. Na 19 metrze sfaulowany został Rossi do piłki podszedł francuz Robert Pires i perfekcyjnym uderzeniem w okienko bramki ustalił wynik meczu na 0:1. Po bramce podopieczni Ancelottiego ruszyli do odrabiania strat, lecz jak zawsze przeszkodą była...skuteczność. Wynik nie uległ zmianie. Jutro piłkarze wracają do Mediolanu, aby rozpocząć treningi we Włoszech.

1:0
77' Pires
_____

_____

AC MILAN
Dida
Kaladze
Nesta
Flamini
Zambrotta
Pirlo
Jankulovski
Seedorf
Kaka
Inzaghi
Pato (61' Ronaldinho)

VILLARREAL
Viera
Cygan
G.Rodriguez
Josemi (61' Javi Venta)
Capdevilla (61' Godin)
Josico
Cani
S.Egueren
Pires
Franco
G.Rossi
gubby
"Ronaldinho udzielił wywiadu."
12.08.2008
La Gazetta dello Sport przeprowadziła wywiad z pomocnikiem Milanu - Ronaldinho. Oto i on sam:

LGDS: Razem z zespołem właśnie wróciliście ze Szkocji. Jak sądzisz, czy turniej był udany dla Was samych?
R80: Hm...tutaj mowa tylko o turniej towarzyskim, przedsezonowym, który miał na celu wyeliminować z drużyn większe błędy. Zapewne Carlo Ancelotti wyciągnie wnioski z meczów z Werderem oraz Villarreal.
LGDS: Zostawmy Szkocję. Zostańmy przy teraźniejszości. Jak podoba Ci się Mediolan? Co jeśli chodzi o system treningów?
R80: Mediolan? Super miasto! Mam radochę z zamku ceglanego "Castello Sforzesco". Na pierwszych dniach spędziłem tam wiele czasu z Pato gdyż jest to mój fantastyczny znajomy!
LGDS: A system treningów?
R80: Włoska gra znana jest z tego, że tu się nigdy nie odpuszcza. Podobnie jest na treningach. Przychodzisz - starasz się, aż w oczach trenera staniesz się dobrym piłkarzem!
LGDS: Jakie macie cele w tym roku z drużyną Rossonerich?
R80: Najważniejsze jest oczywiście mistrzostwo ligi. Mamy znakomitych zawodników, dlatego też chciałbym sam osobiście również unieść puchar.
LGDS: Ostatnio na towarzyskie mecze reprezentacji Brazylii nie dostałeś powołania.
R80: No tak rzeczywiście, jednak ja sam osobiście rozmawiałem z Dungą, który powiedział, że przemyślał moją sprawę z transferem i całą to zawirowaną atmosferę przed transferem. Postanowił dać mi chwilę odpoczynku, więc od początku wiedziałem, że z powołania nici.
LGDS: Jak dobrze wiesz, przed Twoim transferem na San Siro grał tu też inny brazylijczyk jednak skończył mu się kontrakt i władze Milanu nie zdecydowali się na jego przedłużenie. Mowa tu oczywiście o Ronaldo. Podobno zawsze chciałeś grać u jego boku?
R80: Tak to prawda! Zawsze marzyłem żeby razem z nim trenować w jednym klubie. Fakt...graliśmy razem w reprezentacji, ale to i tak dla mnie za mało, bo sam twierdzę, że Il Fenomeno to znakomity piłkarz. Obecnie jest bez klubu kto wie, może jeszcze wróci?
LGDS: Ronnie, to by było na tyle. Dziękuję za wywiad i życzymy powodzenia w najbliższych meczach!
R80: Dziękuję bardzo.

"Czas rozpocząć!"
14.08.2008
Piłkarze Rossonerich powrócili do kraju z niezbyt udanego turnieju przedsezonowego w Szkocji. Jutro Carlo Ancelotti wraz ze swoim asystentem poda kadrę zawodników którzy będą grać w sezonie 2008-2009. Dzisiaj jednak piłkarze Milanu przejdą ostateczne testy medyczne które wykażą czy każdy z zawodników jest gotowy zdrowotnie do zbliżającego się już sezonu oraz masażyści zajmią się zawodnikami którzy wrócili ze Szkocji z lekkim urazami. Z jutrzejszym dniem poznamy kadrę jak i kalendarz rozgrywek.

"Znamy kadrę oraz terminarz."
15.08.2008
Carlo Ancelotti wraz z asystentami przedstawili kadrę na sezon 2008/2009. Wcześniej jednak każdy zawodników musiał przejść kolejne testy medyczne, te jednak przebiegły dobrze i nic nie wskazało na żadne powikłania zdrowotne. - "Wszyscy są zdrowi. Nie ma żadnych wad zdrowotnych" - zakończył Massimilliano Sala. Więc fakt, iż nie wykryto nawet żadnych kontuzji bardzo cieszy. Carlo Ancelotti będzie miał zdrowych zawodników do dyspozycji. Oto pełna kadra:

BRAMKARZE:
Zeljko Kalac (16), Dida (1), Christian Abbiat (24)
OBROŃCY:
Kakhaber Kaladze (4), Alessandro Nesta (13), Massimo Oddo (44), Paolo Maldini (3), Daniele Bonera (25), Giuseppe Favalli (19), Digao (31), Dario Simic (17), Gianluca Zambrotta (12)
POMOCNICY: Andrea Pirlo (21), Gennaro Gattuso (8), Clarence Seedorf (10), Kaká (22), Marek Jankulovski (18), Emerson (5), Massimo Ambrosini (23), Cristian Brocchi (32), Mathieu Flamini (15), Luca Antonini (2)
NAPASTNICY: Pato (7), Filippo Inzaghi (9), Ronaldinho (80), Marco Borriello (11)

Zaprezentowano również terminarz rozgrywek. Oto screen:

Kubbas
Bardzo ładnie to wygląda, ciekawie piszesz bardzo dużo fajnych ciekawostek można wyczytać. Prowadź to tak dalej wink.gif

PS : Widzę, że grasz na moim patchu ; D
gubby
CYTAT(KubbasOG @ Aug 5 2008, 03:49) *
Bardzo ładnie to wygląda, ciekawie piszesz bardzo dużo fajnych ciekawostek można wyczytać. Prowadź to tak dalej wink.gif

PS : Widzę, że grasz na moim patchu ; D

tak na Twoim patchu tongue.gif dzięki za miłe słowa dzisiaj będzie pierwszy mecz w sezonie biggrin.gif i za niedługo pewnie ciekawa ankieta ;D pozdrowienia
gubby
"Pierwszy mecz w sezonie!"
VS30.08.2008
Wielkie emocje oraz wielka nadzieja. Jak i ze strony Milanu tak i ze strony kibiców Cagliari. Dziś o godzinie 15.00 na stadionie Sant'Elia mecz inauguracyjny w sezonie rozegra drużyna Rossonerich. Każdy ma nadzieję na dobry początek - "Wiemy na co nas stać. Jeśli damy z siebie wszystko możemy sięgać po najwyższe cele" - powiedział Kaka. Na pierwszy mecz w lidze Carlo Ancelotti będzie miał wszystkich zawodników do dyspozycji. Zapowiada się ostra walka. Dodajmy jeszcze, że również dzisiaj, również o 15.00 na stadionie Delle Alpi rozegra się szlagier kolejki. Juventus Turyn podejmować będzie Mediolański Inter. To wszystko już niebawem.
Rossoneri zawitali w Cagliari, aby zagrać swój pierwszy mecz w sezonie i zdobyć trzy punkty. Udało się! Brazylijski duet Kaka-Pato po gromili rywali. W pierwszych minutach już każdy śmiało mógł wskazać faworyta tego meczu, a no dlatego, że w 7 minucie po fantastycznym dograniu Pato, który wyróżniał się w pierwszych minutach, Kaka wykorzystał sytuacje i od 7 minuty prowadzenie objęli podopieczni Ancelottiego. Pod koniec pierwszej połowy Kaka zrewanżował się młodemu brazylijczykowi, wrzucił piłkę wprost na jego głowę ten wygrał pojedynek główkowy z Bianco i bezlitośnie wykorzystał sytuacje. Jest już 2 do 0 dla gości. W drugiej połowie zabrakło tylko bramek. W 51 minucie do głosu doszli piłkarze Cagliari, Foggia wszedł w pole karne Abbiatiego, tam Foggie fauluję Nesta! Sędzie dyktuję rzut karny i obdarowywuję Alexa Nestę żółtą kartką. Do piłki ustawionej na jedenastym metrze podchodzi Pisano. Strzela lecz broni Abbiati! Świetni wyciągnął tą piłkę. Do końca nie wydarzyło się nic ciekawego, a Milan po zwycięstwie 2:0 z Cagliari może cieszyć się z 3 punktów na start sezonu.

0:2
7' Kaka
40' Pato

Zdjęcia z meczu:

CAGLIARI CALCIO
L.Capecchi
Ferri
D.López
Bianco (81' Bruzzone)
Pisano
Gomes
Conti
Meloni (75' Acosta)
Foggia
Jeda (73' Mancosu)
Acquafresca

AC MILAN
Abbiati
Kaladze
Nesta
Oddo
Zambrotta
Pirlo
Gattuso
Kaka
Seedorf
Inzaghi
Pato

Oto wyniki pozostałych spotkań:

Kilka większych niespodzianek w I kolejce się wydarzyło, między innym gorzka porażka zawodników Romy z Torino. Szlagierem I kolejki było spotkanie na Delle Alpi gdzie Juve podejmowało Inter. Spotkanie zakończyło się zwycięstwem gospodarzy jedyną bramkę zdobył David Trezeguet. Przeciwnikiem Milanu w II kolejce będzie AC Siena, która nie podołała u siebie z Parmą z którą Milan zmierzy się w I rundzie Pucharu Ligi.
djclanv1r00z
fajnie to wygląda i dobrze się czyta smile.gif

pozdro cool.gif
gubby
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 5 2008, 20:44) *
fajnie to wygląda i dobrze się czyta smile.gif

pozdro cool.gif

No dzięki cool.gif Kolejny mecz ze Sieną, teraz porobię w cos w photoshopie (jakąś oprawę graficzną tongue.gif ) Może się spodoba wink.gif pozdrowienia
gubby
Zauważyłem, że na forum popularne się staję dawanie newsów ze swojej kariery w postaci graficznej tongue.gif... a więc sam zdecydowałem się to zrobić biggrin.gif ! Powiedzcie czy Wam się podoba taki styl tongue.gif piszcie co zmienic ;D pozdro
luigi7
Czcionka tyłułu niczym z Bravo Sport:)
xD
wypadołoby poprawićsmile.gif
i jak dla mnie to za kolorowo
jeżeli chodzi o treść merytoryczną to jest całkiem nieźle
gubby
CYTAT(luigi7 @ Aug 5 2008, 23:54) *
Czcionka tyłułu niczym z Bravo Sport:)
xD
wypadołoby poprawić smile.gif
i jak dla mnie to za kolorowo
jeżeli chodzi o treść merytoryczną to jest całkiem nieźle

Jeżeli chodzi o kolorystykę właśnie o to mi chodziło biggrin.gif... żeby nie było ponuro biggrin.gif A jeśli chodzi o czcionkę no to rzeczywiście jakz BS xD... no, ale zaczekam jeszcze na inne komenty tongue.gif Jeżeli nie będą zbyt dobre to poprawie wink.gif pozdro
gubby
Wywiad z Ricardo Kaką po meczu z Cagliari Calcio.

gubby
II kolejka

(Milan) CIEKAWOSTKI: (Siena)

Mecze II kolejki:

Pełna tabela po II kolejce spotkań:

Najskuteczniejsi po II kolejkach:

Zapowiedź III kolejki:

W następnej kolejce Juve-Milan tongue.gif HIT! Przed tym jeszcze artykuł o Ronaldinho (m.in. o jego kontuzji w meczu ze Sieną) oraz ciekawostki przed meczem Juve-Milan (porównania tongue.gif)
CZEKAM NA KOMENTARZE xD!!!
gubby
Wywiad z Ronaldinho. Głównym tematem jest jego kontuzja, której nabawił się w meczu ze Sieną.

gubby
Panie i Panowie czekam na jakiekolwiek komentarze biggrin.gif . Już za niedługo fajne ciekawostki przed meczem Juventus-Milan tongue.gif później przedstawienie składów i wkońcu mecz ohmy.gif cool.gif ! Pozdrowienia
Tomek775
Kariera Bomba...miło się czyta...bardzo fajna,jestem pod wrażeniem...
Zywy
Stary genialna kariera, świetnie sie czyta i super gazety robisz. Najlepsza kariera jaka widzialem na tym forum. Powodzenia w meczu z JUVE
gubby
CYTAT(Tomek775 @ Aug 7 2008, 22:09) *

CYTAT(Tomek775 @ Aug 7 2008, 22:09) *

No wielkie dzięki chłopaki za miłe słowa smile.gif ... jeszcze prze 00:00 artykuł przedmeczowy, oraz porównanie sił (czyt. "Kto jest silniejsz?"") tongue.gif mam nadzieję, że sie spodoba wink.gif pozdrowienia
acm2108
Super ci to wychodzi, bardzo mi sie podoba wink.gif No i fajnie ze ktos w koncu Milanem gra biggrin.gif Pozdrawiam wink.gif
gubby
Tutaj taka mini zapowiedź tongue.gif

A tutaj mała ciekawosta happy.gif biggrin.gif :

PS:
Spotkanie z Juventusem rozegram dzisiaj około 15, więc pomeczowego artykuły można się spodziewać na 16 ;D pozdrowienia

Kubbas
Super to prowadzisz, wszystko czyta się miło wink.gif

Mam nadzieję, że cały sezon uda Ci się tak opisać wink.gif
gubby
CYTAT(KubbasOG @ Aug 8 2008, 02:39) *
Super to prowadzisz, wszystko czyta się miło wink.gif

Mam nadzieję, że cały sezon uda Ci się tak opisać wink.gif

Heh tongue.gif Też mam taką nadzieję rolleyes.gif Po meczu z Juve od razu postaram się przejść do kolejnego. Ja sam już się nie mogę doczekac okienka transferowego biggrin.gif ! Będzie news, za newsem huh.gif ohmy.gif biggrin.gif biggrin.gif pozdrowienia
Zywy
jak ty robisz te artykuły? bo są swietne, siper porównanie drużyn. i fajna oprawa graficzna. Powodzenia w meczu
czubinho
swietna kariere prowadzisz. te gazety wygladaja jakby z bravo sport. ocena bloga 11/10
Tomek775
kapitalna kariera...100/10
k-ten
Ui, wszystko fajnie, tylko po pewnym czasie Ci się to znudzi wink.gif
gubby
CYTAT(Jack @ Aug 8 2008, 12:44) *
Ui, wszystko fajnie, tylko po pewnym czasie Ci się to znudzi wink.gif

Znudzić mi się może robienie tego wszystkiego w Photoshopie tongue.gif ale kariere mam zamiar doprowadzić do końca ;D
Sokół
CYTAT(gubby @ Aug 8 2008, 15:36) *
Znudzić mi się może robienie tego wszystkiego w Photoshopie tongue.gif ale kariere mam zamiar doprowadzić do końca ;D

Z tego co wiem to kariera w PES'ie nie ma końca.

Bardzo dobra kariera.
gubby
CYTAT(Sokół @ Aug 8 2008, 18:17) *
Z tego co wiem to kariera w PES'ie nie ma końca.

Bardzo dobra kariera.

chodziło mi o ten sezon tongue.gif zaraz mecz Juve-Milan tongue.gif
djclanv1r00z
no sezon myśle że dasz radę tongue.gif ja poczekam na nowego oe "pacza" to wtedy wezme nową karierkę do bloga smile.gif

fajnie to prowadzisz smile.gif

pozdro cool.gif
gubby
Oto formacja w jakiej piłkarze Milanu zagrają przeciwko Starej Damie:

No i teraz mecz tongue.gif ankieta mówi, że faworytem mój Milan biggrin.gif no zobaczymy ;D
gubby
III kolejka:

Składy:
Juventus Turyn:
Buffon
Mellberg
Legrottaglie
Birindelli
Chiellini
Nocerino
Nedved
Camoranesi
Marchionni (63' Salihamidzic)
Trezeguet
Iaquinta

AC Milan:
Dida
Bonera
Maldini
Oddo
Favalli
Pirlo
Gattuso
Kaka
Seedorf
Pato
Inzaghi

(JUVE) ciekawostki (MILAN)

Mecze III kolejki:

Pełna tabela po III kolejce spotkań:

Najskuteczniejsi po III kolejkach:

Zapowiedź IV kolejki:

Dzisiaj jeszcze postaram się rozegrać mecz z Fiorentiną tongue.gif ... możecie zapodać propozycje w jakiej szacie graficznej mam zapodawać artykuły tongue.gif ... po teraz wzoruję się trochę na BravoSport xD rolleyes.gif ... pozdrowienia
gubby
ACF FIORENTINA 0:1 AC MILAN

27' Borriello

SKŁADY
ACF:
Frey
Ujfalusi
Dainelli
Kroldrup
Pasqual
Donadel (73' Pazzini)
Liverani
Semioli
Santana
Gilardino
Vieri (73' Mutu)
AC Milan:
Dida
Kaladze
Nesta
D.Simic
Zambrotta
Emerson
Pirlo
Jankulovski (88' Kaka)
Seedorf
Pato
Borriello

IV Kolejka:

(FIORENTINA) statystyki (MILAN)

Mecze IV kolejki:

Pełna tabela po IV kolejce:

Najskuteczniejsi po IV kolejce:

Zapowiedź V kolejki:

__
Jak widać już po 4 meczach w sezonie tongue.gif Kolejny mecz z liderem tabeli! TORINO.
Piszcie czego Wam brakuję w moim blogu tongue.gif ! I piszcie również co Wam się podoba, a co nie ;D...
Kubbas
Tylko wynikom można mieć coś do zarzucenia wink.gif No i drobnym literówką wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.