Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa World Cup 2010 | .:gubby:.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Stron: 1, 2, 3, 4
gubby
CYTAT(KubbasOG @ Aug 9 2008, 12:13) *
Tylko wynikom można mieć coś do zarzucenia wink.gif No i drobnym literówką wink.gif

tzn czemy wynikom ? tongue.gif
djclanv1r00z
CYTAT(gubby @ Aug 9 2008, 13:58) *
tzn czemy wynikom ? tongue.gif

bo grasz tak dobrą drużyną a mało bramek wpada tongue.gif

ja nieskromnie mówiąc jak gram dwa razy po 5 minut to 3:0 mam często albo lepiej smile.gif

a drużynę mam gorszą od twojej i gram na czempionie wink.gif

a tak to wszystko bardzo fajnie smile.gif

pozdro cool.gif
gubby
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 9 2008, 14:03) *

ja nieskromnie mówiąc jak gram dwa razy po 5 minut to 3:0 mam często albo lepiej smile.gif

a tak to wszystko bardzo fajnie smile.gif

pozdro cool.gif

a to tylko dlatego, że ja w PES'a 6 gram krótko biggrin.gif... krótko mówiąc nie jestem zaawansowany graczem tej gry tongue.gif ... to tylko dlatego biggrin.gif. Pozdrowienia. Zaraz mecz z Torino ;D
djclanv1r00z
CYTAT(gubby @ Aug 9 2008, 14:06) *
a to tylko dlatego, że ja w PES'a 6 gram krótko biggrin.gif ... krótko mówiąc nie jestem zaawansowany graczem tej gry tongue.gif ... to tylko dlatego biggrin.gif . Pozdrowienia. Zaraz mecz z Torino ;D

to troche wyjaśnia smile.gif

ale powodzenia w następnych meczach tongue.gif

ja gram już 2 lata albo lepiej i to dlatego biggrin.gif

pozdro cool.gif
Mooner
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 9 2008, 14:03) *

Bo w pesie już tak jest, że raz ci wszystko wpada, a raz przeciwnik gra jak natchniony przez Boga, bez względu na to czy grasz Arsenalem czy Milanem przeciwko takiemu Dabry County. (w tym drugim przypadku gra sie fajniej wink.gif )

djclanv1r00z
CYTAT(Mooner @ Aug 9 2008, 14:18) *
Bo w pesie już tak jest, że raz ci wszystko wpada, a raz przeciwnik gra jak natchniony przez Boga, bez względu na to czy grasz Arsenalem czy Milanem przeciwko takiemu Dabry County. (w tym drugim przypadku gra sie fajniej wink.gif )

Gram Górnikiem tongue.gif

hehe tongue.gif

z MU ostatnio 4:1 tongue.gif

pozdro cool.gif
Mooner
No sie nie dziwie, bo ja też Lechem potrafiłem rozwalić niejednego, ale z czasem były takie sezony (gdy miałem już lepszy klub) gdy musiałem się meczyć z nie jednym słabszym klubem.. Tak to jest, raz na wozie raz pod wozem, przeciez wy też musieliście to odczuć w pesie u licha wink.gif
Xabierr
Naprawde wielkie gratki ;d Bardzo fajnie sie to czyta, widac ze robisz kawał dobrej roboty wink.gif tak 3maj ;d

pozdro
gubby
AC MILAN 1:1 TORINO FC

73' Recoba (0:1)
90+2' Kaka (1:1)

SKŁADY
AC Milan:
Dida
Nesta (85' Seedorf)
Maldini
Oddo
Favalli (67' Zabmrotta)
Gattuso
Antonini (73' Kaka)
Brocchi
Ronaldinho
Inzaghi
Borriello
Torino FC:
Sereni
Natali
Di Loreto
Comotto (73' Lanna)
Pisano (73' Lazetic)
Corini
Grella
Diana
Rosina
Recoba (85' Barone)
Ventola

V Kolejka:

(MILAN) statystyki (TORINO)

Mecze V kolejki:

Pełna tabela po V kolejce:

Najskuteczniejsi po V kolejce:

Zapowiedź VI kolejki

__
Oki mecz zakończony tongue.gif ... teraz tylko czekać na 6 kolejkę ;D... nie jestem pewnien czy dzisiaj rozegram ten mecz, ale się postaram tongue.gif . Czekam na komentarze ;D... pozdrowienia!
gubby
Wywiad z kapitanem Rossonerich:

Czekam na komentarze i jakie kolwiek PROPOZYCJE ! Pozdrowienia tongue.gif!
gubby
SSC NAPOLI 0:3 AC MILAN

13' Jankulovski (0:1)
16' Inzaghi (0:2)
76' Pato (0:3)

SKŁADY
SSC Napoli:

Gianello
Grava
Santacroce
Savini
P.Cannavaro
Pazienza
Blasi
Gargano
Amodio
Lavezzi
Zalayeta
AC Milan:
Abiatti
Nesta
Maldini
Bonera
Kaladze
Pirlo
Gattuso
Jankulovski
Emerson
Pato
Inzaghi (77' Ronaldinho)

VI Kolejka:

(NAPOLI) statystyki (MILAN)

Mecze VI kolejki:

Pełna tabela po VI kolejce:

Najskuteczniejsi po VI kolejce:

Zapowiedź VII kolejki:

_
Ok koniec 6 kolejeczki xD! Czas na mecz z Parmą tongue.gif... mam nadzieję, że jak się obudze i wejde na neta to zobacze duuuzo komentarzy odnosnie mojego bloga biggrin.gif! Pozdrowienia ;D
Mooner
Bardzo dobrze to wygląda, jeden z najlepszych blogów jakie tu widziałem, a no i czerpiesz z tego przyjemność.. wink.gif Mi by sie nie chciało.. ;]
Swoją drogą 1. miejsce Torino zaskoczyło mnie równie mocno.. ;]
gubby
AC MILAN 2:2 PARMA FC

6' Gasbarroni (0:1)
16' Seedorf (1:1)
47' C.Lucarelli (1:2)
60' Pato (2:2)

SKŁADY
AC Milan:

Dida
D.Simic
Maldini
Oddo
Zambrotta
Flamini
Jankulovski (88' Gattuso)
Kaka
Seedorf (66' Ronaldinho)
Pato
Borriello
Parma FC:
Bucci
Fernando Couto (54' Coly)
Paci
Falcone
Castellini
Morrone
Dessena
Cigarini (77' Budan)
Piasnu
Gasbarroni
C.Lucarelli

VII Kolejka:

(MILAN) statystyki (PARMA)

Mecze VII kolejki:

Pełna tabela po VII kolejce:

Najskuteczniejsi po VII kolejce:

Zapowiedź VIII kolejki:

______
____
__
Głosować w ankiecie tongue.gif ... czekam na komentarze ;D pozdrowienia biggrin.gif
gubby

No nareszcie koniec XP... teraz naprawde "bardzo" prosiłbym o komenty gdyż napracowałem się trochę tongue.gif ... piszcie co źle itd. piszcie równiez co sadzicie o ukladzie tabeli, itd tongue.gif ... i dajcie jakies propozycje odnosnie bloga co mozna zmienic a co za wszelka cene zostawic biggrin.gif pozdrawian biggrin.gif
qwerte
zauważyłem jeden błąd "Na fotelu lidera bez zmian nadal prowadzi Livorno" powinno tam być "Na fotelu lidera bez zmian nadal prowadzi Torino" Livorno jest 9 po za tym błędem reszta jest super

Nie wydaje ci się że Torino kupuje mecze tongue.gif stracili tylko 2 punkty w meczu z tobą
gubby
CYTAT(lasserl @ Aug 11 2008, 11:55) *
zauważyłem jeden błąd "Na fotelu lidera bez zmian nadal prowadzi Livorno" powinno tam być "Na fotelu lidera bez zmian nadal prowadzi Torino" Livorno jest 9 po za tym błędem reszta jest super

Nie wydaje ci się że Torino kupuje mecze tongue.gif stracili tylko 2 punkty w meczu z tobą

Oki dzięki poprawiłem wink.gif
A co do tabeli i Torino tongue.gif .... hehe może rzeczywiście kupują mecze laugh.gif ... dzięki za ocenę tongue.gif czekam na dalsze
gubby
Głosujcie w nowej ankiecie smile.gif... nie, że się z niechęciłem do obecnej ML biggrin.gif bo chcę ją jak najbardziej prowadzić, ale z chęcią poznałbym Waszę zdanie ;P pozdro
gubby
IX KOLEJKA

Mooner
Nie wiem jak u was, ale ja nie moge się zbytnio doczytac niektórych artykułów, chociażby u góry zatytuowany "Stracone punkty". A to ze względu na małą wielkość, a powiększyć, poprzez kliknięcie nie moge, nie wiem jak u was..
gubby
CYTAT

zobacz tongue.gif ... jak to nie pomoże to nie wiem :/... u mnie wszystko gra
gubby
Puchar Ligi I runda - pierwsze mecze

_____
___
__
_
Czekam na komentarze i głosować w ankiecie tongue.gif!

Tomak
Blog calkiem calkiem, razi jedynie oprawa graficzna rodem z bravo sport, no i niekiedy jezyk polski kuleje.
Zywy
CYTAT(gubby @ Aug 11 2008, 20:32) *
zobacz tongue.gif ... jak to nie pomoże to nie wiem :/... u mnie wszystko gra

Ja też nie moge powiekszyc
gubby
thx za oceny
@zywy
nie wiem, u mnie wszystko gra :|... tylkou paru userów jest coś nie tak :/
PS: Myslicie, że powinienem zrezygnować z tej oprawy graficznej tongue.gif?
gubby
No uwaga, uwaga tongue.gif Niedługo "wszyskto" w nowej szacie graficznej biggrin.gif Nie będzie już tak łudząco przypominać BravoSport XP... pozdrowienia i głosowac w ankiecie wink.gif
popeq93
kapitalna kariera czekam na kolejne posty smile.gif smile.gif a faktycznie te torino jakieś podejrzane tongue.gif
gubby

Czytaj także:
Wymęczone zwycięstwo

Pozostałe mecze

Kontuzja Ronaldinho

Wypowiedzi po meczu

Kaka kontra Ronaldinho - zobacz który jes lepszy!

qazwsx
Nieźle ci wychodzi prowadzenie bloga wink.gif W artykule "Wymęczone zwycięstwa" może warto zrobić tekst w kolumnach ( o ile jest to możliwe) ?
Artykuł "Pozostałe mecze" bardzo mi się podoba - ciekawie pomyślane, estetyczne wykonanie wink.gif
qwerte
Teraz fajniej wygląda niż poprzednie. w artykule wymęczone zwycięstwo jest sporo błędów np.: "Od tego momentu obie ekipy w dziesiątkę - Milan po czerwonej kartce, a Lazio dlatego, iż Tare musiał opuścić boisko aby mogli się nim lekarze."
"60 sekund do końca pierwszej połowy, 20 metrów od bramki Laz- przy piłce Ronaldinho - faulowany."
Sporo tych błędów. wink.gif
gubby
CYTAT(lasserl @ Aug 13 2008, 13:50) *
Teraz fajniej wygląda niż poprzednie. w artykule wymęczone zwycięstwo jest sporo błędów np.: "Od tego momentu obie ekipy w dziesiątkę - Milan po czerwonej kartce, a Lazio dlatego, iż Tare musiał opuścić boisko aby mogli się nim lekarze."
"60 sekund do końca pierwszej połowy, 20 metrów od bramki Laz- przy piłce Ronaldinho - faulowany."
Sporo tych błędów. wink.gif

No prawda, ale piszę nie sprawdzając tego sleep.gif postaram się to poprawić wink.gif pozdro
WKS
Blog wymiata jednym , slowem gazetka, porownania i opisy meczow , dzieki tobie polubilem troche Milan a wczesniej ich nie nawidzilem . Zycze wytrwalosci w prowadzeniu Bloga
Kubbas
Świetnie prowadzona kariera, nowy styl lepszy wink.gif
Soncker
Naprawde tak jak inni zycze wytrwalosci lubie pesa 6 ale zamierzam prowadzic i opisywac kariere w pesie 2008. Swietny magazyn w koncu nie kopia bravo sport;p;p
Pozdro.
k-ten
Dodaj jeszcze więcej napisów na okłądce gazetki.

Poza tym fajnie.
Zywy
Wiesz co gubby lubie Mialn i od trzech dni gram kariere właśnie tym klubem w dużej mierze dzięki tobie bo mnie zainspirowałeś ale uważaj w meczu z Interem bo ja dziś z nimi przegrałem 0:1 sad.gif. Super kariera, magazyn fajny wkońcu wygląda jak jakiś magazyn typu futbol czy piłka nożna a nie bravo sport
qwerte
W "Wielkie porównania! Kto się starał?" Jest błąd "Dida vs Maldini". Coś słabo ci ostatnio idzie w lidze 2 porażki z rzędu Z Udinese i Interem.
Kubbas
Świetnie wink.gif
gubby
CYTAT(KubbasOG @ Aug 16 2008, 15:01) *
Świetnie wink.gif

thx tongue.gif
Za niadługo magazyn po meczu z Romą tongue.gif oj działo, się działo biggrin.gif pozdro
Soncker
gubby naprawde 1 klasa biggrin.gif Mam nadzieje ze Milan da w dupe wszystkim w tabeli w wygra;p;p
gubby
CYTAT(Sonck @ Aug 16 2008, 15:17) *
gubby naprawde 1 klasa biggrin.gif Mam nadzieje ze Milan da w dupe wszystkim w tabeli w wygra;p;p

Heh dzięki i też mam taką nadzieję tongue.gif
PS:
GŁOSUJCIE W ANKIECIE!!! tongue.gif
MaTi10
Blog 1 klasa;] powodzenia;]
damiank9
witam naprawde bardzo fajnie sie czyta twoj blog,powodzenia zycze w grze Milanem wkoncu to moj ulubiony klub biggrin.gif
Zywy
Świetny numer, tylko przy transferze Huntelaara dałeś opis Sneijdera, widze że szykują się ciekawe transfery. Aha i komu PSV ma zapłacic 9 mln euro za Ronaldo skoro on nie ma klubu. Jak gdzieś przejdzie to za darmo (wiem że w grze nie ale to można pominąć)
gubby
CYTAT(Zywy @ Aug 17 2008, 15:40) *
Świetny numer, tylko przy transferze Huntelaara dałeś opis Sneijdera, widze że szykują się ciekawe transfery. Aha i komu PSV ma zapłacic 9 mln euro za Ronaldo skoro on nie ma klubu. Jak gdzieś przejdzie to za darmo (wiem że w grze nie ale to można pominąć)

Nie chodzi o to że zapłacą tongue.gif chodzi o jego wartość rynkową biggrin.gif.. przy transferze np. Sneijdera Milan moze zejsc do...20mln? Wiec to tylko rynkowe ceny. A jesli chodzi o ten opis... rzeczywiscie pomyliłem sie :/ sorry robiłem w nocy i byłem zmeczony pozdro i głosowac w ankiecie już dosłownie za kilka chwila kolejny numer biggrin.gif
Kubbas
Na Twoim miejscu zapolowałbym albo na Ronaldo albo na Adriano wink.gif A Sneijder, cóż jeden z lepszych reżyserów gry z potężnym celnym, strzałem, polecam ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.