Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mordy By .:x:. - Treame
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2
Soncker
Wiesz co na moje daj lepiej z włosami bo nie wiem jakie zrobiłeś włosy. Oczy troche mniejsze i pokaż włosy
Earl
Roger Guerreiro by Earl : 
Roger Guerreiro by Kamil795 :

OCENIAJCIE KTÓRA LEPSZA!
krzychu117
wow tylko ze model rogera to model agigi;-)
Soncker
Jak dla mnie obie sa fajne powinniscie połaczyc te twarze Twarz Kamila i Włosy Earl'a.Może byście wspólnie działali? biggrin.gif .Czyli Twarz Kamila i Włosy Earla=Idealny Roger
Kamil.
A ja pozwoliłem pokazywać mojego Rogera? tongue.gif Nie no żart.
Co do modelu to ja na pewno nie mam modelu Agigi chyba że chodzi o Earla.
Pzdr.
norek
CYTAT(Earl @ Aug 17 2008, 09:37) *
Roger Guerreiro by Earl :
Roger Guerreiro by Kamil795 :

OCENIAJCIE KTÓRA LEPSZA!

Jedna i druga wersja ma tyle wspolnego z Rogerem co ja z baletem.
krzychu117
oczywiście ,że chodzi o earla. nawet włosy są twórczości agigi.
Earl
Żeby nie było Text mój Model (nie wiem kogo) hair (nie wiem kogo) miałem po prostu w GGS'ie więc skorzystałem nie mówiłem że hairek mój ani Model
luigi7
ty koleś chyba leczenia potrzebujesz; dry.gif
Earl
CYTAT(luigi7 @ Aug 17 2008, 17:35) *
ty koleś chyba leczenia potrzebujesz; dry.gif

Do mnie to ???

-------------------------------------------------
NEW FACE!

who_me
To jest dobry Roger i chyba wypada jezeli juz uzywasz kogos modelu napisac od kogo to ?Wlosy sa od Konami a model od Agiga

http://pesfaces.co.uk/pes2008_others.php?cat_id=85

luigi7
CYTAT
Do mnie to ???

nie do mojej z Maciusiem..smile.gif
złodzieju
Earl
luigi7 nie chce nic mówić ale ty mnie krytykujesz że mam dziadowskie Ryje a ty sam jakie robisz?? he? takie że o chuj rozbić żal...
co do modelu agigi sory że nie napisałem

Beta v1.0
herubq3
zrobisz dla mnie twarz trenera barcelony pepa guardioli
tu masz pare fotek http://images.google.pl/images?gbv=2&h...aj+obraz%C3%B3w
luigi7
koleś nie chce być "nieskromnym" ale do moich to Ci brakuje i to dużo,mimo iż twoje są do pesa 2008;)
nie krytykuje, tylko mówie iż jesteś złodziejem;)
moje fejsy=moje biny:)
CYTAT
a ty sam jakie robisz?? he? takie że o chuj rozbić

jeżeli moje o chuja rozbić to twoje...o 2a chuje i jedną pizdęsmile.gif laugh.gif laugh.gif
a ten Adlung to jak ni z dupy, nie podobny
who_me
CYTAT(luigi7 @ Aug 17 2008, 20:48) *
koleś nie chce być "nieskromnym" ale do moich to Ci brakuje i to dużo,mimo iż twoje są do pesa 2008;)
nie krytykuje, tylko mówie iż jesteś złodziejem;)
moje fejsy=moje biny:)

jeżeli moje o chuja rozbić to twoje...o 2a chuje i jedną pizdęsmile.gif laugh.gif laugh.gif
a ten Adlung to jak ni z dupy, nie podobny

Przeciez sie przyznal to czego jeszcze mu w ten sposob docinasz ? . Trudno porownac kto robi lepsze bo do pes2008 jednak troche trudniej robic mordy . Tak czy siak dobrze ze robi do pes2008 bo pes6 juz dawno umarl smiercia naturalna....to forum to zreszta jedno z nielicznych na ,ktorych robia jescze dodatki do pes6. Na wszystkich zachodnich juz praktyczni tylko pes2008.

JuveR
CYTAT(Earl @ Aug 17 2008, 18:12) *
luigi7 nie chce nic mówić ale ty mnie krytykujesz że mam dziadowskie Ryje a ty sam jakie robisz?? he? takie że o chuj rozbić żal...
co do modelu agigi sory że nie napisałem

Beta v1.0

Sorry, ale zachowujesz się jak szczeniak... Uważasz sięza niewiadomo kogo, a gdy ktos Cie skrytykuje to wyskakujesz do niego z 'k*rwami' i innymi 'h*jami'.
W dodatku ciezko bylo sie domyślić że w PESie 2008 twarzy Rogera nie było więc ta twarz musiała być innego facemakera. Dobrze że chociaż potrafiles sie przyznac tongue.gif
Co do twarzy to jak narazie średnio. Staraj się popracować nad jedną twarza dłużej, a nie codziennie wstawiać po parę twarzy wink.gif
BadNewz
Ja na przykład nie mam zamiaru skończyć z PESem 6, mało tego jakby zabrakło 'ludzi' to sam moge robić kitsy, piłki itp tongue.gif...

Fajny Sisińjo, bardzo ładne BMP.
who_me
CYTAT(BadNewz @ Aug 17 2008, 21:09) *
Ja na przykład nie mam zamiaru skończyć z PESem 6, mało tego jakby zabrakło 'ludzi' to sam moge robić kitsy, piłki itp tongue.gif...

Fajny Sisińjo, bardzo ładne BMP.

Tez tak mowilem o pes5 jak wyszedl pes6 ,ktory delikatnie mowiac nie przypadl mi do gustu. Wyszedl pes2008 i o pes5,6 juz dawno zapomnialem.:]
Earl
CYTAT(herubq3 @ Aug 17 2008, 21:08) *
zrobisz dla mnie twarz trenera barcelony pepa guardioli
tu masz pare fotek http://images.google.pl/images?gbv=2&h...aj+obraz%C3%B3w

w grze prezentuje sie tak :
seekumar
Moglby ktos wykonac twarze zawodnikow Wisly KrK
Earl
CYTAT(seekumar @ Aug 18 2008, 08:58) *
Moglby ktos wykonac twarze zawodnikow Wisly KrK

ja chyba nie... bo robie zasłabe ryje
k-ten
Trening czyni mistrza.
szejk
Mordy nie sa taki zle ani słabe. U pepego widac sporo podobienstwa. Dobra morda!

CYTAT(who_me @ Aug 17 2008, 22:03) *
Przeciez sie przyznal to czego jeszcze mu w ten sposob docinasz ? . Trudno porownac kto robi lepsze bo do pes2008 jednak troche trudniej robic mordy . Tak czy siak dobrze ze robi do pes2008 bo pes6 juz dawno umarl smiercia naturalna....to forum to zreszta jedno z nielicznych na ,ktorych robia jescze dodatki do pes6. Na wszystkich zachodnich juz praktyczni tylko pes2008.

Sorry gościu ze to powiem ale smieszny jestes popatrz na fora zagraniczne. Najlepsi fejsmakerzy zostali przy pes6 (mystiq, s'n, alegor, trezegol84 t-mac, szolpas, don i bartek i wielu inych ) Kitsmakerzy równiez zostali a tematy z pesem 2008 sa zawalone przez młodych patchmakerów którzy sie dopiero ucza poza niektórymi wyjatkami oczywiscie. Pes 6 wcale nie umarl i beda jescze dlugo do niego dodatki robione przez najlepszych.
seekumar
Earl sproboj wykonac chociarz mordke Sobolewskiego i Jirsaka.
Kamil.
Pracuj na modelu! Nie jest pracą wkleić teksturę na jakiś .bin, bo tekstura to 5 min. roboty
pzdr.
who_me
CYTAT(szejk @ Aug 18 2008, 08:17) *
Mordy nie sa taki zle ani słabe. U pepego widac sporo podobienstwa. Dobra morda!

Sorry gościu ze to powiem ale smieszny jestes popatrz na fora zagraniczne. Najlepsi fejsmakerzy zostali przy pes6 (mystiq, s'n, alegor, trezegol84 t-mac, szolpas, don i bartek i wielu inych ) Kitsmakerzy równiez zostali a tematy z pesem 2008 sa zawalone przez młodych patchmakerów którzy sie dopiero ucza poza niektórymi wyjatkami oczywiscie. Pes 6 wcale nie umarl i beda jescze dlugo do niego dodatki robione przez najlepszych.

Pes6 to moze zyje ale chyba tylko na iss bo na tych twoich forach np. evo-web zagranicznych jakos widze przytlaczajaca przewage pes2008 w dodatkach. Na Niemieckich forach facemaking juz praktycznie do pes6 nie istnieje . Niektorzy naprawde nie potrafia pojac ze pes6 umarl i zostala tylko przy nim garstka osob.I co z tego ze ci faceM zostali ? Moze i niektore twarze naprawde dobre to jezeli porownac ryje najlepszych facemakerow z pes6 do najlepszych z 2008 (Darsheville,Agiga) to te z pes6 wygladaja jak plaskie tekstury. Do pes2008 duzo wiecej osob robi twarze mimo ze sporo z nich to dopiero newbies ...od czegos trzeba zaczac.Zobaczysz, ze po wyjsciu pes2009 o pes6 bedzie pamietac 1% tego co teraz przy nim zostala.
Mortin
jeszcze jeden offtop, a poleca bany
pozdrawiam
robien92
podjąłbys sie moze stworzenia facepacka wisły kraków>?? please...
Earl
hmmm... podrzucicie dobre foty to każdego ryja sie podejme pozdro
seekumar
a jakich rozmiarow maja byc foty?
Earl
hmm... tak gdzieś z 512x512
Soncker
http://www.wislakrakow.com/www/picture/200...c1390092cd5.jpg na moje coś w tym stylu.Earl Pawła w pierwszej kolejności;]
Earl
za mała ta fota
Soncker
360x472 to za mała fota?Przecież wszystko widac.Edytowałem bo tamta poprzednia była rzeczywiscie za mała a ta powinna byc dobra.
Earl
no teraz gites majonez xD prosze o więcej zdjęc
robien92
śle fejsy innych zawodników:
Marcin Baszczynski
Arek Glowacki
CLEBER
Sobolewski
Łobodzinski
Boguski
Cantoro
JIRSAK
Paweł Brożek
Niedzielan
Małecki

Z każdej twarzy bede bede zadowolony,mysle ze potraktujesz te prace poważnie.
who_me
Po pierwsze to malo nie padlem jak zobaczylem te wasze fotki . co to ma byc ?fotki do we 2002 ?

pes2008 to nie pes6 ,ze wystarcza fotka taka jaka dales .

tutaj dam przykladowa fotke .

http://img139.imageshack.us/my.php?image=zuberbuehlergc0.jpg

To co podalem to jest minimalny rozmiar do tego zeby cos z tej twarzy konkretnego powstalo

A najlepiej zeby to bylo cos takiego:

Brozek zostal dosyc dobrze wykonany przez Agige.
robien92
cos cicho w tym temacie
Earl
Po długiej Przerwie ... OCENY NIEZWYKLE MILE WIDZIANE!

DOWNLOAD
włosy - GamingAccess , Model - earl , Text - earl biggrin.gif
who_me
Watpie ,ze to twoja twarz ...tzn model

http://pesfaces.co.uk/pes2008_others.php?c...;download_id=32
Earl
naprawde mój , morzesz nie wierzyć...
who_me
To nie jest twoj model i n ie wiem po co klamiesz jeszcze ?
Mortin
pokaz teksture swoja i teksture twarzy arshavina wykonana przez pro i po sprawie
pozdro
bartek-brt
CYTAT(Earl @ Sep 7 2008, 14:18) *
Model - earl , Text - earl biggrin.gif

Co cie skłoniło żeby to napisac, wczesniej było inaczej??
Uszy i szczęka wyjaśniają wszystko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.