Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Update Do O.e.p. Vol 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
Luku
lMini update do OE Patcha vol 2.

Składy na dzień 22.07.2008 (Mile widziane poprawki)

3 brakujące twarze dla graczy Arsenalu (Song, Djorou, Denilson)

Linki do pobrania
Rapidshare
Speedy Share
damianLBN
Ale transfery...W Motorze i Śląsku nic sie nie zmienilo ci co odeszli dalej sa?/////////DO POPRAWY !!!!
Luku
CYTAT(damianLBN @ Jul 23 2008, 17:10) *
Ale transfery...W Motorze i Śląsku nic sie nie zmienilo ci co odeszli dalej sa?/////////DO POPRAWY !!!!

Każdy może pomóc!!

GG:11739429

Znajdzcie choicaż dla mnie liste transferów jakąś, wtedy wsio zrobie. Bazowałem na transfery.eu
Luku
CYTAT(perONE @ Jul 23 2008, 22:04) *

Dzięki.

Już niedługo udostępnie niemal kompletny update. Jeszcze zostało mi parę drużyn. Połączyłem Polonię z Groclinem, Polonia jest teraz w Ekstraklasie. A zamiast Poloni do 2 ligi dałem Polonia/Sparta Świdnica w wersji pre alpha. Mógłby ktoś zrobić jakaś drużynę (logo koszulki gracze) i się da zamiast tej, jak kto woli.
Zmieniłem nazwę drugiej ligi na I liga.

pozdro

zrobiłem wszystkie transfery co były dla ekstraklasy
ScOuT
CYTAT(Luku @ Jul 24 2008, 00:16) *
Dzięki.

Już niedługo udostępnie niemal kompletny update. Jeszcze zostało mi parę drużyn. Połączyłem Polonię z Groclinem, Polonia jest teraz w Ekstraklasie. A zamiast Poloni do 2 ligi dałem Polonia/Sparta Świdnica w wersji pre alpha. Mógłby ktoś zrobić jakaś drużynę (logo koszulki gracze) i się da zamiast tej, jak kto woli.
Zmieniłem nazwę drugiej ligi na I liga.

pozdro

zrobiłem wszystkie transfery co były dla ekstraklasy

Super Czekam na update smile.gif
WKS
A Reprezentacja Polski ? jak ja widzialem roger gra z 26 ? Dobra napisze ci numery i pozmieniaj Kokoszke za Matusiaka
i jak mi wiadomo Jacek Bak kariere skonczył
1 Boruc
2 Jop
3 Wawrzyniak
4 Golański
13 Wasilewski
14 Zewłakow
23Kokoszka
17 Łobodzinski
10 Garguła
20 Roger
18 Lewandowski
16 Piszczek
8 Krzynówek
9 Żurawski
11 Saganowski
21 Zachorski
7 Smolarek POzdrawiam !
Luku
Wziął bym się do roboty, ale nie wiem czy robić wszystki transfery, czy tylko te na zielono. Ze strony 90 minut.pl. Te czarne są to tylko przymiarki. Prosze, doradćcie mi. I jaką drużynę dać w miejsce Polonii, gdyż ta przechodzi w miejsce Groclinu do Ekstraklasy. Może ktoś zrobi nowądrużynę?
WKS
To z 90 minut . pl te co na zielono , a jak bedzie np jutro z czarnego na zielone to ci NEW bedzie pisal i bedziesz tak uzupelnial do 31 Lipca .
Luku
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 27 2008, 11:42) *
To z 90 minut . pl te co na zielono , a jak bedzie np jutro z czarnego na zielone to ci NEW bedzie pisal i bedziesz tak uzupelnial do 31 Lipca .

A "mógłbyś tak uzupełniać" nie ładniej brzmi? smile.gif Kupiłem se skarb kibica, dzisiaj coś zdziałam smile.gif.
damianLBN
Czyli jednak dzialasz tongue.gif Pamietaj o tym co Ci pisalem na PW.
Luku
Jutro już powinienem zakończyć.

Spadkowicze z Ekstraklasy (poza Z. Sosnowiec) zostają w O.E. (jako te 4 dodatkowe drużyny), Zagłębie S. w 1 lidze zamiast Poloni Wa-wa, bo ta w O.E. Po za takimi zmianami oczywiście transfery, nowe koszulki w GDB, postaram się o twarze (musze mieć czyjeś zgody, nawet jak w readme nie pisze "all rights reserved"?), korki, piłki i być może stadiony. 1 sierpnia chyba wyjeżdzam, mam nadzieję, że zdąże. Ew. ktoś dokończy. smile.gif
Luku
Tak się prezentują zestawy-

Dla Ekstraklasy i dla 1 ligi

Zmienić coś jeszcze?

Jutro uaktualnię całą ligę polską

Jak zmienić nazwę 2 liga na 1 ligę?
Mooner
O, fajnie, że robiony jest update, przyda się, wyświadczasz nam wszystkim przysługę. smile.gif
CYTAT(Luku @ Jul 27 2008, 22:56) *
Jak zmienić nazwę 2 liga na 1 ligę?

Myślę, że tak. smile.gif
Luku
CYTAT(Mooner @ Jul 27 2008, 23:19) *
O, fajnie, że robiony jest update, przyda się, wyświadczasz nam wszystkim przysługę. smile.gif

Myślę, że tak. smile.gif

Taj najłatwiej. Chodzi mi o tą 2 ligę z gry smile.gif , żeby ją przemianować na pierwszą smile.gif .
damianLBN
Mam do Ciebie wielka prosbe.Zmen ten walony herb dzialaczy Motoru na herb kibicow http://www.pelikan.lowicz.com/_grafika/her...otor_lublin.gif

Mysle ze wielu kibicow Motoru by sie ucieszylo.
Luku
Piłka OE w wersji Beta!! :-)

Oto w miarę oficjalna lista co update będzie zawierał:

- Arka Gdynia w O.E.
- Spadkowicze z O.E. poza Zagłębiem Sosnowiec- będa 4 ostatnimi drużynami podczas wyboru (Śląsk, Piast, Lechia przeszła w ich miejsce),
- Składy aktualne na 28.07.2008
- (Postaram się o) beniaminki w ligach zagranicznych,

- Nowe korki, piłki (w tym OFICJALNA PIŁKA ORANGE EKSTRAKLASY
!!!) do pobrania już- zajrzyj pod koniec postu!!
- Nowe koszulki dla kilku drużyn

oraz inne- jeszcze niepewne smile.gif

A oto i piłeczka- wystarczy wrzucić ją do folderu cv_1 w kitserverze smile.gif . Zaznaczam, że nie jestem jej autorem, ja tylko ją zmodyfikowałem na Nasze potrzeby smile.gif .

http://www.speedyshare.com/151713538.html

pozdrawiam
Mooner
CYTAT(Luku @ Jul 28 2008, 10:50) *
Taj najłatwiej. Chodzi mi o tą 2 ligę z gry smile.gif , żeby ją przemianować na pierwszą smile.gif .

Ueeh.. Nieuważnie przeczytałem tongue.gif Myślałem, że pytasz sie "czy" zmienić.. ;]
arti142
witam zainstalowałem całego patrza ale brakuje mi flag Wisły na trybunach,gram w lm wisłą i np z legią to flagi legii są a wisły brak po 2 off ma cześć piłkarzy nie zarejestrowanych czyli brak komentarza polskich zawodników jak mogę to z edytować,po 3 przyśpiewki mam na wisłe legii np lub łks co jest grane pomocy.
Luku
CYTAT(arti142 @ Jul 28 2008, 13:51) *
witam zainstalowałem całego patrza ale brakuje mi flag Wisły na trybunach,gram w lm wisłą i np z legią to flagi legii są a wisły brak po 2 off ma cześć piłkarzy nie zarejestrowanych czyli brak komentarza polskich zawodników jak mogę to z edytować,po 3 przyśpiewki mam na wisłe legii np lub łks co jest grane pomocy.

Sorki, ale to nie ten temat.
mafioso
Kiedy możemy spodziewać się update'u? biggrin.gif
Luku
CYTAT(mafioso @ Jul 28 2008, 15:13) *
Kiedy możemy spodziewać się update'u? biggrin.gif

Myślę, że w przeciągu dwóch dni update składów będzie dostepny.

pozdro
arti142
jak nie ten temat ty stworzyłeś mini update przyśpiewki już naprawiłem i działają ale chodzi mi o off aby komentator czytał nazwiska,nie mogę w żaden sposób ustawić tej opcji w edycji może jest jakiś program czy co chyba ze ktoś ma poprawny off po 2 skład wisły kraków jest nie kompletny,brakuje nowego obrońcy Singlar Słowaka,następnie Małecki jest s powrotem w wisleoraz brak Dawidowskiego i Bareto ,Paulista juz nie gra oraz Dudu poczytaj trochę bo jak to był skład twój z 22 to trochę stary.
Luku
CYTAT(arti142 @ Jul 28 2008, 19:23) *
jak nie ten temat ty stworzyłeś mini update przyśpiewki już naprawiłem i działają ale chodzi mi o off aby komentator czytał nazwiska,nie mogę w żaden sposób ustawić tej opcji w edycji może jest jakiś program czy co chyba ze ktoś ma poprawny off po 2 skład wisły kraków jest nie kompletny,brakuje nowego obrońcy Singlar Słowaka,następnie Małecki jest s powrotem w wisleoraz brak Dawidowskiego i Bareto ,Paulista juz nie gra oraz Dudu poczytaj trochę bo jak to był skład twój z 22 to trochę stary.

Wiem, dlatego pracuję nad nowym, kompletnym. Zapraszam kilka postów wyżej.
damianLBN
I gdzie ten updat
?
ScOuT
CYTAT(damianLBN @ Jul 30 2008, 10:00) *
I gdzie ten updat
?

Spokojnie dzien sie dopiero zaczal smile.gif Miejmy nadzieje ze jeszcze dzis sie pojawi oczekiwany update biggrin.gif Pozdro

P.S. Zauwazylem maly blad, mianowicie niektorzy pilkarze np. Lobodzinski, Murawski sa czarni a Roger jest bialy :/
WKS
a to dzisiaj ma w ogóle być ? xD
Luku
Siemka.

Postaram się jeszcze dzisiaj wydać tego update'a- przed meczem Białej Gwiazdy...

"Apdejtonłem" już całą O.E. Czas na pierwszą ligę (dalej nie wiem jak zmienić nazwę) i potrzebuję kitsy Dolcana a także Gorzowa. Najwyżej wydam bez kitsów sad.gif...
arti142
mam nadzieje ze komentator już będzie wymawiał nazwiska polskich zawodników bowiem taki off ,będzie tylko ok
Luku
Oto i update.

Uwaga powoduje on kolizję flag i przyśpiewek dla paru drużyn.!!!

GKG Gorzów nie ma koszulek!!

pozdro

w update do tego postaram się to naprawić. Ale to dopiero za miesiąc. smile.gif

http://www.speedyshare.com/323432291.html
Jabol7
A gdzie jest link ?
ScOuT
Aha czyli ze ofa nie bedzie narazie ? :/
WKS
nie wiem czy ja zle przeczytalem czy co ale dlaczego ja mam wszystko tak samo w 2 lidze no widac ze w OE cos jest poprawione ale 2 lidze nic nawet druzyn nie ma tak jak powinny byc ( a w screenie widzialem ze byly inaczej jak dawales ) moze ja zle instaluje nie wiem
damianLBN
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 30 2008, 22:11) *
nie wiem czy ja zle przeczytalem czy co ale dlaczego ja mam wszystko tak samo w 2 lidze no widac ze w OE cos jest poprawione ale 2 lidze nic nawet druzyn nie ma tak jak powinny byc ( a w screenie widzialem ze byly inaczej jak dawales ) moze ja zle instaluje nie wiem

Tez tak mam i pilka ekstraklasy mi nie dziala,niektore druzyny maja inne nazwy a w ekstraklasie tez nie dokonca jest ok bo np Mili nie ma w Śląsku za updata 4/10 bo cos tam poprawiono sleep.gif
Luku
CYTAT(damianLBN @ Jul 30 2008, 22:16) *
Tez tak mam i pilka ekstraklasy mi nie dziala,niektore druzyny maja inne nazwy a w ekstraklasie tez nie dokonca jest ok bo np Mili nie ma w Śląsku za updata 4/10 bo cos tam poprawiono sleep.gif

Jak to nie ma xD?

A no i Ronaldinho zapomniałem.

Jak drużyny nie zmienione?

Oki To wrzucam jeszcze raz, bez instalki- może ona wszystko psu
A wiesz przynajmniej którą piłkę podmieniasz?

http://www.speedyshare.com/256201705.html

ps. Nie ma bata, drużyny będą jak na zdjęciach zamieszczonych parę postów wyżej.
damianLBN
To samo co wczesniej tylko teraz ronaldinho w milanie.W druzynach z 2 ligi nic sie nie zmienilo.A ta pilke wkleilem tam gdzie pisalo
WKS
co to ma byc ? Np w Legii na obronie jest Arrubarrena czy jak on sie nazywa pilki w dalszym ciagu nie wiem jak wgrac albo jak podmienic poprostu po poprawaj a update bedzie naprawde Super . POzdrawiam

PS. i dlaczego sa te białe kreski i nie jest zawodnikow 23 tylko po 6 czy 7 na rezerwie i tyle
damianLBN
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 31 2008, 10:12) *
co to ma byc ? Np w Legii na obronie jest Arrubarrena czy jak on sie nazywa pilki w dalszym ciagu nie wiem jak wgrac albo jak podmienic poprostu po poprawaj a update bedzie naprawde Super . POzdrawiam

PS. i dlaczego sa te białe kreski i nie jest zawodnikow 23 tylko po 6 czy 7 na rezerwie i tyle

Ty masz takie sklady w tym updatu jak tu?Bo ja nie.A masz pilke O.E?
ScOuT
Mógłbyś uaktualnić numery... dry.gif
Luku
CYTAT(ScOuT @ Jul 31 2008, 11:35) *
Mógłbyś uaktualnić numery... dry.gif

Składy są aktualne!! Arrua jak mu tam gra w Legii. Sorki, ale sam robiłem to. Ciężko samemu wszystko dopieścić.

Mam piłkę O.E!!! Ok. Zaraz złożę jakiś ballpack i go wstawie. Wraz z piłką.
ScOuT
Składy może tak ale numery nie ! Mila z numerem 20 a powinien mieć 11 a Łudziński 30 a powinien mieć 21 itd. A czy mógłbyś coś zrobić żeby Łobodziński i Murawski byli biali a Roger czarny ?
Luku
CYTAT(ScOuT @ Jul 31 2008, 13:08) *
Składy może tak ale numery nie ! Mila z numerem 20 a powinien mieć 11 a Łudziński 30 a powinien mieć 21 itd. A czy mógłbyś coś zrobić żeby Łobodziński i Murawski byli biali a Roger czarny ?

No kurde? Co Roger zachorował na chorobę Jacksona? U mnie jest normalnie. smile.gif
arti142
najlepszy jest Dawidowski w wisle czarny ja juz sobie poprawiłem po prostu jest edytowany za Dudu laugh.gif
Luku
CYTAT(arti142 @ Jul 31 2008, 16:27) *
najlepszy jest Dawidowski w wisle czarny ja juz sobie poprawiłem po prostu jest edytowany za Dudu laugh.gif

Tak- nie wstydzę się tego przyznać. Edytowałem smile.gif. Ten miał odwrotne objawy co M. Jackson hheehe
WKS
Słuchaj ballpack jest swietny 10/10 ale jak jest ze skladami do 2 ligi uaktualnisz to ? tak jak powinno byc
Luku
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 31 2008, 20:25) *
Słuchaj ballpack jest swietny 10/10 ale jak jest ze skladami do 2 ligi uaktualnisz to ? tak jak powinno byc

Oczywiście. Jak nie wyjadę to uaktualnię. Najpóźniej pod koniec sierpnia walnę update'a. Z drugą znaczy 1 ligą smile.gif. Myślę, że znajdą się kitsy dla Dolcana i GKP Gorzów. Mam nadzieję, że jużnikt nie będzie miał objaw jacksona smile.gif w tą czy w drugą stronę.

ps. Co do Ballpacka to wiem. JA ZROBIŁEM TYLKO PIŁKĘ O.E.!! smile.gifsmile.gif
WKS
MI by paswowalo i innym uzytkownikom zebys zrobił to jak najwczesniej biggrin.gif bo fajnie by bylo sobie pograc biggrin.gif a jak sam jakiegos updata malego zkiminie to i tak zle i niedobrze Pozdro narazie super robote wykonales 8/10 poporawiaj wszystko bedzie 10/10
DAKO
Siemanko jestem nowy ale moge wam pomóc  ogolnie mam OF z transferami na 22.07.2008 jest kazdy gracz nawet ci co ich niema w pesie. Tylko ze to niejest OF do Orange ekstraklasa brak tam polskich druzyn i graczy niema O.E i 2 Ligi Polskiej. Wstawie zaraz link to jak bedzecie chcieli to dorobicie. Bedziecie mieli mniej roboty tak mi sie wydaje tongue.gif

To jest link do tego OF bez polskich lig mozecie go przerobic jesli byscie sie sprezyli zajmie wam to do 5 dni biggrin.gif

http://rapidshare.com/files/134165762/PES2008_EDIT01.bin

Jesli chcecie robic sami transfery proponuje wam stronki:

Tylko najlepsza stronka z Transferami:
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/L1/...fers/index.html

Tylko Orange Ekstraklasa:

http://ligapolska.net/viewpage.php?page_id=21

Jeszce ta stronka moze byc przydatna:

http://www.90minut.pl/news.php?id=739643

CO do Patch jest dobry. To menu ogolnie grafika mi sie niebardzo podoba. Stroje polskich lig sa bardzo fajne. Na waszym miejscu poszedl bym dalej i nie robil tylko patch do O.E ale np.: takiego jak Evo, WECN itd. Ja przerobilem wasze O.E vol 2 dodalem do niego swoja grafike i menu z WCEN ogolnie mi sie podoba jesli chcecie wstawie jakies fotki tego mojego patch. Jak byscie potrzebowali cos z Grafiki to piszcie do mnie GG: 9206436

Mam takie pytanko a jak by zamiast Krai w pesie zrobic kolejne ligi zamiast Azji, Afryki .... np: liga szkocka itd.

jak byscie to zrobili to byl by jedny patch z tyloma ligami biggrin.gif

Pozdro dla wszystkich
RaTaJ
szukam Option File na PlayStation2 Orange Ekstraklasa 80-09
skotar(L)
Jestem kompletnie zielony w patchowaniu PES. Wgrywam według instrukcji, ale co zrobić z tą aktualką ? Jak ją wgrać ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.