Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Update Do O.e.p. Vol 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 6 2008, 15:29) *
Jestem kompletnie zielony w patchowaniu PES. Wgrywam według instrukcji, ale co zrobić z tą aktualką ? Jak ją wgrać ?

Plik PES2008_EDIT01 należy skopiować do C:\Documents and Settings\Dziki\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
skotar(L)
A pozostałe pliki ? ?
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 6 2008, 15:44) *
A pozostałe pliki ? ?

A jakie masz pozostałe ?
skotar(L)
w folderze vc_0 są jakieś pliki i w tym drugim plik PES2008_OPTION01.bin co z nimi zrobić mam ?
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 6 2008, 16:55) *
w folderze vc_0 są jakieś pliki i w tym drugim plik PES2008_OPTION01.bin co z nimi zrobić mam ?

PES2008_OPTION01.bin do moich dokumentow jak EDIT01 a cv_0.img do kitservera zdaje się...
skotar(L)
Ale cały folder do kitserwera bo w środku są 3 pliki unnamed. Czy tylko te 3 pliki skopiować ?
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 6 2008, 17:15) *
Ale cały folder do kitserwera bo w środku są 3 pliki unnamed. Czy tylko te 3 pliki skopiować ?

rolleyes.gif A masz już KS czy nie ?
skotar(L)
CYTAT(ScOuT @ Aug 6 2008, 18:42) *
rolleyes.gif A masz już KS czy nie ?

Jestem w trakcie ściągania wersji v.2 biggrin.gif
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 6 2008, 17:47) *
Jestem w trakcie ściągania wersji v.2 biggrin.gif

Ale czy masz Kitservera ?
skotar(L)
No mam, ale ten patch v.2 nie do końca mi działa :/
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 7 2008, 12:23) *
No mam, ale ten patch v.2 nie do końca mi działa :/

A zainstalowałeś ks ?
skotar(L)
CYTAT(ScOuT @ Aug 7 2008, 14:06) *
A zainstalowałeś ks ?

Wgrałem ten update i działa wszystko.
jan17
Siemka ! Zrobiłem wsyztsko tak jak było trzeba..... tzn. wgrałem pliki w odpowiednie miejsca kierując się opisami na folderach. Mam dwie usterki: Po pierwsze - nie działają mi herby np. mam herb Poloni Bytom ( już wcześniej miałem zainstalowaną OE z tej strony http://pes2008.keep.pl/ ) a jest napisane GKP Gorzów; Po drugie: wogóle nie mam 2 ligi tylko OE gdzie są herby z Oe ale inne nazwy klubów. Może tą 2 lige trzeba za coś innego wstawić ?

Błagam pomóżcie !
jan17
A mógłbyś jeszcez łuku wstawić pełną OE 2008/2009 z szczegółową instrukcją ?
skotar(L)
Jest wstawiona, a instrukcja też jest. Nawet mi sie udało zainstalować i wszystko ładnie śmiga.
jan17
A co trzeba zrobić oprócz zainstalowania tego update'a ? A ty którego ściągłeś tego pierwszego czy tego drugiego co w nim nie było nic do instalacjii tylko trzeba było poumieszczać w odpoeidnie foldery ? A gdzie jest instrukcja ?
skotar(L)
Najpierw instalujesz wersje V.2, a potem update.
Bracia tashibana
http://files.filefront.com/Lrar/;11427072;/fileinfo.html możesz wrzucić do update-u biggrin.gif plis ja już się poddałem
jan17
V.2 to ten plik z folderami tak ? Jak ja instaluje tego update'a to wybieram folder w którym mam zainstalowanego PESA a to i tak mi instaluje go na c:/Programfiles/konami..... a chciałbym na d:/gry/konami....... czy to coś zmienia ?? Mógłbyś mi napisać w punktach krok po kroku co ty robiłeś ? Proszę
skotar(L)
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11010 tu masz V.2 i wgrywasz go, a potem update.
jan17
I jak to zrobię to drużyny, stroje, skłłady itp będą aktualne na dzień dzisiejszy ?
skotar(L)
Nie na dzisiejszy, tylko chyba 22.07
jan17
Dzięki, jestem wdzięczny ! Tylko powiedz mi jeszcze czy po wgraniu upadte na V.2 zmieniają się składy bo po wgraniu nie mam w LECHU takich zawodników jak : Peszko, Lewandowski, Arboleda, Stilic których LECH nabył tego lata ! Zobacz u siebie czy ty ich masz ? Może to przez to że źle wgrałem update ? Z której opcji wgrania update ty skorzystałeś : ręfcznej czy przez instalację ? Ja przez instalację
skotar(L)
CYTAT(jan17 @ Aug 11 2008, 13:09) *
Dzięki, jestem wdzięczny ! Tylko powiedz mi jeszcze czy po wgraniu upadte na V.2 zmieniają się składy bo po wgraniu nie mam w LECHU takich zawodników jak : Peszko, Lewandowski, Arboleda, Stilic których LECH nabył tego lata ! Zobacz u siebie czy ty ich masz ? Może to przez to że źle wgrałem update ? Z której opcji wgrania update ty skorzystałeś : ręfcznej czy przez instalację ? Ja przez instalację

Nie pamiętam czy ich miałem.
jan17
A z której opcji wgrania update skorzystałeś ? Przez instalke czy ręcznie ?
skotar(L)
Kopiowałem foldery.
jan17
Też skopiowałem foldery i wszystko działa ! Wielkie dzięki ! smile.gif Wiesz może jak wgrać np. przyśpiewki LECHa do pesa ? Albo stadiony ?
skotar(L)
Ja jestem zielony w patchowaniu PES.
jan17
A nie wydaje Ci się że tak jakby wymieszały się składy po wgraniu Update ? ? U mnie zawodnicy tak jakby pomylili pozycje na boisku
skotar(L)
CYTAT(jan17 @ Aug 11 2008, 22:13) *
A nie wydaje Ci się że tak jakby wymieszały się składy po wgraniu Update ? ? U mnie zawodnicy tak jakby pomylili pozycje na boisku

A ciężko se ich ustawić jak ty chcesz ich mieć ?
jan17
No ja swoją ekipe ustawilem ale reeszta to do bani bo nie znam sie np. na Legi ! Wiesz może kiedy pojawi się patch OE 2008/2009 ?
skotar(L)
CYTAT(jan17 @ Aug 12 2008, 22:00) *
Wiesz może kiedy pojawi się patch OE 2008/2009 ?

Jak se go zrobisz

A serio to nie wiem czy wogóle takowy ma powstać.
Kamiloxx
a kiedy Update nowy? Wiadomo??
krzychu117
luku czekam na nowa wersje updat'u happy.gif
DAKO
ej mam pytanie czy jak w pesie tworzycie nowego zawodnika i jak chcecie mu dodac umiejetnosci (Atak Strzaly itd.) To dodajecie to na farta czy oceniecie jakos. Bo chce sobie dorobic zawodnikow ktorych niema w pesie ale niewiem jak im rozstawic umiejetnosci a niechce dac komus za duzo lub za malo. A i jeszce takie pytanko jak moge do tego kitservera z Patch OE vol 2 wgrac stroje do hiszpanskiej ligi w folderze GDB sa tylko Ligi: Polska Angielska Niemiecka itd. a niema hiszpanskiej jaki foolder musze zrobic zeby wgrac nowe stroje do hiszpanskiej ligi ?? Dzieki z gory
krzychu117
ja jak robilem statsy to czyltalem gazety. skarby kibica itp. i na ich podstawie roiblem.
Kamiloxx
CYTAT(krzychu117 @ Aug 18 2008, 10:46) *
ja jak robilem statsy to czyltalem gazety. skarby kibica itp. i na ich podstawie roiblem.

A wrzucisz?? Ja mam skarb ale zawsze nie ma czasu na zrobienie updatu ;]
krzychu117
ja robiłem statsy do oepv2... a nie do update'u
Kamiloxx
luku zaglądnij i zrób update ;] Pliss wink.gif Ja bym zrobił ale codziennie po godzinie to by mi zeszło sporo wink.gif
19on08
będzie to update czy nie?
skotar(L)
A po co Ci update skorokno trwa ? Za dwa tygodnie bedziesz chciał kolejny z aktualnymi transferami.
Soncker
Słuchajcie nie wiem po co piszecie czy bedzie uptade po pierwsze jest środek Sierpnia może tak Wrzesień,Październik?Tylko że nie ma ekipy do uptade;/
Pozdro
19on08
teraz byście mogli zrobić update....a na koniec okienka nowy patch...
Kamiloxx
ja sobie może zrobie po okienku sam update ;p jak co to wrzuce go tutaj wink.gif ale zrobię tylko Ekstraklasę więc nie narzekać ! ;] Góra jeszcze te kluby z 2 ligi (te 6 klubów) ;]
Pozdro ;p

PS: Sonck nie pisze się uptade tylko update ;0
19on08
SASUKE KAMIL zrob update na oe patch vol 2..
19on08
jak zrobić samemu update Kamil ?
krzychu117
tylko zrób motor;-)
plny
motora to cienka druzyna (bez urazy) za rok rozpocznie rozgrywki w 2 lidze tongue.gif

Kamiloxx
oki jeszcze może zrobie jakieś ale podajcie jakie żeby wiedzieć która drużyna wam się sprzyda wink.gif Za update biore się od 1 września, zaraz założę temat i tam zgłaszajcie teamy wink.gif
edit: to ten temat
matiz
to sa wszystkie aktualne transy do dzisiaj ale tylko OE i I ligi http://www.speedyshare.com/237638412.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.