Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Referee Face By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
potter
Teco, why ? biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(Teco @ Jul 3 2008, 21:05) *
Temat do zamknięcia...Pozdrawiam...

Czemu?;/
Teco
Koniec działań na tym forum przechodzę tylko i wyłącznie na mój użytek...pzdr a moderatora po raz kolejny proszę oby ostatni o zamknięcie tego tematu...szkoda że nie było chętnych ale co tam dokończę resztę rzeczy dla siebie... c'ya
potter
Skoda tongue.gif
Ja bym tez chcial miec oryginalnych sedziuff
Teco
No to zrób sobie lepszych sędziów, wrzuć ich, zmień nazwiska i masz ....
GooFy
Świetny Pomysł ;] Ale sporo fotek się nie nadaje bo "Rogale" tongue.gif Troche sie pobawilem i zrobilem Vienka... Timakiem to ja nie będę ale co mi tam xD. Pogadam z jakimś facemakerem i znalazłem lepszą fote Webba xD

A tu Vienk

Teco, nie zniechęcaj się tongue.gif widze tu dużo chętnych ale nikt twarzy nie umie robić tongue.gif Pogadam z jakimś facemakerem może coś z tego wyjdzie... tongue.gif
JuveR

Spróbowałem usunąć napis z tego zdjęcia rolleyes.gif
Z tym napisem co był u góry się nie bawiłem, bo on raczej nie przeszkadza biggrin.gif
czubinho
teco to daj chociaz downa
Zywy
Teco nie zrażaj się jakimś imbecylem co ma radoche ze kogos skrytykował, a sam Pesa nie potrafi obsłużyć menu Pesa. Teraz twarze nabrały podobieństwa, pozmieniaj kolor oczu to będzie lepszy efekt i popraw troche nosy bo sa jakby za wielkie
potter
CYTAT(Teco @ Jul 3 2008, 23:30) *
No to zrób sobie lepszych sędziów, wrzuć ich, zmień nazwiska i masz ....

Nie umiem
Tobie to fajnie szlo i liczylem ze cos z tego bedzie
Teco
no zwłaszcza po twoich postach i uśmieszkach...jasne że będzie... wyłącznie dla mnie bo po co dawać"POKEMONY"
potter
ja?
Czytaj ze zrozumieniem moze panie obrazalski
Teco
ja tam się nie obrażam nie mam o co....ale temat i tak do zamknięcia cool.gif cool.gif hehe
Zywy
Teco mysle ze załozyles ten temat by narobic wszystkim apetytu na sedziow bo od pierwszego posta widac bylo ze nie udostepnisz tego patcha.
JuveR
CYTAT(Teco @ Jul 4 2008, 21:21) *
ja tam się nie obrażam nie mam o co....ale temat i tak do zamknięcia cool.gif cool.gif hehe

Skoro się nie obraziłeś to po co chcesz zamykać temat?
Widać nie umiesz przyjąć żadnej krytyki. Każdy widzi że twarze na nogi nie powalają sleep.gif
Ale róbta co chceta...
Teco
po to bo i tak nikt nie jest zainteresowany pomocą a takie było przesłanie...a krytykujcie sobie ile wlezie...sami nie umiecie robić twarzy to wtedy najlepiej się krytykuje...zróbcie swoich to zobaczymy..tak to każdy jest mądry..ale żeby pomóc to nie ale z krytyką to owszem...nie ma co dalej ciągnąc tego tematu jeśli nikt nie chce pomóc...Wasza strata.Przeczytaj 1 post a zobaczysz że potrzebni byli pomocnicy ale u Nas jak zawsze ich brakuje...no trudno:(

JuveR
Przypomnę tylko, że krytyk filmowy wcale nie musi wykonać lepszego filmu aby go skrytykować huh.gif
Co do pomocy facemakerów, to o nią będzie ciężko, bo większość robi teraz twarze zawodników EURO (przedewszystkim Timak, ale też kilku innych tongue.gif)
Ja fejsów nie robię bo na to nie mam czasu. KONIEC wink.gif
Teco
No więc koło się zamyka:) nikt nie pomoże więc nici z patcha
jonhio
mi się pomysł podoba a prace są dobre trzeba tylko fryzury dopasować:Dale jak ich wgrać przez kitservera chyba nie
Teco
Fryzur sie nie da dopasować, nikt do tego nie doszedł i ja na tą chwilę też a wgrywa się ich do 0.texta
mariolazi

[/quote]

Gratuluje, widać duży postęp od pierwszych facjat smile.gif
Nie zniechecaj się tak szybko wink.gif

Pare osób na pewno na Ciebie bardzo liczy, bo pomysł bardzo dobry...

Pozdro!
Teco
CYTAT(mariolazi @ Jul 5 2008, 14:19) *

Gratuluje, widać duży postęp od pierwszych facjat smile.gif
Nie zniechecaj się tak szybko wink.gif

Pare osób na pewno na Ciebie bardzo liczy, bo pomysł bardzo dobry...

Pozdro!

Akurat jego robiłem z innej foty którą udało mi się znaleźćsmile.gif...jeśli macie fotki lepsze niż pokazałem to poproszę a może serio coś z tego wyjdzie:)
mariolazi
CYTAT(Teco @ Jul 5 2008, 14:20) *
Akurat jego robiłem z innej foty którą udało mi się znaleźć smile.gif ...jeśli macie fotki lepsze niż pokazałem to poproszę a może serio coś z tego wyjdzie:)

Wydaje mi się że z tych fotek co dałeś na początku można by jeszcze coś sensownego z Herberta Fandela zrobić, ale ja się dobrze na tym nie znam więc tylko podpowiadam wink.gif

Kurde 3 raz edytuje pewnie z tej foty robiłeś Michela
http://www.soccernet.ee/pic/Image/EM2008/K...ICHEL_Lubos.jpg
Teco
CYTAT(mariolazi @ Jul 5 2008, 15:02) *
Wydaje mi się że z tych fotek co dałeś na początku można by jeszcze coś sensownego z Herberta Fandela zrobić, ale ja się dobrze na tym nie znam więc tylko podpowiadam wink.gif

Łap link z fotką Lubosa Michela- nie wiem tylko czy troche nie za mała:
http://mas.diaridegirona.cat/especials/eur...itres/lubos.jpg

Mała:) Lubos ten co zrobiłem zostaje bo innej foty nie mogę znaleźć,mam kilka nowych fotek więc potworze od nowa kilku sędziów...pierwszy poszedł ....

Pieter Vink:

Massimo Busacca:

Khalil Al Ghamdi:

Herbert Fandel:

Manuel Mejuto Gonzalez:

Fran De Bleeckere:

Roberto Rosetti:

Kyros Vassaras:

Coffi Codjia:

Nic innego nie wyskrobie...pzdr
jonhio
a pro po twarzy...ten koleś się pytał o face platiniego jako tego który wręcza nagrody tzn puchary jak to podmienić??
Teco
CYTAT(jonhio @ Jul 5 2008, 18:04) *
a pro po twarzy...ten koleś się pytał o face platiniego jako tego który wręcza nagrody tzn puchary jak to podmienić??

Na moje się nie da...ale może władza jest mądrzejsza...wiem że garniaka idzie ale czy Twarz?musiałbym posprawdzać pliki ale szczerze w to wątpiee...
jonhio
wiesz jak kiedyś bawił się w importowanie twarzy i włosów przez jakiś tam program to kiedyś źle zaimportowałem włosy beckhama i właśnie miał je te koleś to może sie da...a co z tym graniakiem:D??
Teco
Nie mówię że nie ale ja sie z ich twarzami nie spotkałem podczas edycji a garnitur jego wiem gdzie się zmienia i także gdzie są twarze Tych pań ale Panów tam nie ma
jonhio
aha:dno nic ale jakby się udało to byłoby świetnie...a wgrywać to grafic studio czy czymś innym
Teco
to nie ten temat...thx
Ryu
ostatnie twarze duzo lepsze od tych pierwszych widac postep... a masz moze numery do twarz sedziow z O_text bo kiedys znalazlem je na jakiejs stronie ale okazaly sie zle a tak wszystko sprawdzic to tez jest ciezko...

co do tego chlopka to garniak jest do edycji tam gdzie te babki i pare innych rzeczy np stroje masazystow... a ryjek mozliwe ze jest tam gdzie sedziowie i pilkarze - czyli numerow nie znam biggrin.gif

Teco
1-Mario Pedrotti 2757
2-Martin O'Brien 2758
3-Jose Trueva 2759
4-Johan Weikath 2760
5-Francois Seraphine 2761
6-Johan Jansen 2762
7-Alberto Carlos 2401
8-Cart White 2763
9-Piere Enume 2330
10-Kazuki Ito 2937

A tu ktoś z Polski tylko kto:P szkoda że ciężko naszymi sędziami o dobrą fotkę

jonhio
Ryu a w jakim programie mam to sprawdzać to wam pomogębiggrin.gif
Ryu
CYTAT(jonhio @ Jul 5 2008, 20:40) *
Ryu a w jakim programie mam to sprawdzać to wam pomogę biggrin.gif

otwierasz O_text przez game graphic studio i szukasz... tylko najpierw zrob fotke twarzy tego chlopka co daje puchary bo tak na chybil trafil to na pewno nie znajdziesz... tongue.gif
Tomas
Twarze coraz lepsze smile.gif
pomysl ze zmiana osoby od wreczania pucharow tez dobry.
Bedzie download Teco ?
Pozdrawiam
Teco
ale nie wiem czy taka jest możliwość tej zmiany jeśli jest to takie coś będzie...ma być Jaruś w grze za jakiegoś europejczyka??
jonhio
a te puchary można jakoś wgrywać tzn te trofea od razu proszę o link i unamedy:D
Teco
CYTAT(jonhio @ Jul 5 2008, 22:02) *
a te puchary można jakoś wgrywać tzn te trofea od razu proszę o link i unamedy:D

po raz enty Ci mówię nie jest to temat na to gadanie, tu się rozmawia o sędziach...

Jarosław Żyro:

Version 1:

Version 2:

Pzdr
Tomas
Jak dla mnie to chyba ta wersja nizej lepsza, a co do samego sedziego to kontrowersyjna postac biggrin.gif nie ukrywam jednak ze mecze druzynami z orange byly by przyjemniejsze wiec jestem za tym aby on sie znalazl w paczce smile.gif
Teco
CYTAT(Tomas @ Jul 5 2008, 22:36) *
Jak dla mnie to chyba ta wersja nizej lepsza, a co do samego sedziego to kontrowersyjna postac biggrin.gif nie ukrywam jednak ze mecze druzynami z orange byly by przyjemniejsze wiec jestem za tym aby on sie znalazl w paczce smile.gif

No tak szukam kogoś kto by usunął napisy z serwisu bo mam dobre twarze wyszukane ale są napisy jeśli ktoś to umie byłoby fajnie...a sądzę że powinien być polak szkoda że Grzegorza Gilewskiego nie ma dobrych fotek bo ten by się nadawał jak nic:)
JuveR
CYTAT(Teco @ Jul 5 2008, 20:39) *
No tak szukam kogoś kto by usunął napisy z serwisu bo mam dobre twarze wyszukane ale są napisy jeśli ktoś to umie byłoby fajnie...a sądzę że powinien być polak szkoda że Grzegorza Gilewskiego nie ma dobrych fotek bo ten by się nadawał jak nic:)

Ja się mogę pobawić, ale nie wiem czy mi wyjdzie tongue.gif
Teco
CYTAT(Juventino @ Jul 5 2008, 22:41) *
Ja się mogę pobawić, ale nie wiem czy mi wyjdzie tongue.gif

dobrze chodzi o te zdjęcia:

a międzyczasie Nowiutki Codjia:)

Benito Archundia:
potter
Nowiutki Codija elegancki , jak bedziesz duzo pracowal to bedziesz dobrym facemakerem
Teco
Będzie coś z tymi zdjęciami Juventino?? Thx za komentarza...jeśli macie jakieś serio dobre fotki...Polskich sędziów byłoby fajnie...naj interesuje mnie Grzegorz Gilewski...
mariolazi
Brawo!
Codija elegancko Ci wyszedł. smile.gif

Postaram się pomóc szukać Gilewskiego, przydałby się wink.gif
Teco
CYTAT(mariolazi @ Jul 6 2008, 14:38) *
Brawo!
Codija elegancko Ci wyszedł. smile.gif

Postaram się pomóc szukać Gilewskiego, przydałby się wink.gif

No tak a jak nie on to Żyro zostaję ale wtedy kogo wyrzucamy??Bo do OE Polak musi byćsmile.gif kogo proponujecie:)

Roberto Rosetti - inna focia:) wybierzcie z tych 2 lepszego:)

Damian.
Dobrze, że masz ambicje:)
Posiedź nad jednym sędzią dłużej wink.gif
pozdr
Teco
CYTAT(radzio123 @ Jul 10 2008, 14:15) *

Po co komu Merk...już nie sędziuje wielkich imprez...zresztą na pesfaces ta twarz już jest od dawien dawna...a tu ma być projekt tych co na Euro byli....
potter
T-Mac machnal Rosettiego
Trzeba czekac na downlaody Twoich tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.