Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Szejk
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
reS
kolorek bmp imo wymaga kilku korekt, ale całość i tak prezentuje się dobrze. pzdr
szejk
PREVIEV

Javier Marina Ajax Amsterdam

MYSZa7
Pobaw się z oczyma ;P najbardziej mapowanie.
Reszta dobra wink.gif
Jamnik
Dobra twarzyczka, ale popraw oczy, tak jak Mysza mówi - mapowanie. Co do podobieństwa sie nie wypowiem bo kolesia nie znam. Miło by było jakbyś fotkę pokazał.

Pozdro biggrin.gif
MaTi10
hmm jedynie oczka do poprawy i "gut" będzie.
szejk
UPDATE

Hair by s'n

Lepiej?
Krzysiu12
bardzo dobra mordka wink.gif zrobiłbyś Romana Bednara z WBA? ja mam jakies fotki jego
Jamnik
CYTAT(szejk @ Oct 14 2008, 12:19) *
UPDATE

Hair by s'n

Lepiej?

Lepiej biggrin.gif
szejk

Download http://www.zshare.net/download/2054513434311deb/

perONE
Już pobieram wink.gif
Jamnik
Dzięki za download wink.gif

Kto następny idzie pod nóż ?
szejk
Jak zrobic zblizenie tylko np. lewgo oka?

szejk
PREVIEV wacko.gif

Jamnik
Dobra mordeczka smile.gif Jesteś w tej chwili najlepszym z początkujących, i jeszcze troszke podniesiesz poziom to i pewnie przypięcia sie doczekasz wink.gif Jeszcze tylko swoje włoski zacznij robić smile.gif

Pozdrooo biggrin.gif
reS
od frontu ładnie.
ale profil też wypadało by zmapować.
perONE
CYTAT(Jamnik @ Oct 22 2008, 19:40) *
Dobra mordeczka smile.gif Jesteś w tej chwili najlepszym z początkujących, i jeszcze troszke podniesiesz poziom to i pewnie przypięcia sie doczekasz wink.gif Jeszcze tylko swoje włoski zacznij robić smile.gif

+1

Mordy robisz coraz lepsze wink.gif
szejk
Jamnik
Gut mordka smile.gif Popraw brwi bo imho dziwnie wyglądają. I plamkę popraw nad jego prawym okiem: http://zdrowo.info.pl/wady-wzroku.html smile.gif

Pozdroo smile.gif

BTW: dzieki za fotke Pranjica na Pesfaces wink.gif
lucash
no rzecyzwiscie bardzo dobre prace , naprawde wiesz o co w tym chodzi smile.gif
reS
mogłeś zdjąć trochę żółci z bmp, ale i tak wygląda dobrze. pzdr
Sebinhoo
Juz widać wielki postęp ! wink.gif Oby tak dalej smile.gif
szejk

Hair by mystiq
Jacmen
No no świetny facemaker się tutaj szykuje ;d Bardzo dobra twarz taj trzymaj ;d
reS
bmp robisz już na wysokim poziomie.
zwracaj bardziej uwagę na wygląd z profilu bo tutaj ten element trochę kuleje.
no i zacznij robić własne kłaki bo bez tego nie pójdziesz "piętro" wyżej smile.gif pzdr

nie wiem jak to się ma do fotki ale imo do poprawy górna część twarzy tzn. okolice oczu i czoło
Jamnik
Fajna twarzyczka Szejku wink.gif Zacznij robić własne włoski i robić miód profile i będą SUPER mordki smile.gif

Pozdrawiam biggrin.gif
szejk
Dzięki Res i Kubuś. sleep.gif

Wasze komenty zmobilizowały mnie do wiekszej pracy nad modelem. 

Tu jeszcze sporo pracy mnie czeka. Ale potrzebuje pomocy, a mianowice w jaki sposób wykonujecie baczki i zarost?

Pomózcie.

Panowie komentujcie wiecej!
PREVIEV 

BadNewz
Na BMP, proste ;p

Później trzeba to jeszcze dobrze zmapować, żeby wyglądało jak baczek, a nie blizna po cesarce ;ppppppppp, albo pamiątka po ciekawej nocy biggrin.gif .
szejk
No tak proste dry.gif Ale dla ciebie. Ja niemam pojecia jak sie za to zabrac.
Co mam ołówkiem kropki porobic? Jak ktos moze to niech pomoze bo chciałbym dwie wersje zrobic.
Jamnik
Dobra twarzyczka Szejk smile.gif Jak od dłuższego czasu zresztą. Niestety z Twoim problem to nie za bardzo wiem jak Ci pomóc sad.gif

Pozdro biggrin.gif
Mortin
bardzo dobry ryjek, chociaz nie wiem kto to i jak wyglada ^^
a co do baczkow, to musisz sam do tego dojsc.. obroc podglad 3d na bok, otworz uv map editor i baw sie kropeczkami przy bokach i juz ^^
pozdro
luke
CYTAT(szejk @ Nov 16 2008, 11:39) *
No tak proste dry.gif Ale dla ciebie. Ja niemam pojecia jak sie za to zabrac.
Co mam ołówkiem kropki porobic? Jak ktos moze to niech pomoze bo chciałbym dwie wersje zrobic.

Robienie zarostu ręcznie to wyższa szkoła jazdy tongue.gif Trzeba mieć trochę pojęcia o grafice i obróbce zdjęć, ale zawsze można pożyczyć zarost z innego zdjęcia.
reS
bardzo dobry ryjek, fajny styl bmp. brawo
czekam na włoski oczywiście wink.gif
bartek-brt
CYTAT(szejk @ Nov 15 2008, 19:07) *
Dzięki Res i Kubuś. sleep.gif

Wasze komenty zmobilizowały mnie do wiekszej pracy nad modelem. 

Tu jeszcze sporo pracy mnie czeka. Ale potrzebuje pomocy, a mianowice w jaki sposób wykonujecie baczki i zarost?

Pomózcie.

Panowie komentujcie wiecej!
PREVIEV 

Na przykładzie tego fejsa mozesz wziąć plasterek, nacelowac na wąsy i tą teksturką robisz baki, ale gdy zawodnik nie ma zadnego zarostu mozesz wybrac sobie pędzelek wyglądający jak jeden włos, zmniejszyc go do 2 albo 3, ustawić opcity pędzla na jakies 15-20, zacząć rysowac baki, wyostrzyć teksturkę i na Layerze ustawic pokrycie jakie ci bedzie odpowiadała. Jeżeli nie bedzie wyglądało jak powinno mozesz tą czynność powtarzać i powtarzac:D
jbc to pisz na priv'a.
A tak apropo, Kozak!
MaTi10
Fejsik good smile.gif
szejk
Dzięki panowie. Rzeczywisie sporo pracy trzeba poswiecic takiemu zarostu.

Uptade

bartek-brt
Myśle że jakys te białe kreski przeleciał lekko gumką na 15% to poiwnno byc dobrze.
do poprawy
Jamnik
Dokładnie Szejk popraw to co napisał Bartek i będzie super fejsik biggrin.gif

Rozwijasz się mistrzu biggrin.gif
Sebinhoo
Extra ! smile.gif Myśle, że już niedługo bedziesz mógł liczyć na awansik biggrin.gif
reS
brawo za próbę wykonania własnych kłaków. widać drobny defekt ale bartek napisał Ci jak to naprawić. wink.gif
jeszcze co do twarzy.
widać z profilu, że od brwi odchodzi biały pasek. popraw to na bmp bo mapowaniem raczej tego nie obejdziesz, a średnio to wygląda. pzdr
szejk
Wiem ze mozna by jeszcze kilka rzeczy poprawic ale brak mi juz sil.

Sporo pracy włozyłem zeby wygladal jak wyglada, mam nadziej ze sie podoba.

POZRDO

Download

http://rapidshare.com/files/165409637/Calv..._A_Pin.rar.html

http://www.sendspace.com/file/g3bnqp

http://www.zshare.net/download/51554496fbfb770c/

Jacmen
Mordka niczego sobie widać, że włożyłeś w nią sporo serca, jak będziesz tak dalej pracował to mam nadzieje, że twój poziom zdecydowanie wzrośnie. Cierpliwości życzę przede wszystkim ;d
perONE
CYTAT(Jacmen @ Nov 19 2008, 20:16) *
Mordka niczego sobie widać, że włożyłeś w nią sporo serca, jak będziesz tak dalej pracował to mam nadzieje, że twój poziom zdecydowanie wzrośnie. Cierpliwości życzę przede wszystkim ;d

+1

Zaraz ląduje w grze.
Jamnik
Zgadzam się z przedmówcami smile.gif Ekstra mordka - kto następny ? Może Vedad Ibisević ?
szołpas
Pracuj tak dalej a myśle,że Twoja praca zostanie doceniona
i Twój temat wyląduje w dziale zaawansowanych facemakerów
Kamiloxx
jak zawsze - super! mam nadzieję że doczekamy się następnej twarzy jakiegoś polaka ;]
PS:Sorry za odkopanie tematu...
szejk
Kamiloxx
kto to jest?? ale widze ze jest super ;D
Jamnik
CYTAT(szejk @ Dec 6 2008, 10:07) *

Ekstra Lindgren Szejku smile.gif Z tej fotki co koleś Ci na pesfaces dał ?
szejk
Dzięki.
Nie z innej foty chociaz tamta fajna byla ale niestety z napisami.
Fota z której robilem http://www.anp-photo.com/search.pp?page=3&...9951&pos=19
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.