Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mgs 1 - 2 - Spolszczenie!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
k-ten
Metal Gear Solid PL V.1.0
Part 1 : http://www.sendspace.com/file/a6zzyn
Part2: http://www.sendspace.com/file/h2osiy
Miłej zabawy.
snake
Dzięki wielkie, zabieram się za granie.

---
edit: gra nie działa mi z tym execiem który jest w paczce.
Pojawia się błąd że moja karta nie obsługuje gry. Z tego co wyczytałem w necie chodzi o to że nie obsługuje 8-bitowych tekstur.

Ale ściągnąłem Jakiś Vista Fix dla MGSa i już działa.
http://cadmus.zshare.net/download/253d3a30...executables.zip

Używam XP.
Tolek
O kurwa. Jesteście wielcy. Na tej grze się wychowałem, podobnie jak mój brat, a (mimo, moim zdaniem, dobrej znajomości "inglisz lengłedż") nigdy nie połapałem się do końca w tej fabule. To dużo dla mnie znaczy rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif.
Pozdro i dzięki. Dzięki wam i przetłumaczonemu MGS'owi wrzesień nie będzie taki straszny biggrin.gif.
k-ten
CYTAT(Tolek @ Sep 1 2008, 00:58) *
 (mimo, moim zdaniem, dobrej znajomości "inglisz lengłedż") nigdy nie połapałem się do końca w tej fabule.

I sie nie połapiesz. W dwójce tym bardziej. O szczegóły pytaj Kojime.

Tolek
Połapać to ja się połapię. Wychowałem się na MGS, i przechodziłem go już tyle razy, że fabułę ogólnie łapie, ale przy ostatnim podejściu do gry nie łapałem jeszcze niektórych wątków w 100%. Dlatego instaluję MGS'a co pewien czas, i przechodzę go, za każdym razem rozumiejąc więcej. Tym razem robiłem kolejne podejście, ale skoro akurat wyszła polonizacja, to skorzystam z okazji, i przejdę po polsku.
Z MGS2 łapię trochę mniej, bo zwyczajnie miałem mniej kontaktu z tą grą. Co zamierzam nadrobić smile.gif.
snake
W MGS2 nawet jakbyś grał więcej to i tak się mniej połapiesz, ot taki urok tej części ;p
Tolek
Yo. Chciałem podziękować ponownie. Grę ukończyłem ze spolszczeniem, i chociaż nic nowego niby się nie dowiedziałem, to mogłem dzięki spolszczeniu bardziej się "wczuć" w fabułę, przez co grało się z większą frajdą. Ta gra sporo dla mnie znaczy ;p... Przesłanie etc... I szczerze wam dziękuję za robotę.
P.S.: To jest 1 wersja spolszczenia... Jeśli będziecie to kontynuować, spróbujcie przetłumaczyć WSZYSTKIE rozmowy, a nie tylko te konieczne do przetłumaczenia. Chodzi mi tu o rozmowy, w których Snake sam dzwoni do innych. Takie pełne spolszczenie... Może kiedyś smile.gif.
snake
Ja bym bardziej oczekiwał spolszczenia dwójeczki bo tam fabuła jest nieźle zakręcona i choć troche rozumiem to nie wszystko.
logatus
Rany co zo cienkie spolszczenie,znów dałem sie oszukać .Prawie nic wogle nie przetłumaczone.
na 20 linijek angielskich przypada może 1 lub 2 linijki polskie.No ludzie dajcie spokój z oszukiwaniem użytkowników tego serwisu,bo to wam napewno poularności nie przyniesie.Ciekawie jaka mieliście satysfakcje oszukując ich co?Ale jak widzę ten temat to niewiele ludzi oszukaliście.No cóz a już myślałem że jest wreście polska wersja tej gry a tu nic .
Dlatego apeluje niech ktos wreście zrobi spolszczenie do tej gry nie musi być tam jakieś wybitne ale żeby było,a nie takie gówniane i oszukańcze jak jest tutaj.
A i jeszcze nie ściagajcie tego niby spolszczenia ,bo tylko ładujecie im konta premium na tej stronce,no mnie też zrobili w balona.ostrzegam innych nie ściagajcie nie opłaca się.

snake
Coś Ci się stało czy od urodzenia tak masz?
grzehu
witam, nie działa mi spolszczenie, nie otwiera sie plik .exe...pomóżcie, musze miec spolszczenie dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.