Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Druga Liga Polska ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
Kubbas
Klik

Tutaj znajdziesz linki.
jacekz40
unsure.gif Halo...co nowego w dodatku II liga Polska?
MaTi10
Chłopaki robą wink.gif sam czekam na ich option file i kitsy oczywiscie,trzeba czekac
artysta germanista
sam nie wiem co to będzie z naszym patchem ;/ goofy troche podgonił z kitsami ale teraz dalej sie obija.Jacmen mial staty zrobic jeszcze do niego zagadam ale no musimy sie wyrobic przed zakonczeniem sezonu
jacekz40
dry.gif Jak się zaczną ME w piłce to nikomu już nie będzie potrzebna żadna gra a tym bardziej piłka kopana. Ja przynajmniej zamierzam oglądać mecze a nie siedzieć przed kompem. Do początku czerwca zostało troszkę czasu...może koledzy się wyrobią rolleyes.gif
MaTi10
Przeciez OF'a możecie wydać a kitsy puzniej;]pzdr
mietek_
zazucie OFa z druga liga a stroje dozuci sie pozniej!!!!!!!!!!
MaTi10
Przeczytałeś co wyżej napisalem???
mietek_
tak i dolaczam sie do prosby o OFa
jacekz40
rolleyes.gif rozumiem że temat padł śmiercią naturalną, dobrze by było aby ktoś jasno napisał - patcha 2 liga nie będzie i wszystko jasne.
artysta germanista
CYTAT(jacekz40 @ Apr 30 2008, 10:38:21) *
rolleyes.gif rozumiem że temat padł śmiercią naturalną, dobrze by było aby ktoś jasno napisał - patcha 2 liga nie będzie i wszystko jasne.

tak chcecie ofa? możemy Wam dać tylko żeby Jacmen wrzucił strojów dla wszystkich nie ma ;/
enzo89
W tej chwili strojów tylko wam brakuje?
artysta germanista
CYTAT(enzo89 @ May 4 2008, 17:39:27) *
W tej chwili strojów tylko wam brakuje?

no raczej tak Jacmen ofa jeszcze robi
enzo89
Proście Goofy'iego i Flisaka, za torinem oni są najlepsi tongue.gif
mietek_
jak mozecie dajcie OFa
Adanio
Czesc.Moze mi ktos wrzucic tylko folder z wlosami ale nie do tego patcha z liga polska tylko do normlanego bez ligi lub dajcie linka na takowy temat bo szukam,szukam i znalezc nie moge.Z gory dziekuje i pozdrawiam smile.gif
artysta germanista
CYTAT(enzo89 @ May 5 2008, 19:30:18) *
Proście Goofy'iego i Flisaka, za torinem oni są najlepsi tongue.gif

Przesz Gofy robi stroje a Flisak odstaje od niego wielka przepaść między nimi, a poza tym nigdy w życiu nie chce pomocy Flisaka

CYTAT(mietek_ @ May 6 2008, 07:51:04) *
jak mozecie dajcie OFa

Decyzja podjęta z Jacmenem- samego OF jednak nie wydamy

CYTAT(Adanio @ May 7 2008, 02:44:32) *
Czesc.Moze mi ktos wrzucic tylko folder z wlosami ale nie do tego patcha z liga polska tylko do normlanego bez ligi lub dajcie linka na takowy temat bo szukam,szukam i znalezc nie moge.Z gory dziekuje i pozdrawiam smile.gif

no to w tym temacie tez nie znajdziesz i nie spamuj
enzo89
Tak około ile jeszcze czasu wam zajmie robota? A Flisak robi też dobre stroje tongue.gif
MaTi10
Enzo czytaj uważnie napisane było że nie wydadzą patcha...
enzo89
Oj to chyba ty powinieneś czytać uważnie bo ja takiego info nie widzę <lol>
kroczek
Dajcie samego Ofa to przynajmniej sobie herby powrzucam bo tylko ich mi brakuje.
enzo89
I jak idą prace, bo coś ostatnio ucichło w temacie. Mam nadzieję, że już niewiele zostało wam do zrobienia.
Kamiloxx
CYTAT
Moje zdanie:Patcha nie bedzie ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.