jak na tym bedziemy grac, tylko ze uczestnicy ligi ustala druzyny a nie pan T-Mac w 5 minut w trakcie zajebywania patcha
| QUOTE |
| ok kamilo graj ukraina a ja twoim meksykiem bo mi tam nie zalezy jak tobie na lidze i miejscu ktore zajmne, gram dla przyjemnosci ps. Aros sie jeszcze musi zgodzic na wymiane, wiec jak chce to latw to z nim |
| QUOTE |
| hm pròbujesz obròcić teraz w żart tą całą sprawe a mnie to nie bardzo zadawala... nie odpowiedziałeś na moje argumenty i Halladina ale co tam :/ |
| QUOTE |
| czy wy jesteście ślepi?? |
| QUOTE |
| kto wybieral te teamy do Ligi ?! |
| QUOTE |
| ludzie czy wy jestescie normalni????????? |
| QUOTE |
| czy Mexyk to jest kurw.a druzyna na poziomie Grecji, Ukrainy Norwegii , Belgii czy kazdej dowolnej z I ligi ?! |
| QUOTE |
| Naprawde prosze o obiektywne spojrzenie na moją drużynę i ocenienie jej i moze podpowiedzenie mi kim tam mam grac ( bo może to ja jestem ślepy i nie widzę jakich mam swietnych zawodnikow w zespole??!!) |
| QUOTE |
| T-mac ale czy ty mnie rozumiesz wogoole? |
| QUOTE |
| gdzie ja powiedziałem ze patch jest źle zrobiony?? |
| QUOTE |
| Ja pier.... Skończcie już sie do T-maca dopierdalać koleś robi zajebistą robotę a wy tylko bręczycie . Na następną edycje to niech wam da edytory i do roboty i niech tylko coś zrobicie nie tak jedna umiejętnosc przekręcona to z wami pojade jak z.............Sorki za bluzganie ale szcerze mòwiąc to powinna wiara wam płacić $ za te robotę... a nie narzekać |
| QUOTE |
| No muszą być jakieś ròznice!!! To byłoby bez sensu grać takimi samymi ekipami non stop . |
| QUOTE |
| Co do wyborow teamow heh koncepcja zeby grac najlepszymi teamami nie wypalila (wedlug mnie) teraz gramy sredniakami i w sumie wydaje mi sie ciut to lepsze chociaz. |
| QUOTE |
| aha jedna rzecz...moze to troszke utrudnic robienie patcha ale jezeli nie idzie dobrac 20 teamow w miare rownych bo sa rozne statsy w cm czy tam pes czy z czego tam korzystasz tmac, to moze hm warto zrobic po swojemu z umiejetnosciami ? wazne zeby poziom byl rowny a nie to czy statsy sa rzeczywiste czy fikcyjne |
| QUOTE |
| [...] pierdolic tych zlamasow ktorzy juz chcieli od razu grac ! i co z tego mamy teraz ? ze jest burdel z doborem teamow |
| QUOTE |
|
Wasze posty, w szczegòlności Kamilo to obraz braku poszanowania czyjejś pracy i braku szacunku dla osòb, dzięki ktòrym bawicie się razem z nami. Prawda jest taka, że mògłbym policzyć na dłoni ludzi, ktòrzy nie zadali mi pytań \"dlaczego jeszcze ne zaczynamy?\", \"już mam dosyć czekania, jedźcie z tą ligą\" ... Winni jesteście w większości sobie sami, bo Waszą presją nie daliście nam w zasadzie możliwości podjęcia innej decyzji, jak tej, ktòra doprowadziła do nietrafionego wyboru drużyn do rozgrywek ligowych. Ja wywierałem presję na T-Maca, bo Wy wywieraliście ją na mnie. Efekt jest taki jaki jest. Jeśli ktokolwiek ma do nas żal - przepraszam. Jeśli ktokolwiek z Was pozwolił sobie w wypowiedzi na \"za dużo\" niech się zastanowi czy oby nikogo nie obraził? W przyszłym sezonie nie będziemy odpowiadać na pytania \"kiedy startujemy?\", o terminach będziemy pisać w newsach, a Wy bądźcie cierpliwi, to nie będziecie mieć podstaw by pisać to co w treści tego topica. Czytajcie newsy zamiast zawalać nas bezsensownymi pytaniami, na ktòre osoba zainteresowana znajdzie odpowiedź na stronie IO. No i szacunek, Panowie, szacunek .... Aros |
| QUOTE |
| krzysztoff wyciagles moja wypowiedz nie w calosci bo pisze ze fajnie by bylo grac dobrymi sredniakami a np taka bruggia powiedzmy odpowiada temu chyba :P Pozatym heh co ty do mnie masz ? czy ja chce grac brazylia ? ja ino przedstawil swoj punkt widzenia... swoje juz w lidze powygrywalem wiec sie mocno rzucac nie rzucam spokojnie nie wiem co ty chcesz odemnie.... |
| QUOTE |
| Jak juz wczesniej napisalem nastepna edycja bedzie grana ta sama druzyna, wszysycy zawodnicy beda miec identyczne statsy. Wszytko byloby ok, tylko pewnie wtedy zaczniecie zwalac wine na przedmeczowe formy i znowu sie zacznie. ;/ |
| QUOTE |
| glory glory tunezja |
| QUOTE | ||
Wtedy zawsze się na rezerwie znajdzie dokładnie taki sam średniak z lepszą formą, bo chyba ciężko trafić WSZYSTKICH zawodnikòw w gòwnianej formie. (-; |