Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Cheep
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2, 3
Ronnie-10
Moze odnioslem zle wrazenie....ale ver2 jest do niego bardziej podobna...ale moge sie mylic...jeszcze duzo masz z nim pracy...
Pelas
zgadzam się z poprzednikiem... ver 2 lepsza..>:
Żuraw final --> Masokrates..; brawo:)
Dorin
druga wersja matusiaka 100 razy lepsza... na trzeciej zupełnie nie podobny. Moze spróbuj z tej fory http://www.voila.pl/1gtlg/index.php?get=1&f=1
norek
Cytat(Dorin @ Feb 5 2008, 00:02:42) *
druga wersja matusiaka 100 razy lepsza... na trzeciej zupełnie nie podobny. Moze spróbuj z tej fory http://www.voila.pl/1gtlg/index.php?get=1&f=1

Tutaj fota nie ma nic do rzeczy. Po prostu model jest słaby.
Odno¶nie kolejnych wersji Matusiaka to nadal nic wspólnego z tym piłkarzem to nie ma.
Dorin
i jak tam prace nad matusiakiem ??? jak mozesz to daj chociaż t± versie 2 do downloada, lepsze to niż nic...
cheep
Cytat(Dorin @ Feb 9 2008, 17:22:16) *
i jak tam prace nad matusiakiem ??? jak mozesz to daj chociaż t± versie 2 do downloada, lepsze to niż nic...

sorki ze sie nie odzywalem ale sesja i z czasem przycislo. ale juz po wszystkim i od jutra wracamy do pracy z RADKIEM. od teraz bede wiecej robil niz pisal i za to z gory sory.
Dorin
no wiec dasz tego matusiaka smile.gif ?
vigor@pomorze
nie wiem czemu w żurawski ver. 2 nie ma oczu a dobrze zainstalowałem...Pomocy

i troche inaczej wygl±da

nie wiem sk±d masz tego screena ale ten co zapodałe¶ t napewno nie ten sam..Textury s± inne...
cheep
Cytat(vigor@pomorze @ Mar 3 2008, 11:00:32) *
nie wiem czemu w żurawski ver. 2 nie ma oczu a dobrze zainstalowałem...Pomocy

i troche inaczej wygl±da

nie wiem sk±d masz tego screena ale ten co zapodałe¶ t napewno nie ten sam..Textury s± inne...

Ops... sorki!!!!
oto textura:

cheep
matusiak previev. oceniajcie i piszcie co poprawic.

Ronnie-10
OMG! blink.gif Sory ale z kazda wersja coraz gorzej blink.gif
cheep
wiem ze z tym matusiakiem to caly czas jest cos nie tak... tylko nie wiem co....... juz nie mam zielonego pojecia.
zabawne jest to ze on w oedit (przynajmniej moim zdaniem) wyglada bardzo podobnie...

a w grze wydaje sie byc mniej podobny.........................................................
jakby kogos interesowal to piszcie i wtedy dopiero wrzuce
Paput
IMO niebaw się przez całe życie z tym Matusiakiem
Proponuje zrobić jak±¶ inn± facjate a zt± dać sobie spokuj dry.gif
PzDr
cheep
ok panowie i panienki...
moja upartosc nie zna granic!!! i coz, to moje zycie i jak sie komus nie podoba to niech sie... no...
smile.gif
matusiak radek previev 1217621376235261.

oceniajcie...
Ronnie-10
Popatrz:

To co jest zaznaczone na zielono(przednia czesc szczęki) musisz pociagnac w dol...bo inaczej w pesie widac najpierw szyje a potem brode(przez co wyglada jak DOWN)
musisz zakryc to co jest zaznaczone na czerwono przednia czescia szczęki..mam nadzieje ze zrozumiales...POZDRO
cheep
Radek Matusiek final version!!!

jestem uparty ale wiecej juz mi sie nie chce... wydaje mi sie ze radek jest super podobny
jak bedziecie go chcieli to piszcie to uploadne wink.gif
.::Diego::.
Cytat(cheep @ Mar 5 2008, 19:12:45) *
Radek Matusiek final version!!!

jestem uparty ale wiecej juz mi sie nie chce... wydaje mi sie ze radek jest super podobny
jak bedziecie go chcieli to piszcie to uploadne wink.gif

Nawet fajny ale jest dużo rzeczy do poprawy. Interesuje cie collab? Jesli tka pisz na pw rolleyes.gif
Ronnie-10
a gdzie dziekuje? biggrin.gif
jest duzo lepiej ale wez mu ta brode tak zrob zeby nie byla kanciasta(zaokraglij ja)...zrobilbym tez cos z oczami..ale moze czepiam sie szczegółów.PZDR
Orange_91
Nienajgorszy, ale oczy s± za blisko nosa i trochę za małe.
cheep
no dobra....
jacek b±k previev...

piszcie jak daleko mu do kapitana i co poprawic...
p.s. noi dobierzcie mu jakies dobre wloski bo mi jakos nie wychodzi
szołpas
Matusiak ... no sory ale nic nie ma z nim wspólnego smile.gif
za to B±k wygl±da jak Garay ;D ... czeka Cie ciezka praca
Ronnie-10
Cytat(cheep @ Mar 6 2008, 18:49:43) *
jacek b±k previev...

Hmmmm....Jego usta wygladaja jak...albo nie powiem tongue.gif troche go przypomina..ale fakt faktem ze jeszcze duzo pracy nad nim.POZDRO
vigor@pomorze
Zarzucił by¶ na ruszt b±ka z matusiakiem rolleyes.gif
jacek jako tako rozpoznawalny... mellow.gif
do włosków nie mam pojęcia... unsure.gif

Jeleń,KaĽmierczak

Nie s± za piękne ale zawsze co¶...
Możesz wrzucić jeszcze raz poprawion± twarz Żurawia?
Miło by było jak wrzucił by¶ też B±ka i Matusiaka
pozdro
LeszaKSD
bak wyglada jak nie bak a Matusiak jeszcze gorzej takze popraw sie !
cheep
twarz b±ka jeszcze w warsztacie a download zawsze w pierwszym poscie... smile.gif
Hal
Cytat(cheep @ Mar 6 2008, 18:49:43) *
no dobra....
jacek b±k previev...

piszcie jak daleko mu do kapitana i co poprawic...
p.s. noi dobierzcie mu jakies dobre wloski bo mi jakos nie wychodzi

Ja tu Baka nie widze. ph34r.gif
cheep
jacek b±k previev 2

piszcie czy podobny a jak nie to co jeszcze zmienic
Witex15
Cytat(cheep @ Mar 8 2008, 19:17:15) *
jacek b±k previev 2

piszcie czy podobny a jak nie to co jeszcze zmienic

Oczy mu wydłubałe¶! Pierwsza wersja moim zdaniem jest lepsza. Oczy do poprawy.
Ronnie-10
blink.gif blink.gif blink.gif To juz wole pierwsza wersje B±ka wacko.gif wogole nie podobny..ale pracuj..moze zdarzy sie cud tak jak w przypadku Żurawskiego..PZDR
Jacmen
Jak to jest B±k to ja jestem Czerwony Kapturek wink.gif A tak na serio popracuj trochę, mam nadzieję, że będzie podobnie wykonany jak Żuraw wink.gif
who_me
Niestety ,ale serwer na ktorym masz facjaty ledwo zipie i jedna twarz sciaga sie 10 minut ;]
Iwan10
Według mnie ta druga wersja B±ka jest o wiele gorsza blink.gif
cheep
jacek b±k previev 3

nie wiem ale mnie wydaje sie byc bardzo podibny a zrobilem go z tej fotki:

Orange_91
Nadal najlepsza wersja B±k to pierwsza. Oczy za ciemne i prawie w ogóle ich nie widać.
cheep
Cytat(Orange_91 @ Mar 9 2008, 14:40:21) *
Nadal najlepsza wersja B±k to pierwsza. Oczy za ciemne i prawie w ogóle ich nie widać.

ale nie powiesz mi chyba ze pierwsza wersja jest berdziej podobna do fotki...
Ronnie-10
Słabo...bardzo słabo..niepodobny wogole..ma mnowstwo czerwonych plamek..oczu nie widac,uwierz mi ze ten czarny pasek miedzy ustami nie bedzie wygladal najlepiej w grze...popracuj nad BMP bo słaba...nadal czekamy na cud.PZDR
nantis
Mógłby¶ zrobić tak żeby jego twarz się tak nie błyszczyła i dorób oczy.
cheep
dobra bo juz sie sam trochu zamotalem...
piszcie ktora wersja lepsza i za ta sie wtedy wezme bo takie robienie dwoch na raz to szajs...

Kubus91
wg. mnie 2 lepsza. Chociaz nie wiem czy zaczęcie tej twarzy od poczatku nie bylo by najlepszym rozwiazaniem.
vigor@pomorze
Też druga lepsza ale masz słab± fote zmień na t±:

Jacek B±k                                                     Arek Radomski
nantis
Daj download do tego drugiego
blackjuve
male podobienstwo baka..jest w obu dwoch morkach..ale to jeszcze nie on..pracuj...
Jacmen
Według mnie oby dwie wersje kiepskie wink.gif
Damian.
Dokończ 2 wersje
Pozdr
cheep
posluchalem KUBUSa 91 i zaczalem od nowa...
jacek bak previev: 121548413

dalej chyba nie podobny i chyba dam juz sobie spokoj... poprostu nie wychodzi... sad.gif
Ronnie-10
Gdzie on sie tak opalił? happy.gif
Do poprawy:
-usta(wyglada jakby sie pomalowal szminka)
-nos(ksztalt i czarno-czerwona krecha po jego lewej stronie)
-oczy[juz lepsze(bo je widac)ale lewe jest mniejsze od prawego]
-kształt twarzy(brody i wogóle)
i najwazniejsze....KOLOR BMP...reszta moze byc tongue.gif
Mnie podoba sie wersja 2 w po¶cie powyżej. Mógłby¶ dać do niej bina? Skoro i tak rezygnujesz z rezygnujesz z jego robienia to daj bina do tamtej wersji plizka
Kubus91
Kolor bmp troche kuleje. Twarz juz zdecydowanie lepiej wtopiona. Jeszcze pobaw sie z nim troche bo wydaje mi sie ze stac cie aby zrobic ten face na b.dobrym poziomie
naczelnik5
moim zdaniem 1 wersja bardziej podobna choc slabsza od strony technicznej :> ostatnia wersja dobra technicznie,ale wogole nie podobna moze zrob kogos innego a do baka wrocisz jak przyjdzie wena smile.gif , Żurawski ladnie ci wyszedl , matusiak srednio widac niby ze to on ale jakis dziwny. pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.