Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Blackjuve
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2
blackjuve
Moja pierwsza twarz do PES 2008...Artur Boruc...komentujcie biggrin.gif
DOWNLOAD

http://rapidshare.com/files/83987841/Boruv_FINAL_V2.rar

!!:DTHX FOR ALL:D!!
Stepover
Usta, nos i chyba kształt twarzy do poprawy. Według mnie nieźle ale pamiętaj, żę nieodrazu Rzym zbudowano!
Pelas
jak na 1y fejs to nie jest źle..smile.gifbiggrin.gif
przypomina trochę Artka więc jest good..;
popracuj nad nią a może ktoś ściągnie tego ryjka:)
.:KUNA:.
Fajny, ale nie podobny
Orange_91
Twarz faktycznie nie najgorsza ale Artur średnio podobny.
dj_adriano
e tam mi się wydaje że jest nawet podobny tylko usta nos i jego okolice troche psują efekt jak na pierwszy fejs to nieźle
JuveR
Niom, rzeczywiście z podobieństwem nie jest zbyt dobrze tongue.gif No a ja czekam na jakiś face piłkarza Juve smile.gif Oglądałem twój temat na pesfaces.tk tongue.gif
Bartezz
No fajny ten Boruc, ale jeszcze niedopracowany.
perONE
no wlasnie-->niedopracowyany, szczegolnie nos.
Ronnie-10
Proponuje zrobic zdjecie na high detalach bo te foty sa na medium...wtedy dokladnie zobaczymy co jet nie tak jak powinno i bedziesz wiedzial co poprawic...mordka dobra...ale wymaga poprawy...pozdrawiam
Paput
Zgodze się z Ronnim-10
Żeby oceniać musi być preview z gry na najwyższych detalach!!
PzDr
blackjuve
Sorki ale nie mam takej Kartry Graficznej to jest ten błąd:( Mogłby ktos zrobic screens?? W Pliku sa zapisane ustawienia...najlepiej za Hildebranta bo on ma niebieskie oczy..bymbyl bardzo wdzeiczny jesli by ktos zrobil mi screeny a pozniej byscie mi powedzieli co do poprawy:D
Ronni1010
Fajny ten Boruc ale coś w nim jest nie tak
może popraw usta i nos i niech ci ktoś zrobi screena na HIGH
Pozdro
zywul
Coś ma w sobie z Boruca, oczywiście chodzi mi o podobieństwo. Nos!!! blink.gif Jakiiś zjechany po obu stronach.
blackjuve
dlatego prosze o hight graphic setting screen:D:Di sie pobawie z nim:D

Tu Boruc po malej poprawce poprawilem troche to co mowiliscie:D
Komentujcie i mowcie co do poprawy:Di czy sie polepszyl:D

blackjuve
Tu Boruc niby na high ...ale kolega z izraelu pomylil sie z wlosami:D:D^^

OCENIAJCIE!!!
zywul
Nos i usta to do konkretnej poooprawy.
Ronni1010
Popraw nos i usta i będzie git
Aiver
Mógł by ktoś wrzucić jeszcze raz tą twarz? Bo niestety ten link już wygasł
blackjuve
Włoże niedlugo poprawionego Boruca..ale potrzebuje kogos kto moglby mi zrobic screena na high settings...moze ktos chetny??
blackjuve
ARTUR BORUC - CELTIC

Poprawiony Boruc..dla mnie najlepszy jaki zrobilem...tylko szkoda ze na medium...Macie pare screenow i mowcie co jeszcze ewentualnie do poprawy...dziex for all and for Ronnie-10...

Bartezz
Szkoda ze screen na Medium.
Ogolnie dobry, tylko jasniejsze wlosy.
blackjuve
dzieki za komenta... a jesli chodzi o screena na high detalach to bedzie jutro na 100% pozdro...^^

Nie jutro a juz dziś dalem rade jeszcze zalatwic na high detalach..i co o nim sadzicie:D???

bartek-brt
Dla mnie zajebisty face. Wielkie graty za zrobienie mordy której nie było w grze. Sam chciałem keidys go robic ale wiedziałem że ciężkomibedzie zmapować mu usta ale tobie to wyszło bardzo dobrze.
Pozdrawiam!
Jacmen
Mordka naprawdę super brawa dla ciebie wink.gif
El Guaje
Boruc bardzo dobry ,jakos mi sie podoba tongue.gif Zresztą na GG Ci pisałem ...No ,pracuj a bedzie jeszcze lepiej biggrin.gif
Ronnie-10
Zajebista Mordka Ziomek...
PS: mowilem ze te oczka beda super wygladaly cool.gif moze zrobimy jakiegos polaka razem? co o tym sadzisz? smile.gif Pozdro...
Buffon93
Dla mnie trochę za gruba ta twarz, Boruc aż taki gruby to nie jest, za szerokie te policzki
szołpas
Cytat(Buffon93 @ Mar 3 2008, 16:25:20) *
Dla mnie trochę za gruba ta twarz, Boruc aż taki gruby to nie jest, za szerokie te policzki

Najwidoczniej nie wiesz jak wygląda Boruc ... co do mordy to bardzo dobra
blackjuve
ja zauwayzlem jeszcze male problemy w tej twarzyce..i obiecuje ze je poprawie..i moze jutro juz wysle wam ostatnia wersje Boruca...
Zedytowac chce: - nos wyprostowac - lepiej zmapowac skore obok nosa po prawej.. - i podbrudek.... i powinien byc git... Mam zamiar z Ronnie-10 zrobic paczke polakow....wiec mam prosbe przesylajcie mi tu albo na pw zdjeica duze polakow...dzieki za wszystko
blackjuve
Tutaj FINAL VERSION Boruca....oceniajcie..izaczynam nad nowym polakiem tylko ktorym:D??

who_me
Twojego Boruca(wczesniejsze ver) juz dawno mam w pesie tongue.gif

Moze Zewlakow ,Wawrzyniak lub Żurawski...z tym ostatnim to wiem ,ze ktos go juz robil ale mozna postarac sie o lepsza jakosc. Moze niech wypowie sie reszta.

Pozdrawiam

EDIT: Jescze jest Kazmierczak (Fc Porto)
blackjuve
jesli dal bys mi dobre fotki na pw...to sie postaram.
vigor@pomorze
a może błaszczykowskiego i bąka....nie mogłem znaleść zdięć graguły,dudki i łobodziniskiego a zależy mi na tych piłkarzach...
blackjuve
ja tez juz szukalem ale ciezko..a te fotki to troche za male..ale blaszczykowski w drodze...biggrin.gif:D
who_me
Smolarek

http://d.wiadomosci24.pl/g2/e3/9c/78/46708...215_e67c_p.jpeg

Strasznie trudno o dobre foty Łobo, wawrzyniaka izewlakowa
bartek-brt
Bardzo fajna fota Smolarka. Było by miło gdybyś go zrobił. Jeżeli ci pomoże to zrób na moim modelu. Zawsze mniej pracy.
Boruc - !!
Kubus91
Boruc super fajny. Z każdą wersją był coraz to lepszy;). Oby tak z nastepnym grajkami. Szkoda tylko ze nie mozna twarzy wgrywac przez kitserver bo niedlugo japoncow w grze niestarczy do podmiany rolleyes.gif
pzdr.
who_me
Cytat(Kubus91 @ Mar 8 2008, 13:57:15) *
Boruc super fajny. Z każdą wersją był coraz to lepszy;). Oby tak z nastepnym grajkami. Szkoda tylko ze nie mozna twarzy wgrywac przez kitserver bo niedlugo japoncow w grze niestarczy do podmiany rolleyes.gif
pzdr.

Przeciez w grze jest duzo wolnych slotow na twarze.

-okolo 20 trenerow ktorych i tak malo sie widzi

- 11 twarzy graczy z masterleague def

- okolo 9 ryjkow graczy ktorzy juz zakonczyli kariery

30 to nie jest tak znowu malo ;]

wystarczy troche znac arg-editor i zobaczy na liste twarzy na http://pesfaces.co.uk/forum/viewthread.php...amp;rowstart=40

vigor@pomorze
Bez obawy twarzyczek jest ponad 170 do podmiany które nie są używane więc nie masz się czego obawiać.Ja już podmieniłem ponad 36 twarzyczek polaków wyróżniającym się w polsce i miejsca full jak widzisz.... tongue.gif
who_me
Cytat(vigor@pomorze @ Mar 8 2008, 15:42:40) *
Bez obawy twarzyczek jest ponad 170 do podmiany które nie są używane więc nie masz się czego obawiać.Ja już podmieniłem ponad 36 twarzyczek polaków wyróżniającym się w polsce i miejsca full jak widzisz.... tongue.gif

170 ??? poza tymi co poadalem gdzie ty jescze widzisz na to miejsce ?
nantis
Świetny Boruc, zrobiłbyś włosy dla niego? Czekam niecierpliwie na następnych Polaków
blackjuve
Witam...Dzis wkladam mojego FINAL Boruca na rapida jeszcze raz i na speedyshare...i moja nowa prace..Kamil Kosowski..oceniajcie...biggrin.gif^^

http://rapidshare.com/files/98299802/Boruc.rar
http://www.speedyshare.com/328768487.html

http://rapidshare.com/files/98300351/Kosowski.rar
http://www.speedyshare.com/129981173.html

THX 4 ALL !!
Jacmen
Boruca pobrałem co do Kosy spróbuj go poprawić jeszcze wink.gif
Kubus91
Dosyć fajne fejsy. Uważam że u Boruca nie ma za bardzo do czego sie przyczepic-podobienstwo jest, jakosc rowniez.
Kosowski-przyzwoita twarzyczka.
PRACUJ DALEJ rolleyes.gif
pzdr.
who_me
Kosowski-zdecydowanie oczy do poprawy.
Damian.
Boruc b.dobry smile.gif
U kosy popraw usta , nos,
bardziej "otwórz oczy" i lepiej zmapuj u gory prawe oko
pozdr
MaTi10
Boruc dobry a Kose popraw;] pzdr
naczelnik5
Kosa zdecydowanie do poprawy, zerob nowe bmp bardziej wyostrzone bo slabo go widac:P dziurki w nosie powinny byc bardziej widoczne , oczy zdecydowanie wieksze , usta do korekty i nos jakis taki kulfoniasty mi sie wydaje , pokaz fote z kotrej robiles . Natomiast Boruc bardzo dobry , popracuj nad kosa bo podobienstwo jest wiec moze byc kolejna dobra morda smile.gif
blackjuve
dzieki naczelnik5...napewno pomoze mi twoj opis korekty..naprawde dzieki..oby wiele takich jak naczelnika naszego^^ tu fotka kosowskiego, ktora uzylem..

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.