Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Blackjuve
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2
naczelnik5
no to jeszcze ksztalt brody do poprawy , jest za bardzo okragly , i ogolnie twarz jakas za wysoka ( duze czolo i wysokie wlopsy) noze zmien wlosy , kombinuj z tym kosa a napewno bedzie lepszy smile.gif
blackjuve
dzieki bardzo..sprobuje to jutro poprawic jesli zdobede czas..bo na robienie twarzyczek czasu nie mam..ale powoli powoli zrobie^^dzieki jeszcze raz:D
don rxf
Boruc bardzo fajny, naprawde niezle wyszedl wink.gif
pozdro
szołpas
Cytat(don rxf @ Mar 10 2008, 22:41:59) *
Boruc bardzo fajny, naprawde niezle wyszedl wink.gif
pozdro

to samo wink.gif
jeżeli ci chodzi o to czy Boruc nadaje sie na pesfaces to oczywiście że tak
btw. nie musisz w każdym temacie pisac czy ktoś ci skomentuje morde, jak ktoś bedzie chciał to to zrobi
... tyle wink.gif
blackjuve
no sorki..widzisz ze nowy jestem tu...ale juz w sygnaturce jest link wiec nie bede juz tego robil..dzieki wam bardzo..szolpas??nadaje sie boruc na pesfaces.tk??
Arek.PL
A mnie sie podobają obie twarzyczki:) może borucowi zrob nieco dluzsze wloski bo sa troche za krótkie smile.gif

Pozdro
MYSZa7
U Boruca popraw lewe oko i nos,a u kosy sam nie wiem tongue.gif
artysta germanista
Boruc bez zarzutu, ale i tak w pesa 2008 nie gram heheh
Hojrak Red Devil
No twarze całkiem dobre , najlepszy Boruc nad Kosa jeszcze popracuj.
pozdro smile.gif
vigor@pomorze
Cytat(Cthulhu @ Mar 8 2008, 20:34:49) *
170 ??? poza tymi co poadalem gdzie ty jescze widzisz na to miejsce ?

Jak gdzie tak jak napisałem za nie urzywane twarzyczki (nie przepisane nikomu,tacy co posiadają twarze ale są poza kadrą i nie grają w rzadnym klubie "Są ale ich nie ma") samych free faces japończyków i koreańczyków jest sporo.
vigor@pomorze
Cytat(Xantis @ Mar 9 2008, 17:12:43) *
Świetny Boruc, zrobiłbyś włosy dla niego? Czekam niecierpliwie na następnych Polaków

Włosy weś od kuszczaka a jemu zmień na inne bo on takich nie posiada bo jest zarośnięty.....
blackjuve
hejka cklopaki i sorki...mam ferie 2 tygodiowe...i mordek nie bedzie przez 2 tygodnie..sorki..kosowki juz troche poprawiony tylko go tu nie ma na moim kompie...no i juz tak w 50% zrobiony Lobodziński wiec warto czekac...Dzieki i narazie:D
nantis
Czekamy z niecierpliwością na Łobodzińskiego
krzychu117

mógłbys zrobić face Daniela Koczona?
wyżej masz fotke
michup
Ooo... Daniel smile.gif Grał kiedyś w moim klubie (TKS TL) ale to było dawno... Wydaje mi się że z takiej fotki to niewiele wyciągnie jeśli chodzi o PES 2008, tam trzeba dużych i dobrych jakościowo fotek. Ale żeby nie było OT to bardzo dobre twarze. smile.gif
krzychu117
Cytat(michup @ Mar 26 2008, 15:09:42) *
Ooo... Daniel smile.gif Grał kiedyś w moim klubie (TKS TL) ale to było dawno... Wydaje mi się że z takiej fotki to niewiele wyciągnie jeśli chodzi o PES 2008, tam trzeba dużych i dobrych jakościowo fotek. Ale żeby nie było OT to bardzo dobre twarze. smile.gif

twarze dobrych drugoligowców by sie przydaly do II liga patch ktory obecnie tworze z innymi goscmi. ale masz racje fota jest za mala
robien92
Jak tam prace nad łobodzinskim??? a boruc niezły, zaś kosa do poprawy.Dziwne jest to że chcecie by tworzono fejsy drugoligowcow a reprezentacja nie jest jeszcze dopracowana.
Orange_91
CYTAT(robben92 @ śro, 28 maj 2008 - 13:46) *
Jak tam prace nad łobodzinskim??? a boruc niezły, zaś kosa do poprawy.Dziwne jest to że chcecie by tworzono fejsy drugoligowcow a reprezentacja nie jest jeszcze dopracowana.

Widziałeś datę ostatniego postu?
Dennisek4
Ekstra Boruc... ja bym prosił twarz Nasriego i Bendtnera...
robien92
niezły ten boruc , podjąłbys sie moze stworzenia facepacka wisły kraków??
zmija
a może ktoś podjąłby się stworzenia facepacka POLONII WARSZAWA ??
zawal
siemka, jestem tu pierwszy raz, i możecie mi powiedzieć jak wstawić twarz boruca do pesa?

zawal
jeszcze jedno, zajefajny ten boruc!! smile.gif
zawal
a i jeszcze jedno, zajefajny ten boruc!!   laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.