Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stuff By E.handlarz ;)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
Hal
Nie podoba mi się cień.
artysta germanista
kurde teraz po obróceniu samego loga i dodadniu cienia gdy wytne samo logo to dupa cienia nie ma i wychodzi takie coś:

przy tym log atletico nie robilem oddzielnej warswey na cien i ten rozblysk. A jak sie łączy dwie warstwy w jedną?
artysta germanista
CYTAT(alek @ Mar 17 2008, 20:47:58) *
zrobisz mi logo?(nie HD)

pozdrawiam

Zaraz zaczynam wielki powrot do logosow HD

EDIT: Wielki powrót rolleyes.gif

MaTi10
Arka słaba,ŁKS Łomża już dużo lepiej wink.gif
artysta germanista
CYTAT(MaTi10 @ May 4 2008, 17:08:17) *
Arka słaba,ŁKS Łomża już dużo lepiej wink.gif

są takie poszarpane bo wycinam je tak jakby własnoręcznie i nie mam jeszcze wprawy:

seba
Zarówno Arka jak i Łomża są beznadziejne, zwłaszcza że koleś klepie te loga juz od dłuższego czasu. Postęp zerowy.
Zamiast "wielkiego" powrotu proponuję ci szybki odwrót
MaTi10
Powiem że Kmita już lepsza;] może Legii HD walniesz? pzdr
artysta germanista
CYTAT(seba @ May 4 2008, 17:14:13) *
Zarówno Arka jak i Łomża są beznadziejne, zwłaszcza że koleś klepie te loga juz od dłuższego czasu. Postęp zerowy.
Zamiast "wielkiego" powrotu proponuję ci szybki odwrót

czy zerowym postępem nazwiesz, że nauczyłęm się robić cień i wycinać wszystkie loga ?

Mati zaraz będzie (L)

łap od razu herb Kibiców i zarządu:

Damian.
fajne te loga , postaraj sie lepiej je wycinac(czyt. Warta) biggrin.gif
Pozdr smile.gif
p@blo
Niezłe te loga. Postaraj sie jeszcze nad lepsza jakoscia niektorych i bedzie git
artysta germanista
dzieki za oceny. Last na dzisiaj klub żurawskiego

Siarek
ogółem loga niestety słabe :/
kroczek
A mógłbys zrobic logo Zenitu?
reS
Cytat(e.adrian @ May 4 2008, 19:46:28) *

To logo jeszcze daje rade, ale te poprzednie lipne.
artysta germanista
CYTAT(Siarek @ May 4 2008, 23:59:34) *
ogółem loga niestety słabe :/

Ty też zajebistych dodatków nie robisz blink.gif

CYTAT(kroczek @ May 5 2008, 10:23:20) *
A mógłbys zrobic logo Zenitu?

A prosze Cię bardzo:

kroczek
Cytat(e.adrian @ May 5 2008, 15:07:49) *
Ty też zajebistych dodatków nie robisz blink.gif

A prosze Cię bardzo:

Wielki dzieki a masz jeszcze Znicz i GKS Jastzrebie?
11A
dzia za MKP
tego tureckiego klubu czy jakiego tam fajne

pozdrawiam
MaTi10
THX za (L);] loga coraz bardziej mi się podobają
artysta germanista
dzieki za dobre słowo narazie chwilowo czasu nie mam ale w weekend natrzepie logosów biggrin.gif
artysta germanista
Elo zmieniłem nazwe tematu. Zacząłem robić kitsy i według mnie wyszedl mi w koncu calkiem przyzwoity:

loga HD:

Proszę o oceny. Od dziś będe zajmował sie tylko robieniem kitsów ale jak ktoś będzie chciał zamówić logo to wykonam
GooFy
Więc tak...Paski na przodzie koszulki wychodzą po za nią i widze że nie dane na multiply tak jak reszta, Logo ZKE zaaa duże na modelu choćby 4 połowa będzie "wpuszczona" w spodenki. Zrób je wyżej i mniejsze, Logo zina na getrach to samo w grze będzie rozciągnięte Po za tym widze jakieś białe paski na spodenkach... Chyba tyle, praca jak na początek nie jest zła i przedewszystkim Brak szyć. Praca...
Kubbas
Muszę przyznać, że mnie zaskoczyłeś kits bardzo ładny, estetyczny tak samo jak i loga. Brawo ! 7/10

To handlarzyna ; D
artysta germanista
Kolejny kits to Borussia :

Przy spodenkach kombinacja z 3 warstwami dlatego to tak ładnie wygląda ;p. Zeby nie bylo ze sam ją wymyśliłem podpowiedział mi ją Gofy. Teraz wiem jedno - wciągnął mnie wir kitsmakerstwa xD
GooFy
Nie jest źle, ale lecisz na Ilośc nie jakość, Za duże logo na getrach Loga pixelaste, Brak szyć tongue.gif
artysta germanista
CYTAT(.GooFy @ Jul 16 2008, 15:33) *
Nie jest źle, ale lecisz na Ilośc nie jakość, Za duże logo na getrach Loga pixelaste, Brak szyć tongue.gif

juz tak nie narzekaj ;p to mój drugi poważny kits w życiu. Ciesze się, że te kreseczki mi w miare dobre wyszły tongue.gif na ilość nie robie bo tamten pierwszy kits Chełmianki był robiony wczoraj przez 2 godz i dzisiaj 2 godz ;D. Natomiast ten bvb zajął mi gdzies z godzine do półtorej. Zgodzę się że hujowe logo na getrach ;D ale moge poprawić
czubinho
czzy moglbys zrobic stroje radomiaika
reS
logo Borussi na spodenkach wygląda beznadziejnie
nie rozumiem czemu czarny pasek prześwituje przez herb na koszulce?
z ciekawości znalazłem fotke stroju bvb i zdaje się brakuje poziomego paska na górze koszulki
efekty które zastosowałeś na logach też wydają mi się słabe ale rozumiem, że dopiero zaczynasz wink.gif pzdr

artysta germanista
CYTAT(tomek1316 @ Jul 16 2008, 16:19) *
czzy moglbys zrobic stroje radomiaika

daj foty to zrobie tongue.gif

CYTAT(reS @ Jul 16 2008, 16:28) *
logo Borussi na spodenkach wygląda beznadziejnie
nie rozumiem czemu czarny pasek prześwituje przez herb na koszulce?
z ciekawości znalazłem fotke stroju bvb i zdaje się brakuje poziomego paska na górze koszulki
efekty które zastosowałeś na logach też wydają mi się słabe ale rozumiem, że dopiero zaczynasz wink.gif pzdr

no zaczynam efektów na logach nie bylo zadnych
czubinho
Radomiak

Radomiak

Radomiak

Radomiak

RKS wystepuje w koszulkach :
zielone - dom
biale - wyjazd
artysta germanista
o kurde jakie szycia ;D jutro spróbuje
czubinho
ok dzieki
artysta germanista
Kitsy Radomiaka są dla mnie bardzo trudne do wykonania dry.gif bo jeszcze nie umiem robić szyć ale jak dasz tomek dobre foty to moze coś wytrzasne. A tym czasem kitsik, który miałem już w połowie zrobiony wczoraj i dzisiaj tylko dokończyłem cool.gif

Celtic 08/09 away:

A tu poniżej link ze sklepiku czyli jego foty

http://www.kitbag.com/stores/celtic/produc...px?selector=217
Credt
Naprawdę niezły, żeby nie powiedzieć dobry smile.gif
Jedyne co się rzuca w oczy to to, że żółty jest trochę zbyt jasny. Oryginalny strój jest ciemniejszy i podchodzi pod złoty.
I może logo Carlinga lekko za bardzo w lewo. Ale może mi się wydaje wink.gif
Pracuj dalej, będą z Ciebie ludzie biggrin.gif
Pozdrawiam!
MaTi10
ostatnie 2 kitsy bardzo fajne.
artysta germanista
CYTAT(MaTi10 @ Jul 17 2008, 11:16) *
ostatnie 2 kitsy bardzo fajne.

dzieki.Ale tak naprawde fajne będą jak sie tych glupich szyć naucze.
GooFy
Na logo Bvb nadal piksele tak jak w poprzednich kitsach... Zero szyć inny kolor żólty na pasku inny na spodenkach ;P
reS
ciężko ci będzie nauczyć się szyć skoro nawet nie próbujesz ich robić wink.gif
póki co kitsy bardzo gołe. sądzę, że każdy kto jako tako zna sie na photoshopie umiałby zrobić podobny kits.
mówię tak dlatego, że poza nałożeniem kolorów i wrzuceniem logo nic więcej nie zrobiłeś.
czekam na jakiegoś bardziej złożonego kitsa w twoim wykonaniu wink.gif pzdr
Maniu
Aż się musiałem zarejestrować, długo gram w PES'a i dużo BVB, i całe szczęście to też łatwo wykryłem RIP'a. Spójrzcie na spodenki a ten żółty pasek, spójrzcie na jakość logosów z paska a na jakość loga Bvb... Spójrzcie na ten kits

A oto jego, którego wywalił ;]

Skrin ;]

Daję głowe że to Rip, zapewne zrobiony z pracy ARIPA. Zal mi takich ludzi ...
torin
Nawet nie trzeba bylo wklejac tego stroju od razu widac ze pasek odbiega od reszty stroju jakosciowo. Szczerze mowiac pierwszy raz widze zeby ktos skopiowal caly fragment stroju, to dopiero pujscie na latwizne tongue.gif No kolego nieladnie, ostrzegam przed dalszym stosowaniem takiej praktyki sleep.gif
Flisak
Od razu widziałem ten przekręt, ale na takich nie ma co tracić czasu. rzal...
Fallen
Sorry koleś, ale te stroje co ty robisz to każdy nowicjusz FotoSzopy zrobi..Nie ma w ogóle szyć, a nałożenie kolorów i log to parenaście minut..Jeszcze zwalasz od innych..Lepiej zrób coś porządnego, bo długo na tym forum się nie utrzymasz.
artysta germanista
sorry wiem, żem zajebał sprawe ;/ a teraz moja wersja tego kitsa:

mam nadzieje ze oddpracuje kilkoma kitami ostrzezenie
Fallen
CYTAT(e.handlarz @ Jul 30 2008, 10:28) *
sorry wiem, żem zajebał sprawe ;/ a teraz moja wersja tego kitsa:

mam nadzieje ze oddpracuje kilkoma kitami ostrzezenie

To logo Evonik jest źle zrobione(ma strzępy), ten pasek żółty jest tak jakby urwany i nie ma szyć. Goofy dał tutek na szycia. Ściągaj i się naucz, bo bez szyć to nie masz co się trudzić.
artysta germanista
przerwa od kitsów

Loga do The International Patch 2008/2009 !
szejk
świetna robota
artysta germanista

Loga do The International Patch 2008/2009 !
szejk
No fajne. A co za patch The International Patch 2008/2009?
reS
dziwne screeny dajesz i ciężko ocenić loga.
na podstawie tego co widać niektóre logosy mają chropowate krawędzie, słabo to wygląda.
artysta germanista
CYTAT(szejk @ Aug 3 2008, 15:51) *
No fajne. A co za patch The International Patch 2008/2009?

to jest dodatek robiony na evo webie - ja robie loga
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.