Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Ronnie-10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2, 3
Ronnie-10

DOWNLOAD

KOMENTUJCIE...musze skonczyc Pawla Brozka bo nie daje mi to spokoju(moze pokaze go jeszcze dzis) a potem chyba skoncze z twarzami bo nie mam juz z tego uciechy poniewaz nikt nie komentuje.PZDR
Dorin
Widze że w końcu poprawiles czoło... bardzo ładna twarz smile.gif
Jacmen
Heinze bardzo dobry. Trzymaj tak dalej wink.gif
Ronnie-10

USTAWIENIA GLOWY(mozecie zmienic wg upodobania)

DOWNLOAD
who_me
U Brozka do poprawienia to zaciemnienie oczu bo w grze wyglada to jak bo ktos mu daj w morde ostatniej soboty.
Paput
IMO od poprawy:
-Usta
-Uszy
-BMP
Ronnie-10
Patrick KLUIVERT (PREVIEW)

Mówcie co poprawiac....
blackjuve
ronnie niezla fotka z formy..ale mbp slaba te plamki zielone..jak co to ci to poprawie... ale OGOLNIE super mordka
Ronnie-10
Dlaczego nikt nie komentuje? unsure.gif chce robic coraz lepsze mordy a nie stac ciagle w miejscu..robienie mord do pesa stalo sie moja pasja wiec dlaczego mi nie pamagacie?wystarczy napisac co poprawic...szkoda
don rxf
Popraw BMP, na nosie jest żółte strasznie, poza tym mapowanie nosa, bo dziurki jakoś dziwnie wyglądają tongue.gif Ale ogólnie nie jest źle wink.gif
Mortin
spojrz na oczy wink.gif zmapuj je troche bardziej starannie, gdyz zrenice wygladaja na podwojne wink.gif
pozdro
Ronnie-10
Patrick KLUIVERT (FINAL) & DOWNLOAD

DOWNLOAD
sss
Zrobisz mi twarz Raula Garcii z Atletico Madryt.Proszę?????????
Ronnie-10
Cytat
Zrobisz mi twarz Raula Garcii z Atletico Madryt.Proszę?????????

Zalezy czy masz jakies jego dobre fotki...jesli beda w dobrej jakosci i rozdzielczosci to moge zrobic...
Kubus91
Moze skusilbys sie na zrobienie Ronaldo?? :]

albo np. Robinho

Moze cos ci sie uda z tego zrobic wink.gif
pzdr.
sss
Jak się wkłada zdjęcie
bo pierwszy raz tu jestem?????????
sss
Jak się wkłada zdjęcie
bo pierwszy raz tu jestem?????????
Kubus91
Po pierwsze edytuj posty.
Co do zdjecia to wrzuc na jakis serwer np. imageshack i pozniej wrzuc tutaj link.
Ronnie-10
SSS błagam nie rob mi syfu w temacie! jak masz duzo fotek do daj je na jakis server i daj mi linki na PW..(prywatna wiadomosc) tongue.gif
PS: Prosze Admina lub Moderatora o usuniecie 3 postow "sss" poniewaz nawet link Ktory zamiescil nie dziala...
PS2: Kubus91 niezle sa te fotki ale mysle ze "nie jestem godzien" happy.gif zrobienia twarzy Ronaldo czy chociazby Robinho...pewnie tylko bym zepsul...ale pewnego dnia sprobuje...musze jeszcze pocwiczyc..Komentujcie Kluiverta..Pozdrawiam
sss
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f47dd7a08f083b7.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2d4c800b8a5b123.html
Może by któreś z tych????????Sorry ale nie wiedziałem jak wkładac ale już wiem.Sorry Ronnie-.10
Ronnie-10
Posluchaj:
Po pierwsze z tych fotek nie da sie nic zrobic do Pes'a2008
Po drugie jesli juz prosisz o ta mordke kazdego to jest od tego odpowiedni dzial na forum wiec zamiast zasmiecac tematy uzytkownikow moze poszukasz troche?...
Błagam usuncie te zbedne posty...

PS:Tu mam cos dla Ciebie ssstary
www.dzieciNeo.pl

blackjuve
Kluivert ladny..ronnie podobienstwo wielkie...sprobuj jeszcze wlozyc mu normalne oczy z pesa..anie jego..wtedy zobaczymy czy bedzie tez fajny..ale ogolnie super mordka...zapraszam do mnie na temat..^^
Jacmen
Przestań w każdym temacie zapraszać wszystkich do swojego tematu !!! Każdy już wiec że robisz twarze do PES smile.gif
Kubus91
Kluivert-widac podobienstwo, jednak(moim zdaniem) w PES2008 mozna wyciagnac lepsza jakosc(oczywiscie jest to uzaleznione od jakosci foty).
Ronaldinho-obydwie twoje wersje przypadly mi do gustu. wink.gif
pzdr.
Ronnie-10
Wszyscy robia Polaków to ja tez cool.gif
Jakub Błaszczykowski

Czekam na ocenki....pozdrawiam..

PS Dzieki
Kubus91 za zrobienie fotki na high...
Bartezz
Sredni ten Blaszczykowski, ale za to troche podobny.
who_me
Sredni Blaszczu .... oczy okolice oczu.

To wyglada mi na srednie detale a nie wysokie................?
Ronnie-10
Mówcie co mam poprawic a nie teksty typu:
Cytat
średni błaszczu
bo z tego za wiele sie nie dowiem...czekam na sugestie..Pozdro
Jacmen
Błaszczykowski mało podobny popraw usta i oczy wink.gif
Ronnie-10
No dobra ale co dokladnie w tych oczach poprawic?...powiekszyc czy co?...chce zrobic dobrego Błaszczykowskiego..materiał ku temu już jest..wiec pomóżcie troszke....pozdrawiam..
szołpas
Cytat(Ronnie-10 @ Mar 13 2008, 18:37:47) *
No dobra ale co dokladnie w tych oczach poprawic?...powiekszyc czy co?...chce zrobic dobrego Błaszczykowskiego..materiał ku temu już jest..wiec pomóżcie troszke....pozdrawiam..

No to przyłóż fotkę obok i sprawdz co jest nie tak ... pozatym Bmp wyglada jakby było robione z fotki 100x100
cheep
w porownaniu do wczesniejszych twarzy ponizej sredniej...
1. oczy- musisz podniesc brwi i je wyostrzyc
2. nos- caly jest sa szczuply
3.policzki- musisz zaznaczyc ich ksztalt
4. broda- mniej kanciasta a bardziej masywna
mam nadzieje ze jakos pomoglem smile.gif
Ronnie-10
Cytat(cheep @ Mar 13 2008, 20:14:00) *
1. oczy- musisz podniesc brwi i je wyostrzyc
2. nos- caly jest sa szczuply
3.policzki- musisz zaznaczyc ich ksztalt
4. broda- mniej kanciasta a bardziej masywna
mam nadzieje ze jakos pomoglem smile.gif

No i wreszcie konkrety smile.gif dzieki...piszcie co jeszcze...bede poprawial wg tego co napiszecie..PZDR
who_me
Czy mozesz dac Linka do bina Brozka bo tamten link juz nie dziala ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.