Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Oesukinsyn
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3
Dorin
Home:

Away:

Zrobisz może nowe stroje polaków ???
FIFINHO9393
Witam czy moźe spróbował by ktoś zrobić stroje cracovii??
oes
narazie mam sesje.. ale moze cos sie uda zrobic.. ale nie wiem jeszcze co wink.gif
oes
POLSKA (Home, Away) model H: (103, off) A: (53, on) [update]

Jacmen
Kits jak dla mnie bardzo dobry wink.gif
Dorin
Kitsy bardzo dobre, ale jesli moge cos poradzic to zmiejsz troche loga bo w grze wyszly nieco rozciagniete....

zywul
Chyba za bardzxo rozciągnięte loga i numerek za wysoko. Pozdro
oes
oba kitsy zostaly poprawione (loga+kolnierzyki) proponuje uzyc modeli H: (103, off) A: (53, on)
Dorin
teraz prezentują się naprawde dobrze smile.gif
oes
gdyby ktos wiedzial w czym graja bramkarze to podrzucie fotki to sie zrobi i bedzie caly komplet smile.gif
ronaldo_9
Kitsy nie pasują. Polacy mają biały kołnierz i nie mają czerwonych wstawek po bokach w domowych wg kitbag.com,
pozdro.
oes
Cytat(ronaldo_9 @ Feb 6 2008, 20:11:54) *
Kitsy nie pasują. Polacy mają biały kołnierz i nie mają czerwonych wstawek po bokach w domowych wg kitbag.com,
pozdro.

widze ze nawet na sam kits nie patrzyles tongue.gif co do fotki ktora jest to jest to z bardzo poczatkowej wersji.. nie robiona przeze mnie nawet smile.gif od dawna juz jest wszystko dobrze.. tak samo jak numer modelu i kolnierzyki..

a tu maly update.. GK's smile.gif

(takie male przypuszczenie)
oes
POLSKA FULL GDB ( kits, numbers, fonts )

maly prieview (Home Kit) - reszta kitow, numerow i fontow jest tak samo dobrej jakosci, w paczce sa rowniez pliki config z dopasowanymi modelami i kolnierzykami
kostek
Fajne.
Poszło w news.
BoBaN
eleganckie stroje napewno zawitają u mnie w pesie;) Oes może skusisz się na stroje Realu?? Bardzo byłbym wdzięczny;) napewno reszta kibiców Blancos także;) napewno będą one bardziej pracochłonne niż stroje naszej repry ale mam nadzieję że je wykonasz. Proszę o odpowiedźsmile.gif
oes
Cytat(BoBaN @ Feb 8 2008, 02:56:03) *
eleganckie stroje napewno zawitają u mnie w pesie;) Oes może skusisz się na stroje Realu?? Bardzo byłbym wdzięczny;) napewno reszta kibiców Blancos także;) napewno będą one bardziej pracochłonne niż stroje naszej repry ale mam nadzieję że je wykonasz. Proszę o odpowiedźsmile.gif

taka paczka mysle ze kazdego zadowoli..

DOWNLOAD
BoBaN
Oes mam ogromną prośbę!
Przerobiłem stroje Realu na takie, jakie mają być w przyszłym sezonie.
(tak mają wyglądać)
Czy mógłbyś sprawdzić te stroje, poprawić co trzeba by sprawnie chodziły w kitserverze??

o to link: http://www.speedyshare.com/791663887.html
Dorin
genialne stroje polaków a czcionki to wogule z krzeszła mnie zwaliły... Mam tylko jedno pytanie bo w configu storojow domowych mam wyraźny wpis "collar = 0" a w grze kołnierzyk dalej jest widoczny gdy zmieniam na "collar = no" w grze nic sie nie zmienia... no i kurde nie wiem co zrobic zeby sie go pozbyc... :\
oes
Cytat(BoBaN @ Feb 8 2008, 19:13:04) *
Oes mam ogromną prośbę!
Przerobiłem stroje Realu na takie, jakie mają być w przyszłym sezonie.
(tak mają wyglądać)
Czy mógłbyś sprawdzić te stroje, poprawić co trzeba by sprawnie chodziły w kitserverze??

o to link: http://www.speedyshare.com/791663887.html

wyslalem ci na PW co trzeba smile.gif

Cytat(Dorin @ Feb 8 2008, 22:16:18) *
genialne stroje polaków a czcionki to wogule z krzeszła mnie zwaliły... Mam tylko jedno pytanie bo w configu storojow domowych mam wyraźny wpis "collar = 0" a w grze kołnierzyk dalej jest widoczny gdy zmieniam na "collar = no" w grze nic sie nie zmienia... no i kurde nie wiem co zrobic zeby sie go pozbyc... :\

sprobuj wpisac model 103 smile.gif
FIFINHO9393
Mógłbym prośic o kitsy cracovi na nową runde.
Dorin
...jak ja kocham kompy, zainstalowalem GDB Manager'a tam dalem collar '0' i dziala biggrin.gif
FIFINHO9393
To są linki do strojów cracovii
http://www.cracovia.strefa.pl/index.php?op...9&Itemid=34
Teraz są bez interii.Są teraz takie jak na fotogaleri z meczu z Jagiellonią lub Łks-em
Z góry dzięki rolleyes.gif
Dorin
Oes, masz może ale potrafisz zrobić takie numery jak ma Wisła Krk.?

oes
mam cos (po przerobkach) podobnego na 99,9% smile.gif wink.gif

font:

barman_2000
Oes przydałyby sie jeszcze czerwone do wyjazdowych stroi

EDIT: na fakt są, dzięki
oes
sa wink.gif tylko pewnie zobaczyles posta zanim je dodalem wink.gif
Dorin
Wielkie dzięki Oes... smile.gif

Wiesz może jak to wrzeucić przez kitservera ?
barman_2000
zapisz sobie te numerki na dysk, zmień im nazwe na numbers-back, i wklej do poszczególnych folderów w kitserverze ze strojami Wisełki
Dorin
no właśnie problem w tym że nie mam takie folderu który odpowiadał by za Wisłe i nie wiem jak takowy stworzyc. Pewnie trzeba zrobic go recznie potem dać lokalizacje do mapa... ale nie wiem jak go zlinkować z grą :\ ?

EDIT

Juz sobie poradziłem, jeszcze raz wielkie dzieki za te numery smile.gif
Kriss91
Powiedz mi oes jaki był zakres twoich ingerencji w stroje Polaków, bo na moje to widzę tylko kits innego kitsmakera (innej drużyny) z nowymi logosami.

PZDR
Flisak
Cytat(Kriss91 @ Feb 11 2008, 11:33:47) *
Powiedz mi oes jaki był zakres twoich ingerencji w stroje Polaków, bo na moje to widzę tylko kits innego kitsmakera (innej drużyny) z nowymi logosami.

PZDR

Masz rację, to edycja stroi buenosa z evo-web. Widziałem to wcześniej, ale pomyślałem, że szkoda pisania.
Dorin
...i co przeszkadza wam to ? Ludzie chcą stroje polaków ktoś je robi i wszyscy sa zadowoleni, to nie konkurs panowie...
Kriss91
Cytat(Dorin @ Feb 11 2008, 21:37:13) *
...i co przeszkadza wam to ? Ludzie chcą stroje polaków ktoś je robi i wszyscy sa zadowoleni, to nie konkurs panowie...

Ale skoro ktoś daje nazwę tematu "Kits by...", to chyba do czegoś ona zobowiązuje??
artysta germanista
te fontsy Wisły nawet nawet tylko przy jedynce troche nie tak
oes
Cytat(Kriss91 @ Feb 12 2008, 02:59:37) *
Ale skoro ktoś daje nazwę tematu "Kits by...", to chyba do czegoś ona zobowiązuje??

szkoda ze niektorych ciagle cos 'boli' w sprawie koszulek.. no ale co zrobic.. zawsze tacy sie znajda.. taka juz jest polska ze lepiej krytykowac niz docenic ze ktos to zrobil za 'ciebie' wink.gif a dla jednego i drugiego moge dac sporo templatow (czyt. takich plikow psd w ktorych jest sam kontur kits roznych firm na bialym tle) to sobie sami zrobicie i bedzie z glowy blink.gif w nastepnym tygodniu jak bede w domu wrzuce tu kitsy craxy, koszulki dla nich produkuje 'zina' dry.gif moze wtedy niedowiarki uwierza wink.gif
FIFINHO9393
Oj to super że będą kitsy Cracxy.Naprawde wykonanie do nich template jest bardzo trudne rolleyes.gif
oes
Cytat(FIFINHO9393 @ Feb 13 2008, 17:14:28) *
Oj to super że będą kitsy Cracxy.Naprawde wykonanie do nich template jest bardzo trudne rolleyes.gif

w sumie to mialem w sporej czesci zrobione te nieco starsze z 'interia' jeszcze wink.gif ale zrobie kilka przerobek jak bede w domu i wtedy pokaze jak to wyszlo.. a te starsze moze jakos w bonusie wink.gif
FIFINHO9393
Dobry pomysł rolleyes.gif
oes
fonty i numery dla LKS

BJS
Dziękuje pięknie OES!!!!!!!!!!
A da rade zrobic cos z tą opaską cpt? Bo niedlugo wydam kitsy ŁKS 07/08!
oes
Cytat(BJS @ Feb 18 2008, 23:26:49) *
Dziękuje pięknie OES!!!!!!!!!!
A da rade zrobic cos z tą opaską cpt? Bo niedlugo wydam kitsy ŁKS 07/08!

ver.1

ver.2
BJS
Super sprawa naprawde dzięki piękne!!! Ale martwi mnie coś, niechce cie juz wiecej fatygowac ale mam pytanie czy da rade cos zrobic zeby te numery byly wyzej bo sa bardzo nisko w paincie nie idzie tego zrobic, wiec jakbys mogl to naprawde jestem wielkim dluznikiem stary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorin
Wow, widze ze kolega dzisiaj spełnia życzenia tongue.gif , to może i ja o coś poprosze smile.gif... Zrobiłbyś numery i fonty dla korony ???

Tylko nie wiem co to za biały znaczek na tych numerach, ale wydaje mi się że to znacze ekstraklasy ?

Kempu
Dorin. A mógłbyś wrzucić cały uni OE z mapem? Bo chyba masz skoro prosić o fonty dla Korony.
Jakiego masz ofa??
Dorin
Ofa mam własnego, na własny użytek tworze sobie OE... narazie mam Wisłe, Legie, Lecha, Korone, Zagłebie, GKS i Korone z tym że jeszcze srogo nie dopracowane ale pracuje nad tym smile.gif
oes
Cytat(Dorin @ Feb 19 2008, 16:12:57) *
Zrobiłbyś numery i fonty dla korony ???

numbers:

bonus do numerkow:
collar = 0
model = 19

BJS
To weno zapodaj jeszcze korony home, bo taki jak ten bialy(czarny znaczek umbro by sie przydal tongue.gifP)
pawelli
Oes czy mógłbyś wykonać stroje domowe wyjazdowe i bramkarskie Jagielloni Białystok ????
oes
Korona Home i Away (tak do testowania)

numbers:

bonus do numerkow, tym razem home:
collar = 0
model = 19

oes
Cytat(pawelli @ Feb 19 2008, 22:57:47) *
Oes czy mógłbyś wykonać stroje domowe wyjazdowe i bramkarskie Jagielloni Białystok ????

moze za troche wink.gif jeszcze craxa czeka w kolejce smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.