Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Robimy Polski Komentarz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2
Hojrak Red Devil
Cytat
planujecie juz jakąs przypuszczalną date premiery???

Nie , może się zdarzyć też tak że komentarza wcale nie wydam.
herubq3
LUDZIE POMOC JEST POTRZEBNA A WY TYLKO KIEDY I KIEDY ZAMIAS MARUDZIĆ MOGLIBYŚCIE POMÓC
Hojrak Red Devil
W następnym tygodniu w środę wydam wersje beta komentarza
pozdro smile.gif
Solid Snake
Hojrak napisz do mnie na gadu 7406132 jak chcesz bo mam troche nazwisk przetłumaczonych mniej więcej ze słuchu i zapisane w zeszycie chcesz to zeskanuje chyba ze masz juz nazwiska zapisalem w notesiku tongue.gif okolo 100 pierwszych nazwisk z daty z pesa miałem tez konwertowac koment z fifki ale nie mam czasu wiec moge ci udostepnic to co zapisalem.
Kubbas
Hojrak zrobisz ten ostatni update eliminujący Borka i Kołtonia do mojego patcha? Za tydzień wydaje.
herubq3
Poszukujemy ludzi do pomocy przy konwercie nazwisk. Jak możecie pomóc ? są dwa sposoby

1. wystarczy posiadać FIFA 07 oraz program Sound Master 07
2.Lub komentarz polski hojraka w pes 6 OE 3.0

Liczymy na waszą pomoc bo wersja beta już w środe !
Czarny
Zróbcie tak, żeby Ivona gadała, wtedy komentarz będzie adekwatny do jakości gry PEShita08 ph34r.gif biggrin.gif

PS. Kto znowu czyści moje wpisy?
artysta germanista
a jest już taki komentarz co całkowicie eliminuje wóch pajaców z polsatuy sport do pesa 6?
Credt
Cytat(e_adrian @ Mar 24 2008, 10:56:37) *
a jest już taki komentarz co całkowicie eliminuje wóch pajaców z polsatuy sport do pesa 6?

Pajaców? W "realu" Borek i Kołtoń komentują naprawdę żywo i ciekawie. Swój kunszt pokazali na MŚ 2006, gdzie udowodnili, że komentarz nie polega tylko na sztywnej relacji tego, co dzieje się na boisku, ale też swobodnych i humorystycznych rozmów pomiędzy komentującymi. W pamięci zapadł mi krótki dialog z meczu Holandia vs Serbia i Czarnogóra:
Kołtoń: Reprezentacja Holandii zwana jest Oranje, wiedziałeś o tym, Mateusz?
Borek: Ty już się nie chwal znajomością holenderskiego.

Naturalnie wszystko okraszone poczuciem humoru wink.gif

Co do patcha - chętnie pomogę przy uploadzie na Rapida, jak to miało miejsce przy komencie do PESa 6. Jak będzie gotowy, dajcie znać na GG 5564709.
artysta germanista
Cytat(Credt @ Mar 24 2008, 11:02:28) *
Pajaców? W "realu" Borek i Kołtoń komentują naprawdę żywo i ciekawie. Swój kunszt pokazali na MŚ 2006, gdzie udowodnili, że komentarz nie polega tylko na sztywnej relacji tego, co dzieje się na boisku, ale też swobodnych i humorystycznych rozmów pomiędzy komentującymi. W pamięci zapadł mi krótki dialog z meczu Holandia vs Serbia i Czarnogóra:
Kołtoń: Reprezentacja Holandii zwana jest Oranje, wiedziałeś o tym, Mateusz?
Borek: Ty już się nie chwal znajomością holenderskiego.

Naturalnie wszystko okraszone poczuciem humoru wink.gif

Co do patcha - chętnie pomogę przy uploadzie na Rapida, jak to miało miejsce przy komencie do PESa 6. Jak będzie gotowy, dajcie znać na GG 5564709.

"Kredyt" każde ma własne zdanie choć za Szpakowskim też nie przepadam najlepsi są komentatorzy z ciepłych krajów oni to przeżywają rolleyes.gif
Hojrak Red Devil
Cytat

Pomoc przy uploadzie się przyda, ponieważ ja zbyt dobrego nie posiadam.
Credt
Cytat(e.adrian @ Mar 24 2008, 11:14:17) *
"Kredyt" każde ma własne zdanie

Pewnie, Adrian. To nie ulega wątpliwości.
Cytat
najlepsi są komentatorzy z ciepłych krajów oni to przeżywają rolleyes.gif

Popieram biggrin.gif Szczególnie w Brazylii albo w Argentynie. Angielski komentarz też nie jest zły, a nawet powiedziałbym - bardzo dobry tongue.gif
Sobiek
jak dobrze kumam to dzis ma wyjsc ten patch tak?
nantis
Czekamy na download tongue.gif
robrunek123
miało już to być zrobione a jeszcze tego nie ma!!!!!!!!!
kamil45
przepraszam panowie kiedy bedzie ta wersja beta??? juz jest czwartek a mial byc w srode mad.gif co sie stalo mellow.gif ????
Sobiek
podobno ma byc dzisiaj jak gosciu wroci ze szkoly hehe
Blood Elf
A można jasniej kiedy to nastąpi !!! rolleyes.gif
Sobiek
no dzisiaj tongue.gif
tak mi sie o uszy obiło:P
MakssPl
Czekamy i proszę nie uploadujcie na żadnego rapida... tylko np. Gamingaccess, albo speedyshare.com
Jacmen
Przestańcie się pytać kiedy będzie, wyjdzie wtedy kiedy Hojrak uzna to za stosowne. Wolicie żeby był dobrze spolszczony czy byle jak ?
shady1990
noo do pobierania to mase ludu sie nagle wzieło a jak brakowało do pomocy przy robieniu to gdzie bylisice? tongue.gif biggrin.gif dry.gif
Blood Elf
no mam nadzieje że dzisiaj to wsadzą na tę stronkę !!! dry.gif
krzychu117
no wlasnie...;/ jak teraz robimy z chlopakami II liga patch do malo osob pomaga. a jak bedzie to beda ssac ile wlezie;/

tez czekam na komentarz. przy nastepnej edycji napewno pomoge
Blood Elf
no ja też mogę pomuc przy nastepnym pesie ale teraz czekam na spolszczenie tego smile.gif

Pomógł bym przy tym ale dopiero wczoraj sie dowiedziałem o tej stronce
Blood Elf
Można sie dowiedzieć kiedy to obędzie
adriano91
Chciałbym pomóc w uploadzie wink.gif
Jak cos to pisz na gg:10060607
maxiu00
błędne numery!
np. 101 to jest muzyka a u was w komentarzu jest jest nazwisko piłkarza albo nazwiska powinny być wgrane u was na przyśpiewki
maciek_pl
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=25827.0 - tutaj mozna pobrać polki komenarz do pes2008 smile.gif werska beta smile.gif

w tym wątku zobaczycie również Faq z filmikiem jak go zainstalowac wink.gif zapraszam
Hojrak Red Devil
Cytat(maxiu00 @ Mar 28 2008, 09:59:53) *
błędne numery!
np. 101 to jest muzyka a u was w komentarzu jest jest nazwisko piłkarza albo nazwiska powinny być wgrane u was na przyśpiewki

Weź ludzi nie wprowadzaj w bład swoją niewiedzą tongue.gif komentarz instaluje się do rs_e.img a nie cv_0.img

Cytat
no ja też mogę pomuc przy nastepnym pesie ale teraz czekam na spolszczenie tego smile.gif

jemu chodziło o pomoc przy wersji full komenta a nie do nowego pes'a
Patryk3101
Mam jedno pytanie sciągnołem ten patch. Importowalem go do rs_e.img paroma programami i pokazuje mi ze jest wiekszy plik niz byl a komentatora nie ma.Przed tym patchem tez nie mialem komentatora angielskiego mam nowa gre kupiona z CDPROJEKT.Prosze o POMOC!!!;(;(;(
Slimfast
Zgłąszam sie na ochotnika w budowie full patcha.... Pisać GG:7711563
Sobiek
Cytat(Patryk3101 @ Mar 29 2008, 00:22:47) *
Mam jedno pytanie sciągnołem ten patch. Importowalem go do rs_e.img paroma programami i pokazuje mi ze jest wiekszy plik niz byl a komentatora nie ma.Przed tym patchem tez nie mialem komentatora angielskiego mam nowa gre kupiona z CDPROJEKT.Prosze o POMOC!!!;(;(;(

sprobuj wgrac programem AFSExplorer 3.7
mi sie podmienilo elegancko
Patryk3101
Cytat(Sobiek @ Mar 29 2008, 12:36:25) *
sprobuj wgrac programem AFSExplorer 3.7
mi sie podmienilo elegancko

Robie to prze AFSExplorer 3.7 i nic cisza ,a u ciebie jak grales bez tego patcha miales angielskiego komentatora bo ja nie!!
kamil45
Cytat(Patryk3101 @ Mar 29 2008, 22:51:21) *
Robie to prze AFSExplorer 3.7 i nic cisza ,a u ciebie jak grales bez tego patcha miales angielskiego komentatora bo ja nie!!

ja tez mialem taki problem ale wiem jak to zrobic.
panel sterowania----->dzwieki,mowa i urzadzenia audio----->zmien ustawienia glosnikow------->tam masz ustawienia glosnikow i kliknij zaawansowane. wybierz jakie masz glosniki i OK. Ja tak zrobilem i dziala elegancko dry.gif pozdro dry.gif
kluivert777
będzie wersja full tego komentarza??? ...troche cicho w tym temacie unsure.gif
robien92
no własnie.. jak tam prace idą??
robien92
??? kiedy premiera czy wogule cos bo nic nowego nie słychac ?
Pablo1919
No więc właśnie już miesiąc od wydania bety i nic ne słychać co dalej.
Hojrak Red Devil
Cytat(Pablo1919 @ Apr 28 2008, 18:07:10) *
No więc właśnie już miesiąc od wydania bety i nic ne słychać co dalej.

Jak skończymy to o tym napiszemy.
robien92
nie żebym sie uprzykrzał, ale jak tam prace idą???
Hojrak Red Devil
Dokładnie nie wiem ile jest skończone na pewno więcej niż w wersji beta ale ostatnio coś nie mam czasu więc chwilowo prace stoją a do tego robie jeszcze poprawkę do komenta pod OE v4.
robien92
czy przyspiewki dla OE nie przeszkaszaja w działaniu komentarza beta???
robien92
Dość dobrze znam angielski jak chcecie moge w czymś pomóc tylko podajcie mi jakies teksty do przetłumaczenia.Bede czekał
Kempes
Toto jest Czech komentarz juz zrobione na 100%

Video:

http://uk.youtube.com/watch?v=v5jUM5zP0qc
niedzwiadek96
Chętnie bym wam pomógł ale nie znam dobrze angielskiego .

Jezeli nie mozesz pomoc to sie nie udzielaj, twoj post nie mozna uznac jako komentarz do owego tematu. Nastepnym razem posypia sie %
maciag
Coś czuje że nie będzie tego komentarza, niewiem po co go zaczynaliście skoro nie chce się wam go robić... Od 6 miesięcy nie ujrzeliśmy nic prócz wersji beta dry.gif
witek21
i jak z tym polskim komantarzem??>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.