CYTAT(Michalos @ sob, 24 maj 2008 - 08:30)

Może jakiś firewall blokuje połączenie ?
ale jak gram SZYBKIMECZ ( online ) to łączy mnie normalnie i gram bez najmniejszych problemow

uzywam antywirusa NOD32
RaaDeeK
May 24 2008, 19:02
no to albo inna wersja gry (nie wiem czy to mozliwe), albo po prostu przeciwnicy blokują dostep ludziom z Polski. Tam gdzie chyba sie ustawia opcje dostepu. Ja zawsze gram szybki mecz bo nie chce mi sie szukac ludzi po pokojach ktorzy i tak czesto czekają na kumpli i mnie wywalają.
czy jest jakies inne FORUM dotyczace PES2008 bo widze ze tu juz nikt sie nie angazuje i nie udziela za bardzo.
podam swoje GG i jak ktos chce zagrac MECZA to zapraszam ASQ1977
Kto nie boi sie podjac wyzwaqnia ????
GG 9302011
Nadal mam ten sam problem z gra ONLINE. Czy jest ktos w stanie mi udzielic POMOCY ??
Siemka
Da się grać 2 vs 2 w pes 2008 przez internet? Proszę o odpowiedź.
cieju1
Aug 28 2008, 21:01
Witam!
Czy mozna zmienic standardowe teksty ktore sa przypisane pod poszczegolne przyciski na padzie podczas gry online tak zeby np. po meczu moglbym podziekowac przeciwnikowi za gre? I jak to zrobic?
Z gory dzieki!
RaaDeeK
Aug 30 2008, 12:34
da sie to zrobic. jak sie zalogujesz na swoje konto w grze, sa gdzies tam opcje... tam sie zmienia te teksty.
Ronni1010
Sep 27 2008, 15:33
Mam takie pytanko:
Czy da sie grać w trybie online padem czy tylko klawiaturą ?
RaaDeeK
Sep 28 2008, 00:00
eeeeeee...... tym i tym...... co za pytanie xD
HOOLTRAS
Oct 13 2008, 20:44
Witam podajcie jakies dzialajace sieci na Hamachi,bo chetnie bym zagral spara....
vejder
Mar 14 2009, 10:22
Witam. Ja mam taki problem. Mam orginała PES 08, zarejestrowałem się bez problemu ale gdy się loguje wyskakuje mi komunikat, że BŁĄD KLIENTA jakiegoś i odsyła mnie do jakieś strony gdzie jest taki komunikat ''Access the Pro Evolution Soccer 2008 update page (http://uk.games.konami-europe.com/)
and update the application. (How to update and content details are listed too.)
If you do not wish to update, press the [close] button to close the browser. ''
Może ktoś pomóc, wchodze na podaną strone ale kompletnie nie wiem co zrobic
andrzej15
Apr 2 2010, 15:14
Zakupiłem orginalna wersje pes 8 i chciałbym spróbować teraz pograć online lecz kiedy chce się połączyć i wchodze w network ładuje sie chwile a potem wyskakuje jakis bład. Pomoże ktoś ? moj numer gg 2333903.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.