Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Tryb Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2
ASQ77
CYTAT(Michalos @ sob, 24 maj 2008 - 08:30) *
Może jakiś firewall blokuje połączenie ?

ale jak gram SZYBKIMECZ ( online ) to łączy mnie normalnie i gram bez najmniejszych problemow smile.gif

uzywam antywirusa  NOD32
RaaDeeK
no to albo inna wersja gry (nie wiem czy to mozliwe), albo po prostu przeciwnicy blokują dostep ludziom z Polski. Tam gdzie chyba sie ustawia opcje dostepu. Ja zawsze gram szybki mecz bo nie chce mi sie szukac ludzi po pokojach ktorzy i tak czesto czekają na kumpli i mnie wywalają.
ASQ77
czy jest jakies inne FORUM  dotyczace PES2008  bo widze ze tu juz nikt sie nie angazuje i nie udziela za bardzo.
podam swoje GG i jak ktos chce zagrac MECZA to zapraszam    ASQ1977

Kto nie boi sie podjac wyzwaqnia ????

GG 9302011

Nadal mam ten sam problem z gra ONLINE. Czy jest ktos w stanie mi udzielic POMOCY ??
Luku
Siemka
Da się grać 2 vs 2 w pes 2008 przez internet? Proszę o odpowiedź. smile.gif
cieju1
Witam!

Czy mozna zmienic standardowe teksty ktore sa przypisane pod poszczegolne przyciski na padzie podczas gry online tak zeby np. po meczu moglbym podziekowac przeciwnikowi za gre? I jak to zrobic?

Z gory dzieki! 

RaaDeeK
da sie to zrobic. jak sie zalogujesz na swoje konto w grze, sa gdzies tam opcje... tam sie zmienia te teksty.
Ronni1010
Mam takie pytanko:
Czy da sie grać w trybie online padem czy tylko klawiaturą ?
RaaDeeK
eeeeeee...... tym i tym...... co za pytanie xD
HOOLTRAS
Witam podajcie jakies dzialajace sieci na Hamachi,bo chetnie bym zagral spara....
vejder
Witam. Ja mam taki problem. Mam orginała PES 08, zarejestrowałem się bez problemu ale gdy się loguje wyskakuje mi komunikat, że BŁĄD KLIENTA jakiegoś i odsyła mnie do jakieś strony gdzie jest taki komunikat ''Access the Pro Evolution Soccer 2008 update page (http://uk.games.konami-europe.com/)
and update the application. (How to update and content details are listed too.)
If you do not wish to update, press the [close] button to close the browser. ''

Może ktoś pomóc, wchodze na podaną strone ale kompletnie nie wiem co zrobic
andrzej15
Zakupiłem orginalna wersje pes 8 i chciałbym spróbować teraz pograć online lecz kiedy chce się połączyć i wchodze w network ładuje sie chwile a potem wyskakuje jakis bład. Pomoże ktoś ? moj numer gg 2333903.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.