Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Stepover
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
Jacmen
BMP jak dla mnie bardzo słabe, popraw oczy zobacz prawe jest inne od lewego. Pracuj dalej wink.gif
Stepover
Cytat(bartek-brt @ Dec 29 2007, 14:32:26) *
Jak bedziesz wiecznie obrażony to napewno, a Iniesta kiepski. Bmp szorstkie a model zupełnie niepodobny. Zacznij od czegos łatwiejszego.

czyli?
bartek-brt
Cytat(Stepover @ Dec 29 2007, 15:20:21) *
czyli?

Od jakiegoś łatwiejszego gracza, dużej fotki.
Ronni1010
Iniesta niepodobny, jakiś taki szorstki i zmarszczkowaty...
Zrób nowe bmp bo to zwaliłeś
pozdro
Stepover
Dobra Iniesty raczej nie ma sensu poprawiać. Kolejny pokemon:
Vertonghen

włosów nie robiłem bo nie wiem czy warto.

POZDRO wink.gif
Ronnie-10
Juz o wiele lepiej niz z iniesta wink.gif tylko popraw bmp bo jakies takie..brudne...jak bmp zrobisz porzadne to jest sens robienia fryzury..pozdro cool.gif
Stepover
Panowie komenty, komenty, komenty... tongue.gif
Karol Johnn
Co tu komentowac? jak klapa, bmp brudne malo przejrzyste, nasmarowane, model tez nie przypomina pilkarza
Zacznij od prostszych ryjow
pzdr
don rxf
Cytat(Karol Johnn @ Dec 30 2007, 22:01:03) *
Co tu komentowac? jak klapa, bmp brudne malo przejrzyste, nasmarowane, model tez nie przypomina pilkarza
Zacznij od prostszych ryjow
pzdr

Dokładnie, może lepiej zacznij robić tych co maja modele wink.gif żeby dojść do wprawy.
bartek-brt
Wystawiłes pokemona i po 20 minutach nabijasz posta żeby było ich więcej. Skoro to pokemon to czy warto było go wystawiać? Bmp jest źle wtopione, kiepsko wyostrzone i beznadziejny kolor ma.
Stepover
Cytat(bartek-brt @ Dec 30 2007, 20:07:38) *
Wystawiłes pokemona i po 20 minutach nabijasz posta żeby było ich więcej. Skoro to pokemon to czy warto było go wystawiać? Bmp jest źle wtopione, kiepsko wyostrzone i beznadziejny kolor ma.

Polecałbym słownik poprwanej polszczyzny albo jeszcze lepiej uważanie na lekcjach języka polskiego.
Mortin
chlopcze, radze ci zluzowac poslady, bo z takim podejsciem dlugo tutaj nie zabawisz.. raptem profesor miodek sie znalazl..
ludzie ci dobrze radza, a ty dalej wiesz swoje...
robisz slabe twarze, nie ma co sie oszukiwac.. staraj sie narazie robic twarze na modelach juz dobrze wykonanych przez konami, dzieki temu nabierzesz wprawy..
Giovani
Proszę was oceniajcie jego twarze wg jego prac, a nie patrzcie na Mystiqów i tych innych.
demiano7
jestem tego zdania co Giovani, nie oceniajcie go tak ostro, wkońcu każdy zaczyna nie za dobrze... lepiej spokojnie doradzić, a nie wyskakujecie z pokemonami itp... poćwiczy i będzie coraz lepiej... pozdrawiam
szołpas
Cytat(demiano7 @ Dec 30 2007, 21:27:42) *
jestem tego zdania co Giovani, nie oceniajcie go tak ostro, wkońcu każdy zaczyna nie za dobrze... lepiej spokojnie doradzić, a nie wyskakujecie z pokemonami itp... poćwiczy i będzie coraz lepiej... pozdrawiam

zauważ połowa forum jest tego samego zdania, Stepover robi słabe twarze a on dalej swoje wystawia co chwile morde i jeszcze podpisuje "kolejny pokemon" no to cos jest nie tak... tak jak inni wez sobie jakiś dobry model od konami i rob tak długo aż uzystasz jakiś efekt wink.gif
pozdro smile.gif
perONE
dokladnie. zamiast robic 5 beznadziejnych prac, zrob 1 ale porządna.
poczatki zawsze bywaja takie, ale na pocztek rob twarze z duzych fotek (jakies latwe).
jezeli sam ma mniemanie ze robi Pokemony to po o je wstawia. przyjrzyj sie dokladniej fotce, zweryfikuj co dobre, a co naelzy poprawic, czyli co wymaga korenty a bedzie git!!
Stepover
Ivan Saenko

Nie oceniajcie zbyt surowo bo wyszedłem z "wprawy" xD

Aha no i sory, że z Levante.
Orange_91
Cytat(Stepover @ Jan 16 2008, 20:06:12) *
Ivan Saenko

Nie oceniajcie zbyt surowo bo wyszedłem z "wprawy" xD

Aha no i sory, że z Levante.

Żeby wyjść z wprawy to najpierw trzeba robić dobre twarze. Ta z tego co widzę w porównaniu z twoimi poprzednimi twarzami nie wygląda najgorzej. Narazie twarze mocno przeciętna ale pracuj.
demiano7
Boże człowieku czy Ty musisz tak podkreślać to że mu nie wychodziło na początku? Aż tak ciężko kapujący jesteś? Przecież on tylko tak zażartował z tym wyjściem z wprawy... Boże co za koleś dry.gif poprawa jest widoczna... PRACUJ i będzie dobrze... pozdrawiam wink.gif
perONE
a mi fotki nie wysiwietla dry.gif
Cytat
odswiez strone

ej dzieki stary!! rolleyes.gif
nie pomaga unsure.gif
demiano7
odśwież strone wink.gif
Stepover
zaraz wrzuce na fotosik.

EDIT:

Wrzuciłem. Patrzcie wyżej.

Ronnie-10
Twarz duzo lepsza od tych "pierwszych"...POZDRO
Stepover
Ja myślicie... czy opłaca się mu robić włosy czy dać se siana i iść dalej?
Damian.
Narazie średniawo. Myślę , że powinieneś skupić się na fejsach , a potem pomyśleć o włosach.
Pozdr wink.gif
bartek-brt
Jak na ciebie nie jest źle. Nałóż fotke na preva w PS i zrób animacje w celu sprawdzenia co jest źle.
UWAGA!! Pamiętaj gdy nkałdasz fotke to ją zmniejszasz trzymając SHIFT !!!UWAGA
Stepover
Ivan Saenko

Trochę go poprawiłem mianowicie oczy i trochę brodę (szczękę) smile.gif

Wiem, że się włosy trochę "wcinają" w twarz.
Karol Johnn
Cytat(Stepover @ Jan 17 2008, 17:45:52) *
Ivan Saenko

Trochę go poprawiłem mianowicie oczy i trochę brodę (szczękę) smile.gif

Wiem, że się włosy trochę "wcinają" w twarz.

Jak wiesz to to popraw a nie "po 10 minutach" znowu wrzucasz malo poprawiona "nowa wersje" twarzy.

A ogolnie to twarz nie najgorsza a nawet powiem ze jesli chodzi o jakosc nawet dobra tylko nie wiem na ile ta twarz jest podobna do "zywca" wiec wrzuc fotosa wtedy bedzie mozna bardziej obiektywnie ocenic
pzdr
Stepover
Jakich 10 minutach?! Przecież poprawionego wrzuciłem dzisiaj a "niepoprawionego" wczoraj (pierwszą wersję).
demiano7
no ładnie ładnie wink.gif widać ewidentnie ogromne postępy biggrin.gif to już nie pokemon ;P spróbuj dać spowrotem tamte włoski bo lepiej pasowały wink.gif pozdro
ryba
Morda duzo lepsza od tych na wczesniejszych stronach wink.gif
Stepover
Dziękuję za komentarze. Tymczasem... Ostatnia wesja.

Ivan Saenko

Macie jakieś pomysły na ryje? Bo mi nic już nie przychodzi do głowy.
demiano7
no i prosze, naprawde przyzwoita praca! znasz takiego grajka- Fabio Coentrao? młody i gra w benfice. Niema jeszcze twarzy... skusisz sie? tongue.gif
Stepover
Mikael Forssell

Co do poprawy?
demiano7
no no... widze że kolega sie rozszalał ;p widze że systematycznie robisz postępy smile.gif
chatek
Forssell- bardzo dobra twarz, duża poprawa rolleyes.gif pracuj tak dalej
Stepover
Proszę oceniajcie, komentujcie, gdyż jutro bądź pojutrze chcę pokazać poprawionego, tylko chodzi o to, że nie licząc oczu, uszu, i nosa to nie wiem co poprawić.
demiano7
szczęke popraw bo za szeroka jest, i uszy jakieś kwadratowe na dole... to takie dwa największe szczegóły do poprawy... pozdro
naczelnik5
moim zdaniem bmp zdecydowanie do poprawy smile.gif
Damian.
Forssella to on mi przypomina. Spróbuj zrobic od nowa BMP bo te za bardzo kolorowe jest ;D
Widać postęp.
Pozdr wink.gif
szołpas
Fatalne bmp
zywul
Nos troszkę dziwny i BMP też, ale jest coraz lepiej!
don rxf
Prawie wogole nie podobny i do tego BMP slabe jak na fotke.
Stepover
Dzięki za komentarze. Kilku nie zrozumiałem bo jak dla mnie to za dużo błędów.
bartek-brt
Cytat(Stepover @ Jan 19 2008, 17:06:08) *

W twojej twarzy jest ich wiecej niz we wszystkich postach w twoim temacie.
Orange_91
Cytat(Stepover @ Jan 19 2008, 17:06:08) *

Zgadzam się z Bartkiem. Profesor języka polskiego się znalazł. Jeśli nie umiesz przyjąć krytyki to nie wstawiaj twarzy na forum i nie proś o komentarze.
Stepover
Mikael Forssell

Poprawiłem trochę mapowanie i model.
demiano7
szczena juz dobra, tylko twarz jeszcze taka "kolorowa" troche... ale jest zdecydowanie lepszy niż poprzedni, pozdro;)
chatek
Zrób go bardziej bladego i znajdź podobne włoski to bedzie jeszcze lepiej wyglądał smile.gif
Stepover
Mikael Forssell

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.