Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
dj_adamus
Jak ktoś już będzie miał te pędzle to prześlijcie mi je też: [email protected]

Thx

PS. Dzieki zyga za ostrzeżenie smile.gif
własnie problem w tym że nie wiem jak to sie robi

PS2. Dorin używasz ich na tle, pędzle znajdziesz po lewej stronie ekranu w Photoshopie (4 ikonka od góry w prawym rzedzie). Wybierasz sobie jakiś tam pędzel i paćkasz nim po tle. Spróbuj

..::PlaymaN::.. zarąbisty sig, szczególnie podoba mi się niezbyt rozbudowane, a bardzo fajne tło.
kostek
zyga świetne te UB robisz biggrin.gif
playman dorgba bardzo dobry smile.gif

--------------
ps. jak ktoś chce to może wrzucać (i prosić) o sygnaturki na moim świeżo utworzonym forum -->KLIK<-- forum jest o tematyce graficzno-piłkarsko-pesowskiej smile.gif
modami są tam m.in. riki,saviolka,johnes...jak ktoś by chciał zostać modem działu Pro Evolution soccer (np. edycja) to niech napisze do mnie na GG --> 6754976
..::PlaymaN::..
IPB Image
Lanek
Playman sigi dobre tylko spróbuj używać też innych brushy
RuDi
IPB Image
pozdrawiam wink.gif
Riki101
Smolarek to chyba twój najlepszy sig bardzo mi sie podoba 9/10
Playman sigi bardzo dobre ale gorsze niż twoje pierwsze brush fajny ale tlo troche za puste 8,5/10
konsej15
playman-twoje sigi swietnie sie prezentuja...ale moglbys kiedys zmienic tło lub styl robienia sigow
rudi-dobry sig ze smolarkiem
bobex77
Tym razem znany koszykarz NBA:
Kobe Bryant:

IPB Image
smile.gif
Rufi-ladnie wyszedl ci ten sig:)
..::PlaymaN::..-miales zrobic dla mnie siga!:Pbardzo ladne sigi
daniel1990
Bobex przyzwoity sig tylko tło za puste.

A teraz mój sig w ramach konkursu na pro-evo wiem że skopałem sad.gif

IPB Image
Zoller
Mój nowy sig po przerwie, znów innym stylem smile.gif Ocenki mile widziane

IPB Image

Pozdro
saviolka
nastepny sig na konkurs na pro-evo
Deco
IPB Image
P.S Zoller fajny ten sig tylko te postacie jakies dziwne.. 8/10
Lanek
Saviolka nawet fajny ten sig, ciekawa czcionka i tlo.
zyga
.::PlaymaN::..: podaj nazwe tego brusha o ktorego prosilem
Capitan Tsubasa
Zyga moglbys mi skrecic Userbary??? Poprosilbym o UB : Manchester United Fan, Pro Evolution Soccer player, Cristiano Ronaldo Fan ... z gory dzieki !!!
zyga
Capitan Tsubasa: moze dzisiaj uda mi sie skonczyc huh.gif
Riki101
Nowy sig
IPB Image
zyga
IPB Image

komplet dla Capitana Tsubasa

nie wiem czemu te rogi taki pikselowate wyszly mad.gif
Capitan Tsubasa
Wielkie dzieki, zajebiste UB ... I tak szybko !!! Dzieki ...
kostek
Messi vs Robinho
IPB Image
Sig dla wojen89
oceńcie:)
SZAKI
A czy robi ktoś z was na zamówienia User Bary???
Jeśli tak to niech napiszę a ja się wtedy zgłoszę ze swoimi smile.gif
norek
QUOTE(saviolka @ Feb 13 2006, 20:11:50) [snapback]52723[/snapback]

nastepny sig na konkurs na pro-evo
Deco
IPB Image
P.S Zoller fajny ten sig tylko te postacie jakies dziwne.. 8/10

Tło nawet fajne, napis też ujdzie...ale po co tyle pedzli za zawodnikiem no i beznadziejnej foty deco uzyles...
zmien fote no i dodaj render...pozdro

____
Playman dobra robota wink.gif tylko tak jak juz Ci mowilem nie tutaj:P zmien pedzle albo skoncz je uzywac tongue.gif
Zoller
IPB Image

Pozdro
Lanek
Zoller nawet fajny udał ci się sig z Deco. Dobrałeś dobrą czcionkę i zdjęcie piłkarza. Pozdro. wink.gif
Dorin
Mogę spytać jak robicie te skośne paski w tle ? To jest jakiś filtr czy pędzel ?
Johnes
Norek, a tego siga, którego masz w podpisie sam robiłeś, czy ktoś Ci robił?
Te ukośne paski to pattern, czyli wzorek.
SZAKI jak chcesz to Ci zrobie te userbary, tylko napisz z czym.
IPB Image
to już chyba ostatni sig z tym brushem dry.gif
Hayalet
Mój kolejny średnioudany sig dry.gif
IPB Image

no i moje piewsze userbarki w sigu wink.gif
zyga
.::PlaymaN::..: Wez kopsnij nazwe tego brusha !! tongue.gif
.::PlaymaN::..: Wez kopsnij nazwe tego brusha !!

vampire
a Johnes czy autor tego siga co masz w podpisie zgodził się na to byś go tam miał huh.gif bo nie sądze a znam tego kto go zrobił tongue.gif
kostek
playmen rób te sigi troche mniejsze...ale ogólnie jest OK...smile.gif
zoller fajne tło ale render dupny...postać wogóle nie 'zlewa' się z tłem i tak średnio to wygląda...
pzdr
RuDi
IPB Image
norek
PlaymaN b.ładny sig z robbenem...tylko jak dla mnie render zaciemny do tła...
saviolka
kolejny sig
C.Ronaldo
IPB Image
Lanek
Saviolka cienki sig z C.Ronaldo, beznadziejną fotę dałeś, a jest wiele dobry w sieci.
konsej15
Saviolka-bardzo ladny sig:)
norek
John Arne Riise Signature:
IPB Image
rav
Fajna sygnaturka z Riise, norek. Trochę tylko bo pokach piłkarza nie widzi mi się ta szara obwódka (chyba nie zamierzona). Ja bym walnął na spód warstwę z postacią potraktowaną Motion lub Radial Blurem i tą co jest wyżej delikatnie po bokach wymazał. LOL. Po co ja to piszę tongue.gif
saviolka, fatalne zdjęcie, kiepskie tło i typografia fee ...
RuDi, trochę za dużo napaćkane, brzydko wygląda :/
Fotoszop, to co u RuDi'ego ...

IPB Image

Kevin Kuranyi

Dawno nic nie robiłem.
norek
John Arne Riise Signature: (poprawiony)
IPB Image
bobex77
Norek swietny sig

Kaka:
IPB Image
konsej15
oto moj 2 sig w karierze smile.gif
Dymitar Berbatov
IPB Image

prosze o ocenki
kostek
Kaka'
IPB Image

Feinoundo
IPB Image

oceńcie smile.gif
-------------------------------------------------
john arne riise bardzo fajny norek wink.gif mnei się podoba ;p
kostek słabiutkie są te twoje sigi tongue.gif
norek
IPB Image
saviolka
bardzo fajny ten McCarthy Norek Pozdro wink.gif
rav
No teraz miodzio Riise. Fajnie się wlepia w tło. Ocena: 7+/10
bobex77, Kaka kiepsko się świeci, kiepsko z typografią, tło jakieś mało konkretne i herb klubu za bardzo się wyróżnia. Ocena: 3+/10
konsej15, tak wali po oczach i z deka wygląda jakby niektóre rzeczy były w Paintcie zrobione :/ Ocena: 2/10
kostek, Feinoundo - 3/10, Kaka - 4-/10
U, widzę jeszcze jeden sig od norka. Chyba najlepszy jaki do tej pory wymiodziłeś (IMO). 8+/10

PS. Nie dziwcie się, dlaczego tak niskie oceny. Oceny są adekwatne do jakości pracy. Porównajcie swoje sygnaturki do tych robionych przez norka lub ppatrykka. Wy sobie sami ostro zawyżacie oceny :/
konsej15
rav16-a ja sie z toba nie zgadzam...wiem ze moj sig jest do bani, a bobexa nie jest za dobry...ale moim zdaniem sigi kostka sa na bardzo wysokim poziomie...tak jak norka...i smiesza mnie twoje oceny dla kostka 3 i 4;/-->takie jest moje zdanie pzdr
kostek
Diego Forlan ver1
IPB Image

Diego Forlan ver2
IPB Image

oceńcie smile.gif
rav
konsej - porównaj sobie Benka norka i Forlana kostka :/ Postać Forlana wygląda fatalnie, niestety, strasznie blada w stosunku do tła i to psuje cały efekt. Do tego tło też jest jakieś takie nie teges IMO. norek jest w robieniu sigów o kilka klas lepszy od kostka, przynajmniej na razie, więc nie ma co tutaj ich prac porównywać. A to wszystko przez to, że norek jest bardzo dobrze obeznany w Photoshopie, gdyż jako face-maker zna się na tym programie. Ocena Forlana: 3+/10 (jeszcze raz - fatalna jakość zdjęcia!).
Lanek
rav16 bez przesady mad.gif , sig wcale nie jest zły może troche gorszy od norka ale na pewno nie na 3+.
Kostek sig dobry. 8,5/10 wink.gif
kostek
Panie Rav....w pewnym sensie się z Tobą zgadzam. A dokładnie w tym, iż moje(i reszty) sigi są nadal duże słabsze niż Norka. Aczkolwiek ocena za moje poprzednie sigi (ok.3) troche mnie dziwi...Dlaczego? Dlatego, że nie wyobrażam sobie jaką ocenę dał byś innym którzy pokazali tutaj swoje sigi smile.gif Co do fotki Forlana sie zgadzam..nie była ona rewelacyjna...

No teraz miodzio Riise. Fajnie się wlepia w tło. Ocena: 7+/10
bobex77, Kaka kiepsko się świeci, kiepsko z typografią, tło jakieś mało konkretne i herb klubu za bardzo się wyróżnia. Ocena: 3+/10
konsej15, tak wali po oczach i z deka wygląda jakby niektóre rzeczy były w Paintcie zrobione :/ Ocena: 2/10
kostek, Feinoundo - 3/10, Kaka - 4-/10
U, widzę jeszcze jeden sig od norka. Chyba najlepszy jaki do tej pory wymiodziłeś (IMO). 8+/10

Bobex za Kaka' 3+ a Feindoundo 3 :|...? ok tongue.gif nic nie ujmując Bobex'owi ale w tym jego 'kace' nie ma praktycznei żadnego tła...sig jest za duży w porównaniu z renderem...znaczek kompletnie nie pasuje..itd smile.gif

dobra to tyle smile.gif
------------------------------------------------
a teraz Marek Mintal
IPB Image

mam nadzieje że lepszy od poprzednich tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.