CYTAT(PES 4 EVER @ Feb 16 2009, 22:47)

wszystko wyglada ok. ale dajcie jeszcze screeny z meczu (najlepiej z logiem TVP2) no i paru zawodników, żeby porównać staty
Screeny zawodników niebawem wkleimy a tablice TVP2 jeszcze upiększamy więc niedługo wrzucimy
CYTAT(mateusz_dragon @ Feb 16 2009, 23:41)

No fajnie to wszystko wygląda. Dobrze że porawiliście kilka szczegółów

Co do lig to procz randera Puyola wszystko jest cacy O wiele porawione te logo patcha przed meczem i w przejściach menu

Trafiliście z tymi fotami do glownego menu i edycji i widać że loga są poprawione (na + oczywiście:P)
Widać że coraz bardziej solidnie to przygotowywujecie i to się chwali ... myśle że do premiery patcha wszystko będzie idealnie ... Chce zapytac jeszcze co z soundtrackiem ? Mam nadzieję że nie będzie tam np. polskiego hip-hopu bo on nie odda klimatu do tego menu które zrobiliście, a nada się spokojna muzyka. Świetne też są wasze tablice. Teraz jako jedyni na forum je robicie w takim dobrym stylu

No myśle że patch wyjdzie jak najszybciej ...
Soundtrack będzie w 100% dopasowany do oprawy graficznej w każdym elemencie menu. Muzyka będzie spokojna tak gdzie spokojna być powinna. Hip-Hopu napewno nie będzie.
CYTAT(T_o_M_u_S_1993 @ Feb 17 2009, 12:13)

Witam ! Widze że wszysko dochodzi do perfekcji

Przyznam się szczerze że długo czekałem na patch od Kubassa ale oni chyba go nie ukończą bo już z poł roku nad nim ślęczą dlatego z jego patcha już dość dawno zrezygnowałem. Ale to nie temat o nim . Widze że z dnia na dzień się polepszacie tworząc coraz to lepszą grafikę w menu. Mam nadzieje że wszystko będzie idealne bo w tym momencie czekam tylko na wasz PATCH

P.S. Moglibyście zarzucić screeny jakiś piłkarzy

Powodzenia i Pozdro.!
Screeny podobnie jak napisałem wyżej niebawem się ukażą
CYTAT(lasser @ Feb 17 2009, 21:36)

Czy logo Polsat Sport HD nie powinno być troszkę większe?
Dodajcie jeszcze "." nad literą "ż" na scoreboardzie Canal + Sport 2
Dziękujemy za podpowiedź poprawimy trochę obydwa loga

CYTAT(mateusz_dragon @ Feb 17 2009, 21:47)

Dzieki wielkie ! Właśnie o takie tablice Polsat Sport HD mi chodzilo

Canal+Sport2 też oczywiście dobry. Będzie wcześniej jakiś upload czy dopiero z patchem ? Jeżeli z patchem to musicie się pozspieszyć bo koniecznie muszę je mieć ...
Wcześniejszego uploadu niestety nie będzie. Wszystko zostanie wydane z patchem

CYTAT(lukasz44 @ Feb 18 2009, 06:29)

Bardzo fajne te tablice, czekam z niecierpliwością na patcha, he he
p.s - A jaki będzie komentarz jakiś nowy czy ten sam ??? pozdrooo
Komentarz będzie najprawdopodobnej tradycyjny czyli Szpakowski i Szaranaowicz

Zamierzamy zrobić coś orginalnego i zmienić komentarz na Smokowskiego i Twarowskiego z telewizji Canal+ ale to dopiero po wydaniu tej wersji patcha bo to dużo roboty