Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
Chris de la Rosa
a gdzie ja napisalem ze pisze odnosnie do twojich wypowiedzi... przepraszam ze Cie urazilem ale przeczytaj dokladnie jeszcze raz mojego posta... nigdzie nie napisalem ze Online sprawia przyjemnosc i jest fajny... zgadzam sie z Toba ze jest zjebany bo ja nawet jeszcze zadnego meczu w nim nie rozegralem bo nie moge sie polaczyc z zadnym pokojem... chodzilo mi poprostu ze czekam na patcha od Konami ktory poprawi gre online tak by gralo sie milo i przyjemnie... a w swojim poscie odnioslem sie do trybu offline ze jest bardzo dobry mimo wielu slów krytyki... pod wzgledem fizyki jak i grafiki no i grywalnosci... oczywiscie na patchu 1.10 gdzie bramkarze juz bronia zdecydowanie lepiej i popelniaja mniej tak fatalnych i zenujacych bledów. Pozdrawiam
norek
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:45:27) *
Niezupełnie. I dlatego i dlatego. Na pirata nie wchodzi patch, który usprawnia grę. Obecnie bez patcha nie idzie grać. Po za tym, patch na online w końcu wyjdzie. I będzie luks smile.gif

Obecnie to nawet z patchem nie idzie grac bo owy dodatek nic nie zmienia w kwestii online. A z tego co zdolalem zauwazyc nie zostal zawarty podzial update'a na wersje 1.1 OFF i 1.1 ONline i pozostaje nadzieja ze jednak cos co to wszystko poprawi jednak wyjdzie, chociaz po tym co zobaczylem do tej pory to w cuda nie wierze.
Cytat(Chris de la Rosa @ Nov 1 2007, 23:46:01) *
a gdzie ja napisalem ze pisze odnosnie do twojich wypowiedzi... przepraszam ze Cie urazilem ale przeczytaj dokladnie jeszcze raz mojego posta... nigdzie nie napisalem ze Online sprawia przyjemnosc i jest fajny... zgadzam sie z Toba ze jest zjebany bo ja nawet jeszcze zadnego meczu w nim nie rozegralem bo nie moge sie polaczyc z zadnym pokojem... chodzilo mi poprostu ze czekam na patcha od Konami ktory poprawi gre online tak by gralo sie milo i przyjemnie... a w swojim poscie odnioslem sie do trybu offline ze jest bardzo dobry mimo wielu slów krytyki... pod wzgledem fizyki jak i grafiki no i grywalnosci... oczywiscie na patchu 1.10 gdzie bramkarze juz bronia zdecydowanie lepiej i popelniaja mniej tak fatalnych i zenujacych bledów. Pozdrawiam

Poprostu kiedy przeczytalem tresc o AI komputera uznalem to drobna aluzje do trybu ONLINE. Jesli sie pomylilem to nie bierz mojej wypowiedzi zbytnio do siebie. Ja osobiscie do wersji ofline zbyt duzo do zarzucenia nie mam. Denerwuja niektore zagrania bramkarzy oraz nadmierna przewaga ataku nad obrona ale ogolnie gra sie przyjemnie.
trane
Cytat
Jesli mowisz o formie lagowania ONLINE to jest to spowodowane serwerami KONAMI. Probowalem polaczyc sie z bratem on lacze 20mb moje 6mb. Lagi w meczu nie roznily sie niczym od meczy rozgrywanych na przypadkowych userow. Co do normalnego przycinania trzeba sie z tym pogodzic ze gra byla przygotowywana pod nowe geny i niestety ale potrzeba do tego nieco lepszego sprzetu aby chodzilo bez zarzutow. Odnosnie porownywania dema do wersji finalnej to tak jak porownywac faceta do kobiety. Demo a Final roznia sie znacznie, a wersja oddana do produkcji posiada duzo wiecej plikow wyswietlanych przez gre stad problem z przeskakiwaniem tudziez scinaniem.
Amen.

Kurwa. Ile razy można powtarzać, że nie jest to kwestia sprzętu. Jak to jest, skoro do cholery demo działało jak złoto, a full już nie?!
Bartolek
Cytat(norek @ Nov 1 2007, 23:38:11) *
Jesli kupujesz oryginal z celem pogrania ONLINE to szczerze wspolczuje.

to co NOREK odradzasz kupywanie oryginalu, bo nad nim mysle ale jak to wszystko czytam...(chyba zrezygnuje) ?? odpisz.
norek
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:49:42) *
Kurwa. Ile razy można powtarzać, że nie jest to kwestia sprzętu. Jak to jest, skoro do cholery demo działało jak złoto, a full już nie?!

1. Kultury.
2. Naucz sie czytac ze zrozumieniem, dopiero pozniej wyrazaj swoja opinie na temat danej wypowiedzi.
Cytat(Bartolek @ Nov 1 2007, 23:51:48) *
to co NOREK odradzasz kupywanie oryginalu, bo nad nim mysle ale jak to wszystko czytam...(chyba zrezygnuje) ?? odpisz.

Kupic zawsze mozesz z nadzieja ze jednak panowie z KONAMI olsnia swoim geniuszem i wydadza latke ktora zniweluje bledy, glownie online. Zreszta pamietaj o tym pes pozostanie pesem i jesli jestes fanem tej serii to napewno mimo kilku(nastu?)niedociagniec spedzisz przy niej kilka dobrych godzin.
Chris de la Rosa
trane... poprostu full jest bardziej rozbudowany i potrzebuje wiecej ramu... jest komentator a co za tym idzie karta dzwiekowa pobiera wiecej ramu... gdzies czyalem ze PES 2008 na wolniejszych kompach bardzo zwalnia przez karte dzwiekowa... moze cos w tym jest... nie wierze w to zeby konami mialo w tym jakis interes zeby zwiekszac wymagania w stotunku do dema... poprostu sila rzeczy wersja finalna potrzebuje wiecej mocy bo jest bardziej rozbudowana... hehe powtarzam sie juz tongue.gif Pozdrawiam
trane
Cytat(norek @ Nov 1 2007, 23:53:53) *
2. Naucz sie czytac ze zrozumieniem, dopiero pozniej wyrazaj swoja opinie na temat danej wypowiedzi.

Chyba zedytowałeś posta, bo wcześniej tego nie było :| Nie wiem w jakim celu.

Whatever. Skomentuję to. Otóż.
Fakt więcej plików. Masz rację. Mam 4 gb ramu, rzeczywiście. Za mało :/ Procesor Core2Duo 2,36 na każdym rdzeniu - za mało :/

Chris de la Rosa - mam Audigy 4. Sprawdzałem i na Realteku zintegrowanym, i na Live! 5.1 i na Audigy. Problem ten sam. Niezmienny...
norek
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:58:35) *

Fakt więcej plików. Masz rację. Mam 4 gb ramu, rzeczywiście. Za mało :/ Procesor Core2Duo 2,36 na każdym rdzeniu - za mało :/

Jesli faktycznie masz taki sprzet to:
Przeskanuj dysk w poszukiwaniu robakow, sprawdz czy masz wszystkie potrzebne rzeczy do poprawnego dzialania pes tj DX, stery do karty, jesli to nie pomoze sformatuj i zainstaluj na nowo system operacyjny.
Na przyszlosc nie stwarzaj konfliktow z powodow tego ze ktos stara Ci sie pomoc lub podsunac przyczyne problemu.
Chris de la Rosa
no jesli masz 4 gb ramu i taki procek to tylko grafika moze nawalac bo faktycznie 4 gb ramu to powinno wystarczyc smile.gif sam tyle mam i ani razu mi nie zlagowalo smile.gif
trane
Cytat(norek @ Nov 2 2007, 00:01:50) *
Jesli faktycznie masz taki sprzet to:
Przeskanuj dysk w poszukiwaniu robakow, sprawdz czy masz wszystkie potrzebne rzeczy do poprawnego dzialania pes tj DX, stery do karty, jesli to nie pomoze sformatuj i zainstaluj na nowo system operacyjny.
Na przyszlosc nie stwarzaj konfliktow z powodow tego ze ktos stara Ci sie pomoc lub podsunac przyczyne problemu.

Sprawdzałem już nie raz, ostatnio w ogóle miałem problemy z kompem. Ale teraz zażegnane. Heh. Grafa też nie. Kolega specjalnie przynosił do mnie 8800GTO.. sad.gif to samo sad.gif
seba
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:58:35) *

Chris de la Rosa - mam Audigy 4. Sprawdzałem i na Realteku zintegrowanym, i na Live! 5.1 i na Audigy. Problem ten sam. Niezmienny...

Napisz jaką masz grafikę.
Z takim procesorem i w miare dobra karta gra nie ma prawa sie zacinac...
trane
7600GT. Ale jak napisałem wyżej. Na 8800GTO problem także występuje. Ponadto. lons w moim temacie także mówił, że ma ten problem (ma 8600GT). sad.gif
Chris de la Rosa
gmmm ja mam Intel Core duo 2.33 , 4 GB Ramu 800 mhz i grafike GF 8600 GTS i nie mam zadnego laga na full detalach ... i max rozdzialce... wiec pewnie przyczyna jest gdzie indziej... moze dysk twardy jest uszkodzony albo przewody i sa jakies straty... no nie wiem u mnie wszystko smiga a widac ze mamy prawie identycze konfikuracje kompa...
seba
8600gt zasadniczo nie jest lepsza od 7600gt, pierwsza wspopracuje z dx10 i to wlasciwie wszystko. Ale 8800 to juz powazniejsza sprawa. Mimo wszystko gra powinna smigac na TWoim sprzecie bez zaciec. Moze w ustawieniach karty cos namotałes? Jesli nie to powinienes rzeczywiscie przeinstalowac sprzet.
trane
Naprawdę próbowałem wszystkiego. Podkreślam, że nie ja jeden tak mam :/
Omar33
Trane sprobuj sciagnac i zainstalowac najnowsze stery ze strony http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl, odinstalowujac przedtem stare. Ja na GF7900gt i 2gb ram grajac w PES2008 od 30 metra mialem mecz w zwolnionym tempie biggrin.gif, pomimo ze demo hulalo bardzo dobrze.
Wlasnie przed chwila zainstalowalem najnowsze sterowniki i gra zaczela smigac na full detalach w 1280x1024, tylko czasami zadarzy sie lekka przycinka w polu karnym. Sprobowac nie zawadzi i w Twoim przypadku!
Pozdrawiam

p.s. dodam ze gram na windowsie XP
Igła
Sęk w tym,ze gra jest niedokończona i dlatego sa takie dysputy .Dla mnie ta gra to zajebista grafika (na pc) ale zjebany gamepley .Poczekam do przyszłego roku ,moze juz nie bedzie 3 karnych ,3 samobojow w jednym meczu , a bramkarze nie beda interweniowac w sylu Janusza J albo Jozefa W .Zaden path juz tego nie zmieni .A mogło byc tak pieknie .

P.s

PES 6

p.s 2

Mam nadzieje ze sie myle.
Abedi_Pele
Cytat(seba @ Nov 2 2007, 01:11:55) *
8600gt zasadniczo nie jest lepsza od 7600gt, pierwsza wspopracuje z dx10 i to wlasciwie wszystko. Ale 8800 to juz powazniejsza sprawa. Mimo wszystko gra powinna smigac na TWoim sprzecie bez zaciec. Moze w ustawieniach karty cos namotałes? Jesli nie to powinienes rzeczywiscie przeinstalowac sprzet.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Panowie ale po co głubie pytania w stylu ,,Patch nie dziala'' mad.gif , patch jest tylko przystosowany do tego zeby poprawił gre w sieci a nie do tego zeby poprawił graficzne i fizyczne błedy nowego pes-ika , wiec kto ma pirata (karaibow) niech nie pyta sie ,, czemu mnie nie działa '' bo i tak ten patch nic mu nieda,wiec pozostaje tylko czekanie na noweko Kitservera i co sie z tym wiaze Lod mixera laugh.gif

ps. Znaczne poprawienie grafiki w pes 08 daje dirextc 10 (jezeli karta go obsłuzy)

Jezeli ktos ma jakies problemu z nowym pes 08 niech pisze na moje gg ,chetnie pomoge 7457628 ph34r.gif

Napisz na moje gg pomoge ci 7457628 blink.gif
roni
Wie ktos jak wlaczyc rozdzialke 1280x1024? :| U mnie sie to nie udaje nawet po instalacji kitservera.
kucyk93
siema ja mam :

Geforce 6600 Gt
1.25 gb ram
procek 1.7 i musze grac na low przy rozdzielczosci 800x600 :/

WIem ze powinno mi chodzic na medium a laguje wiec co mam zrobic HELP :/
roni
Wielkie podziekowania do Abedi Pele ktory pomogl mi rozwiazac problem z rozdzielczoscia wink.gif Jezeli macie jakies problemy to pisac do niego na GG napewno pomoze wink.gif pzdr
Joseph
CZY JEST TU KTOS KTO GRAŁ CAŁY MECZYK ONLINE bo mnie wywala w pierwsaej połowie z niby z winy goscia zaliczajac mi zwyciestwo tak cały czas mam zamontowanego patcha gra orginalna nie mam problemow z innymi grami na online w pes6 idealny host 2mb w kablowce moze ktos pomóc
norek
Cytat(Joseph @ Nov 2 2007, 13:21:19) *
CZY JEST TU KTOS KTO GRAŁ CAŁY MECZYK ONLINE bo mnie wywala w pierwsaej połowie z niby z winy goscia zaliczajac mi zwyciestwo tak cały czas mam zamontowanego patcha gra orginalna nie mam problemow z innymi grami na online w pes6 idealny host 2mb w kablowce moze ktos pomóc

Ja gralem. Wina lezy po stronie Twojego przeciwnika jak i KONAMI gdyz w momencie kiedy sa zbyt duze wahania wartosci PING wowczas gra traktuje to jako problemy z polaczeniem i traktuje to jako walkower. Wiecej na temat ONLINE mozesz przeczytac TUTAJ.
Joseph
Dzieki norek podzielam twoją opinie moja rodość także prysla po odpaleniu pes2008 online najgorsze jest to ze ja nie moge zagrac zadnego meczyku bo zawsze rozłancz jak tego nie poprawia to bede reklamowa gre jako wadliwą i rządał zwrotu pieniedzy bo dlamnie nie możliwość gry online to jest wada gry co podlega prawu handlowemu do zwrotu wadliwego produktu
Orange_91
Cytat(Abedi_Pele @ Nov 2 2007, 10:53:06) *
Panowie ale po co głubie pytania w stylu ,,Patch nie dziala'' mad.gif , patch jest tylko przystosowany do tego zeby poprawił gre w sieci a nie do tego zeby poprawił graficzne i fizyczne błedy nowego pes-ika , wiec kto ma pirata (karaibow) niech nie pyta sie ,, czemu mnie nie działa '' bo i tak ten patch nic mu nieda,wiec pozostaje tylko czekanie na noweko Kitservera i co sie z tym wiaze Lod mixera laugh.gif

ps. Znaczne poprawienie grafiki w pes 08 daje dirextc 10 (jezeli karta go obsłuzy)

Cytat(Abedi_Pele @ Nov 2 2007, 10:55:16) *
Jezeli ktos ma jakies problemu z nowym pes 08 niech pisze na moje gg ,chetnie pomoge 7457628 ph34r.gif

Cytat(roni @ Nov 2 2007, 11:39:59) *
Wie ktos jak wlaczyc rozdzialke 1280x1024? :| U mnie sie to nie udaje nawet po instalacji kitservera.

Nie mogles napisac 1 posta? Wiem ze jestes nowy na forum i chcesz miec wysoki licznik postow ale bez przesady.
leszek124
hhmmm mam orginala PESA 6 ale jak wchodze w SIEC to jest napisane ze server zajety czy cos tam sprobuuj pozneij pewnie tylko jaj mam taki problem wiecei moze o co biega
MakssPl
Chłopie... to Dział o PES 2008!!
lolek725
a ja nie kupilem jeszcze pesa 2008 bo czekam na pl ale nie po to mam zamiar wydac 130 zlotych zeby wgrywac co tydzien patche
Arti804
witam potrzebuje 2 pliki nie oslodzone(z oryginalu) pes2008.exe i settings.exe

najlepiej jak ktos ma to albo na jakies serwrski albo na [email protected]

z gory dzieki i pozdro wink.gif
MakssPl
Pes2008.exe
settings
Arti804
ok dzieki zaraz sciagne bo mama jakies bledy i musze od nowa zssac ale widze ze za godz dopiero moge ponownie...dzieki

a i jeszcze jak by ktos mial dobry mini albo maxi obraz bo ten z gamecopyworld mi chyba nie dziala poprawnie...mam daemona tool pro...i jak w moim komputerze otwieram ten naped z zamontowana gra to wyskakuje blad...ze uszkodzony niewlasciwy obraz itp itp...

kurde podmienilem te 2 pliki zeby mi sie patch zainstalowal...i lipa dalej failed nie wiem jak to zainstalowac ;/ ma ktos jakis dobry sprawdzony sposob...??
lons
Ja jutro będe w domu,także przetestuję trgo patcha.Dokładnie trane ma rację ja też mam ten problem z zacinkami w polu karnym.Karta graficzna 8600GT. dry.gif
Bartolek
jest jakis sposob na ominiecie tych scinek w polu karnym wink.gif :/
Chris de la Rosa
Witam !!! Opisze sposob dla tych ktorzy ciagle nie moga sie polaczyc z zadnym pokojem... Wszedlem na inne forum zapytalem i dostalem odpowiedz... niezbyt sprecyzowana ale pomoglo... Mam neostrade, nie wiem jak bedzie na innych laczach... a wiec tak... Start > Polącz z > wszystkie połaczenia.
i tam sa te ikonki z monitorkami... musi byc dokładnie i tylko jedena ikonka i nie moze byc przekreslona czerwonym "X" .. u mnie byla jedena w polaczeniach telefonicznych i jedna w połączeniach sieciowych LAN lub szybki internet i ona byla wlasnie z czerwonym X i nie dalo sie jej usunac... wiec wszedlem w nia i poodznaczalem wszystko i wyłaczylem to urzadzenie... i po tym odpalilem PESa ... dziala jak zloto... powiem szczerze ze spodziewalem sie wiekszych lagow po tym co ludzie pisza... nawet da sie grac ale to jeszcze nie to ;] Pozdro i powodzenia...
Abedi_Pele
Cytat(Bartolek @ Nov 3 2007, 17:48:41) *
jest jakis sposob na ominiecie tych scinek w polu karnym wink.gif :/

Jest wiele sposobów na ominiecie przycinki podczas meczu ph34r.gif
cambel
To jak mozesz to napisz jak
Poko24
PES2008 Editing Section Index

Lista dodatków i patchy do PES2008. Większość już pewnie jest Wam znana, ale lepiej mieć taki zbiór od razu pod ręką.
lons
Mam problem z tym patchem ,gdyż nie mogę go zainstalowac.Mam oryginalnego pesa.Wyskakuje mi jakis komunikat o dysku D,że niby mam za mało miejsca na dysku D tylko jak dysku D nie mam dry.gif Wie ktoś o co chodzi????
EDIT:

Gre zainstalowałem jeszcze raz i patch działa.Poprawił przycinki w polu karnym.Sa może teraz ale bardzo lekkie.PZd
Pes fan
Cytat(Abedi_Pele @ Nov 4 2007, 14:11:49) *
Jest wiele sposobów na ominiecie przycinki podczas meczu ph34r.gif

Jak jest taki sposob to go podaj pls
Gdanczyk
Cytat(Chris de la Rosa @ Nov 3 2007, 21:38:31) *
Witam !!! Opisze sposob dla tych ktorzy ciagle nie moga sie polaczyc z zadnym pokojem... Wszedlem na inne forum zapytalem i dostalem odpowiedz... niezbyt sprecyzowana ale pomoglo... Mam neostrade, nie wiem jak bedzie na innych laczach... a wiec tak... Start > Polącz z > wszystkie połaczenia.
i tam sa te ikonki z monitorkami... musi byc dokładnie i tylko jedena ikonka i nie moze byc przekreslona czerwonym "X" .. u mnie byla jedena w polaczeniach telefonicznych i jedna w połączeniach sieciowych LAN lub szybki internet i ona byla wlasnie z czerwonym X i nie dalo sie jej usunac... wiec wszedlem w nia i poodznaczalem wszystko i wyłaczylem to urzadzenie... i po tym odpalilem PESa ... dziala jak zloto... powiem szczerze ze spodziewalem sie wiekszych lagow po tym co ludzie pisza... nawet da sie grac ale to jeszcze nie to ;] Pozdro i powodzenia...

rzeczywiscie, pomoglo smile.gif da sie wejsc do pokoju, ale z zagraniem meczu dalej ciezko..... :/ czekam na jakiegos nastepnego patcha smile.gif
lons
Myślicie,że KONAMI wyda wreszcie jakiegoś porządnego Patcha bo ten nic nie dał.Dalej są przycinki w polu karnym dry.gif
szolik
a mi podczas instalacji wystepuje bład cos tam "1608 ...failed" jAK BEDE NA CHACIE NAPISZE DOKLADNIE CO WYSKAKUJE
m3ron
Widze ze 5 stron spisanych ale nikt jeszcze nie napisal co ten patch zmienia. Oto oficjalna wersja KONAMI:

Changes in version 1.1
1) Lag issues resulting from slow connections have been improved.
2) The speed the power bar builds up is now consistent.
3) Small mistakes in the in-game text have been fixed.
4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved.
frag86
a ja chciałbym się dowiedzieć czy czy ktoś po zainstalowaniu patcha 1.1 ma nadal problemy z brakiem zapisu gry??
Mimo iż zainstalowałem patch to gra nadal nie zapisuje zmian
Czy ktoś po zainstalowaniu patch (bez podłączonego pada) nie ma już problemów z zapisywaniem gry
mogwil
konami zajeb%#$% sprawę z tym pes-em albo wydadzą jakąś mega poprawkę albo odkładam go na półkę
Chris de la Rosa
a ja gram przez neta.. mimo ze mam od czasu do czasu lagi to naprawde da sie bardzo fajnie i kombinacyjnie pograc... a Cyborgow nie ma... poprostu sa zle ustawieni obroncy i dlatego latwo jest ich przejsc... Mi gra sprawia rozne emocje czasami wybucham radoscia jak strzelam brame a czasami mega zloscia jak strace bramke po jakims mega lagu.. przez ktory moj bramkarz mija sie z pilka... ale dobrze ze gra wywoluje takie emocje i chce sie grac... mi sie podoba.. a mysle ze to jeszcze nie koniec poprawek od Konami i jeszcze zobaczymy PESA na pelnych obrotach po sieci ;] PEACE
m3ron
Cytat(frag86 @ Nov 6 2007, 23:00:12) *
a ja chciałbym się dowiedzieć czy czy ktoś po zainstalowaniu patcha 1.1 ma nadal problemy z brakiem zapisu gry??
Mimo iż zainstalowałem patch to gra nadal nie zapisuje zmian
Czy ktoś po zainstalowaniu patch (bez podłączonego pada) nie ma już problemów z zapisywaniem gry

Ja dalej mam ten sam problem. Ale to może dlatego, że nie instalowalem gry na nowo nie zmienialem zadnych Option Filesów, dosłownie nic.
A Ty instolowales od nowa calą gre ??
frag86
Cytat(m3ron @ Nov 7 2007, 00:49:40) *
Ja dalej mam ten sam problem. Ale to może dlatego, że nie instalowalem gry na nowo nie zmienialem zadnych Option Filesów, dosłownie nic.
A Ty instolowales od nowa calą gre ??

Tak, mysłałem że to może nawet kwestia sterowników od pada więc przeinstalowałem system(i tak miałem to uczynić w bliskim czasie).
Skutek zerowy.
Postanowiłem więc rozpocząć jakieś rozgrywi i zapisać pomyślałem że może zapiszą sie razem z ustawieniami, ale niestety :/
Należy dalej cierpliwie czekać aż programiści Konami rozwiążą najistotniejsze problemy tej imho niedokończonej produkcji
Yearman
U mnie tez same problemy. Gra wiesza sie przy probie wyjscia z gry, przy wgrywaniu 2 meczu.ponadto brak dzwieku : gwizdek sedziego, odglosy pilki-kopania, uderzenia. Patch 1.1 nic nie zmienil.
Levuss
Dokładnie z tym zapisywaniem to path nic nie poprawia!!ja myślę, ze Konami albo wyda nową wersje gry w późniejszym czasie z licznymi poprawkami lub wyda jakiegoś sporeGGo patha bo gra jest po prostu nie ciekawa lekko mówiąc.Nowy pes jet dla mnie porażką co z tego, że jest nareszcie nowa grafika jak gameplay jest do bani.Niestety pes nie robi się symulatorem a arkadówką.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.