Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Sokół
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hal
Bardzo fajna paczka.
[*]
Mani3k
Świetne mordki. Masz talent chłopie.
Powinni cię przypiąć! Bez łaski.

I ja zapalę świeczkę dla Puerty.
[*] żegnaj.
Fuji
Swietne mordy normalnie kapitalne

[*]
Hayalet
Sokół zrobiłbyś mi Puerte ino z białą twarzą? Dodałbym se go do Zombie Team do jednego teamu z tamtym murzynem i Feherem.

plax
Mortin
w nagrode przenosiny, tylko mam nadzieje, ze utrzymasz forme i pokazesz mi ze sie nie mylilem
pozdro
Vadiim
Cytat(Hayalet @ Aug 29 2007, 10:30:08) [snapback]179311[/snapback]
Sokół zrobiłbyś mi Puerte ino z białą twarzą? Dodałbym se go do Zombie Team do jednego teamu z tamtym murzynem i Feherem.

plax

Byc może za kilkanaście lat uda Ci się uzbierac całą kadrę takich niestety umarłych graczy .
Choc mysle, że nazywanie ich zombiakami równiez mija się z całą tą sytuacją smile.gif
bilak
brawo Sokół smile.gif
Sokół
Dzięki za przypięcie rolleyes.gif mam nadzieje ze twarz sie spodoba smile.gif
Glauber (preview)
szolik

blink.gif Zastanow sie człowieku zanim cos napiszesz bo chyba lekko cie powaliło zeby pisac takie teksty. blink.gif Troche szacunku dla ludzi (przede wszystkim dla zmarłych) mad.gif
Vadiim
Super morda:)
Po raz kolejny prezentujesz wysoki poziom smile.gif
brawo!
bilak
genialna twarz : DDD
ryba
Super twarz!
MYSZa7

plax

Ty jesteś po^%3any czy co? huh.gif Szacunku troche mad.gif

świetna twarz,ale z lewej strony nie podoba mi sie łączenie włosów.
Pelas
Cytat(MYSZa7 @ Aug 29 2007, 14:03:05) [snapback]179461[/snapback]
Ty jesteś po^%3any czy co? huh.gif Szacunku troche mad.gif

świetna twarz,ale z lewej strony nie podoba mi sie łączenie włosów.

nie po^%3any tylko z Poznania...: xDDDD
widać tam szacunku dla ludzi nie mają...:

Face zajebiocha...smile.gif gratki za przypięcie...
szołpas
No no ... gratuluje przypiecia biggrin.gif należało ci sie ... Glauber jak żywy smile.gif
Cytat

Człowieku ... zastanow sie co ty piszesz !? ... troche szacunku dla zmarłych .....

Bartezz
Swietny face

["]
.::NorD::.
Dopiero teraz zwróciłem uwagę na twoje pracki, naprawdę miodzio, postępy jak moje rozstępy wink.gif , tak 3-maj i powodzenia.
jonhio
walnięty w głowę. @#@#@ go. ale samą twarz tego zawodnika można zrobić ale taką zajebistą wywaloną w kosmos, żeby uczcić pamięć piłkarza.
Przemoo90
Świetna twarz. Oby tak dalej!
luke
Miód morda a włoski to poezja ohmy.gif widzę że po woli stają się one Twoim konikiem smile.gif Mógłbyś doostrzyć trochę brwi i poprawić to łączenie czoła z włosami po lewej i prawej stronie.
Jacmen
Nic dodać nic ująć świetna robota wink.gif
bartek-brt
I pmyslec że niedawno zaczałes robic na nowo mordy:P Super!!
chatek
Świetna morda na poziomie najlepszych smile.gif pozdro

Zgadzam się z poprzednikami co do tekstu Halayet'a. Troche szacunku mad.gif !
d-note
Świetna morda jakościowo
T-Mac
bardzo dobre mordki
thx za download
Hayalet
Cytat(Sokół @ Aug 29 2007, 14:26:45) [snapback]179438[/snapback]
Dzięki za przypięcie rolleyes.gif mam nadzieje ze twarz sie spodoba smile.gif
Glauber (preview)

Świetny face, znakomita jakość jak i podobieństwo,
gratzy z powodu przypięcia.

Widze, że niektórzy na tym forum nie preferują czarnego poczucia humoru wink.gif

Swoją drogą Hapoelu Beer Szewa i Chaswe Nsofwa(skoro to nazwa klubu to tym lepiej!), też tera umarli i co, ktoś zapali im ŚwIeChOoShKe? He?
P@vel
Ponownie zajebista twarz a włoski względem foty idealne ph34r.gif natomiast w samym fejsie znalazłem 2 małe błędy które mógłbys poprawić:
-światło na nosie
-i zmniejszyć czoło
Reszta bez zarzutów wink.gif
reS
Rzeczywiście klasowa mordka.. graty za przypięcie smile.gif pzdr
Mortin
wyglada bardzo dobrze, szkoda tylko ze nie wiem jak wyglada
pozdro
bilak
Cytat(Hayalet @ Aug 29 2007, 20:51:12) [snapback]179595[/snapback]
Świetny face, znakomita jakość jak i podobieństwo,
gratzy z powodu przypięcia.

Widze, że niektórzy na tym forum nie preferują czarnego poczucia humoru wink.gif

Swoją drogą Hapoelu Beer Szewa i Chaswe Nsofwa, też tera umarli i co, ktoś zapali im ŚwIeChOoShKe? He?

hapoel beer szewa to klub laugh.gif

wiesz , dla mnie to nie jest taka strata , on nie zostawil zony w ciazy , nie byl najwieksza nadzieja hiszpanskiej pilki

trzeba miec wyczucie o czym mozna zartowac a o czym nie wypada , Ty go niestety nie masz

sory za OT
Jacmen
Przestańcie sie przekomarzać to nie jest temat od tego oceniamy tu twarze a co do twarz jak mówiłem są rewelacyjne wink.gif
kostek
Widzę, że mamy kolejną młodą gwiazdkę polskiego facemakingu. wink.gif
Zajebiste twraze ostatnio.
philinternaute
Nice faces !
zywul
Super twarz, tylko popraw nos.

PS: 200 post.
JuveR
Cytat(..::BILAK::.. @ Aug 29 2007, 21:37:50) [snapback]179702[/snapback]
hapoel beer szewa to klub laugh.gif

wiesz , dla mnie to nie jest taka strata , on nie zostawil zony w ciazy , nie byl najwieksza nadzieja hiszpanskiej pilki

trzeba miec wyczucie o czym mozna zartowac a o czym nie wypada , Ty go niestety nie masz
sory za OT

Nie wiem jak możesz tak mówić. Czyli według Ciebie jeśli człowiek umiera na serce, a nie zostawił żony w ciąży itd. nie jest wielką stratą huh.gif Aha, i trzeba podkreślić że obaj kochali piłkę nożną. Sorry za OT wink.gif

A co do twarzy to genialna tongue.gif
bilak
napisalem ze dla mnie !

sorry za ot
P@vel
Będzie że odświeżam temat ale chce zapytać: Sokół czy zobaczymy jeszcze jakąś mordke z pod Twojej ręki unsure.gif
Sokół
Cytat(P@vel @ Oct 15 2007, 18:40:30) [snapback]190922[/snapback]
Będzie że odświeżam temat ale chce zapytać: Sokół czy zobaczymy jeszcze jakąś mordke z pod Twojej ręki unsure.gif

Szczerze mówiąc to sam nie wiem wink.gif
Bartezz
Nie poddawaj się, a napewno wrocisz do formy.
Sokół
Fernando Santos (preview)
Przemoo90
Nie poddawaj się. np. Gerber super pracka smile.gif

edit: no i proszę jaki ładny face
ryba
Morda bardzo dobra,ale popraw wlosy.
OskaR
Zgodze sie z przedmowca, morda bardzo ladna ale wloski troche popraw bo tam z tylu co przebija
reS
Coś Ci się tam jebło z włoskami, ale generalnie b.dobra twarz wink.gif pzdr
.:KUNA:.
Su0er tylko wloski popraw;]
kksm
Tylko włoski tylko włoski a może by ktoś powiedziałcoś o oku bo to jest porażka chyba że takie jest na zdjęciu to sorry.
Ogólnie dobra twarz.
szołpas
Cytat(kksm @ Oct 18 2007, 19:00:26) [snapback]191413[/snapback]
Tylko włoski tylko włoski a może by ktoś powiedziałcoś o oku bo to jest porażka chyba że takie jest na zdjęciu to sorry.
Ogólnie dobra twarz.

Raczej o żrenicy wink.gif ... popraw to i te włoski i będzie fajna morda
Sokół
Cytat(kksm @ Oct 18 2007, 19:00:26) [snapback]191413[/snapback]
Ogólnie dobra twarz.

a twarzy nie poprawie bo mi sie dysk zwalił i stracilem wszystkie dane.
Buffon93
No twarz dobra i poprę poprzedników z włosami coś nie tak, a te oko to wiernie oddane blink.gif
Paput
Super mordka. Tylko mam jedno zastrzeżenie co do takiej plamki na włosach. Reszta jest zajebiaszcza. smile.gif
PzDr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.