Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Path
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jarek1989
no dopracowuje tego OF- a biggrin.gif chce żeby był to jak najlepszy pacz 2 ligowy biggrin.gif

circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif MÓJ 150 POST triangle.gif x2.gif circle.gif square.gif
the-bhoys
Jarek co Ci jeszcze zostało do skończenia?
GooFy
Jak chcecie mogę wam zrobić kitsy dla drużyn których niemacie.
kukson
Widać, że temat wygasł Jarek1989 jak nie masz zamiaru już robić tego patha to mógł byś wstawić of to ja bym spróbował podokańczać tego patcha
heros991
Ktoś robi tego patha czy nie????!!!!!Chciałbym pograć Łk-esem w drugien lidze,jeszcze pytanko zrobił ktoś już stadion łks-u???
jarek1989
skacze zaliczenia w szkole i go dokończe biggrin.gif sorki za moja zwołoke ;/ pozdro biggrin.gif
GooFy
Więc mamy wakacje. Robisz tego patcha czy nie ??
Ja mogę załatwić kitsy i twarze.
jarek1989
robie ;D kitsy sczerze mowiac to mam biggrin.gif a ryjków mało sad.gif

a i w sumie to teraz nie wiem czy np Jage i Ruch robić czy z co?? czy 2 liga path sezon 2006 / 2007czy jak to ??? biggrin.gif ?? jak myślicie??
Vespa64
Najlepiej by było gdybyś zrobił aktualną 2 lige smile.gif Według mnie granie tymi z poprzedniego jest mało ciekawe. ;] Z 2-giej strony było by dużo pracy
Tur Turek
Znicz Pruszków
GKS Jastrzebie
GKS Katowice i inni.
Ale moze wszyscy sie w barazu utrzymają smile.gif
W co wątpie tongue.gif
Pozdrawiam
jarek1989
poczekam do srody biggrin.gif będzie po barażach biggrin.gif (żeby Warta weszła ) biggrin.gif i się zrobi aktualną ;D tylko nowych 2 ligowców nie mam stroji sad.gif mam nadzieje ze ktos z tym pomoże pozdro biggrin.gif
Vespa64
Można poprosic kogoś aby zrobił. Ja GKS-u K-ce będe napewno miał. Z przepisywaniem OF-a (statsy) też jestem skłonny do pomocy. Pozdrawiam
jarek1989
no to sii biggrin.gif się zgramy w środe albo czwartek biggrin.gif pozdro ;D
Vespa64
jak coś pisz na gg: 6042619
Pozdro
jarek1989
oki biggrin.gif będe pisał jak będe robił pozdro biggrin.gif
zembi
Ja mogę pomóc przy Turze Turek. Jestem z Turku, więc pod koniec wakacji zamierzam nawet zrobić nasz stadion.
wonbrz
Również jestem chętny do pomocy smile.gif mogę ustawić statystki, formacje, taktyki bo się na tym znam (skromność xD), i jeśli Warta dzisiaj wejdzie do 2 ligi to być może powstanie jej stadion, oraz będe mógł pomóc w fotach stroji warty itp.
Proszę o kontakt gg: 7400700
Pozdrawiam smile.gif
jarek1989
no to namy galanty Team biggrin.gif

P. S. Warta Poznań weszła biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (po 2 remisach ale weszła)

niedługo zaczniemy biggrin.gif pozdro biggrin.gif
the-bhoys
Cytat(jarek1989 @ Jun 27 2007, 22:12:54) [snapback]158447[/snapback]
no to namy galanty Team biggrin.gif

P. S. Warta Poznań weszła biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (po 2 remisach ale weszła)

niedługo zaczniemy biggrin.gif pozdro biggrin.gif

Jarek proszę, zostaw Unię sad.gif Tyle się naczekałem za tym patchem i żeby była w nim moja Unia, a tu klops sad.gif Bardzo mi na tym zależy. Z góry dzięki wink.gif
seen
No zastanów sie = moze bys zrobił spadkowiczów? smile.gif np do Others B.
PS. Co z Pasiburzuchem w Janikowie?
wonbrz
Za te wyzwiska w Poznaniu od Unii, w ogóle jej nie powinno by?! Wiem, ze to g?upio brzmi, no ale jestem fanem Warty i my nigdy nie jeste?my wrogo do nikogo nastawieni a tutaj takie wyzwiska :/, stadion warty powstanie, jest juz odpowiedni temat do tego -> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8827 . Ale z drugiej strony my?le, ?e w sumie nie jest to g?upi pomys? wink.gif
Jeszcze mam propozycje, czy nie da?o by si? zrobi? tego patcha kontabilnego z OE patchem? Np. zrobi? takiego of'a co zast?pi bundeslige, jeden b?dzie z 2 lig? a drugi z Bundeslig?, co o tym s?dzicie?
jarek1989
Mysle że zrobi się tak : ;D

Other A to normalene biggrin.gif

Other B to zrobimy tą 3 lige czy coś tam biggrin.gif

Other C 2liga i sii ;D

a cała reszta to wiadomo ;D

tak ja myśle ;D

potrzebuje też kogoś kto może mi zrobić loga HD (herby drużyn) do OF-a biggrin.gif

bo kilku brakuje sad.gif

a mianowicie : Pelikan Łowicz, Warta Poznań, GKS Katowice, GKS Jastrzebie Zdrój, Tur Turek, Znicz Pruszków, Motor Lublin biggrin.gif i te właśnie potrzebuje biggrin.gif mam nadzieje że ktoś z tym pomoże biggrin.gif

a tych spadkowiczów być możę zrobie w Other B ;D

DOBRANOC

pozdro biggrin.gif
jarek1989
narazie na wstępie to wygląda tak :

Other B :

Other C :

C raczej napewno nic nie zmienie a w other B się jescze zobaczy biggrin.gif

O i tu się jeszcze pytam jaką 24 drużynę dodać do tego całego biggrin.gif (w other A ) prosze o propozycje tu w temacie biggrin.gif żeby do ML był komplet biggrin.gif czekam ...

pozdro biggrin.gif
E 9
Nom nom narazie ładnie ladnie smile.gif smile.gif
Wddług mnie możesz dodać Freskovite Wysokie Mazowieckie tio druzyna ktora w tym roku ma cel taki,aby awansowac do II ligi ;] Ale decyzja nalezy do ciebie PZDr
wonbrz
Ja proponuej Polkowice, Łęczna, Kolejarz Stróże, ROW Rybnik, Jarote Jarocin, Hutnik Kraków, TKP Toruń, lub Górnik Wieliczka. Myśle, że te kluby byłyby najlepsze. Ale też jestem ciekaw co inni zaproponują wink.gif
ARASS
Ja proponuje zebyscie zrobili Zawisze Bydgoszcz biggrin.gif Przedstawie argumenty : Klub z wielkimi tradycjami , Jest stadion Zawiszy do PES - a zrobiony (z ogromnymi bledami ale zawsze cos - mozna go przeciez przerobic wrazie co) , Na naszym stadionie od czasu do czasu gra reprezentacja Polski seniorów jak i juniorów - po modernizacji obiekt bedzie jednym z lepszych w Polsce a napewno bedzie najlepszym obiektem lekkoatletycznym w Polsce :] . Wrazie co to moge pomoc przy tworzeniu druzyny , stroi , stadionu biggrin.gif

Po[Z]dro
jarek1989
prace trwają biggrin.gif i kitservera w 80 % skączyłem biggrin.gif jescze kilka stroi i będzie gotów biggrin.gif (face i hair server zrobiony biggrin.gif )

oto focia jedna bo już puźno jak coś to może w niedziele popołudniu wrzuce biggrin.gif

Radek Majdan w Poloni Warszawa :

jak by ktoś miał jakieś face to prosze o pomuc z tym to uzupełnie biggrin.gif ( oczywiście do 2 ligi biggrin.gif )

czekam pozdro biggrin.gif

dobranoc biggrin.gif
E 9
Cytat(jarek1989 @ Jun 30 2007, 22:38:35) [snapback]159556[/snapback]
prace trwają biggrin.gif i kitservera w 80 % skączyłem biggrin.gif jescze kilka stroi i będzie gotów biggrin.gif (face i hair server zrobiony biggrin.gif )

oto focia jedna bo już puźno jak coś to może w niedziele popołudniu wrzuce biggrin.gif

Radek Majdan w Poloni Warszawa :

jak by ktoś miał jakieś face to prosze o pomuc z tym to uzupełnie biggrin.gif ( oczywiście do 2 ligi biggrin.gif )

czekam pozdro biggrin.gif

dobranoc biggrin.gif

A co to za staty <wow> Przeciez Majdan teraz ma ustawione jak porzadny drugoligowy pilkarz a nie bramkarz blink.gif .Koniecznie zmień staty bo z takimi tio jednak lipa...Skonwertuj z FM'a albo popytaj tworcow OE Patcha czy mozesz przepisac od nich wiekszosc statow,

Milej nocki Cya
pkar
Zły herb Śląska. Prawidłowy (nowy) jest taki: http://www.slaskwroclaw.pl/herby/herb_slaska.gif
Hal
Patch zapowiada się obiecująco. Zobaczymy.... wink.gif
jarek1989
Cytat(pkar @ Jul 1 2007, 13:00:29) [snapback]159611[/snapback]
Zły herb Śląska. Prawidłowy (nowy) jest taki: http://www.slaskwroclaw.pl/herby/herb_slaska.gif

to zrobimy taen co podałeś biggrin.gif

a co do Radka to przerobiłem go z Ekwueme i wieesz biggrin.gif ale jescze to poprawimy biggrin.gif pozdro ;D
jarek1989
sorx że post pod postem ale kilka fotek chciałem wrzucić jak to będzie ( być może ) wyglądało biggrin.gif a po 2 by nikt nie zobaczył że jest coś nowego biggrin.gif oto foty :

a i nadal czekam na jakieś propozycje tego 24 klubu biggrin.gif

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

pozdro biggrin.gif
Roger
Ja bym proponował dodać Elanę Toruń lub inne kluby które były wysoko, a nie udało im się wejść.
ARASS
Nie tylko nie elane ! tongue.gif Proponuje zrobic jakiś klub z dużego miasta , z tradycjami , z dobrym stadionem . Jezeli nie chcecie zrobic Zawiszy Bydgoszcz ( żałuję no ale cóż ) to może by tak Motor Lublin lub GKS Tychy ?

Po[Z]dro
ARASS
Nie tylko nie elane ! tongue.gif Proponuje zrobic jakiś klub z dużego miasta , z tradycjami , z dobrym stadionem . Jezeli nie chcecie zrobic Zawiszy Bydgoszcz ( żałuję no ale cóż ) to może by tak Motor Lublin lub GKS Tychy ?

Po[Z]dro
ARASS
Nie tylko nie elane ! tongue.gif Proponuje zrobic jaki? klub z du?ego miasta , z tradycjami , z dobrym stadionem . Jezeli nie chcecie zrobic Zawiszy Bydgoszcz ( ?a?uj? no ale có? ) to mo?e by tak Motor Lublin lub GKS Tychy ?

Po[Z]dro

Sorry za te 3 pod rz?d net mi co? muli ;/ Jak mozecie to skasujcie te dwa niepotrzebne . Jeszcze raz sorry .
jarek1989
Cytat(ARASS @ Jul 1 2007, 20:16:47) [snapback]159717[/snapback]

Po[Z]dro

a to co niby jest jak nie motor : --->
a zawisza za korupcje wywalona tak jakby bo się wycofali choć według mnie orginalna Zawisza jest w 4 lidze ;D

pozdro biggrin.gif
przemo14
Dodaj Ruch Wysokie Mazowieckie
pkar
Ja proponuje Stal Rzeszów
juniorsen
siemka jarek1989 path zapowiada sie genialnie rolleyes.gif ja osobiscie propnuje dac gks tychy smile.gif ps.moglbys dac kilka screenow z podbeskidziem:)
jarek1989
Cytat(pkar @ Jul 1 2007, 13:00:29) [snapback]159611[/snapback]

już poprawiony -- >

Cytat(juniorsen @ Jul 1 2007, 21:45:31) [snapback]159737[/snapback]
siemka jarek1989 path zapowiada sie genialnie rolleyes.gif ja osobiscie propnuje dac gks tychy smile.gif ps.moglbys dac kilka screenow z podbeskidziem:)

tu masz paczkę 6 zdjęć biggrin.gif bo nie chciało mi się wszystkich wrzucać na imageshack biggrin.gif jak ktoś chce obejżeć to podbeskidzie to tu jest link -- > http://www.sendspace.com/file/3qaki7

pozdro ;D
juniorsen
nom widze ze nikt sie nie staral o nowe kitsy podbeskidza ale ja juz pracje nad nimi i pzeciagu kilku dni (jak sie uda) moge ci je dostarczyc ezeli bys chcial rolleyes.gif
jarek1989
Cytat(juniorsen @ Jul 1 2007, 22:16:05) [snapback]159747[/snapback]
nom widze ze nikt sie nie staral o nowe kitsy podbeskidza ale ja juz pracje nad nimi i pzeciagu kilku dni (jak sie uda) moge ci je dostarczyc ezeli bys chcial rolleyes.gif

no bardzo chętnie biggrin.gif by się przydały te stroje biggrin.gif

dobre te sccreny ?? bo nie wiem co by jescze fotnąć ?? biggrin.gif
seen
Zastanawiam sie Jarek co Ty masz z polskiego. Bo takie orty walisz ze to sie w głowie nie miesci. pozatym to fajny patch biggrin.gif
juniorsen
teraz sprzydalo by sie namawiac stadiummeakerow do robienia stadionow 2 i 3 ligowych rolleyes.gif nom screeny ladne chociaz mogbys jeszcze pokazac menu.czy w tym patchu beda sie rolleyes.gif unsure.gif znajdwaly przyspiewki druzyn 2 liowych jesli tak to jakih??
kroczek
A możesz dac zdjecia Unii Janikowo? Bardzo bym Cie prosił. unsure.gif
jarek1989
Cytat(seen @ Jul 1 2007, 22:25:50) [snapback]159751[/snapback]
Zastanawiam sie Jarek co Ty masz z polskiego. Bo takie orty walisz ze to sie w głowie nie miesci. pozatym to fajny patch biggrin.gif

z języka polskiego mam dopuszczającą ocene czyli = 2 biggrin.gif buhehehe

nie chce mi się stawiać ogonków i trak dalej biggrin.gif hehe

tu są fotki Uni Janikowo jak kroczek prosił : http://www.sendspace.com/file/neie6i

pozdro biggrin.gif
kroczek
Dzieki za foty.Strole preentuja sie bardzo ładnie ale musisz poprawic kolnierzyki.Pozdrawiam i czekam na patcha.
wonbrz
Wybieranie 24-tej drużyny, przybrało bardziej przystępnej formy, mianowicie jest zrobiona sonda, link -> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8894&st=0
Myśle, że teraz będzie łatwiej głosować smile.gif i łatwiej wybrać tą drużyne smile.gif macie czas do północy z 10/11 lipca smile.gif
Pozdrawiam
Liedson +10
dobrze sie zapowiada...
omg - skączony :X
jarek1989
Cytat(kroczek @ Jul 1 2007, 22:50:08) [snapback]159761[/snapback]
Dzieki za foty.Strole preentuja sie bardzo ładnie ale musisz poprawic kolnierzyki.Pozdrawiam i czekam na patcha.

kołnierzyki się jescze poprawi biggrin.gif

may czas ;D

pozdro ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.