.::NorD::.
Jan 5 2007, 20:35
Ostatnie 2 mordki super , tak 3-maj ;-)
QUOTE(Mortin @ Jan 5 2007, 17:26:20) [snapback]110120[/snapback]
k4mil, to nie jest koszulka do pes'a tylko prawdziwa koszulka wycieta ze zdjecia

a, kurde ;p a mialem nadzieje ze pogram sobie z takim kitsiuchem :] dzieki za info, pozdro! ;]
Super mordka, zapodaj niedługo bina, bo mam Valdesa i Rubena (oczywiście Ruben od Ciebie) mordy.
De La Red (preview)
QUOTE(Mani3k @ Jan 6 2007, 09:38:27) [snapback]110247[/snapback]
De La Red (preview)

Zajebisty,ale wydaje mi sie ze jedno oko jest mniejsze.
De La Red (preview)

QUOTE(Ryba10 @ Jan 6 2007, 09:42:12) [snapback]110249[/snapback]
Zajebisty,ale wydaje mi sie ze jedno oko jest mniejsze.
masz racje

Tylko Ci sie wydaje:P
Mani3k Best of The Best Ruben De la Red!! Naprawde perfect!!
jedyne do czego mozna sie przyczepic to włosy, bo z tego co sie orientuje to Ruben ma dłuzsze kłaki, spojz:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/...BIGPORTRAIT.jpgPS. Ryba10 czyżby wróciło pozwolenie na posiadanie sigów???
Kapitalny model i bmp. Włosy również wymiatają

. Gratuluje, Mańku
dawdi17
Jan 6 2007, 09:46
Jak zobaczyłem tego De la Reda to aż się zapowietrzyłem

Kapitalna robota. Jeszcze mi tylko Javiego Garcii brakować będzie
BoBaN może masz rację, starałem się go odwzorować tak jak na zdjęciu... jeśli będzie trzeba wydłużmy włoski...

Pozdrawiam
Niemniej jednak same włosy bosko wyglądają. Morda też perfekcyjna. Jedziesz, Mani3k
Nowin33
Jan 6 2007, 11:14
Super mora!!!tak 3maj
Niesmaowite wlosy. Morda tez ne ustepuje. Brawo.
don rxf
Jan 6 2007, 11:42
Teraz to Mani3k pojechałeś zajebiste BMP, Model i włosy po prostu perfekt. Pozdro Maniek.
ja cie nie piernicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale de la red!!!!!!!!! prosze cie daj bina!
ale wyku**ista morda!
rychal(rsix)
Jan 6 2007, 12:21
De La Red (preview)

Zajebałeś mnie tą mordką, czekam na fp

..
Riki101
Jan 6 2007, 12:21
De La Red (preview)

Super morda!
bobex77
Jan 6 2007, 12:48
Super Mani3k, odwaliłes kawał dobrej roboty
Nie ma sie do czego przyczepic wszystko wykonano perfekcyjnie

ps.Kiedy Jakas Paczuszka:)?
Coś pięknego....ZA*EBISTY!!!!!!!!!
Adriano90
Jan 6 2007, 12:50
przezajebista mordka
QUOTE(Mani3k @ Jan 6 2007, 11:38:27) [snapback]110247[/snapback]
De La Red (preview)

O kur**
perfect mordka..
swietny de la red, oby tak dalej
pozdro
Bardzo ładny ,tylko ze odchodzi z madrytu do saragossy(hm..w sumie to tez real:P)
odchodzi do getafe na wypozyczenie

saragaossa sie dogadala z de la redem ale nie z realem... to tylko taki maly OT w oczekiwaniu na bina
Łał

Brodę zrób bardziej s(z)piczastą, a będzie jeszcze lepiej.
P.S. Jak już Real to moze Gago skrobnij
po skonczeniu de la reda mozebys sprobowal mani3k zrobic javiego garciie? mam bardzo dobra fote tego chlopaka
Dzięki za komentarze...
---------------------------
Next -> Borja Valero
.:CR7:.
Jan 6 2007, 14:37
Świetna morda De la Reda.

Czekam na więcej
Mani3k na początku chce naprawde podziekować, że wkońcu jako jeden z nielicznych zacząłeś robić twarze młodych wilczków Realu. za to Ci Chwała:)
zgadzam sie z moim przedmowca (

) i chcialbym jeszce dodac ze fajnie byloby jakbys zamiast borjy valero zrobil javiego garcie. borja valero raczej w pierwszej druzynie realu nie pogra - najwyzej zostanie sprzedany do jakiegos hiszpanskiego drugoligowca. natomiast javi garcia jest perspektywiczny i prawdopodobnie za rok na stale zagosci w pierwszym skladzie krolewskich lub zostanie sprzedany jakiegos pierwszoligowca
Każdy zawodnik się liczy, jest wiele talentów w Realu i nie tylko w Realu ale nie mają takiej siły przebicia jak zagraniczne gwiazdy. Gdyby De La Red lub Soldado grali powiedzmy w brazylii lub argentynie albo gdzie kolwiek indziej niz w hiszpanii to napewno Real by się o nich starał, natomiast jeśli juz tacy gracze sa w Madrycie to zazwyczaj sa na wylocie;p Mimo wszystko widze, że polityka w Realu się zmienia, zmienia się i to na lepsze. Kibicuje już ładnych pare lat Blanos i widziałem sporo jeszcze jako dzieciak, siedzący w necie na zwykłym modemowym łączu i czytajacy artykuły co i jak w Realu;p tak to było. Mam nadzieje, że wkrótce zmieni się na dobre to w Madrycie i nienaruszalne wygasłe powoli gwiazdy opuszczą Madryt na rzecz młodych i zdolnych i chcacych jedynie grać i pokazać się z najlepszej strony. Dlatego też robienie twarzy w Pes młodych zawodników jest nie lada gratką;p Fajnie jest mieć skompletowaną całą drużynę, wtedy każdy zawodnik ma swoją dobrze wykonaną mordke;p
matthew
Jan 6 2007, 17:53
Doskonały De La Red !!! BRAWO!!!
Klasa sama w sobie

Pozdrawiam
Mańku kiedy bedzie download Rubena bo już się doczekać nie moge:P
Po tym jak zrobisz Borje Valero to zabierzesz się za tego Javiego???
Strasznie ciężko mi dopasować włosy dla tego Borja... mam nie lada problem z nimi.
Zastanawiam się czy nie zacząć montować kogoś innego.
Pomyślimy.
De La Red - następny plejboj z Madrytu ;*
Świetne wykonanie ;]
QUOTE(Mani3k @ Jan 8 2007, 06:04:06) [snapback]110975[/snapback]
Strasznie ciężko mi dopasować włosy dla tego Borja... mam nie lada problem z nimi.
Zastanawiam się czy nie zacząć montować kogoś innego.
Pomyślimy.
On ma teraz z tego co się orientuje krótkie włosy, ciemniejsze bo te farbowane juz mu scieto;p wiec mozesz dać sobie spokój z tą fryzurą
znalazłem taką fote, tutaj ma taki fryz:
jednak smoti mial niestety racje racje. de la red przeszedl do zaragozy na wypozyczenie

akurat poszedl jak mani3k zrobil zarabista jego morde
kurde nie wiedzialem ze borja tak wyglada. mam jego zupelnie inna fotke...
Mani3k kiedy wydasz tego De La Reda??? Czekam z niecierpliwością.
PS. Simon jeszcze nie jest pewne że Ruben przejdzie do Sarragossy, bo szykują sie czystki w składzie, najprawdopodobniej Becks jeszcze w tym okienku transferowym bedzie szukał klubu bo Real nie przedłuży z nim kontraktu, jest szansa dla Rubena co mnie bardzo cieszy. Capello daje szanse młodym juz w jutrzejszym meczu przeciwko Betisowi.
jak donosi marca to de la red zostal juz wypozyczony
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktu...ci&id=12728a beckham odejdzie w czerwcu (tak jest napisane na onecie)
ps
przepraszam za offtop
edit:
a wiec mylilem sie. de la red jeszcze gra w realu
mani3k please the download.
QUOTE(Simon @ Jan 10 2007, 18:02:31) [snapback]111659[/snapback]
jak donosi marca to de la red zostal juz wypozyczony
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktu...ci&id=12728a beckham odejdzie w czerwcu (tak jest napisane na onecie)
ps
przepraszam za offtop
De La Red powołany jest na jutrzejszy mecz z Betisem

Sorry za off-topic, nie odpisujcie
de la red is from real zaragoza.
is my favourite team.
Mani3k
Jan 11 2007, 14:02
Morten Pedersen (preview)
Riki101
Jan 11 2007, 14:05
QUOTE(Mani3k @ Jan 11 2007, 14:06:42) [snapback]111858[/snapback]
Morten Pedersen (preview)

Zajebiste bmp jak, podobieństwo i jeszcze te włoski, poprostu mistrzostwo świata
saviolka
Jan 11 2007, 14:05
Nareście doczekałem się mordy tego zawodnika. Dawaj bina

Ale Zajeb***
Brawo chłopie ! KLASA
is perfect mani3k but the download of de la red??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.