no niestety uzbierało sie ich tyle że szok:)
mi utwkiły w głowie 2 najbardziej:)
- " to w psychice leży" - gdy po raz 3 nie mogłem wygrać meczu bodajże z lazio:)
- " bo siedze nie w tym miejscu:) " - nasz ziomal najczęsciej tak gada jak nawet o 10 centymetròw się oddali od kanapy:)
unas najczesciej to "pierdoleni jak graja"
u mnie to najczesciej pada:
"Jak ta ciota strzela", "przycisk mi nie zalapal", "pojebana druzyna"
a na koniec czesto po przegranej pada "ta gra jest pojebana" czy cos podobnego :wink:
tak wszedzie jest
a jak juz osoba ktora przegral mowi "ta gra jest pojebana" to wygrana odszczekuje regulke w stylu "to jest realizm" i sie smieje prosto w twarz
no to przegrana drze jape "dawaj jeszcze jeden"
baski18
Apr 19 2005, 10:36
Ja zawsze mowie "to nie te buty"

"to wszysko przez te buty"

albo
"Ja pierdo.le przeciez oni grać nie umią" ale to juz w geście rozpaczy
onix_the_chosen
Apr 19 2005, 11:13
U mnie pada najczesciej jak ja np nie moge strzelic gola: "To juz kurwa jest fatum" ;D ;D ;D
a no i jeszcze gdy strzeli sie brame albo przeciwnik ie trafi to mowi ze fux
Rafalinsky
Apr 19 2005, 12:42
u mnie jak nie wchodza strzaly to jest: "k..wa jaki farciarz! no jaki fart!!" a po przegranej: "co za gowno,nie gram w to wiecej..." i 3:00 w nocy "ej,dawaj ostatni, o mistrza dnia" hehe,smieszne,ile juz nocek tak poszlo...
U mnie najczęstsze hasło to: " ci typi są jacyś zamuleni... "
Karol Johnn
Apr 19 2005, 12:52
Jak gralem w zamierzchlych czasach z braciakiem 7 lat starszym w sensible soccer na amidze to jak przegrywal pizgal mnie po glowie joystickiem, jeden raz pierdolnal to pozniej czesci zbieral a to byl najlepszy joystick jakis taki niezniszczalny za 50 zl bylo z 10 lat temu jak nie wiecej!
a wymowki zawsze byly takie ze "kurwa gdzie on kopie, gdzie on biegnie" "ja pierdole guzik nie dziala" i jeb go skopa
Lucek Rojek
Apr 19 2005, 13:19
moj kumpel cielak pozwulcie ze zacytuje "nie te stroje" "Głodny jestem"
moj kuzyn "zaje.... japończycy" "kto konstruował te jojsticki-tu konkretnie chodzi o L1(lob)"
michau000
Apr 19 2005, 15:42
ja niestety nie mam z kim grac;/ w okolicy nikt sie pesem nie interesuje, a moj brat nie przepada za tego typu grami. co najwyzej jak bardzo mu sie nudzi to zagramy. wtedy chyba najczesciej pada: "jaki szmaciarz!"

no i "co on robi" oczywiscie. ale chcialbym tego czesciej sluchac...
szubert357
Apr 19 2005, 15:47
Umnie to jest "hujozy zajebane" albo "pierdoleni farciarze" ale jak przegrywam 1 bramką i w ostatnich minutach stzrelam na wyròwnanie to jest "wracamy do gry"
Raffels
Apr 19 2005, 16:04
Mòj tekst: "Kurwa gdzie tu jest realizm?? To ma być gra??" Hehe i w tym momencie rzucam padem o podłoge (dlatego dzisiaj musiałem kupić nowego :wink: :wink: ).
pozdro
ja tam po poznańsku upominam zawodnikòw: " Co za kur** dziw*a je*ana kur** mać, co ta s*ka robi!! "
Raffels
Apr 19 2005, 18:32
[quote]ja tam po poznańsku upominam zawodnikòw: " Co za kur** dziw*a je*ana kur** mać, co ta s*ka robi!! "

[/quote]
Hehehehehehehehe nie ma jak poznańska łacina ;D ;D ;D ;D :wink: :wink: :wink: :wink:
Stęga64
Apr 19 2005, 18:35
Mòj tekst ulubiony to "Pier****** szmaciarze"
lub lubie tekst gry pilka leci daleko nad bramką "wiatr zawiał" 8)
Ja lubie mowic jak mi gola strzela: "Co sie kur** cieszysz", albo " schowaj ta morde jak tatar dupe"
fantomas
Apr 19 2005, 18:52
ja przyjmuje porażki ze spokojem...
...w tym roku wymieniałem juz pada 4 razy ;D
Coz ja se dzis gralem w PES4 Ajax vs. AzAlkmaar. Przegrywalem po 25 min. 0:2 w 81 i 85 strzelilem i bylo 2:2. W 90 zas stracilem na 2:3. Moj komentarz?? Jebane sukinsyny, no co za chuje nie mieli kiedy strzelic...

Najlepsza wymowka??? "Miales farta"
a ja przegraną przyjmuje ze spokojem i...jeb...pada nie ma... ;D ..."mieli farta" ;D
culles
Apr 19 2005, 22:14
1)Przy następnej okazji nagram swojego brata na dyktafon, Infi się schowa
2)Pamiętam jak u mnie w rodzinie wszyscy ciupali w Manchester United na Amisię, ojciec, brat i starsi kuzyni, grali ostro do pòłnocy, a nawet dłużej. Ja po prostu nie cierpiałem tej gry bo dostawałem niemiłosiernie po dupie, aż do momentu kiedy doszedłem jak strzelać gole! Tam wystarczyło podążać jaśniejszym paskiem na murawie(poziome pasy) i pewna brama. Ile się nasłuchałem o farcie i pojebanej grze to moje, chłopaki nie grali w to przez kilka tygodni bo bali się że takich wyjadaczy Rozwali 7- letni łebek!
dzenda_dzenda
Apr 19 2005, 22:17
halladin
Apr 19 2005, 23:16
hehe, to ja reaguje niezwykle skrajnie...................po stracie gola najczęściej burkne do siebie 'spoooko', albo 'o nie ohoho' czy 'pfu fuf'po czym stwierdzając w myslach, że to moja wina a przeciwnik to leszcz: ) zabieram sie za odrabianie strat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jednak też potrafie palnąc %$#%@$#%@ : )
ftomekk
Apr 19 2005, 23:30
Spoko,tejsty sa niezle no i pad mocny musi byc:)
Ostatnio wygralem z gosciem(nie bede z ksywy buraka wymienial) w PES4 w polskim pokoju na pES4 launcher.
Po meczu gosc napisal do mnie"kody... kody na pewno na kodach grales... :x -wszystkie gole strzeliles ze spalonych :twisted:
Teksty takich gowniazy najbardziej mnie wkurwiaja.Napisalem gosciowi ze jest burak,to szukal admina zeby mnie zbanowal za wyzwiska.Ach ten swiat-dzieciaki graja i z honorem przegrywac nie umieja.
A wiec Panowie-KODY ,to przez kody przegrywacie :?
Lucek Rojek
Apr 20 2005, 14:22
mòj tekst w pes3 "henry jest nieśmiertelny" myśle że nikt nie ma watpliwosci
1.no kurwa przyciski sie zacinaja
2. tosz to kurwa paranoja
3.no pierdolona slepa kicha
4.drewniak
to te ktore uzywam najczesciej ;D
tomek828
Apr 25 2005, 20:34
Ja używam:
1. kurza melodia
2. ja pierdoła
3. o bożesz ty mòj
4. kompromitacja, blamaż
Natomiast jak Ronaldo nie wykorzysta kilku sytuacji 100% podczas meczu to krzyczę „ty grubasie” , „Ronaldo Grubaldo” a wymòwki to np.
1. zagapiłem się
2. musiałem się podrapać
3. mam zły dzień
4. dostałem jedynkę z polskiego
5. miałem wyłączony analog
6. lub przyciski mi się pomyliły
Luki_bw
Apr 25 2005, 20:39
To wszystko przez ten wiatr .. ;-)
ftomekk
Apr 25 2005, 22:03
tomekronaldo
| QUOTE |
Ja używam: 1. kurza melodia |
Klniesz jak szewc
"Pierdole ta gre...nie gram w juz nia" ...ale jak się słyszy to po raz enty od ròznych kolesi ,to naprawde robi wrażenie.Oczywiscie dochodzą odpowiednie emocje do tego
Ale i tak żadnych słòw nie przebije cos takiego jak juz komus totalnie puszczą nerwy i pizgnie padem z całej siły. Ostatnio doprowadziłem do tego kumpla.I to nie odłozył pada...co tez sie nie czesto zdaża,ale pocisnął nim tak,ze aż sie wystraszyłem :shock:
zborek
May 20 2005, 22:47
Ja najczęsciej to drze się na całą buzię"No co za skurwys**,albo jak jakiś łebek okiwa mojego piłkarza to go doganiam i fauluje ze wslizga od razu i krzycze masz cwel* dobrze Ci tak.
Pozdro
:wink: :wink:
Raffels
May 20 2005, 22:56
| QUOTE |
Ja najczęsciej to drze się na całą buzię\"No co za skurwys**,albo jak jakiś łebek okiwa mojego piłkarza to go doganiam i fauluje ze wslizga od razu i krzycze masz cwel* dobrze Ci tak.
Pozdro
:wink: :wink: |
Ja mam identycznie szczegòlnie z tymi wślizgami:D:D:D:D
nikoten
Oct 31 2005, 20:19
Jeśli chodzi o mnie to mòwię wszystkie słowa powszechnie uznawane za obraźliwe za ktòre można dostać mandacik.Więzanki trwają około 30 sekund, po czym zaczyna mi brakować słòw, co w konsekwencji prowadzi do słowotwòrstwa.
Aż trudno zapamiętać wszystkie związki frazeologiczne, ktòre padająpodczas meczu.
korzen
Oct 31 2005, 20:26
a ja po kazdym przegranym meczu mowie : 'na chuj sie cieszysz? i tak jestem lepszy' albo 'nie grałem na 100%' ;-)
owenik
Feb 18 2006, 13:00
nie ma to jak poczciwa K*rwa mać

Często uzywam tez "Fartuchu pier*olony"
i zawsze jak sedzia konczy polowe albo mecz mówię: "A już miałem bramkę strzelać..."
QUOTE(owenik @ Feb 18 2006, 12:55:44) [snapback]53292[/snapback]
nie ma to jak poczciwa K*rwa mać

No ja głównie tylko to stosuje
..::PlaymaN::..
Mar 31 2006, 19:05
siara_acm
Mar 31 2006, 20:09
Gdy tracę bramkę: " no jaaaa pieeeeeeerdoooole...", " farciarze jebani..."
Gdy przegrywam i mi nic nie idzie: "no gdzie kurwa miałeś podawać ?", "sukinsyny", "ku*wa, ku*wa, ku*wa !!", "rusz się chuju", "no ku*wa za jakie grzechy ?"
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Mar 31 2006, 19:53:15) [snapback]59733[/snapback]
Dobre
Mi często przeszkadza w grze słońce, choć nie wiem czy jest to wymówką, mianowicie:
często jak jest słońce na dworzu to odbija mi się w monitorze i naprawdę źle mi się gra bo mało widze na monitorze, najlepiej gra mi się po ciemku. Innych wymówek chyba nie mam
Songo Q
Apr 4 2006, 15:43
Hmm, oto najczęściej słyszane przeze mnie wymówki graczy podczas meczy:
"Ta gra jest pojebana"
"Słońce mi w ryj świeci"
"Dźwięk był za głośno i się nie mogłem skupić"
"Ten sędzia ma downa"
"Ale z Ciebie głupi fuksiarz"
"Słabe formy miałem"
"Głowa mnie boli"
"Pad mi się zacinał"
"Gra się czkała"
"Chomik mi wczoraj umarł i mam żałobę"
lookass
Apr 4 2006, 16:11
Widze że powtarzają się nie ktore wymowki
Moje najczęstsza wymówka ( w ogole rzadko sie tlumacze i mowie mojemu bratu ktory w przeciwienstwie do mnie strasznie te mecze przezywa ze to tylko gra a ja czesto sie smieje chociaz czasami sie wkurze ale nie tak porzadnie

:
- Wciskam przycisk a ten debil nie podaje
Natomiast mój brat to już w ogole używa klasycznych tekstów:
- "słońce świeci wole grać wieczorem bo w dzień wali po ryju"
- "ta gra jest jakaś pojebana" -
moje ulubione jak ja je kocham
- "zjebana gra" -
- "boskie formy"
- "masz farta"
- "chyba ma dauna" -> odnośnie zawodników
- "oczywiścieeeee....... faul...... czerwona (ironicznie gdy pilkarz ledwo smyrnie drugiego a sedza odgwizduje faul hehe to jest tez dobre

)
- "ja mam jakies zjebane faule a tobie w ogóle nie gwiżdże" -> proste zmodyfikowałem kod gry za każdym razem player 1 jest faulowany a player 2 nigdy, wpisuje kod na forse i kupuje sędziego...
jak sobie cos przypomne to jeszcze dopisze ale moj brat to śmiesznie sie wkurza ale milo sie z nim gra
LukasRMCF
Jul 12 2006, 21:40
Mój kumpel kiedy przegrywa najczęściej pierdoli :
1."Ten komputer jest pojebany, on nie ma pojęcia o sędziowaniu"
2."To oczywiste, że sędziuje na korzyść wygrywającego"
3."Jak chuj by do tego doszedł"
4."Nie było kurwa spalonego.Wiadomo,że na powtórce musi pokazać"
5."Ci włosi są pojebani"
6."Kurwa nie zgodze się z tym"
7."Kurwa, ale kreche zajebałem - mam ciężkiego palca"
Po kilku kosmicznych wynikach:
1."To jest mój ostatni mecz''
2."Nie mam zamiaru się denerwować - szkoda mojego zdrowia"
3."Dobra, ten jest już naprawde ostatni"
W ekstremalnych sytuacjach - w afekcie podążał zawodnikiem w kierunku własnej bramki!!!:)
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej zabawy przy najlepszym jak narazie Pes5
Gienia
Jul 18 2006, 12:13
Moje wymówki co do gry na kompie są następujące:
1.Skąd tego sędziego wzięli
2.K**wa co za poj****na klawiatura
3.Beznadziejna ta drużyna
4.Nigdy nie grałem tą drużyną
5.Złą taktyke ustawiłem
6.A dzisiaj mnie ręce bolą, nie chce mi sie grać.
A jeśli chodzi o grę na dworzu jak mi coś nie wyjdzie:
1.Ale ja dawno nie grałem
2.Kurde te buty to jakieś h**we, nie umiem w nich grać
3.Co to za piłka??
4.Boli mnie brzuch(to najczęściej)
5.Kurde mięsień se chyba naderwałem(jak źle strzele)
Często też jest tak: nie uda mi się kiwnąć gościa, piłka poleciała na aut i mówie: o to mi chodziło
Próbuje kiwnąć jakimś trikiem kumpla, nie udaje mi sie i mówie: ależ było blisko
QUOTE(LukasRMCF @ Jul 12 2006, 20:44:54) [snapback]77795[/snapback]
Mój kumpel kiedy przegrywa najczęściej pierdoli :
1."Ten komputer jest pojebany, on nie ma pojęcia o sędziowaniu"
2."To oczywiste, że sędziuje na korzyść wygrywającego"
3."Jak chuj by do tego doszedł"
4."Nie było kurwa spalonego.Wiadomo,że na powtórce musi pokazać"
5."Ci włosi są pojebani"
6."Kurwa nie zgodze się z tym"
7."Kurwa, ale kreche zajebałem - mam ciężkiego palca"
Po kilku kosmicznych wynikach:
1."To jest mój ostatni mecz''
2."Nie mam zamiaru się denerwować - szkoda mojego zdrowia"
3."Dobra, ten jest już naprawde ostatni"
W ekstremalnych sytuacjach - w afekcie podążał zawodnikiem w kierunku własnej bramki!!!:)
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej zabawy przy najlepszym jak narazie Pes5

He he mam podobnie jak ty.Jak gram z kumplem (on prawie niegra w pes5) i jak strzeli mi gola albo lepiej gra to taki jestem wkurwiony że jasny chuj

, czasem nawet rzucam padem o ziemie, nie wspominając o łacinie

a jak przegrywam któryś mecz z kolei i jest końcówka to strzelam sobie samobuje albo wychodze z gry

niewiem czemu niedaje jemu czasem rady, może poprostu za dużo gram z komputerem, a wiadomo gra z człowiekiem to dwie inne bajki.gram swoje, jak z kompem, gdzie skutkuje, ale z nim nie.raz tydzien nie gralem w pes, przyjechał do mnie i tak go pykałem że niewiedział co i gdzie xD poprostu piękno gry ...
daunwid
Jul 18 2006, 13:17
Kiedys gramy sobie w piłke na podwórku. Idzie akcja, ja jako pakeros robie wslizg na jakims noobie, fart chcial ze go ujebalem w noge. Ten kladzie sie z bolu, ja go tam przepraszam, a on nagle wstaje z waleczna mina i śle do mnie text(powaznym tonem)
-patrz przez ciebie bede miał raka(pokazując rane)
Najfajniejsze ze nikt prócz mnie nie zauważył w tej sytuacji komizmu(fakt ze chlopak mial zdarta skore do miesa)
a tak do tematu wymuwek w trakcie grania czy to w wirtual soccer czy live(łatwo je odroznicie w zaleznosci od sytuacji)
moi kumple;
-a ten pes to shit-nie mozna faulowac bramkarza(fan fify-a co w fifie mozna?)
-a kurwa guziki mi sie myla, ja mam inna konfiguracje!
-nie masz kurwa żaluzji, slonce napierdala tam gdzie atakuje!
-mam kurwa za duze buty, a pozatym 7 lat temu zlamalem palca u nogi
-jakbyscie zapierdalali w obuwniczym tez byscie nie umieli w pilke trafic(jaki tu zwizek?)
-wez mi jeszcze raz przypomnij konfiguracje(to pada najczesciej, szczegolnie po niewykorzysttanych akcjach
-(podczas niewykorzystywanych sytuacji pada zwrot do plazmy)-otwórzcie mu bramę,niech wypierdala z boiska
ja
przegralem z jakims ziomalem wiec mówie mu-w te gre gram od wczoraj(chodz jak latwo sie domysles mam ją juz ladny okres)
-zjebany pad,łapy sie na nim slizgają
gdy grassz z kims nowym i niewykorzysttujeesz sytuacji mów-sory,powiedz jeszcze raz którym sie szczela bo zapomnialem
i wiele innych
pozdro
przeszczepus
Jul 24 2006, 14:23
ja wychodze na balkon, wznosze rece i wzrok ku niebu i krzycze na cale osiedle "Boże, widzisz, a nie grzmisz!" xD
a tak na serio to: "on ma jakieś krzywe te buty, k**wa mać!!" "ku**wa, co za pierdola" albo "co on tam ku**, na ty boisku robi?! powinien k*** w szatni buty mi czyscic" (no bo w koncu ja kiedys tez bede wielka gwiazda futbolu
Hayalet
Jul 24 2006, 14:45
"Random jest po Twojej stronie" - to mi sie zawsze najbardziej podoba jak gram z kuzajem
pablo TS
Jul 24 2006, 14:58
Moje to: "kurde!!! przecież ten bramkarz nie umie bronić" - jak gola strace
"no nie!!! przegralem dlatego ze pilkarze nie mieli formy!!" jak przegram
"nie da sie grac w takich warunkach, z nerwow az mnie sra i duszno tu jakos"

- jak nie chce mi sie grac
"zaraz wy***ce tym monitorem, chyba kolory cos sa zje**ne" - jak czerwona kartke dostane
"hahahaha!! moja pierwsza wygrana z biedronki" - jak pierwszy raz wygralem z moim bracholem w pesa 3 na kompie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.