Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kks Lech - Stadion
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
mils
jak tam, uporałeś się z konwersją ? Wiele osób czeka na ten stadion wink.gif
Linner
Mam niestety następny problem, tym razem z teksturami. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże jak wczyśniej.

Linner
Moglibyście pomóc mi z teksturami, bo nie można importować stadionu jak na nim nie bedzie tekstur, ale nie chcą mi się wgrać. Nie wiem czemu ???
Dorin
EDIT

CYTAT
Uwaga Format 8.3 oznacza, że plik może posiadać w swojej nazwie od 1 do 8 znaków. Nazwa musi zaczynać się od litery lub cyfry oraz może zawierać dowolne znaki, za wyjątkiem następujących:
. ” / \ [ ] :; | = , * ? (spacja)
Nazwa 8.3 zazwyczaj posiada rozszerzenie o długości od 1 do 3 znaków, również podlegające powyższym ograniczeniom. Nazwa pliku jest oddzielona od rozszerzenia za pomocą kropki.
Następujące nazwy plików są zarezerwowane przez system operacyjny i nie mogą być używane przez pliki i foldery:
CON, AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, LPT1, LPT2, LPT3, PRN, NUL

zmien nazwy plikow na takie zeby były zgodne z tymi wytycznymi

P.S.
Zapomniałeś o oświetleniu tongue.gif
Linner
Nareszcie po długich i żmudnych pracach nad wgraniem stadiony Lecha udało mi się go wgrać. Narazie mogę zaprezętować tylko trybune IV, ale tylko z kibicami bez schodów, wyjść itp.
Becky
Ciekawie to wygląda, napewno , jeszcze lepiej to wszystko będzie się prezentowało zrobione w 100 % w grze ; )
Dorin
no pieknie smile.gif

pozdrawiam
Linner
A oto tak wygląda trybuna IV w całej okazałości:

seba
Swietna robota. Powodzenia w dalszym imporcie. Trzymam kciuki.
jan17
Siemanko ! Świetna robota ! To kiedy można się spodziewać uploadu ? ;P Da rade to wrzucić albo podmienić jakoś do "stadiumSelector" który pozyskałem dzięki "EP 2009 Stadiums" ? Tam stadion Lecha jest nieaktualny tzn. Trybuna II nie ma trzeciego piętra a Trybuny I i III są nadal widoczne. Proszę o szybką odpowiedź ! Z góry dzięki i Pozdro ! HEJ KOLEJORZ smile.gif
Dorin
poprostu podmienisz sobie pliki w tym folderze ...\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cv09.img\stadiony\polskie\lech

P.S. mozesz zapodać jakiś templete do tworzenie stadionów bo mam ostatnio troche czasu to może sam też coś wymodze smile.gif
Linner
Wystawiam wam stadion w większości zrobiony, bez trybuny II. Brakuje też poręczy które usunąłem bo strasznie muliły grę (w najbliższym czasie postaram się to poprawić). Za 4 może 5 dni wystawie całość o ile nie bedzie więcej problemów. Moim zdaniem gra się na nim całkiem nieźle, a szczególnie fajny efekt daje gra przy dolnej lini. biggrin.gif
UPLOAD
cialo7
Dorin, zrobiłem tak jak radziłeś i coś jest źle. Niby pisze, że zaaplikowało stadion Lecha, ale ma bieżnię, jest jakiś niepodobny... Chyba mi Śląski wstawia...
Dorin
a no tak, zapomnialem ci powiedziec zebys zmienil nazwy plikow na te ktore sa odpowiedzialne za konami stadium smile.gif

Rozumiem że ten stadion to taka wersja beta albo nawet alfa i wypuszczasz ja po to abysmy wytkneli ci ewentualne bledy lub niedociagniecia tongue.gif wiec skusze sie na kilka:
-po pierwsze i najwazniejsz to parter(badz pierwsze pietro, roznie mowia) na trybunie nrII jest pod zbyt ostrym katem, przez co cale to pietro staje się mniejsze i wygląda bardzie jak na koronie niz jak na lechu. tutaj oraz tutaj bardzo dobrze to widac.
-po drugie jak kamera znajduje sie na dole boiska to mozna dostac epilepsji... chodzi o te przenikające się tekstury które migają jak stroboskop smile.gif

no i to chyba wszystko do czego mozna sie przyczepic, mam nadzieje ze wezmiesz te uwagi do siebie przy tworzeniu ostatecznej wersji stadionu.

Pozdrawiam i gratuluje swietnej roboty smile.gif

tu masz ladny schemat:

cialo7
Czy tylko ja u siebie w animacji przed meczem widzę na tym stadionie tylko jedną (!) trybunę, czy tak zostało wrzucone? (tę za jedną z bramek)
Dorin
CYTAT
Czy tylko ja u siebie w animacji przed meczem widzę na tym stadionie tylko jedną (!) trybunę, czy tak zostało wrzucone? (tę za jedną z bramek)

CYTAT(Linner @ Feb 21 2009, 18:28) *
Wystawiam wam stadion w większości zrobiony, bez trybuny II. Brakuje też poręczy które usunąłem bo strasznie muliły grę (w najbliższym czasie postaram się to poprawić). Za 4 może 5 dni wystawie całość o ile nie bedzie więcej problemów. Moim zdaniem gra się na nim całkiem nieźle, a szczególnie fajny efekt daje gra przy dolnej lini. biggrin.gif
UPLOAD

przeczytał byś dwa posty wyżej :\
Jachu
I jak postępy? Bo nie ukrywam że czekam niecierpliwie na stadion smile.gif A tak gwoli ścisłości ta trybuna 3-poziomowa na Lechu nazywa się II, a z dachem IV. Powodzenia z robotą!
Dorin
cos widze maly przestoj w temacie... a szkoda bo stadion prezentowal sie naprawde swietnie
Linner
Sorry że tak długo się nie odzywałem i nie wrzuciłem stadionu ale byłem zajęty. Teraz daje wam link do stadiony ukończonego w 95%:
http://rapidshare.com/files/209117073/LECH_POZNA__.rar.html
Jachu
Nieźle, nieźle smile.gif A czy w tych 5% będzie dach nad czwórką i jupitery po bokach? I jeszcze czy zamiast tych drzew nie dało by się wrzucić zdjęcia z budową i miastem? Bo szczerze mówiąc drzewa psują trochę efekt. Nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, ale myślę że stadion by dużo zyskał gdyby ten szczegół był poprawiony. Nie myśl sobie że się czepiam, bo stadion jest naprawdę bardzo dobry, ale zawsze może być lepszy wink.gif
cialo7
Jak wrzucić stadion? Wystarczy wypakować czy jest więcej zabawy?
Jachu
Ja zrobiłem to tak że wypakowane pliki wrzuciłem zamiast stadionu Lecha ze stadium suplement. Oczywiście trzeba podmienić nazwy. Pliki wrzuciłem w takiej samej kolejności (tj. pierwszy w katalogu za pierwszy w drugim katalogu) jak się wypakowały i działało. A co ze stadionem Linner? Bo ja cały czas czekam na ukończony w 100%. Myślę że nie tylko ja smile.gif
Aurek
mozna prosić upload ?
przem885
no ej niech ktos zapoda tym stadionem, bo nie ma obecnie lepszej wersji a bardzo bardzo BAARDZO mi zalezy zeby pograc sobie na tej wersji. PLZ
przem885
no nie ma ktos tego staidonu u siebie na dysku ?
MichW
CYTAT(Linner @ Jan 7 2009, 21:16) *
Szczeże mówiąc niezbyt podobał mi się stadion Lecha który został niedawno zrobiony dlatego sam postanowiłem zabrać się za ten obiekt. Niestety mam jeden problem nie umiem przerobić stadionu z formatu .3dm do .sef i dlatech prosiłbym was o pomoc. W najlepszym wypadku chciałbym aby ktoś zrobił video tutorial jak krok po kroku wgrać go do PES'a albo chociarz napisał jak wgrać. Liczę na waszą pomoc.

A oto piersze owoce mojej pracy:

Przepraszam jak odpowiedż już była, ale się zapytam:
KIEDY STADION LECHA BĘDZIE GOTOWY ? - JAK NIE WIESZ TO ODPOWIED CZY SKOŃCZYSZ DO SIERPNIA
przem885
on juz byl zrobiony ale linki sa nieaktualne i hieny nie chca wrzucić
przem885
wiem ze jestem niecierpliwy ale niech ktos zrobi ten stadion albo wrzuci jakis link !
przem885
robi ktos ten stadium?

moze ktos przekonwertuje to z fify do pesa? http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?t=33747
v1r00z
Można prosić o reupload ?
mariusz123211
tak czekamy na reupload. Jest wogóle ten stadion zrobiony w 100%?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.