Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
kostek
Wspaniały kombek!
Zahorski miażdży.
artysta germanista
T-mac świetnie, że powróciłeś.Super twarz Zachorskiego wink.gif Mam pytnie czy mogę wykorzystać twarze które robiłeś w Oe patchu do patcha z drugą lia polską? (Interseują mnie tylko mordy tych zawodników co teraz w 2lidfze grają?) czekam na odp
Orange_91
Wiesz nigdy nie byłeś dobrym facemackerem więc i teraz nie zachwycasz. biggrin.gif
Nie no żart taki. unsure.gif
Morda super, dobrze że wróciłeś bo brakowało Ciebie na tym forum. wink.gif
JuveR
łał... miażdży pyte biggrin.gif ohmy.gif
witam ponownie, i już mam nadzieje na stałe zostaniesz rolleyes.gif
rychal(rsix)
"king is bek" Kapitalna mordka.. wink.gif
Bartolek
no kur*a wyjechales tym zachorskim...
Vadiim
Brawo T-im wink.gif
Widać, ze nie zapomniałeś jak tworzyć w wielkim stylu wink.gif

Mam nadzieję, że w przeciągu miesiąca nie stworzysz zaledwie 2,3 fejsów....A znacznie, znacznie więcej ;-)

Powodzenia.
MYSZa7
Genialny Zachorski biggrin.gif
Jacmen
Super mordka, zajebiście że wróciłeś. To znaczy, że możemy patcha się jakiegoś spodziewać ??? tongue.gif
Damian.
Super Zahor. smile.gif
Świetnie, że wróciłeś. ph34r.gif
Bijesz mojego na łeb
Pozdr smile.gif
szołpas
Cytat(T-Mac @ Mar 24 2008, 15:15:49) *
witam
jestem nowy w tworzeniu facow do PES6, a na powaznie to witam wszystkich po półrocznej przerwie smile.gif (odchodzi wraca odchodzi wraca)
nie bede za czesto robil jap jak to mialo miejsce kiedys no ale na cos tam zawsze znajde czas

Brawo ph34r.gif jak na pierwszą morde zajebiscie wink.gif
Hal
To twój początek? ohmy.gif Brawo!
Może masz szansę dorównać Timakowi !
M19
T-Mac dzięki Ci że zrobiłeś face Zahorskiego,no i fajnie ze wróciłeś biggrin.gif

PS.Teraz może Brzęczek albo Madejski? tongue.gif
Fuji
genialny comeback Tracy McGrady tongue.gif
bartek-brt
Zajebiście wygląda!.!.!.!
jonhio
ziomek fajne prace a Kanu z portsmouth zrobiłbyś???
don rxf
heh, w końcu sie zdecydowałeś powrócić, a jeszcze wczoraj czy przedwczoraj mówiłeś ze nie jesteś gotowy happy.gif
kksm
Brawo jeszcze troche a będziesz facemakerem pokroju T-Maca, Norda itd XD
demiano7
Wrócić w takim stylu potrafią tylko najlepsi! smile.gif odjebałeś wielki kawał zajebistej roboty! BRAWO
ryba
Super ze wrociles!
Morda jak zwykle klasa swiatowa ph34r.gif
kroczek
Kosmiczna mordka,fajnie ze wróciłes ,a skoro nie bedziesz tak czesto raczyl nas swoimi arcydziełami to może wydasz Zahora? Pozdrawiam
Hojrak Red Devil
Mordka 1 klasa smile.gif fajnie że wróciłeś
d-note
Co za powrót tongue.gif
Twarzyczka... nic dodać nic ująć wink.gif
Po prostu klasa Światowa biggrin.gif
Arek.PL
Mordka bardzo dobra smile.gif
BoBaN
Świetnie że wróciłeś! Genialna morda! Pozdro Tmc
Paput
Świetny powrót
Face oczywiście zawalisty
JustMe1987
more more more rolleyes.gif
T-Mac
dzieki za cieple przywitanie smile.gif

*to pierwsza mordka ktora zrobilem po długiej przerwie (na przypomnienie wszystkiego) no ale wystawiam jako face drugi smile.gif
Damian.
Zajebisty. Nie wiem kogo lepszy , twój czy bartka-brt
pozdr smile.gif
szołpas
Bardzo dobry fest wink.gif ale mysle ze bartka troche lepszy
El Guaje
O jaka miazga O.o
Wogóle nie widać że przez te pół roku nie zrobiłeś ani jednej twarzy.
T-Mac przyznaj się tongue.gif Przez ten czas pewnie robiłeś fejsy w ukryciu laugh.gif nie no a tak na poważnie to bez kitu żeś nam zrobił Wejście Smoka smile.gif No a poza tym ...witamy ponownie cool.gif
Paput
IMO twoja wersja troszke lepsza od Bartka
MaTi10
Bardzo dobry Fojut;] udany powrót pzdr;]
T-Mac
Wczoraj wieczorem mialem chwilke czasu wiec skrobnolem kolejna mordke od razu daje download do tej pracy jak i do wczesniejszej (Zahorski), Fojuta jeszcze poprawie wiec go nie daje.

Download

Download

pozdro
potter
Miazga
T-Mac zmartwychwstał
Dzieki za Polakow
Tomak
Mistrz powrócił, ma się zdrów ;]

Świetne mordy, w ogóle nie widać, że miałeś przerwę. Oby tak dalej.

pozdro
Arek.PL
Dzieki za zahora i Ballesterosa obie prace wypaśne ;]
d-note
To co widze to po prostu MaSaKrA ohmy.gif
Twarze 100% real tongue.gif
Jocker
Klasa sama w sobie.
Stary, dobry T-Mc.
Witaj ;*.
szołpas
Cytat

Zajebisty ph34r.gif moze bym troche z teksturą włosow pokombinował wink.gif
MYSZa7
Super ostatnie twarze wink.gif
Vadiim
Perfekcyjne mordy smile.gif
Dziękóweczka za Zahorskiego (jedyny zawodnik, który nie posiadał swojej wirtualnej mordeczki - z naszej Kadry ofc)
Martinez również niczego sobie.

Czekamy na kolejne mordy - mając nadzieje, że morda Fojuta (również rewelacyjnie wykonanego) - nie lada moment ujrzy światło dzienne wink.gif

Pozdrawiam
michup
Ryje przekozackie, szkoda tylko, że nie gram już w poczciwą "szóstkę" tongue.gif
polop
zajebiście ze wróciłeś na reście jakieś face z polskiej ligi sie zaczną smile.gif face super szczególnie Zahorski

będą jakieś face Leszka biggrin.gif ? np. Djurdevic lub Cueto smile.gif
M19
T-Mac proszę szrajbnij face Madejskiego,a Ballesteros jak żywy:D 10/10
ryba
Dzieki za download!mordy super! ph34r.gif
Jacmen
Zajebiste mordki panie T-Mac wink.gif Jak by pan zrobił twarz dla Fabiniaka to bym postawił panu duże piwo wink.gif Błagam pana, proszę sad.gif
JustMe1987
Dzieki wielkie za Zahora biggrin.gif W sam raz na wirtualna potyczke Polska - USA
E 9
jacmen: Z tego co wiem to Tim juz robił Fabiniaka... No chyba, ze masz nowe foty wiesz co z nimi zrobic...

Wracając do tematu... Dziękować ślicznie za down'a wink.gif ; *
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.