Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
kmiron#10
Klasa. Nawet miałem sugerować ostatnio nową mordę dla Ediego tongue.gif.
orlando00
Widzew Łódź liderem :-). Fajnie by było gdyby swoje facjaty mieli tacy gracze jak: Thomas Phibel, Alex Bruno, Radosław Bartoszewicz. Adam Banasiak, Jakub Kowalski czy Mariusz Rybicki. Może w jakieś chwili wolnego czasu udało by Ci się zrobić któregoś z nich
arek16lodz
Ja już nie mogę się doczekać Teodorczyka i Wszołka, tylko czekam. I jeszcze czekam też na tego Kędziorę z Piasta, co już umieściłeś screena z Djousse i jeszcze chyba dwóch z Podbeskidzia. A co do Widzewa, to może fatycznie przydały by się twarze, może nie tego Banasiaka czy Kowalskiego. Ale Rybicki, Bruno, Phibel i Bartoszewicz mogą być, często grają, i nawet się wyróżniają, a mówi to rywal zza miedzy. Ja bym jeszcze polecił. Ja bym jeszcze polecił kogoś z Piasta, bo ich jest bardzo mało, może Ruben Jurado, Tomasz Podgórski albo Mariusz Zganiacz. Z Górnika Paweł Olkowski oraz tóregoś z bramkarzy Lechii Gdańsk.
B@rt
Super fotki Jagielloni smile.gif
Jagiellonia
T-Mac
thx

B@rt
Mieciesz ohmy.gif Teodorczyk taki na jakiego czekałem. Trzeci to Emerson czy Alex Bruno? Jeśli Bruno to popraw mu włoski http://pressfocus.pl/system/zdjecia/full/2...16_PF_PA029.JPG i Wszołkowi też http://pressfocus.pl/system/zdjecia/full/2...921PF_RO028.jpg Phibel klasa.

I jeszcze fotki Piasta:
Jurado
Trela
Zganiacz
arek16lodz
Teodorczyk jest najlepszy z nich wszystkich. Wszołka chyba nie było łatwo, bo on chyba na wszystkich zdjęciach twarz skrzywia. Phibel z Widzewa też nieźle wygląda, ale on nie ma chyba blond fryzury.
B@rt
Reiss biggrin.gif
ArturM
zajebiste mordy lechii wink.gif
http://lechia.pl/index.php?typ=zawodnik&id=22

Nowe lebki do pobrania Wszolek, Sagan, Sobota itp.
http://www.pzpn.pl/index.php/Media2/Zdjeci...%28offset%29/20
#Chałwa
Kiedy będzie download do Teodorczyka, Wszołka, Alexa Bruno i Phibela ?
T-Mac
mam zaleglosci i sporo jap do wydania
wiec zaczynam smile.gif

Daro.
Bomba! wink.gif
B@rt
Ile twarzy ohmy.gif Super i czekam na kolejne smile.gif Dobrze, że w tym sezonie fotek nie brakuje.
T-Mac
ale facemakerow brakuje i checi

wieczorem dam Wszolka i Milika (odnowiony)
przemosekk
Super dzieło mistrza T-maca !!!! Po prostu magia biggrin.gif
kuba12-15
Nareszcie biggrin.gif
B@rt
Ja bym może coś podłubał, ale na razie zajmę się stadionami smile.gif
kmiron#10
Dziękuję panu geniuszowi.
barthez9
Kozak wink.gif
T-Mac
kolejna porcja

barthez9
Świetne. Na tego Wszołka czekałem najbardziej ;P
B@rt
Nom super, ale ten Wszołek mi coś nie pasuje tongue.gif Dałoby się wydać tą poprzednią wersję? biggrin.gif
T-Mac
nom mam go
wydam ale nie dzis juz
Roger
no i wreszcie jest Wszołek, dzięki za pozostałe mordki też smile.gif
B@rt
Ale ten Ricardinho to bajeczny jest smile.gif Milika sam próbowałem apdejtnąć, nawet bmp mi fajne wyszło. Twój jednak jest perfekcyjny.
orlando00
Można liczyć na jakiś "HAIR" dla Roka Elsnera, Grzegorza Barana czy Dariusza Łatki ?
T-Mac

B@rt
Zajebista dla Podbeskidzia będzie smile.gif
B@rt
Szukałem niedawno fotek Buricia i znalazłem 2 fotki. Nie są super, ale jak takiego Miśkiewicza zrobiłeś smile.gif Ta obecna twarz Buricia to taka jest, bo jest...
Buric 1
Buric 2
T-Mac
CYTAT(B@rt @ Oct 29 2012, 21:30) *
Szukałem niedawno fotek Buricia i znalazłem 2 fotki. Nie są super, ale jak takiego Miśkiewicza zrobiłeś smile.gif Ta obecna twarz Buricia to taka jest, bo jest...
Buric 1
Buric 2

kiedys go chcialem z robic z tej ucietej foty i nie wychodzilo
dzis podszedlem jeszcze raz do niej
wieczorem dam DL smile.gif
jacful
Swietne prace smile.gif
Timak mam pytanko kiedy dasz DL Alexa,Teodorczyka, Phibela ? smile.gif
Może spobujesz owy nabytek Lechii Oualembo ?
Albo Kacprzyckiego ? Tu foty masz dobrej jakości http://lechia.pl/index.php?typ=zawodnik&id=15

Co myslisz ? smile.gif
T-Mac
Oualembo to juz zaczolem robic
a tego mlodego to moze wykorzystam to foto a wlasciwie jego polowe smile.gif
http://www.cyfrasport.eu/thumbs/2012/10/th...011CSKP4020.jpg
T-Mac

GooFy
Moc.
B@rt
O rany... W końcu Burić na poziomie, Teodorczyka to już nie komentuję smile.gif
jacful
Mega. Mam pytanie troche nie na temat do wszystkich, znacie jakies fajne aktualne forum z butami ? smile.gif Bo tu na board issonline zamuła tongue.gif
B@rt
CYTAT(jacful @ Oct 31 2012, 11:47) *
Mega. Mam pytanie troche nie na temat do wszystkich, znacie jakies fajne aktualne forum z butami ? smile.gif Bo tu na board issonline zamuła tongue.gif

forums.evo-web.co.uk tam wszytko jest smile.gif
M4TT
Dzięki wielkie za wszystkie twarze !

Zgadzam się z B@rt'em ze w końcu Burić ma twarz na poziomie i nie wygląda jak stary dziad tongue.gif
orlando00
Kiedy kolejny download ?
T-Mac
mam spory zapierdziel w pracy i jeszcze robie remont ale juz wychodze na prosta

orlando00
to udanego remontu życze, i dzięki za kolejny download kopete020.gif
B@rt
Zajebiście i tyle smile.gif
przemosekk
zarąbista twarz
kmiron#10
Zajebisty Damianek smile.gif.
jacful
Witam mama pytanie znow nie na temat.. Zalozmy ze gram chelsea i wykonuje rzut rozny czy jest mozliwosc zeby w polu karnum byli np terry i luiz . Bo zawsze obroncy zostaja na polowie a w polu karnym sa np. Mata, ramirez, marin, hazadd. Da rade to jakos ustawic. Z gory przepraszam za zasmiecanie. Prosze o odpowiedz. Pozdro
T-Mac
moze w ustawieniach strzalki itp
co do jap
to bede robil

Andreu
Zyska
Oualembo
Piotr Brożek
Sebastian Małkowski
Kacprzycki
Wiśniewski
Buchalik

jak ich zrobie wydam paczke Lechii smile.gif
previewy pokazywac ??
jacful
Pokazuj xd super. Do tej listy mozesz jeszcze dodac Janickiego, Łazaja i Dude xd
T-Mac
update starej wersji

prev Piotr Brożek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.