Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Flisak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Hal
Masz rację - IDEALNY!
Dzięki Flisak, znakomita robota. Collar i Mdl? rolleyes.gif
Dorin
Legia świetna, a ja mam pytanie co do nowego kroju pumy... weźmy na przykład nowe stroje polaków, one są świecące jak ortalion. I tu pojawia się moje pytanie, czy nie da się takiego efektu zrobić na strojach w pesie ?
Flisak
Cytat(Kamilinho @ Sep 10 2007, 14:05:49) [snapback]182834[/snapback]
Masz rację - IDEALNY!
Dzięki Flisak, znakomita robota. Collar i Mdl? rolleyes.gif

Model 59, collar yes

Cytat(Dorin @ Sep 10 2007, 14:12:04) [snapback]182835[/snapback]
Legia świetna, a ja mam pytanie co do nowego kroju pumy... weźmy na przykład nowe stroje polaków, one są świecące jak ortalion. I tu pojawia się moje pytanie, czy nie da się takiego efektu zrobić na strojach w pesie ?

no w sumie jakoś pewnie się da, ale to trzeba trochę popracować w kontraście
Dorin
Cytat(Flisak @ Sep 10 2007, 13:21:33) [snapback]182850[/snapback]
no w sumie jakoś pewnie się da, ale to trzeba trochę popracować w kontraście

hmm... fajnie by było smile.gif
krzychu665
siema.. mógłbyś zrobić stroje Zawiszy? z góry thx..

zamieszczam linki do galerii które mogłyby pomóc..
link1
link2
.:KUNA:.
No niezly kits;]Keep it up;]
OskaR
Gratulacje Filsak, kitsy pierwsza klasa
Pzdr
ComeBack
Kist schludny ale srednio dopracowany...czarne wstawki wygladaja jak by lezaly na koszulce(sa za czarne i nie ladnie obszyte)
Dziwnie tez wyglada logo krolewskiego na rekawie...jesli jest to taka biala naszywka to obszyja jakos...
ogolnie to kits sredni
POZDRAWIAM;)
p@blo
Kits jest pierwsza klasa tylko te czarne wstawki sa za ciemne
Flisak
Podobno w patchu nie ma stroju aktualnego Jagi, więc postanowiłem wyratować fanów z Białegostoku i wykonałem ten kits

Oceny mile widziane
EbonH4wK
nice job !! biggrin.gif keep it up
karolinho
Cytat(Flisak @ Sep 24 2007, 19:33:20) [snapback]186759[/snapback]
Podobno w patchu nie ma stroju aktualnego Jagi, więc postanowiłem wyratować fanów z Białegostoku i wykonałem ten kits

Oceny mile widziane

Zajebisty blink.gif .Zrobisz jeszcze ten drugi bały?
barman_2000
jest w nim kilka błędów, logo Jagi powinno być takiej wielkości co ten czerwony pasek, a na plecach powinien być taki żółty prostokąt bez tych pasków na numer tak jak ma Cracovia, poza tym kits bardzo ładnie wykonany. POZDRO
Flisak
Cytat(barman_2000 @ Sep 24 2007, 20:34:18) [snapback]186812[/snapback]
jest w nim kilka błędów, logo Jagi powinno być takiej wielkości co ten czerwony pasek, a na plecach powinien być taki żółty prostokąt bez tych pasków na numer tak jak ma Cracovia, poza tym kits bardzo ładnie wykonany. POZDRO

Rzeczywiście tego prostokąta zabrakło. A logo Jagi zwiększyłem, aby było lepiej widoczne(zwiększenie było zamierzone)
Prz3m4s
bardzo łądny strój, wygląda bardzo estetycznie i schludnie smile.gif
grzesio1712
jeśli chodzi o estetykę i wykonanie to bardzo ładny, natomiast nie odwzorowany w 100%

Zaznaczyłem loga, których w ogóle nie powinno być, nie wiem jak wygląda w grze to logo VacansOleil na rękawie (również zaznaczone), ale powinno być blisko barku (tak jak pokazuje strzałka). No i oczywiście logo Żubra tongue.gif

PS. nie ma to jak Paint tongue.gif
GooFy
Jak poprawisz będzie git. Tylko Collar taki - pospolity...
Flisak
Cytat(grzesio1712 @ Sep 24 2007, 22:00:21) [snapback]186879[/snapback]
jeśli chodzi o estetykę i wykonanie to bardzo ładny, natomiast nie odwzorowany w 100%

Zaznaczyłem loga, których w ogóle nie powinno być, nie wiem jak wygląda w grze to logo VacansOleil na rękawie (również zaznaczone), ale powinno być blisko barku (tak jak pokazuje strzałka). No i oczywiście logo Żubra tongue.gif

PS. nie ma to jak Paint tongue.gif

Ok, poprawię to wink.gif
E 9
Popraw tio co pisali poprzednicy i gitara gra rolleyes.gif Dorób bramkarskie fotki są u torina w temacie wink.gif pzdr
grzesio1712
E9 ty przebywasz w tym środowisku, może wiesz jak wyglądają drugie stroje Jagi? W Fife 08 są cąłe białe tylko te wstawki na rękawach i przy kołnierzu są czarne. To prawda?
Flisak
Poprawiona Jagiellonia

Następny będzie bramkarski
Prz3m4s
no i teraz elegancko wink.gif
Flisak
Jagiellonia Białystok gk
perONE

z poprzednia praca a wyglada o duzo lepiej...

P.S wydasz tego bootpacka??
swietne pracki;]dobrze ,ze ktos robi te kitsy;]
Flisak
Oto moja paczka butów
INTELEKT
Świetne stroje Jagi, czekam na wyjazdowy kits wink.gif
E 9
Cytat(grzesio1712 @ Sep 29 2007, 10:16:48) [snapback]187793[/snapback]
E9 ty przebywasz w tym środowisku, może wiesz jak wyglądają drugie stroje Jagi? W Fife 08 są cąłe białe tylko te wstawki na rękawach i przy kołnierzu są czarne. To prawda?

Szczerze niee mam pojecia ;/ na sparingach itp. zawsze w domowych a jak bylem na treningach w Mlodej OE tio tylko lezały zólto-czerwone wiec wiesz...nikt nic nie wie ;PP Jak mozesz tio zapodaj mi screena z FIFki jak Jaga w MENU wyglada smile.gif

Flisak super stroje dzieki ze sie wziąłes za Jage wink.gif czekam na cały folderek rolleyes.gif
grzesio1712
noo Flisak, strój Jagi bardzo dobry wink.gif
PS. według Fify tak wyglądają drugie stroje [J]

Flisak
Cytat(grzesio1712 @ Sep 30 2007, 13:15:57) [snapback]188121[/snapback]
noo Flisak, strój Jagi bardzo dobry wink.gif
PS. według Fify tak wyglądają drugie stroje [J]

To mogę zrobić i te. Zarzućcie tylko jeszcze drugim bramkarskim i będzie fullset
grzesio1712
drugi bramkarski (w zasadzie pierwszy tongue.gif)

http://jagiellonia.net/show.php?photo=8359
Flisak
Jagiellonia Białystok fullset
Bramkarze
Domowe (model 59, collar no)

Wyjazdowe (model 59, collar no)

Gracze z pola
Domowe (model 59, collar yes)

Wyjazdowe (model 59, collar yes)

template gk by torin
E 9
Oczywiscie pobrane i... podziekowane ;PP dzieki za kitsy superowe som ;]]]] pzdr rolleyes.gif

grzesio1712
no i zajebiś... rolleyes.gif
reS
Fajne kitsy Jagi. Dobra robota wink.gif
Flisak
No to w końcu znalazłem trochę czasu i wrzuciłem wykonane przeze mnie stroje Zagłębia Lubin

p@blo
Stroje jak zwykle bdb
Flisak
Mam zamiar zrobić w przyszłości cały fullset Cracovii. Oto pierwszy efekt. Mój stary template mocno zmodyfikowałem i sami oceńcie czy na lepsze
Stary template
http://xs118.xs.to/xs118/07343/pelikanlowiczhomebyflisak.png

Cracovia Away

Proszę o oceny, bo z tym ostatnio krucho
perONE
bardzo fajne BTW nie wiedzialem ze Cracovia ma stroje Ziny tak jak moja drużynka tongue.gif
reS
Według mnie strój Craxy bardzo ładny smile.gif pzdr
DJ_Skype
Siema czy mógłbyś wykonać koszulke ManU z nazwiskiem ( biggrin.gif ) CRiSS z numerkiem 17 ? ;p
Wedlug mnie bardzo ladny i mowcie co chcecie;p
Flisak
Cytat(CRiSS @ Oct 30 2007, 14:15:59) [snapback]193855[/snapback]
Siema czy mógłbyś wykonać koszulke ManU z nazwiskiem ( biggrin.gif ) CRiSS z numerkiem 17 ? ;p

Sam strój mógłbym zrobić, ale z nazwiskiem i numerem, to nie widzę sensu
kroczek
Mógłbys zrobic zółty strój bramkarski Górnika Zabrze , to jest taki sam templat jak strój bramkarski GKS Jastrzebie.Zreszta sam zobacz:http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=308
M19
Cytat
Mógłbys zrobic zółty strój bramkarski Górnika Zabrze , to jest taki sam templat jak strój bramkarski GKS Jastrzebie.Zreszta sam zobacz:http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=308

Dołączam sie do prosby
Flisak
Cytat(kroczek @ Dec 3 2007, 19:31:16) *

Cytat(M19 @ Dec 4 2007, 07:46:53) *
Dołączam sie do prosby

Myślę, że pod koniec tygodnia wykonam ten strój wink.gif
kroczek
Oooo wielkie dzieki ,a mógłbyś dac mu model 4 żeby pasował do kompletu Torina?
Flisak
Cytat(kroczek @ Dec 4 2007, 18:45:43) *
Oooo wielkie dzieki ,a mógłbyś dac mu model 4 żeby pasował do kompletu Torina?

Pewnie tak. Jak chcecie, to mogę cały komplet do pesa 2008 zrobić. Co o tym sądzicie?
kroczek
A mógłbyś ten bramkarski zrobic pod PES 6 ?
Flisak
Cytat(kroczek @ Dec 5 2007, 08:57:22) *
A mógłbyś ten bramkarski zrobic pod PES 6 ?

No z założenia robię do PES 6. Dałem tylko propozycję, żeby zrobić do 2008.
PS Zamierzam też wykonać nowy strój naszej repry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.