Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2008 Stadium Pack 2/2 - Download!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
kulig
Vadim wez odpisz jak ida prace nad stadionami bo jest cicho i nic nie wiadomo!!
Dominoz
Cytat(kulig @ Jun 30 2007, 00:03:33) [snapback]159237[/snapback]
Vadim wez odpisz jak ida prace nad stadionami bo jest cicho i nic nie wiadomo!!

No i...??
Musi sie wam spowiadać jak mu idzie?
Dajcie ludzie spokój...jak wyda,to wyda....nie podniecajcie sie tak-to na pewno nie przyspieszy prac Vadima nad stadionem.
Jacmen
Vadim twoje prace są świetne trzymaj tak dalej wink.gif
TOMaSSon 94
Cytat(jacmen @ Aug 13 2007, 14:39:50) [snapback]173670[/snapback]
Vadim twoje prace są świetne trzymaj tak dalej wink.gif

Lol, musisz ciągle odświeżać tematy ?! blink.gif blink.gif
PS. Ostatni post Napisano Jun 30 2007, 00:07:04 blink.gif
Vadiim
[center] Witam ! [center]

Ostatnio zrobilem sobię po raz kolejny małą przerwę, jeżeli chodzi o edycję Pro ..
Wytłumaczenie moje zapewne będzie brzmiec banalanie - brak czasu .
No tak smile.gif Brak czasu .. Dużo zajęc... Czy też może mały brak chęci na edytowanie stadionów..
Teraz jednak z zbyt dużego przylotu czasowego - wracam do fachu ;p

Kontynuuje edycję stadionów światowych (for Pes 6 oczywiscie ) ..

Na pierwszy odstrzał idą stadiony dwóch Europejskich gigantów - Chelsea Londyn - Stamford Bridge oraz Real Madryt - Santiago Bernabeu - dwie edytowane wersję to wersje ligowe (ligue)

Pare słów o kombinacjii ..

Ze stadionem Królewskich ( byc moze nie ze stadionem, jak z samą murawą) - był od początku istnienia w Pro 6 - problem ..

Jak wiadomo, stadiony z Konami mają niestety to do siebie, że bardzo mało po zmianie "alpha texture" (styl murawy ) - czyli szablon trawy (pasy, kraty itp) - bardzo mało jest ten styl widoczny..
Dlatego gdybyśmy dali obojętnie jaki styl (na palecie RGB - ponieważ na indexie wgrac się nie da) to po prostu trawa była by całkowicie prosta (bez stylu ) - co raczej nie wygląda zbyt apetycznie smile.gif
Styl byłby jedynie widoczny pod pewnym kątem (ale to już raczej sprawa mało ważna) .. .

Dlatego też proszę się nie dziwic, że trawa ta wygląda właśnie tak a nie inaczej ..
Sam przyznaje, że nie jest to rewelacja, ale wydaje mi się, że jest to najlepsza trawa jaką przyszło nam ujrzec na SB w Pro 6.
Robiłem ją na stylu macierzystym (tym, który wciepał KONAMI ) ..
Myśle, że kolory są w miare żywe, więc chociaż troche trawa się spodoba (mnie osobiscie pasuje, ponieważ zdaje sobie sprawe, że lepszej murawy zrobic sie nie da (na stadionie od KONAsa oczywiscie ) smile.gif ..

[/center]

Drugim obiektem jest jak już wspominałem Stamford Bridge ..
Stadion również oczywiście robiony przez grupę KONAMI .
Więc jak i wcześniej, od razu warto sobie przypomniec, że style muraw na tych stadionach są praktycznie całkowicie nie widoczne..

Na stamford zmieniłem kilka elementów..
Typu oczywiscie trawa, styl murawy (jakoś się udało ten wciepac.. ) - siatki oraz scoreboard (tablica świetlna) .

Osobiscie również uwazam tę wersję za najbardziej podchodząca ;-) [/center]

Mały preview obu aren :

ENG - Stamford Bridge, London - Ligue Version

Jak i również troszkę bardziej przybliżyłem wygląd trawy na angielskich boiskach, kiedy zawodnikom przychodzi grac na deszczu ..

ESP - Santiago Bernabeu, Madrid (Ligue Version )

DOWNLOAD :

[SS] DOWNLOAD

[SS] DOWNLOAD

Ogólnie jestem średnio zadowolony z tych prac..
Jednak biorąc pod uwagę to, że zająłem się stadionami od Japończyków - to myśle, że wyglad trawy tak bardzo az nie odraża smile.gif
adison88
Cóż powiedzieć huh.gif .Nareście wrocił! rolleyes.gif . A stadiony jak zwykle wykonane znakomicie wedlug mnie. Tylko 1 SB mi się bardziej podoba:D. A co do 2 SB widac ze probowales wyciagnac (chyba) jak najwiecej.biggrin.gif
Vadiim
Cytat(adison88 @ Aug 23 2007, 20:42:59) [snapback]177261[/snapback]
Cóż powiedzieć huh.gif .Nareście wrocił! rolleyes.gif . A stadiony jak zwykle wykonane znakomicie wedlug mnie. Tylko 1 SB mi się bardziej podoba:D. A co do 2 SB widac ze probowales wyciagnac (chyba) jak najwiecej.biggrin.gif

Na pierwszym SB dodałem, a raczej "starałem się " dodac belki do bramek .. Byc moze próba się udała, ale stadion miał bugi (widoczne przy narożnikach boiska ) .. Wgrałem też trawę podchodzącą pod "3d" dlatego też był widoczny ten cholerny efekt "mrówek" chodzących po trawie..
W poprawce nie ma ani belek - nie ma błędu
A sama trawa ?hmm ..
Można oczywiscie samemu wziąc sobie trawe z pierwszej wersjii i wciepac do wersjii oznaczonej cyferką nr 2 wink.gif

Dziekuje za komentarz wink.gif
pozdrawiam
szołpas
swietnie ze wrociłeś tongue.gif ... zajebiste pracki rolleyes.gif Może teraz Emirates albo Camp Nou smile.gif ???
Vadiim
Cytat(sZ0lpAs @ Aug 23 2007, 20:54:48) [snapback]177273[/snapback]
swietnie ze wrociłeś tongue.gif ... zajebiste pracki rolleyes.gif Może teraz Emirates albo Camp Nou smile.gif ???

Pokombinuje z Emirates (choc jak juz wczesniej z nim kombinowałem to pojawiały się liczne błędy przy zmianie murawy . )
A camp nou ? - nie dziekuje.
Najmniej skuteczny stadion pod wzgledem edycjii blink.gif
.:KUNA:.
Vadim super stadionki!A mozesz zedutowac nowe old trafford o ktorym byl news na stronie glownej, bo tam jest beznadziejna ,murawa plz!
11A
Vadiim dzieki za to co napisales w temacie Dikhet & Milerinho
licze na ciebie tongue.gif i z gory dzieki biggrin.gif

pozdro
mcraczek
Mógłbyś dać te dwa stadiony na inne serwery? Może na wyslijto lub gdziekolwiek indziej? A co do ich edycji to Stamford prezentuje się genialnie. Czekam na kolejne stadiony w twoim wykonaniu.
OskaR
Vadiim moglbys przerobic najnowsze Old Trafford ? Najbardziej mi zalezy na murawie ktora tam jest bardzo slaba a twoje murawy sa genialne.
dj_adriano
a dało by się zrobic żeby ten Stamford Bridge miało czarne siatki na bramkach?? rolleyes.gif

z góry dzięki.. wink.gif
OskaR
Chcesz moge ci przerobic ?
Vadiim
Przydalo by sie, aby kazdy potrafil wykonac takie podstawowe manewry unsure.gif
OskaR
No jak widac nie kazdy skoro dj adriano sie pyta czy mozna to zrobic
dj_adriano
jakbym tylko potrafił to bym sobie zrobił.. ale nigdy sie nie zajmowałęm edycją stadionów..
no ale ćóż..dzięki za pomoc.. wink.gif
OskaR
Juz pewnie bym ci go wrzuci ale nie moge sciagnac tego staionu. poniewaz serwer jest zapchany.
Vadiim
[center]ENG - Old Trafford, Manchester (Ligue Version) - The Best Version by _ Shawminator (Edit Textures)

Screens -

DOWNLOAD

DOWNLOAD [RS]

Kod
Niestety narazie tylko dysponuje wrzutą na rapida.

Też jakos tak nie jestem bardzo zadowolony z tej edycjii..
Mysle, ze lepsza ta trawa, niz ta nadana przez samego autora. .

Choc trzeba przyznac, ze sporo trza bylo kombinowac ze zmiana trawy, poniewaz normalnie w binie nie dalo sie jej zmienic, z racjii takiej, iż jest to trawa w wielkosci 512 x 512 !

Wkrótce byc moze jakies poprawki .. .

[/center]
.:KUNA:.
Dzieki, ze podjoles sie tego zadania;]efekt jest mily dla oka, narq i pozdro!
OskaR
Super robota ! wielkie dzieki ze to zrobiles.
szołpas
Zajebisty OT biggrin.gif .. plz wciepnij ktos to na inny serv smile.gif ... Je***y RS:/
edit: dobra juz nie trzeba xD
dikhet
swietna edycja brawo
michal1994
jesli znajdziesz czas Vadiim to moglbys na stadionie Camp Nou zmienic bramki na takie jakie sa na stadionie stuttgatr'u.
z gory dzieki
thierry14
vadim zrobisz mi stadion Górnika Polkowice??
Vadiim
Cytat(thierry14 @ Aug 25 2007, 17:48:37) [snapback]178082[/snapback]
vadim zrobisz mi stadion Górnika Polkowice??

Nie zajmuje się tworzeniem stadionów.

Dzis - Estadio Da Luz.
mati_910
witam! Vadim a jak uporasz sie z dzisiejszym zadaniem to postarasz sie zedytowac Anfield Road. Glownie chodzi o to zebys dorobil w rogu dodatkowa bande (białą BEKO) tak jak zrobiles NIKE na Old trafford. Tylko nie owalna a skosna. Ogolnie stadion jest b dobrze wykonany wiec nie trzeba w nim nic innego poprawiac.
Ps. Czy umiesz przyblizac bandy do trybun?
Vadiim
Cytat(mati_910 @ Aug 26 2007, 14:34:14) [snapback]178349[/snapback]
witam! Vadim a jak uporasz sie z dzisiejszym zadaniem to postarasz sie zedytowac Anfield Road. Glownie chodzi o to zebys dorobil w rogu dodatkowa bande (białą BEKO) tak jak zrobiles NIKE na Old trafford. Tylko nie owalna a skosna. Ogolnie stadion jest b dobrze wykonany wiec nie trzeba w nim nic innego poprawiac.
Ps. Czy umiesz przyblizac bandy do trybun?

1. Ja tej bandy na OT nie wykonalem - Wykonał to sam autor stadionu, wykonał to w rhino
2. Nie da się dorobic takiej bandy - o tak sobie.. Wykonuje się ją jak już pisałem .. Przy tworzeniu obiektu .
3. Tak więc sprawa prosta - nie jestem w stanie wykonac takiej bandy na stadionie Liverpoolu.
4. Nie potrafie przyblizac bandy do stadionu.. To bodajrze równiez sprawa rhino .. .
5. - Lecz wydaje mi się, że edytowanie stadionu by _ KONAMI wlasnie w taki sposob .. Jest po prostu ..
6. Nie możliwe.
mati_910
Cytat(Vadiim @ Aug 26 2007, 14:37:50) [snapback]178352[/snapback]
1. Ja tej bandy na OT nie wykonalem - Wykonał to sam autor stadionu, wykonał to w rhino
2. Nie da się dorobic takiej bandy - o tak sobie.. Wykonuje się ją jak już pisałem .. Przy tworzeniu obiektu .
3. Tak więc sprawa prosta - nie jestem w stanie wykonac takiej bandy na stadionie Liverpoolu.
4. Nie potrafie przyblizac bandy do stadionu.. To bodajrze równiez sprawa rhino .. .
5. - Lecz wydaje mi się, że edytowanie stadionu by _ KONAMI wlasnie w taki sposob .. Jest po prostu ..
6. Nie możliwe.

acha tongue.gif
11A
jak tam trwaja prace nad da luz?czy ciagle jest "rozkopany" tongue.gif

pozdro
Vadiim
Da Luz już bodajrze edytowalem (teraz własnie spojrzałem w archiwa ;D )tak więc nie wiem czy jest sens po raz kolejny dublowac prace.
Lepiej by było gdybym wziął się za edycje jakiegos innego obiektu (zawsze to o jeden więcej..)

Dziś pomysle nad jakims kolejnym ..
Byc może postawie na Emirates, które w moich oczach jest skopane pod względem bramek (brak belek w bramkach .. grr- na takim stadionie oO) oraz zle dobraną proporcją pod względem trawy oraz alpha texture..
Nawet gdybym stanął na rękach to nigdy nie uda mi się zmienic BMP grassu oraz AT;/
Autor niestety jednym słowem z**bał sprawe smile.gif
mati_910
Dobry pomysl z tym Emirates Stadium. W grze jest naprawde z***any. Przyda się dotyk fachowca laugh.gif
11A
a to sorry bo pisales ze sie zajmiesz ale jak juz jestto mozesz dal linka?
mcraczek
Zabierz się może za nowe Emirates Stadium które dość niedawno zostało wydane przez kolesia o ksywie redfire bodajże. Musisz poszperać w temacie ze stadionami na evo-web bo ja niestety linkiem nie dysponuję...
mati_910
^^ Nie ma takiej osoby na evo-web smile.gif Niesety.. bo potrzebuje jakis fajny nowy emirates stadium.. Bo te co sa dostepne to albo kopia ksztaltu z lisbony albo jakies tekstury wychodza na wierzch i nie ladnie to wyglada tongue.gif Vadiim powracaj.. biggrin.gif
krolu
Arsenal- Emirates Stadium by mohsen moravej
wpakuj belki i bedzie naj emirates wink.gif
mcraczek
No dokładnie o tego gościa którego kolega wyżej wymienił mi chodziło smile.gif

http://rapidshare.com/files/44636289...en_moravej.rar
http://parsaspace.com/Mojtaba07/fly_...en_moravej.rar
Arsenal
Cytat(mcraczek @ Sep 16 2007, 17:22:51) [snapback]184325[/snapback]
No dokładnie o tego gościa którego kolega wyżej wymienił mi chodziło smile.gif

http://rapidshare.com/files/44636289...en_moravej.rar
http://parsaspace.com/Mojtaba07/fly_...en_moravej.rar

Zarzuć ten stadion jeszce raz bo w obu wyskakuje "file not found"
Arsenal
Cudowny Emirates Stadium Proszę o zarzucenie go ponownie
Proszę
Vadiim
Cytat(Vadiim @ Aug 23 2007, 19:35:24) *
Witam !

Ostatnio zrobilem sobię po raz kolejny małą przerwę, jeżeli chodzi o edycję Pro ..
Wytłumaczenie moje zapewne będzie brzmiec banalanie - brak czasu .
No tak smile.gif Brak czasu .. Dużo zajęc... Czy też może mały brak chęci na edytowanie stadionów..
Teraz jednak z zbyt dużego przylotu czasowego - wracam do fachu ;p

Kontynuuje edycję stadionów światowych (for Pes 6 oczywiscie ) ..

Na pierwszy odstrzał idą stadiony dwóch Europejskich gigantów - Chelsea Londyn - Stamford Bridge oraz Real Madryt - Santiago Bernabeu - dwie edytowane wersję to wersje ligowe (ligue)

Pare słów o kombinacjii ..

Ze stadionem Królewskich ( byc moze nie ze stadionem, jak z samą murawą) - był od początku istnienia w Pro 6 - problem ..

Jak wiadomo, stadiony z Konami mają niestety to do siebie, że bardzo mało po zmianie "alpha texture" (styl murawy ) - czyli szablon trawy (pasy, kraty itp) - bardzo mało jest ten styl widoczny..
Dlatego gdybyśmy dali obojętnie jaki styl (na palecie RGB - ponieważ na indexie wgrac się nie da) to po prostu trawa była by całkowicie prosta (bez stylu ) - co raczej nie wygląda zbyt apetycznie smile.gif
Styl byłby jedynie widoczny pod pewnym kątem (ale to już raczej sprawa mało ważna) .. .

Dlatego też proszę się nie dziwic, że trawa ta wygląda właśnie tak a nie inaczej ..
Sam przyznaje, że nie jest to rewelacja, ale wydaje mi się, że jest to najlepsza trawa jaką przyszło nam ujrzec na SB w Pro 6.
Robiłem ją na stylu macierzystym (tym, który wciepał KONAMI ) ..
Myśle, że kolory są w miare żywe, więc chociaż troche trawa się spodoba (mnie osobiscie pasuje, ponieważ zdaje sobie sprawe, że lepszej murawy zrobic sie nie da (na stadionie od KONAsa oczywiscie ) smile.gif ..

Drugim obiektem jest jak już wspominałem Stamford Bridge ..
Stadion również oczywiście robiony przez grupę KONAMI .
Więc jak i wcześniej, od razu warto sobie przypomniec, że style muraw na tych stadionach są praktycznie całkowicie nie widoczne..

Na stamford zmieniłem kilka elementów..
Typu oczywiscie trawa, styl murawy (jakoś się udało ten wciepac.. ) - siatki oraz scoreboard (tablica świetlna) .

Osobiscie również uwazam tę wersję za najbardziej podchodząca ;-)

Mały preview obu aren :

ENG - Stamford Bridge, London - Ligue Version

Jak i również troszkę bardziej przybliżyłem wygląd trawy na angielskich boiskach, kiedy zawodnikom przychodzi grac na deszczu ..

ESP - Santiago Bernabeu, Madrid (Ligue Version )

DOWNLOAD :

[SS] DOWNLOAD

[SS] DOWNLOAD

Ogólnie jestem średnio zadowolony z tych prac..
Jednak biorąc pod uwagę to, że zająłem się stadionami od Japończyków - to myśle, że wyglad trawy tak bardzo az nie odraża smile.gif

Posiada ktos te stadiony mojej edycji ?
Stracilem caly dorobek dyskowy
Glownie chodzi mi o Stamford.
kasztan
ale ci zajefajne te stadiony wychodza tak trzymaj
Vadiim
EURO 2008 Stadiums Pack (Austria) - Edit Textures by Vadim

KOD
EURO2008 - AUT - Hernst Happel, Vienna
EURO2008 - AUT - Stadion Tivoli NEU, Innsbruck
EURO2008 - AUT - Wals-Siezenheim, Salisburgo
EURO2008 - AUT - Wörthersee Stadion, Klagenfurt

Screens:

AUT - Wörthersee Stadion, Klagenfurt

AUT - Wals-Siezenheim, Salisburgo bez oświetlenia / (without floodlights)

AUT - Stadion Tivoli NEU, Innsbruck bez oświetlenia / (without floodlights)

AUT - Hernst Happel, Vienna

Zedytowano:
Tekstura trawy / ( Grass Texture)
Tekstura alpha style / (Alpha Style Texture)
Tekstura nieba. / ( Sky Texture)
Tekstura słupków (bramki) / (Goals Texture)
Tekstura liń. (Lines Texture)
Tekstura siatek bramkowych. (Nets Goals Texture)

DOWNLOAD

--------------------------------

P.S Prosiłbym moderatora o zmianę nazwy tego tematu na - EURO 2008 Stadium Pack - Download! - dziękuje.
Vadiim
Dodaje również pracę, której tutaj nie pokazałem.
Przepraszam, że w nowym poście, ale w starym byłby zdecydowanie za duży mętlik, gdybym dodał tam również ten stadion.

Stamford Bridge (KitServer Ver.)

artysta germanista
a zwajcarskich stadionów też można się spodziewać?
mcraczek
Mistrzowskie murawy po prostu genialne!. Nie ma to jak stary poczciwy PES6 smile.gif
Vadiim
CYTAT(e.adrian @ Mar 28 2008, 19:35:51) *
a zwajcarskich stadionów też można się spodziewać?

Tak tak wink.gif
Jak zainteresowanie będzie jako takie ^
To poprawię i Szwajcarskie smile.gif
Orange_91
Cytat(Vadiim @ Mar 28 2008, 19:06:59) *
Tak tak wink.gif
Jak zainteresowanie będzie jako takie ^
To poprawię i Szwajcarskie smile.gif

Stadiony super, rób szwajcarskie na pewno nikt się nie obrazi. A zainteresowanie małe bo inni wolą nabijać w tematach z twarzami. wink.gif
MaTi10
no stadioniki fajne;]pzdr
Jacmen
Stadiony poprawione bardzo dobrze, czekam na stadiony Szwajcarów wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.