Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Losowanie
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2
korzen
no i juz wszystko wiadomo....jakie macie druzyny? Opisujcie tu giwazdy swoich druzyn, mocne słabe strony smile.gif Ja własnie analizuje swoją Belgie smile.gif

Belgia : Druzyna ktorej najwiekszym atutem powinna byc ofensywa. Swietny rozgrywający Sonck zdecydowana gwiazda druzyny, oraz bardzo szybki Emile Mpenza ktory idealnie pasuje do mojej taktyki. Obrona z młodą gwiazdą Kompanym oraz grającym obok rutynowanym Van Buytenem prezentuje sie dobrze, ale mogło by byc lepiej. Bramkarz jest mi nieznany i to jest chyba najsłabszy punkt mojej druzyny. Optymalne ustawienie

----------------------Proto
Deuflandre--Kompany--Van Buyten--Deschat
------------------Clement
-------------Sonck--------Buffel
Goor----------------------------------M.Mpenza
-------------------E.Mpenza

2 ligowcy bojcie sie ;-)

PS.Pisałem to z całkowitej nudy ale fajnie by było gdyby kazdy opisał tak swoj team
snake
Ja mam Urugwaj w sumie jestem zadowolony, atak ma b. dobry za to obronę mam średnią.
pozdro.
kemocik
No więc tak, jak w zeszłym sezonie - za ciekawie nie jest - Japonia (w zeszłym Kamerun).
Grałem nią często wcześniej, więc:

-ciency bramkarze (poza średnim Narazakim bodajże)
-obrona średnia (np, Nakazawa) ważne, że tròjka wysokich ma defence na 17 smile.gif
-pomoc - mogę powiedzieć, że dobra (w mojej opinii bardzo dobra smile.gif) - Inamoto (def), Nakata, Nakamura (wolne, podania smile.gif) i Ono
-atak - powyżej średniej - Takahara (głowa), Okubo (szybki - wrzutki do Takahary :])

W poròwnaniu z innymi teamami może nie jest rewelacyjnie, ale przynajmniej jak zajmę jakąś wyższą pozycję to nikt mi nie powie, że miałem team jeden z lepszych biggrin.gif

Pzdr ;p
topskun
Ha juz po losowaniu
powiem krotko Chorwacja nie wiem czy to spoko team wyjdzie w praniu wyjdzie podczas ligii mam nadzieje jednak ze da sie wycisnac z tej druzyny max-a tak aby inni popamietali team prowadzony przeze mnie na ktorego czele stoja m.in. bracia Kovac, Prso, Mornar, Klasnic , Srna itd. takze czekamy na poczatek rozgrywek pozdro all !!!
JAACA
Ja mam Belgie. Chlopaki maja blisko do holadnii wiec badzcie pewni ze beda grali na roznego rodzaju wspomagaczach:D PS Bramkarz jest przechujowy:P Topskun juz widzial jego wyczyn Pozdro 4 all bitches:D
saper
Ukraina: Myśle że trafiłem dobrze jak nie bardzo dobrze,

Jest złożona z kilku gwiazd takich jak Shevchenko, Voronin.

Drużyna usposobiona ofensywnie.

Bramkarz: Mocny punkt mojej drużyny.

Obrona środek: Mysle że nie jest najgorzej, ale mogłoby być lepiej.

Skrajni Obrońcy: Całkiem fpytke.

Defensywny Pomocnik: Wysoki, i taki jest najlepszy.

Boczni Pomocnicy: Słabi, ale są lepsi na ławie.

Środek Pomocy: Jest dobrze, ale nie jest źle.

Napastnicy: ZAJEBIŚCI laugh.gif

-------------------Shovkowski
Niesmachnyi-----Fedorov-----Yezerski-----Dmitrulin
----------------------Husin
-------------Zubov--------Tymoschuk
Voronin----------------------------------Vorobey
-------------------Shevchenko
siano
Dosiadlem Danii.
Team dosc mocny zwlaszcza w pomocy i ataku:
# 7 Thomas Gravesen
# 16 Jesper Grønkjær
# 9 Jon Dahl Tomasson
# 10 Martin Jørgensen
# 11 Dennis Rommedahl

mam nadzieje, ze przelozy sie to na ilosc strzelanych bramek wink.gif
StraY
Ja trafilem na Irlandie ( lucio tez, wiec czaje spisek przeciw Poznanskiej elicie biggrin.gif ). Druzyna z 17 rownymi zawodnikami, wiec jest z czego wybierac. Niemniej pierwszy sklad powinien wygladac tak:
GK Given
CB O'Brien
CB Cunnigham
SB Finnan
SB Carr
DH O'Shea
OH Harte
OH Roy Keane
CF Morisson
LW Robbie Keane
RW Duff
korzen
o Stray....Irlandia to moja ulubiona druzyna.....jezeli grasz z wysuniętym napadziorem to polecam Robiego Keane, bardzo szybki ziomek smile.gif
shai
Polskaaaaaaaaaaaa biaaaaaaaałoczeeeeeeeeeerwoooooonii ;-)
Bez wątpienia najlepsza z dostępnych drużyn. Gdyby nie to, że obecnie poziom mojej gry jest żałosny, to nastałby w drugiej lidze czas płaczu i zgrzytania zębòw.

3-5-2
GK: Dudek
CB: Bąk
CB: Kłos
CB: Głowacki
DH: Sobolewski
DH: Mila
LH: Krzynòwek
RH: Smolarek
OH: Szymkowiak
CF: Żurawski
CF: Olisadebe/Niedzielan
Kusik
Paragwaj... Niestety slabym punktem mojej ekipki jest obrona tym bardziej ze gram 3 obroncami to juz wogole fatalnie ale sie przyzwyczaje. 2 linia nie jest najgorsza jesli chodzi o napad to narzekac nie mozna. Szczegolnie radze uwazac na niezwykle szybkiego i zwrotnego Cuevasa. Santa Cruz tez niczego sobie ;]
Bart0o0sh
Dania wink.gif

Dość mocny pierwszy sklad zarowno w defensywie jak i ofensywie smile.gif ( muszą miec forme chlopaki ! tongue.gif ).

GK Sorensen
CB Kroldrup
CB Priske
LB N.Jensen
RB Helveg
DH Gravesen
OH Joergensen
OH D.Jensen
CF Groenkjaer
RW Tomasson
LW Rommedahl

Powinno to wygladac jakos tak tongue.gif i zobaczymy jak beda sie spisywac na boisku smile.gif
Czarny
WKS wink.gif
Chciałem wylosować coś z "CZARNEGO L
pawel_szulc
ja podobnie jak bartoosh trafilem Danie tongue.gif Przed chwila zagralem 2 spary z topskunem i jestem poprostu bardzo zadowolony z druzyny. Nie mam stalego skladu poniewaz nie zawsze forma w danym meczu pozwala na to ale mimo to powinienem zawsze zrobic mocny sklad ;]
Raffels
QUOTE(korzen @ Oct 9 2005, 20:23:14)
no i juz wszystko wiadomo....jakie macie druzyny? Opisujcie tu giwazdy swoich druzyn, mocne słabe strony smile.gif Ja własnie analizuje swoją Belgie smile.gif

Belgia : Druzyna ktorej najwiekszym atutem powinna byc ofensywa. Swietny rozgrywający Sonck zdecydowana gwiazda druzyny, oraz bardzo szybki Emile Mpenza ktory idealnie pasuje do mojej taktyki. Obrona z młodą gwiazdą Kompanym oraz grającym obok rutynowanym Van Buytenem prezentuje sie dobrze, ale mogło by byc lepiej. Bramkarz jest mi nieznany i to jest chyba najsłabszy punkt mojej druzyny.
korzen
ano, zauwazylem jak grałem sobie spary....to on wleci zamiast M.Mpenzy bo stwierdziłem ze jest drewnem ;-)
Czarny
QUOTE(korzen @ Oct 10 2005, 15:06:02)
ano, zauwazylem jak grałem sobie spary....to on wleci zamiast M.Mpenzy bo stwierdziłem ze jest drewnem ;-)
[right][snapback]38629[/snapback][/right]

dla mnie to właśnie Bassegio jest drewnem... wolny i nie potrafi w bramke trafic...
jedyne co ma dobre to podania wink.gif
snake
wiecie co sie stało ? MASAKRA !
Bakel wysłał złą listę z drużynami do sianeckiego i zamiast Urugwaju jest... Grecja mad.gif
normalnie jestem wkurwiony na maksa, ten team jest jeszcze gorszy od Rumunii sad.gif
Myślałem że chociaz raz będę miał dobry team ph34r.gif
Czarny
buhahahahahahaha laugh.gif
kara smile.gif
uru jest za silny wink.gif
halladin
Rumunia.......jak zobaczyłem, ze taki jest wynik losowania, pomyslalem OK, mutu chivu reszta raczej bedzie w porzadku. Niestety jak juz zobaczylem co prezentuje Rumunia w statach, to poza calkiem mocna obroną, niczym nie imponuje. Nawet mutu jest nijaki. Generalnie wielka porażka...
....a forma losowania tez mi się nie podoba jak rumunia

....o jaaaa nawet nie da sie zmontowac w miare sensownej 11, a rezerwa to chyba rezerwiści.......koszmar...

EDIT: chociaz jak patrze na inne teamy to nie jest tak fatalnie, brakuje mi do podjecia w miare rownej walki jednego mocnego pomocnika i kogos do napadu, bo nie mam kim strzelac poza mutu.

EDIT2 jednak chujòwka, ale zaznaczam ze zeby ze mna zremisowac kazdy bedzie musial strzelic minimum 3 gole smile.gif
korzen
wdg mnie, temamy w tym sezonie są bardzo rowne...wyjatkiem jest chyba Peru. ;> Ja po kilku dziesciecu meczach Belgią stwierdziłem....ze nie jest tak zle ;d
Bart0o0sh
Porownaj np.Peru i Bułgarie do np. Nigeri i Ukrainy smile.gif jest jak jest wink.gif
halladin
DO IO

pogralem chwile Rumunią i stwierdzam, że jest to druzyna, ktòrą nie da się grać.Sądziłem, że po kompromitacji odnośnie wyboru druzyn do poprzedniej edycji ktòś sprobuje ten problem wreszcie ogarnąć. Podobno miały być R
Aros
QUOTE(halladin @ Oct 13 2005, 13:31:34)
DO IO

pogralem chwile Rumunią i stwierdzam, że jest to druzyna, ktòrą nie da się grać.Sądziłem, że po  kompromitacji odnośnie wyboru druzyn do poprzedniej edycji ktòś sprobuje ten problem wreszcie ogarnąć. Podobno miały być  R
Bakel
QUOTE(halladin @ Oct 13 2005, 13:31:34)
DO IO

pogralem chwile Rumunią i stwierdzam, że jest to druzyna, ktòrą nie da się grać.Sądziłem, że po  kompromitacji odnośnie wyboru druzyn do poprzedniej edycji ktòś sprobuje ten problem wreszcie ogarnąć. Podobno miały być  R
halladin
hehe wiedzialem, ze spotkam sie ztaka reakcją.

Nasze zaangażowanie nie jest moim zaangażowaniem (wydaje mi się, że dosyć wyraźne uczestnicze w tematach ligowych). Napisałem co w/g mnie jest nie tak w patchu, a że przeoczyłem Rumunie? Miałem prawo nie zauważyć, podobnie jak wy. Zapewne nie zauważyłbym gdyby trafilo mi sie coś innego niż rumunia.....

Jezeli uważasz Bakelu, że moj protest (krytyka) jest nieuzasadniony to darujmy juz sobie dyskusje na ten temat.

Moim celem było jedynie zasygnalizowanie ze jest jednak blad, ktory moznaby naprawic przed rozpoczeciem ligi
snake
hall: ja grałem Rumunia w poprzednim sezonie i o tyle miałem gorszą sytuacje od Ciebie że grałem przeciw takim drużynom jak Francja, Włochy i inne z same czołòwki i udało mi się awansować.
Także nie jest źle, mi się Rumunią grało b. dobrze.
Ale wspòłczuje bo to rzeczwywiscie jedna ze słabszych druzyn.
Ja podobnie jak i Ty głosowałem za 5 grupą, ale niestety przeszła czwarta sad.gif
Mutu jest nawet dobry 16/18 w strzałach i speed 17/17. Do tego dochodzi ten koles z rezerwy[zapomniałem jego nazwisko] lewonozny.
Sam tez się rozczarowałem tą drużyną, myślałem że np. Chivu bedzie troche lepszy czy Contra.
halladin
Snake chodzi o to ze ofensywa w rumuni ni eistnieje w ogole, jak mozna grac druzyna ktora nie ma ani jednego porzadnego snajpera, pomocnika, czy skrzydlowego??
Bakel
Geeeez, dobra, masz Paragwaj, ja biorę Rumunòw. Szczerze to mam gdzieś kim będę grał w lidze, gdyż uważam, że zespoły są w miarę wyròwnane, a gram po to by czerpać przyjemność z gry. A przyjemność z gry można mieć nawet gdy gra się Chinami przeciw Brazylii.
Koniec tematu "niby" niewydarzonej Rumunii?

Aż się nie mogę doczekać pierwszoligowej potyczki Rumunia - Paragwaj.
halladin
Bakelu, frajde to ja moge miec grając sparing a nie lige chinami przeciw brazylii........

Twoja reakcja troche mnie dziwi bo nie chodzi mi o to ze gram Rumunia tylko o to ze rumunia jest jedyna druzyna bez ani jednego mocnego zawodnika w ofensywie......dla ciebie to niby 'niewydarzony' team?

Kończąc nie zgadzam się na twoją niemadrą propozycję. Role męczennika zamierzam pełnic ja rolleyes.gif najwyzej strzele ci gola bramkarzem
Bakel
QUOTE(halladin @ Oct 13 2005, 16:01:39)
Bakelu, frajde to ja moge miec grając sparing a nie lige chinami przeciw brazylii........
Twoja reakcja troche mnie dziwi bo nie chodzi mi o to ze gram Rumunia tylko o to ze rumunia jest jedyna druzyna bez ani jednego mocnego zawodnika w ofensywie......dla ciebie to niby 'niewydarzony' team?

Kończąc nie zgadzam się na twoją niemadrą propozycję. Role męczennika zamierzam pełnic ja rolleyes.gif najwyzej strzele ci gola bramkarzem
[right][snapback]39007[/snapback][/right]

To, że Rumunia nie pasuje do Twojego stylu gry to raczej nie nasza wina. Uważam, że spokojnie można grać w ofensywie Rumunami, a stwierdzenie, że ta ekipa nie ma żadnego dobrego ofensywnego gracza to nonsens.
Skoro celem Twojego posta nie było wymuszenie zmiany wylosowanego teamu, jak twierdzisz, to co było jego celem? Zmiana parametròw tego zespołu? Niewykonalne.
Dziwi mnie to, iż rolę "męczennikòw" pełnią zawsze te same osoby.
Swòj apel miast kierować do IO, powinieneś skierować do szanownych wspòłuczestnikòw ligi. To oni wybrali taki, a nie inny system rozgrywek. Analogicznie, jeżeli 51% moich rodakòw wybrałoby na prezydenta opalonego z charakterem to ja mogę jedynie mieć żal do moich pobratymcòw, a nie do rządu czy innej instancji.
Staramy się, by na kształt ligi w jak największym stopniu wpływali sami gracze. Z reguły szanujemy ich wybory. A stwierdzenie "a wy i tak macie to gdzieś" to absolutny brak szacunku dla pracy jaką wkładamy w przygotowanie i prowadzenie rozgrywek oraz poświęcanego dla Was czasu.
Amen
T-Mac
buahahhahahaha i tak co sezon smile.gif
Kusik
QUOTE(Bakel @ Oct 13 2005, 17:47:20)

Dziwi mnie to, iż rolę "męczennikòw" pełnią zawsze te same osoby.

To moj dopiero 3 sezon ale zdazylem tez to zauwazyc. Narzekaja zawsze te same osoby.
Naprawde liczymy sie z Waszym zdaniem jak Bakel napisał i chcemy abyście też mieli duży wpływ na ligę. Niestety halladin, nie tylko Ty decydujesz o tym jak bedzie a jeszcze kilkudziesiecu innych zawodnikow i musisz sie liczyc takze z ich zdaniem.

T-Mac pozdrawiam smile.gif
halladin
piszesz, ze nonsensem jest stwierdzenie iz nie ma zadnego porzadnego ofensywnego gracza.

Wskaż mi gracza ktory błyszczy w ofensywie( jak na razie to wyplywaja od ciebie same ogòlniki).....mutu moze???? nie jest zly ale w innych druzynach bylby prawdopodobnie zmiennikiem a u mnie ma status gwiazdy.

Zapewniam cie ze nie mam ani jednego gracza ktory by swietnie podawal lub strzelal lub ustawial sie lub byl szybki......kazda z pozostalych druzyn ma co najmniej dwoch zawodnikow prezentujacych jedna z tych cech.

To, że Rumunia nie pasuje do Twojego stylu gry to raczej nie nasza wina. Uważam, że spokojnie można grać w ofensywie Rumunami, a stwierdzenie, że ta ekipa nie ma żadnego dobrego ofensywnego gracza to nonsens.

chyba nie pisalem nic o tym ze rumunia nie pasuje do mojego stylu,,,,,,,pisanie czy mowienie za kogos rzeczy ktore tej osoby nie dotycza jest czynnoscia naganna wrecz niehonorową Bakelu.

Skoro celem Twojego posta nie było wymuszenie zmiany wylosowanego teamu, jak twierdzisz, to co było jego celem? Zmiana parametròw tego zespołu? Niewykonalne.

celem mojego posta bylo wytkniecie bledu, że po raz nty teamy sa zbyt zroznicowane........ tylko szkoda ze nie dostrzegasz tego, albo nie chcesz.

p.s KUSIK---- to nie jest tak, ze nie szanuje waszej pracy, tylko nie jest to mile uczucie jezeli przez czyjac pomylke/niedopatrzenie pojawia sie jakis bubel z ktorym musze sie miezyc przez caly sezon,,,,
Zwrocilem na to uwage bo myslalem ze da sie cos z tym zrobic,,tylko tyle

A co do 'tych samych protestujacych',,,widocznie tylko oni sa w stanie: dostrzec nieprawidlowosci, miec wlasne zdanie.
Bushmen
halladin nie mozesz miec pretensji tylko do adminow ale takze do siebie :] przed losowaniem byl temat o podziale na grupy. Trzeba bylo wtedy sie awanturowac....

zobacz bramke graja Rumunia podczas sparu ze Saperem wink.gif
http://rapidshare.de/files/6153441/mutu.avi.html
snake
QUOTE(halladin @ Oct 13 2005, 18:12:47)
A co do 'tych samych protestujacych',,,widocznie tylko one sa w stanie: dostrzec nieprawidlowosci, miec wlasne zdanie.
[right][snapback]39022[/snapback][/right]

Tutaj się zgadzam, pewnie gdyby niektòrzy wylosowali Rumunie w poprzednim sezonie jak ja to głosowali by za grupą 5, ale coż ligowcy wybrali i chyba nic sie nie da z tym zrobić, trza grac tym co sie ma dry.gif
T-Mac
rumunia dobra druzyna fajne ma stroje smile.gif
takie sa losowania nikomu nie dogodzisz, a szczegolnie tobie tongue.gif
na rezerwie masz jeszcze ciekawego napastnika Niculae
halladin
Niculae ma response 15, poza tym jest wolny i zwrotny jak rasiak--w kazdej innej druzynie grzałby ławke,,,,
Bakel
Wskaż mi gracza ktory błyszczy w ofensywie( jak na razie to  wyplywaja od ciebie same ogòlniki).....mutu moze???? nie jest zly ale  w innych druzynach bylby prawdopodobnie zmiennikiem a u mnie ma status gwiazdy.

Mutu, Niculae, Pancu, Cernat, Chivu - tak, Chivu jest zawodnikiem, ktòry sprawdza się w ofensywie. Wystarczająco konkretnie?

Sześciu graczy, ktòrzy radzą sobie poprawnie w ofensywie. A co do Mutu to imo ma zadatki, by BŁYSZCZE
halladin
błyszczeć to może recoba albo szewczenko a nie zawodnik co ma kilka siedemnastek <mowa o mutu ktory nie moze grac na srodku ataku ze wzgledu na dynie 13:)>

Pancu z response speed i acceleration po 15, rasiakowa zwrotnoscią, i def 12 jest takim sobie pomocnikiem....chivu mam wstawic do ofensywnej pomocy powiadasz???

Generalnie twoja wypowiedz
Zapewniam Cię, iż:
+ Mutu - jest szybki, ma technikę i drubling,
+ Cernat - dobrze podaje, jest zwrotny i dobry technicznie,
+ Pancu - czyżby nie miał statsòw pozwalających na świetną grę w środku pola, strzał.
+ Chivu - nie ma predyspozycji do kierowania grą drużyny? Śmiem mieć odmienne zdanie

przestaje miec sens gdy
1. obejrzysz sobie staty w ofensywie innych druzyn......
2. to cernatem bede podawal pancu strzelal a mutu tylko biegal .....
3 .gdy moze zauwazysz ze brak
Zapewniam cie ze nie mam ani jednego gracza ktory by swietnie podawal lub strzelal lub ustawial sie lub byl szybki......kazda z pozostalych druzyn ma co najmniej dwoch zawodnikow prezentujacych jedna z tych cech

takich zawodnikow to cecha wylacznie rumunskiej druzyny

Oj, w tym miejscu jak Sherlock posłużyłem się dedukcją. Skoro o drużynie piszesz jak o beznadziejnej reprezentacji Fidżi czy innego Zielonego Przylądka to jaki nasuwa się wniosek? Otòż taki, iż drużyna nie pasuje do Twego stylu gry. Czy to Ciebie nie dotyczy? Polemizowałbym, a raczej polemizuję.

wniosek nasunął ci sie bledny ........w ogole nie widze zwiazku,,,,,,mianowicie dobra druzyna moze nie pasowac do mojego stylu gry i odwrotnie,,tu nie ma reguly.

jeszcze dalej piszesz o wyborze, ze byl wspolny,,,,,,,ja tylko wyrazam moja opinie ze ze wzgledu na rumunie i bulgarie nie byl do konca wlasciwy,,,,nie kwestionuję tego ze byl czy nie byl wspolny

Nieprawidłowości? Kwestia względna
no pewnie ze wzgledna...

Nie da się.
trudno
Czarny
QUOTE(Bart0o0sh @ Oct 13 2005, 06:27:27)
Porownaj np.Peru i Bułgarie do np. Nigeri i Ukrainy smile.gif
Bakel
Boże, bierz ten Paragwaj z zajebistymi, błyszczącymi Cuevasem, Santa Cruzem i Arce i przestań biadolić/wytykać "błędy" (niepotrzebne skreślić). Pooglądasz sobie statsy, poròwnasz, wyjdziesz na plus, będziesz szczęśliwym człowiekiem, ja ròwnież, wszyscy będą ukontentowani.
Ciągle piszesz oceniając Rumunię pod kątem przydatności do Twojej taktyki (Mutu środkowym napastnikiem) i twierdzisz, że tego nie robisz. o_O
2. to cernatem bede podawal pancu strzelal a mutu tylko biegal .....

Tak, będę tak właśnie robił nie oglądając się na staty innych reprez.
wniosek nasunął ci sie bledny

To też jest względne.
ja tylko wyrazam moja opinie ze ze wzgledu na rumunie i bulgarie nie byl do konca wlasciwy

A ja wyrażam swoją i dalej twierdzę, że wybòr zespołòw jest w porządku.

Luki_bw
Trafilem na Belgie ...
Odchodzi bardzo od mojej taktyki bo napastnicy maja po 15 passing i tylko jeden ma 17 dryblingu a na dodatek niscy sa ;P
Za to szybcy i skoczni co nadrabia wzrost smile.gif
Obrona bdb.
Pomoc dobra.
Jakos to bedzie smile.gif
StraY
QUOTE(Czarny @ Oct 13 2005, 21:37:20)

taktyke się dopasowuje do teamu ( jego możliwości itd.) a nie drużynę do swojej taktyki cool.gif
[right][snapback]39054[/snapback][/right]

ja zawsze gram 1 taktyka tongue.gif i dopasowuje do niej druzyne tongue.gif tak jest latwiej Czarny tongue.gif
Czarny
QUOTE(StraY @ Oct 13 2005, 22:26:20)
ja zawsze gram 1 taktyka tongue.gif i dopasowuje do niej druzyne tongue.gif tak jest latwiej Czarny tongue.gif
[right][snapback]39064[/snapback][/right]

też w sumie tak staram się robic Stray tongue.gif ale niestety często gęsto mi nie pasuje coś wink.gif i musze lekko zmienić... ale zawsze gram 4:4:2 cool.gif
Kusik
Chyba wszystko z hallem zostalo juz uzgodnione. Tak wiec prosze wyrazac opinie o swoich druzynach, ewentualnie celach jakie sobie stawiamy w tym sezonie. Oczywiscie po raz 3 bede walczyl o 2 lige. Jak sie uda to zaczne kibicowac Kolejorzowi (pzdr Depor i StraY - moje pyrki ;p)

PS. Zartuje oczywiscie z tym Lechem ;p
Bart0o0sh
I znowu to samo a mi juz niechce sie klocic nawet smile.gif Chodz mam zespol dobry to uwazam ze w zadnym wypadku nie mozna porownac rumunow tongue.gif do bambusow z nigeri czy tam ukrain ble ble ble ... smile.gif
A wracajac do Nigeri i ich bambusow > Martins 19 speed.... bez komentarza wink.gif Takim zawodnikiem w dodatku jak ma forme mozna zrobic wszystko smile.gif zabiegac cala druzyne tongue.gif

Błedy te same w doborze co poprzednio ... tylko moim zdaniem nie jest nasz wybor tylko to ze raczej nieda sie wybrac 20 rownych teamow tak zeby kazdemu dogodzic ... dlatego jakis czas temu dalem pomysl zeby wybrac ich 5-10 i kazdy se grac jakim chce ( ale to juz bylo walkowane ) wiec ide spac... wink.gif

ps. Kiedy ranking ?? bo bardziej on mnie interesuje od ligi tongue.gif

ps2. jakas liga mistrzow miala byc ??

Pa smile.gif
StraY
oj Śledzik nie zartuj o Lechu bo cie zapuszkuja biggrin.gif
Kjs
tak wlasnie czytam biadolenie na Rumunie, a to chyba moj team Bulgaria ma najgrosze staty ? smile.gif Obrona kiepska, w pomocy moge grac S.Petrovem i M.Petrovem a w napadzie Berbatov. Ale nic nie mowie bo w tamtym sezonie udalo mi sie wylosowac mocne Wlochy, to teraz Bulgarie. Trudno, trzeba bedzie jakos dawac rade smile.gif Pozdrawiam
Kusik
QUOTE(Bart0o0sh)
tylko moim zdaniem nie jest nasz wybor tylko to ze raczej nieda sie wybrac 20 rownych teamow tak zeby kazdemu dogodzic ...

Otòż to smile.gif

QUOTE(Bart0o0sh)
ps2. jakas liga mistrzow miala byc ??

Chetnych od zaje... ale jak przyszlo wplacic 5 zl to juz rozmawiali inaczej. Sa bodazje 24 wpisy jak cos zagramy w tyle osòb. Po szczegoly radze do Bakela sie zglosic.

QUOTE(StraY)
oj Śledzik nie zartuj o Lechu bo cie zapuszkuja biggrin.gif

Ty, bo na nastepnym zlocie poprosze siana zeby znow sie Toba zajal ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.