błyszczeć to może recoba albo szewczenko a nie zawodnik co ma kilka siedemnastek <mowa o mutu ktory nie moze grac na srodku ataku ze wzgledu na dynie 13:)>
Pancu z response speed i acceleration po 15, rasiakowa zwrotnoscią, i def 12 jest takim sobie pomocnikiem....chivu mam wstawic do ofensywnej pomocy powiadasz???
Generalnie twoja wypowiedz
Zapewniam Cię, iż:
+ Mutu - jest szybki, ma technikę i drubling,
+ Cernat - dobrze podaje, jest zwrotny i dobry technicznie,
+ Pancu - czyżby nie miał statsòw pozwalających na świetną grę w środku pola, strzał.
+ Chivu - nie ma predyspozycji do kierowania grą drużyny? Śmiem mieć odmienne zdanie
przestaje miec sens gdy
1. obejrzysz sobie staty w ofensywie innych druzyn......
2. to cernatem bede podawal pancu strzelal a mutu tylko biegal .....
3 .gdy moze zauwazysz ze brak
Zapewniam cie ze nie mam ani jednego gracza ktory by swietnie podawal lub strzelal lub ustawial sie lub byl szybki......kazda z pozostalych druzyn ma co najmniej dwoch zawodnikow prezentujacych jedna z tych cech
takich zawodnikow to cecha wylacznie rumunskiej druzyny
Oj, w tym miejscu jak Sherlock posłużyłem się dedukcją. Skoro o drużynie piszesz jak o beznadziejnej reprezentacji Fidżi czy innego Zielonego Przylądka to jaki nasuwa się wniosek? Otòż taki, iż drużyna nie pasuje do Twego stylu gry. Czy to Ciebie nie dotyczy? Polemizowałbym, a raczej polemizuję.
wniosek nasunął ci sie bledny ........w ogole nie widze zwiazku,,,,,,mianowicie dobra druzyna moze nie pasowac do mojego stylu gry i odwrotnie,,tu nie ma reguly.
jeszcze dalej piszesz o wyborze, ze byl wspolny,,,,,,,ja tylko wyrazam moja opinie ze ze wzgledu na rumunie i bulgarie nie byl do konca wlasciwy,,,,nie kwestionuję tego ze byl czy nie byl wspolny
Nieprawidłowości? Kwestia względna
no pewnie ze wzgledna...
Nie da się.
trudno