lukasz44
Jan 21 2011, 12:40
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.
Forma powinna wyglądać następująco:
Kolejka:
Mecz:
Powód:
Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
Jeżeli wniosek nie zostanie wpisany do końca danego tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
donkryst
Jan 24 2011, 22:53
Kolejki: 1-3
Mecze: DonKryst - Boby1908
Rybson - DonKryst
DonKryst - craxa93
Powód: Sorka, ale zjebał mi się Pes. Najwcześniej będę go miał dopiero w sobotę, bo swoją płytkę pożyczyłem kuzynowi. Głupio tak pisać już na początku sezonu, ale niestety nic na to nie poradzę...
Kolejki: 1-4
Mecze: gviazda10 - Ogryz
Ogryz - Gapa
Jarek - Ogryz
Ogryz - DonKryst
Powód: Jutro wyjeżdżam do Szczecina na turniej i wrócę dopiero w niedziele wieczorem więc nie dam rady rozegrać. Więc bardzo proszę o przedłużenie. Jak wrócę na pewno nadrobię.
kolejki 1-2
woodi - seba
szymson - woodi
prosze o przedłużenie ponieważ gs mi nie działa a przez psl nie chce nas połączyć próbowalismy kilkakrotnie...
podobno ma byc nowy serwer wiec prosze o przedłużenie do tego czasu wtedy rozegramy te mecze...
chyba ze damy rade wczesniej rozegrac jakims cudem to rozegramy
kolejki 1,2,4
gapa - craxa93
Ogryz - gapa
seba - gapa
prosze o przedluzenie poniewaz na gs z malo kim mnie laczy i wyjezdzam , wracam w poniedzialek wiec prosze o przedluzenie do wtorku
similo14
Jan 29 2011, 11:14
III kolejka
similo14 - Syberian
Prosze o WO na moją korzysc poniewaz niema kontaktu z przeciwnikiem.
donkryst
Jan 29 2011, 15:20
Mecze, które podałem wyżej.
mam kolejne problemy - chrzestny mial dzisiaj przyjechac na studia i mi ja podrzucic, ale mu odwolali ja. poprosilem go zeby mi przeslal poczta pesa. glupio mi troche ze takie problemy juz robie na poczatku sezonu ale staram sie wszystko co w mojej mocy czynic zeby grac w koncu
7 kolejka
syberian - woodi
wnosze o w/o syberian nie odpowiada na wiadomości na gg
Syberian
Jan 29 2011, 21:59
Proszę o przedłużenie wszystkich moicz meczy do wtorku.
Przepraszam wszystkich,nie miałem jak wejść na kompa.
craxa93
Jan 30 2011, 23:00
4 kolejka
craxa93 : waldi
nie złapaliśmy się z waldim proszę o przedłużenie.
Kolejka 1
jarek - Rybson
Proszę o przedłużenie...mijaliśmy się cały tydzień :/
lukasz44
Feb 2 2011, 18:17
CYTAT(woodi @ Jan 27 2011, 16:52)

kolejki 1-2
woodi - seba
szymson - woodi
prosze o przedłużenie ponieważ gs mi nie działa a przez psl nie chce nas połączyć próbowalismy kilkakrotnie...
podobno ma byc nowy serwer wiec prosze o przedłużenie do tego czasu wtedy rozegramy te mecze...
chyba ze damy rade wczesniej rozegrac jakims cudem to rozegramy

CYTAT(gapa @ Jan 28 2011, 17:07)

kolejki 1,2,4
gapa - craxa93
Ogryz - gapa
seba - gapa
prosze o przedluzenie poniewaz na gs z malo kim mnie laczy i wyjezdzam , wracam w poniedzialek wiec prosze o przedluzenie do wtorku
CYTAT(donkryst @ Jan 29 2011, 15:24)

Mecze, które podałem wyżej.
mam kolejne problemy - chrzestny mial dzisiaj przyjechac na studia i mi ja podrzucic, ale mu odwolali ja. poprosilem go zeby mi przeslal poczta pesa. glupio mi troche ze takie problemy juz robie na poczatku sezonu ale staram sie wszystko co w mojej mocy czynic zeby grac w koncu
CYTAT(Syberian @ Jan 29 2011, 22:03)

Proszę o przedłużenie wszystkich moicz meczy do wtorku.
Przepraszam wszystkich,nie miałem jak wejść na kompa.
CYTAT(jarek @ Jan 30 2011, 23:40)

Kolejka 1
jarek - Rybson
Proszę o przedłużenie...mijaliśmy się cały tydzień :/
wujek831-BlueOle10
w tym meczu powinien być walkower 0-3 dla gościa, ale że jest to 1 tydzień rozgrywek i nie każdy jest jeszcze ogarnięty przedłużam również ten mecz.Wszystkie powyzsze wnioski do 06.02.
Syberian
Feb 5 2011, 10:53
Kolejny raz proszę o przedłużenie moich meczy ;/
Łukasz wie o wszystkim. Przepraszam za wszelkie utrudnienia
kolejki: 1,4
mecz: gapa-craxa93
seba-gapa
powód:na gs nie laczy nas w zaden sposob a serwa nadal nie ma.
Boby1908
Feb 6 2011, 22:25
Kolejka 8
seba- boby1908
Wnoszę o wo. Seba jako gospodarz powinien się interesować i pisać na gg kiedy gramy czy jak, a on ograniczał się tylko do odpowiedzi na moje pytania - kiedy gramy? Ja będąc gościem wykazałem większą cheć rozegrania meczu niż on stąd wniosek o wo ,a nie o przedłużenie.
a co za przyjemnosc z wo, lepiej chyba zagrac
Boby1908
Feb 6 2011, 23:23
CYTAT(gapa @ Feb 6 2011, 22:36)

a co za przyjemnosc z wo, lepiej chyba zagrac
To niech wykarze trochę inicjatywy. I wówczas nie ma problemu
waldi198
Feb 7 2011, 06:37
proszę o przedłużenie mojego mecz
kolejka 7
waldi198 - seba
dziękuje
CYTAT(Boby1908 @ Feb 6 2011, 22:29)

Kolejka 8
seba- boby1908
Wnoszę o wo. Seba jako gospodarz powinien się interesować i pisać na gg kiedy gramy czy jak, a on ograniczał się tylko do odpowiedzi na moje pytania - kiedy gramy? Ja będąc gościem wykazałem większą cheć rozegrania meczu niż on stąd wniosek o wo ,a nie o przedłużenie.
Co Ty chłopie pierdolisz za przeproszeniem? Przecież przynajmniej 5 razy próbowalismy łaczyć sie na GS, ale bez skutku. Ostatnim razem próbował nas połączyć Don Kryst (może potwierdzic), równiez bez skutku i umówilismy się,
że czekamy na uruchomienie ruskiego servera. Zaprzeczysz, ze tak było? Aha i swiadkiem ostatniej naszej próby łaczenia był tez gapa (nick na GS - barca). Więc co to za gawędy o vo? Ogarnij się człowieku.
Przepraszam za wulgaryzm, ale szlag człowieka trafia, kiedy czyta podobne niedorzeczności. NIech teraz Boby odszczeka to co napisał albo udowodni, że było inaczej niz ja pisze.
dj_adriano
Feb 7 2011, 16:14
to sie nazywa "parcie na wynik" kolega boby chyba myślał ,że uda się zgarnąć 3 pkt łatwym sposobem i tak po trupach do celu, może uda się ugrać jakiś awans..
Boby1908
Feb 7 2011, 19:14
CYTAT(seba @ Feb 7 2011, 15:00)

Co Ty chłopie pierdolisz za przeproszeniem? Przecież przynajmniej 5 razy próbowalismy łaczyć sie na GS, ale bez skutku. Ostatnim razem próbował nas połączyć Don Kryst (może potwierdzic), równiez bez skutku i umówilismy się, że czekamy na uruchomienie ruskiego servera. Zaprzeczysz, ze tak było? Aha i swiadkiem ostatniej naszej próby łaczenia był tez gapa (nick na GS - barca). Więc co to za gawędy o vo? Ogarnij się człowieku.
Przepraszam za wulgaryzm, ale szlag człowieka trafia, kiedy czyta podobne niedorzeczności. NIech teraz Boby odszczeka to co napisał albo udowodni, że było inaczej niz ja pisze.
To była moja inicjatywa ,a nie twoja.Jako gospodarz nie zrobiłeś nic. to ja łatwiłem hosta. jak ci dzisiaj w poołudnie napisałem żebyś załatwił hosta to zagramy to nie załatwiasz twoja sprawa.
Boby1908
Feb 7 2011, 19:17
CYTAT(dj_adriano @ Feb 7 2011, 16:18)

to sie nazywa "parcie na wynik" kolega boby chyba myślał ,że uda się zgarnąć 3 pkt łatwym sposobem i tak po trupach do celu, może uda się ugrać jakiś awans.. 
Akurat tutaj nie masz racji. Nie chodzi mi o wynik i żaden awans.chodzi o to , że seba jako gospodarz nie interesuje się meczem tylko ja się interesuję. I mam już tego dość niech wykaże jakąś chęć rozegrania meczu niech zapyta kogoś o hosta, a nie tylko ja. Przecież tacy gracze jak Kfg, Donkryst to chyba mają już mnie dość, bo non stop do nich pisze o użyczenie hosta
CYTAT(Boby1908 @ Feb 7 2011, 19:18)

To była moja inicjatywa ,a nie twoja.Jako gospodarz nie zrobiłeś nic. to ja łatwiłem hosta. jak ci dzisiaj w poołudnie napisałem żebyś załatwił hosta to zagramy to nie załatwiasz twoja sprawa.
Zaczynasz mnie wkurwiac kolego. Co z tego ze byla twoja inicjatywa? Zapytałes o mecz na długo przed zakonczeniem tygodnia rozgrywek i zaczęliśmy próby rozegrania meczu. Gdybyś nie wyszedł z inicjatywą to ja bym to zrobił dzien, czy dwa pozniej, a moze tylko godzinę pozniej. po prostu pierwszy wyszedłes z inicjatywą i srasz sie tu z walkowerwami.
Znam obowiązki gospodarza doskonale, więc mi nie wyjeżdzaj z instrukacjami. Nieważne kto wyszedł z inicjatywą, ważne ze nas nie połaczyło w kilku próbach podejmowanych przez 3 dni. Stanęło na tym , że czekamy na server, a ty pierdzisz cos o jakims walkowerze.
Co to znaczy, że mam załatwiac hosta? Ja staję do meczu jako host i gramy. Nie łaczy? Ja mam zew IP, porty odblokowane, jakoś z innymi sie łaczę bez problemu, z tobą nie. Przyczyna jest taka, że masz coś popieprzone w zaporach na routerze albo windowsie i nie umiesz tego przebrnąć. Gracz Woodi, tez miał problem z połaczeniem. Pokombinował, odblokował co trzeba - zagrane, wpisane do widzenia. Ale ty prujesz od razu na forum z walkowerem mimo umowy ze czekamy na ruski server. A jeszcze jedno... skąd wiesz, że po naszej popołudniowej rozmowie nie próbowałem załatwiac hosta (chociaz to nie ja, lecz ty masz problem z netem). Otóz łukasz44 zgodził sie dziś wieczorem nam zahostować, ale że zachuwujesz się jak gówniarz, to tak tez będziesz potraktowany.
Więc teraz będzie tak, nie zamierzam
łatwic - jak to zgrabnie ująłeś, żadnego hosta. Ja mam net w porządku, byłem do dyspozycji jako host, ale nie połaczyło z twojej winy, bo nie umiesz sobie ustawić netu. NIe chcesz czekac na ruski server, piszesz o wo mimo umowy. Zatem ja teraz
wnioskuję o wo na moja korzyśc spowodowany nieumietnościa gracza Boby ustawienia połczenia internetowego niezbędnego do rozegrania meczu na GS i nie zamierzam łaczyć się za pośrednictwem trzeciego gracza, ani czekac na server od juce'a.
Do nastepnego w rundzie rewanżowej.
Decyzje zostawiam Adminom ligi.
Boby1908
Feb 7 2011, 20:59
CYTAT(seba @ Feb 7 2011, 20:48)

Zaczynasz mnie wkurwiac kolego. Co z tego ze byla twoja inicjatywa? Zapytałes o mecz na długo przed zakonczeniem tygodnia rozgrywek i zaczęliśmy próby rozegrania meczu. Gdybyś nie wyszedł z inicjatywą to ja bym to zrobił dzien, czy dwa pozniej, a moze tylko godzinę pozniej. po prostu pierwszy wyszedłes z inicjatywą i srasz sie tu z walkowerwami.
Znam obowiązki gospodarza doskonale, więc mi nie wyjeżdzaj z instrukacjami. Nieważne kto wyszedł z inicjatywą, ważne ze nas nie połaczyło w kilku próbach podejmowanych przez 3 dni. Stanęło na tym , że czekamy na server, a ty pierdzisz cos o jakims walkowerze.
Co to znaczy, że mam załatwiac hosta? Ja staję do meczu jako host i gramy. Nie łaczy? Ja mam zew IP, porty odblokowane, jakoś z innymi sie łaczę bez problemu, z tobą nie. Przyczyna jest taka, że masz coś popieprzone w zaporach na routerze albo windowsie i nie umiesz tego przebrnąć. Gracz Woodi, tez miał problem z połaczeniem. Pokombinował, odblokował co trzeba - zagrane, wpisane do widzenia. Ale ty prujesz od razu na forum z walkowerem mimo umowy ze czekamy na ruski server. A jeszcze jedno... skąd wiesz, że po naszej popołudniowej rozmowie nie próbowałem załatwiac hosta (chociaz to nie ja, lecz ty masz problem z netem). Otóz łukasz44 zgodził sie dziś wieczorem nam zahostować, ale że zachuwujesz się jak gówniarz, to tak tez będziesz potraktowany.
Więc teraz będzie tak, nie zamierzam łatwic - jak to zgrabnie ująłeś, żadnego hosta. Ja mam net w porządku, byłem do dyspozycji jako host, ale nie połaczyło z twojej winy, bo nie umiesz sobie ustawić netu. NIe chcesz czekac na ruski server, piszesz o wo mimo umowy. Zatem ja teraz wnioskuję o wo na moja korzyśc spowodowany nieumietnościa gracza Boby ustawienia połczenia internetowego niezbędnego do rozegrania meczu na GS i nie zamierzam łaczyć się za pośrednictwem trzeciego gracza, ani czekac na server od juce'a.
Do nastepnego w rundzie rewanżowej.
Decyzje zostawiam Adminom ligi.
haahhaha Chłopie ogarnij się. Skąd wiesz, że problem nie leży po twojej stronie tylko po mojej. Ja byłem i jestem gotów do gry,a to że nie łączy wo na korzyść gościa Narq. Jeśli nie będzie łączyć jak będę hostem to załatwię kogoś kto tego hosta udostępnij. A jak ty nie chcesz to twój problem
CYTAT(Boby1908 @ Feb 7 2011, 21:03)

haahhaha Chłopie ogarnij się. Skąd wiesz, że problem nie leży po twojej stronie tylko po mojej. Ja byłem i jestem gotów do gry,a to że nie łączy wo na korzyść gościa Narq. Jeśli nie będzie łączyć jak będę hostem to załatwię kogoś kto tego hosta udostępnij. A jak ty nie chcesz to twój problem
Parę osób pisało ze ma problem z połaczeniem z toba. Napisz moze ile ile meczy rozegrałes łacząc się normalnie, bez pośrednictwa trzeciej osoby i niech ktos to potwierdzi

:D. Generalnie jednak chodzi o to, ze po kilku nieudanych próbach polaczenia umowilismy sie na czekania na nowy server (jest sporo par, które sa w podobnej sytuacji), a ty postujesz o wo na swoją korzyść argumentując to brakiem inicjatywy z mojej strony. Nie odpisuj, nie róbmy więcej syfu w tym wątku. Niech admini zadecydują
dj_adriano
Feb 7 2011, 21:39
pod zły adres człowieku trafiłeś z tą ligą jesli myslisz ze tu będziesz dostawać 3 pkt tym sposobem .. nawet jak wo dostaniesz to mecz można rozegrać w każdej chwili bo lukasz czy Bakel są tak w porzadu gościami,że zawsze szli nam na ręke.. więc stary lepiej odpuść sobie bo nie tędy droga..
lukasz44
Feb 7 2011, 21:52
Mecz seba-Boby oczywiście przedłużony do
13.02.10
Nie rozumiem jednego, skoro umawialiście się z sebą że zagracie jak powstanie nowy serw po co piszesz po WO ? Celem ligi zawsze jest jak najmniejsza liczba walkowerów, a one napewno nie będą wpisywane na widzimisie jedno z graczy i liczę że się dogadacie i bez problemów zagracie już na nowym serwerze
Proszę też skończyć dyskusję o tym meczu
Pozdrawiam.
camel11
Feb 12 2011, 11:17
Proszę o przedłużenie moich meczy z 3 tygodnia:
9. camel11 - woodi
10. gviazda10 - camel11
11. camel11 - gapa
Jestem chwilowo zawalony robotą i nie mam czasu grać co najmniej do wtorku.
wujek831
Feb 14 2011, 17:36
Proszę o przedłużenie meczu
10 kolejka
waldi
dziekuje
camel11
Feb 20 2011, 14:59
Kolejka 6
camel11 - Syberian
Syberiana jak nie było tak nie ma, więc jeśli nie dostaje kolejnego przedłużenia to wnioskuje o WO.
Rybson
Feb 20 2011, 16:49
Prosze o przedłuzenie meczu
kolejka 14 Rybson - Syberian
mijalismy sie
wnioskuje o w/o dla mnie w meczu syberian-woodi gdyż nie mam zadnych odpowiedzi ze strony przeciwnika choć on jest gospodarzem.
Kolejka 13
woodi - jarek
Kolejka 14
gviazda10 - jarek
Proszę o przedłuzenie terminu na rozegranie tych spotkać...mam dużo pracy teraz i się nie zgrałem z kolegami...
craxa93
Feb 20 2011, 20:20
kolejka 15
craxa93 - Syberian
Syberian w ogóle się nie odzywa na gg
Proszę o przedłużenie terminow wszystkich moich meczy. Mysle ze pod koniec tygodnia zaczne grac
Powód podałem lukaszowi 44. Oprocz tego doszla jeszcze awaria sprzetu. (pisze z lapka, a tutaj nie mam pesa)
Boby1908
Feb 21 2011, 18:31
Proszę o przedłużenie mojego meczu z 14 kolejki z Bluole, gdyż kolega nie może grać na Fiveserwer,a na GS nas nie łączy.
Co do meczu z 13 kolejki z Syberianem to nie wiem czy kolega Syberian w ogóle żyje (ani razu mi nie odpisał na gg)
donkryst
Feb 22 2011, 21:12
też nie wiem czy Syberian żyje, rozegraliśmy ligę już dawno temu, a wyniku do dzisiaj nie widać na forum.
Rybson
Feb 27 2011, 20:45
kolejka 14 Rybson - Syberian
brak kontaktu... z Syberianem ...
chyba zwawiało mu neta na tej sybeci:D
lukasz44
Feb 27 2011, 21:10
Nie musicie pisac o przedłużenia ani o WO, czas na zagranie wszystkiego to 06.03.11
Syberian od jutra będzie dostępny (wyjaśnił mi dlaczego nie mógł się odezwać ani rozgrywać spotkań) do grania więc proszę się z nim kontaktować i rozgrywać zaległe mecze.
To tyle.
donkryst
Feb 28 2011, 13:24
czekam i czekam na Jarka, a on zero odzewu. Pisałem z nim ostatni raz we wtorek tydzień temu...
Boby1908
Feb 28 2011, 17:30
19 kolejka Jarek-Boby: brak kontaktu z Jarkiem
Jestem na etapie kończenia pisania pracy dyplomowej...za kilka dni wracam i miażdżę ! xD
waldi198
Mar 6 2011, 22:41
waldi198 - jarek
nie wiem co będzie z tym meczem heh najpierw brak kontaktu a teraz umawia się na daną godzinę i go nie ma heh
Syberian gra w jeszcze w lidze? NIe odpisje na gg, nie wykazuje zadnej inicjatywy meczowej. W naszym meczu jest gospodarzem
Szymson
Mar 7 2011, 00:14
dokladnie mielismy zagrac w weekend ,bo tak sie umowilismy.pisze przez caly weekend i zero odpowiedzi,cos tu jest nie tak....
CYTAT
waldi198 - jarek
nie wiem co będzie z tym meczem heh najpierw brak kontaktu a teraz umawia się na daną godzinę i go nie ma heh
sorry waldi ale nie dałem rady...siła wyższa...jutro zagramy wieczorem ok ? jeśli się lukasz44 zgodzi...
i proszę jeszcze o przedłużenie meczu z gviazda10....kurcze kolega przez cały weekend na ślubie był
camel11
Mar 7 2011, 07:07
camel11 - craxa93
też proszę jeszcze o przedłużenie na dzisiaj chociaż może sie uda craxe złapać, bo w sobotę się minęliśmy a wczoraj craxa się nie odzywał wogóle, więc dzisiaj obyśmy się zgrali
lukasz44
Mar 7 2011, 20:30
Wszystkie mecze przedłużone do środy 24:00.
To termin ostateczny ze względu na przedłużenie się wydania rostera.
W czwartek będą wpisywane WO według regulaminu.
A gracz Syberian został wykluczony z II ligowych zmagań, wszystkie mecze skasowane z tabeli
JustMe1987
Mar 16 2011, 20:18
Prosze o przedluzenie spotkania z kolejek 21 i 23 do konca nastepnego tygodnia gdyz wyjezdzam i bede mial mozliwosc grac dopiero od poniedzialku.
Kolejka: 22,23
Mecz: kfg-woodi, kfg-camel
Proszę o przedłużenie wyniku ponieważ ciężko się z nimi z kontaktować więc nie zagraliśmy meczy :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.