Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagi by Rzepa7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
ufo19
nie pogada... wink.gif Polska oczywiście wymiata, ale Boca też zaje... smile.gif
unikat
FK Partizan(Update)

unikat
Zenit ver1

(Collab Daro)
Zenit ver2

(Collab Daro)
perONE
Dzięki. I wersja cyhba lepsza.
MaTi10
1 Wersja lepsza i fajniejsza ;] .
unikat
AJ Auxerre

(by Jamnik,Pablo,Rzepa,Daro)
reaven
Świetne pracę. Widać, że znasz się na tym. Pozdro.
unikat
PUFT zawsze żywy!
P.A.O.K

Legia Warszawa
Ver2

(by Jamnik Update Rzepa&Daro)

Zaległy HSV

PS. Moc komentarzy....
Jamnik
PUFT żyje biggrin.gif Super socjologia i update Legii smile.gif
Daro.
Żyje, żyje... nie umiera! wink.gif Kapitany PAOK! smile.gif
Tolox11
Niesamowite Paok i Legia flags, super quality  wink.gif . Mysle Hamburg flag can be better. if  i have time ill search pics of hamburg flags  wink.gif

unikat
CYTAT(Tolox11 @ Jul 23 2009, 13:25) *
Niesamowite Paok i Legia flags, super quality wink.gif . Mysle Hamburg flag can be better. if i have time ill search pics of hamburg flags wink.gif

Give some good photos to be done:)
unikat
HSV Hamburger(Hamburg) ver2

(by Rzepa)
HSV Hamburger(Hamburg) ver3

(by Rzepa)

Thanks Tolox smile.gif

PS. Moc komentarzy na Isso ..
Daro.
Dobre! wink.gif Ale nie podobają mi się flagi nr. 2 z obu zestawów...
Tolox11
Niesamowite hamburg flag  wink.gif a lot much better. Dziekuje to make so good flags  wink.gif
unikat
Ma ktoś z was może jakieś dobre dwie flagi Wisły Kraków pytanie w szczególności do sympatyków Wisły smile.gif
Mogą to być nawet sygny ..
Jamnik

unikat
Właśnie zastanawiam się czy te flagi są zrobione przez klub .. bo zależy mi na tych od kibiców ;]
unikat
Wisła Kraków
Ver1

Ver2

(by Rzepa)

"Armia Białej Gwiazdy" by Jamnik

PS.Sorry za kolejny post smile.gif
Jamnik
Fajne smile.gif Ale czarny ciut intensywniejszy chyba by nie był zły smile.gif
perONE
flagi niezłe wink.gif co z eŁKSą?
unikat
ŁKS będzie następną pracą bo Wisła miałem dawno zrobioną tylko brakowało mi 2 flag smile.gif

EKSTRAKLASA DLA ŁKS-u
unikat
Lechia Gdańsk
V1

V2

PS. Lechia miałem już zrobioną przed wyjazdem tylko nie miałem czasu ją wrzucić teraz zostaje dokończyć ŁKS wink.gif
Sorry za post pod postem
Jeżeli uważacie że w tym flagpacku brakuje flag typu "A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści czy Chuligani Wolnego Miasta" to proszę dać mi dobre fotki a wykonam update smile.gif

Niech wraca normalność na Polskich Stadionów ! Ultras to styl życia!

Preview ŁKS-u

Tolox11
Fajnie lechi flagi  wink.gif lubie bardzo the flagi. And is looking awesome the preview of LKS, prosze continue with great flags.  Ekstraklasa rules !!  wink.gif
unikat
ŁKS ŁÓDŹ
V1

V2
perONE
MMMarzenie wink.gif
LoPutoCrack8
IMO flagi są słabej jakości - nie są wyraźne, nieco poszarpane, a index też nie dokońca precyzyjnie wykonany. Owszem ładnie wyglądają, mają super gniecenia, ale po rozciągnięciu w grze będzie wyglądać to jak pikseloza. Radziłbym Ci robić na większej rozdzielczości, a na koniec zmniejszać wink.gif No i załatw sobie lepszy program do indexowania. Jak dla mnie to 4/5 Pozdro smile.gif
lukasz44
Świetna robota. Oby tak dalej, pozdroo
unikat
Lech Poznań

Kilka flag jest rozmazanych ponieważ wycinałem napisy, loga itp.. z flag by oddać im jak najlepszy realizm.
Flagi Lecha jest mało szukałem po stronach Lecha ale niestety materiały są jakie są.
Według mnie w Pesie nie przeszkadza to że flaga jest rozmazana smile.gif

Jakieś propozycje (Ekstraklasa) ?
Daro.
Moim zdaniem mimo wszystko te rozmazane flagi wyglądają bardzo słabo... Druga flaga vlepa? Brzydko wygląda... Nie postarałeś się.
Słabo, słabo, słabo...
unikat
Bardziej zależało mi na tym bym zrobił najlepsze flagi Lecha i według mnie pobiłem ten flagpack który zrobił prawdopodobnie Torin
Patrząc w grze to rozmazanie nie przeszkadza praktycznie ..

Proszę screen : Screen
Flagi prezentowały się zwyczajnie ..
Może dodam jeszcze kilka screenów .
unikat
Czarnogóra

Testowałem tekstury.
I nowy sposób smile.gif
PS.Sorry za post pod postem ..
Daro.
Oprócz ostatniej flagi to wyszło Ci super!
unikat
CYTAT(Daro969 @ Aug 21 2009, 13:38) *
Oprócz ostatniej flagi to wyszło Ci super!

Masz racje zapomniałem czarnego koloru zrobić wink.gif
Daro.
Nie tylko czarny kolor... słabe falowanie również. wink.gif
Tolox11
Swietna robota z Montenegro flagi, lubie caly flag, tylko one thing, maybe would be better the 1st big flag without the little flag that cover some letters (onte).Because those little flags dont look very much in the game. 
Jamnik
Super smile.gif
unikat
Cracovia Kraków
Jamnik
Kozak, ale niektórych flag nie falowałeś ?
unikat
Pierwszej tylko nie wink.gif A w reszcie malutko żeby lepszy efekt wyszedł jak przyjrzysz się to widać smile.gif
Daro.
Byłoby idealnie gdybyś pofalował...
unikat
Jagiellonia Białystok

Macie jakieś propozycje nad kolejną ekipą z Ekstraklasy ?
Daro.
Faluj trochę mocniej te mniejsze flagi... szkoda, że ostatnia vlepa.
LoPutoCrack8
Jak dla mnie to dalej robisz flagi zbyt niskiej jakości...i template przydało by się zmieniać...a nie 4 flagi dla zespołu na 1 templ. Nad falowaniem popracuj, reszta graficzna bezbłędna(co do ostatnich 2 zespołów).
Jamnik
Super flagi smile.gif Gratuluję przypięcia
Roger
Flagi pierwsza klasa smile.gif może teraz czas na jakieś z drużyn ze Śląska ? np. Ruch Chorzów wink.gif
Tolox11
Super Jaga flag, swietna robota. Jak zwykle elegancja  wink.gif
Jamnik
CYTAT(Roger @ Aug 31 2009, 15:26) *
Flagi pierwsza klasa smile.gif może teraz czas na jakieś z drużyn ze Śląska ? np. Ruch Chorzów wink.gif

Myślę, że te też są dobre, by Daro969. Sory Kamil za zaśmiecenie topicu

unikat
Mam do was prośbę poszukuje flag dla Widzewa oraz Górnika Zabrze jak macie jakieś materiały to wrzućcie do tematu albo na priv wink.gif

Dziękuje za przypięcie tematu wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.