Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evo League Patch And Pes 2009 (w Produkcji)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
FS360KICKFLIP
to jak dajemy spadkowiczów ruch chorzów , górnik zabrze , widzew łódź , to można dać też konkordie knurów , pogoń suwałki , walka tarnobrzeg ... przynajmniej drużyny "bez korupcyjne" :] parodia ... Wisła , Legia (niestety) , Lech , reszta WON
robien92
mysle ze hierarchia druzyn powinna byc taka:
1.wisla i lech
2.legia
3.polonia w.
4.ewentualnie belchatow
Silent Killer

1.Wisła
2.Legia
3.Lech
4.Polonia Warszawa
5.Górnik Zabrze
6.Ruch Chorzów

i nikt więcej to są w tym momencie kluby najlepsze ( narazie oprócz Górnika i Ruchu ale to najbardziej utytułowane kluby polskiej Ekstraklasy )
A Bełchatów ? zajmują środek tabeli i nie mają ŻADNEJ historii , więc nie rozumię tego ...

Adi_Drawsko
CYTAT(FS360KICKFLIP @ Oct 31 2008, 23:21) *
to jak dajemy spadkowiczów ruch chorzów , górnik zabrze , widzew łódź , to można dać też konkordie knurów , pogoń suwałki , walka tarnobrzeg ... przynajmniej drużyny "bez korupcyjne" :] parodia ... Wisła , Legia (niestety) , Lech , reszta WON

No sory, że to będzie offtop, ale muszę sie wypowiedzieć... Dla mnie to co napisałeś to głupota i kompletny brak jakiegokolwiek szacunku dla klubów, które wymieniłeś. Nazwy piszę się z wielkiej litery, ale nie tylko klubów, z którymi Ty sympatyzujesz. Nie od dziś wiadomo, że korupcja w Polskiej piłce była nie od kilku miesięcy tylko od kilku lat... Nie było klubów, które niekombinowały " prawo dżungli" kto nie kombinował szybko leciał z naszej marnej ligi. Ostatnio zdarzyło mi się czytać wywiad z panem Drzymałom, byłym właścicielem Groclinu Grodzisk Wlkp. Opowiadał, że kiedy wchodził do Ekstraklasy po raz pierwszy szybko poleciał... Zauważył, że nie można się utrzymać nie dając w "łape" sędzią, obserwatorom itd. Po roku gry w 2 lidze wrócił znów do "skorumpowanej" ligi i bezproblemu drużynie z Grodziska udało się utrzymać. Powiedział, że to nie była wtedy kwestia zespołu tylko właśnie pieniędzy w kieszeni. Jeśli uważasz, że kluby, które wymieniłeś wielką literką są czyste to mało który nie wyśmiał by Cię prosto w twarz. Każdy kombinował, bo tylko dał dało się utrzymać w machinie "Fryzjera". To wszystko co miałem do powiedzenia... Nie chcę zaczynać konfliktu, bo nie jest to nikomu potrzebne, po prostu zastanów się nie raz zanim napiszesz taką głupotę...
Z PES'owym pozdrowieniem AdiAFC
michaloz
Wisła, Lech, Legia, PGE B-tów i Widzew. A da radę zrobić tak żeby w BaL były normalne nazwy turnieji i lig? Jak tak to zrób to też biggrin.gif
lewyy
Skoro wszyscy się tak kłóca o te kluby to może poprostu wstawić 3 najlepsze : Lech, Legia ,Wisła . I nie będzie kłótni o reszte klubów smile.gif
mavachi
ale zmiencie logo programu biggrin.gif ITI SPIE****!!!! wink.gif
EjPii
CYTAT(mavachi @ Nov 1 2008, 16:40) *
ale zmiencie logo programu biggrin.gif ITI SPIE****!!!! wink.gif

LoL to jest LM więc logo nsport. Jak będzie liga polska to Canal+. Co chcesz TVP?? laugh.gif
Z klubami polskimi to mi tylko na lechu i wiśle zależy. Resztę dałbym według miejsc w tamtym sezonie.
oposq3

zrobiłem :
-piłki
-buty
-menusy(60%)
-i pare kitsów

Nie wiem czy robić teraz te polskie drużyny bo słyszalem że KONAMI ma wydać OF z poprawionymi składmi itp
mam propozycje jaki checie scoreboard
tvp sport,canal + sport,canal +sport HD ??

Proszę o pomoc bo jak narazie sam wszystko robie
manio3
ja mogę pomóc trochę w edycji OF'a
gg:10326257
oposq3
supcio dzięki za pomoc
ksych
Fatalnie wygladaja te menusy z tapetami ktore mają adresy stron autorskich.... np. "football wallpers".
Takie moje zdanie...
costly94
CYTAT(DavinhO @ Oct 31 2008, 22:15) *
a kto bedzie chcial grac Gksem w dodatku belchatow? Najwieksze polskie kluby powinny byc jak Górnik,Ruch,Widzew,Legia,Lech.

Stary a kto bedzie chcial grac spadkowiczami ? Nie mowie tutaj ze GKS ma byc ale wole juz chociarzby polonie bytom niz taki gornik zabrze ktory choja gra w tym sezonie, ruch pozatym ze wygral z lechem to nic wielkiego tez nie pokazal -.-
.alien
1 tapeta z muru treningowego - napis HWDP w tle troche psuje calosc ;p
costly94
CYTAT(.alien @ Nov 2 2008, 20:30) *
1 tapeta z muru treningowego - napis HWDP w tle troche psuje calosc ;p

No a co zły napis ? XD

Notoryczne łamanie regulaminu. // Tomak
robien92
CYTAT(oposq3 @ Nov 2 2008, 15:35) *

zrobiłem :
-piłki
-buty
-menusy(60%)
-i pare kitsów

Nie wiem czy robić teraz te polskie drużyny bo słyszalem że KONAMI ma wydać OF z poprawionymi składmi itp

ja wolałbym canal + sport
FS360KICKFLIP
a ja bym dał tvp sport , gdzie slyszales ze konami ma OF nowy wydać ?? mało realne ...
oposq3
no była mowa że takie coś ma wyjśc jeśli to nieprawda to ja sie biere odrazu za of i bede robil
polskie drużyny i budeslige

kto by mi pomógł prz OF albo przy przyśpiewkach
ale wolałbym to bo jest wiecej roboty przytym wiecie statystki itp
zapraszam zainteresowanych pomocą na PW
Offsik
respect za twoją prace !!

chetnioe bym ci pomogl ale nie siedziałem w tym nie wiem czy umiał bym cokolwiek smile.gif
Sandokan
jajawole
CYTAT(oposq3 @ Nov 2 2008, 15:35) *

zrobiłem :
-piłki
-buty
-menusy(60%)
-i pare kitsów

ja wole canal +sport HD
DavinhO

CYTAT(costly94 @ Nov 2 2008, 18:09) *
Stary a kto bedzie chcial grac spadkowiczami ? Nie mowie tutaj ze GKS ma byc ale wole juz chociarzby polonie bytom niz taki gornik zabrze ktory choja gra w tym sezonie, ruch pozatym ze wygral z lechem to nic wielkiego tez nie pokazal -.-

No napewno wiecej osób bedzie chcialo pograc Gornikiem, Ruchem, Widzewem niz Botem, Ludzie chca grac swoim ukochanym klubem, a nie tym ktory dobrze gra.A te kluby maja o wiele wiecej kibicow niz Gks B.
oposq3
poszukuje fajnych tapet z piłką związne w 1024x768
bo nie moge fajnych znaleść proszę o to
Rafal USSJ
http://www.oleole.com/mediasearch/wallpapers
biggala2310
A ile zamierzasz dac polskich drużyn? Co do MENU to radze utrzymywac całe w jednej kolorystyce i klimacie. najlepiej jakby nie było konkretnych piłkarzy. Daj kilka zdjęć stadionów, muraw itp itd...
oposq3
bedzie 4 PL drużyny te najlepsze Polonia,Wisła,Legia,Lech
co do menu to dam mało z znamnymi piłkarzami 3-4 reszta taka w klimacie piłki
fajna stronka Rafal USSJ dziękuje
tomaj
Jak ktoś chce grać polskimi drużynami i mieć w dodatku szeroki ich wybór to zapraszam tdo tego tematu:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12725

oposq3: sory za wtrącenie się do tematu.
oposq3
poszukuje tapety z scoreboradem polsat sport jak jest trasmitowana powtórka ligi mistzów
np.barca tv
krzychu92
No ja bym wolal od loga Canal + logo Polsat Sport (np.serie a) tylko to nowe logo PS a nie to stare z niebieskim napisem Sport...
oposq3
ale jak narazie nie ma edytora scoreborad wiec nie zrobie
a słuchajcie kto che pomóc przy Of
albo przyśpiewkach lub soundtraku
brtek00
up* ja moge pomóc przy Of-ie
komarr0
małe pytanie moze gdzieśto było juz napisane ale nie znalazłem czy w tym patchu planujesz polski komentarz?? (fifa 09)^^??
oposq3
z fify 09 nie bo nie ma jeszcze SM 09 wiec nie ma co
a własnie jaki tam jest komentarz ponoć super
CYTAT(komarr0 @ Nov 9 2008, 13:12) *
małe pytanie moze gdzieśto było juz napisane ale nie znalazłem czy w tym patchu planujesz polski komentarz?? (fifa 09)^^??
komarr0
no wfifie jest fajny no z tego co pamietam to wogóle byle epsze niez wpesie ;/ ale grywalnośćj uz nie ta
EjPii
CYTAT(oposq3 @ Nov 9 2008, 14:25) *
z fify 09 nie bo nie ma jeszcze SM 09 wiec nie ma co
a własnie jaki tam jest komentarz ponoć super

Daj sobie spokój z komentarzem 09. Jak nie ma jeszcze SM9 to dokończ/zacznij 08. Nowych kwestii jest jak na lekarstwo. Naprawdę ja czekam tylko na komentarz bo z FIFY jest super wink.gif Szpakowski krzyczy "Golazzoo" wymiata biggrin.gif
komarr0
noo te słowa są boskie xD
oposq3
Witam ponowinie w środe do szkoły wiec jest długi weeked postanowiłem trochę popracować
razem ze mną pracuje sharkerblue,miano oraz lasek
co juz zrobiliśmy :
-menu 45 %
-nowe siatki
-rekawice bramkarzy
-100 % logosy
-100 % nazwy zespołów
-all bundesliga done
-soundtrak w trakcie
-poprawne nazwy lig
-scoreborad za zgodą teco
-ponad 1000 kwesti komentarza PL by Hojrak,oposq3 and others
-kitsy dla wisły kraków i Poloni Warszawa

Co zostało do zrobienia :
-kitsy dla Lecha I Legi
-OF czyli 4 PL team oraz 5 eredesive
-faces

marcin_p
Swietna robota Panowie. Oby tak dalej.
Matek1908
Wedlug mnie powinniscie zrobic Lecha poniewaz gra on w pucharze Uefa i raczej powinien sie tam znalezc z koniecznosci.
marcin_p
CYTAT(Matek1908 @ Nov 10 2008, 23:03) *
Wedlug mnie powinniscie zrobic Lecha poniewaz gra on w pucharze Uefa i raczej powinien sie tam znalezc z koniecznosci.

Cztyac nie umiesz? Beda 4 polskie zespoły. A dla Lecha nie zrobili jeszcze kitsów
super_sajianin
tu jest stroj lecha. Mi idealnie pasuje do 2009 i bardzo ładnie wygląda w grze. http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10...-by-flisak.html
rede
ja moge pomóc ofa robic
komarr0
to kiedy mozna sie spodziewać patcha?? bo po screenach juz sobie nadzieji narobiłem smile.gif
manio3
przecież pisze, że na BOŻE NARODZENIE !!
oposq3
czy menu pasuje bo juz nie bede raczej zmieniał

PS.chciecie przy scoreboradzie napisy czy loga ?
komarr0
menu spoko jest
w scoreboard logo lepiej i zeby byl po prawej strtak mysle bo po lewej tak sobie
JnR
A ja mam pytanie na jakiej podstawie robicie statystyki pilkarzy??
oposq3
z tej stronki http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showforum=201
i z footballmanager
JnR
a z FM na jakiej podstawie, ustawiacie na system od 0-100 a nie od 0-20( kiedyś jak grałem pare lat temu było coś takiego) ?? ( tak podejrzewałem że z tej stronki...)
oposq3
jak wolicie bo nie jestem pewny jak to dać zostawic erdesive a bundeslige w miejsce others B
czy bundeslige w miejsce eredesive i 5 najlepszy klubow do others A ?

komarr0
eredevisie jak dlamnie mozesz wyyy....walić bo poziom gorszy niz w others B xD Bundesliga musi być ;>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.