Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poziom teamow w lidze IO
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2
T-Mac
a po co bete smile.gif
jak na tym bedziemy grac, tylko ze uczestnicy ligi ustala druzyny a nie pan T-Mac w 5 minut w trakcie zajebywania patcha tongue.gif
Kamilo
ok kamilo graj ukraina a ja twoim meksykiem bo mi tam nie zalezy jak tobie na lidze i miejscu ktore zajmne, gram dla przyjemnosci  

ps. Aros sie jeszcze musi zgodzic na wymiane, wiec jak chce to latw to z nim

kur.wa Timak nie załamuj mnie... czy Ty umiesz czytać?? wyraaźnie wpoprzednich postach napisałem ze gram dla przyjemności w tej lidze a nie dla prestiżu i że poprostu grając taka druzyną gra nie sprawia mi tej PRZYJEMNOŚCI dlatego że rożnica poziomòw jest za duża...!

czy ty potrafisz przyjąć krytyke? ?sory za jej forme bo we wcześniejszych postach bylem troche nabuzowany po kolejnym meczu moimi nachosami tongue.gif no ale nie udawaj wszystko wiedzącego i wszechmogącego bo ewidetnie wybòr drużyn do ligi zostal zjebany...

p.s jakbyś tego tez nie widział to pisałem juz o tym że Aros sie nie zgodzi na takie rozwiązanie bo troche już zdążyłem poznać jego zachowania :roll:
T-Mac
nie potrafie przyjac krytyki biggrin.gif
co do patcha to jestem z dumny bo wyszedl nam dobrze
co do druzyn dobranych do ligi wiem ze to porazka juz wczesniej to pisalem
sorry ale naprawde wybor byl bardzo szybki chlopaki chcieli startowac z liga jak najszybciej moj pomysl byl taki zeby dac ludziom patch zeby pograli zeby sami wybrali niestety bylem miejszoscia wiec wybaczcie sad.gif :evil:

czytac nie umiem nie uczyli tego w szkole albo uczyli tylko wagarowalem ;p
Kamilo
hm pròbujesz obròcić teraz w żart tą całą sprawe a mnie to nie bardzo zadawala... nie odpowiedziałeś na moje argumenty i Halladina ale co tam :/
lucio
Ja pier.... Skończcie już sie do T-maca dopierdalać koleś robi zajebistą robotę a wy tylko bręczycie . Na następną edycje to niech wam da edytory i do roboty i niech tylko coś zrobicie nie tak jedna umiejętnosc przekręcona to z wami pojade jak z.............Sorki za bluzganie ale szcerze mòwiąc to powinna wiara wam płacić $ za te robotę... a nie narzekać
T-Mac
hm pròbujesz obròcić teraz w żart tą całą sprawe a mnie to nie bardzo zadawala... nie odpowiedziałeś na moje argumenty i Halladina ale co tam :/

kurwa ja ci pisze powaznie a ty myslisz ze to zarty ??
a co do pytania to na ktore mam ci odpowiedziec bo juz sam nie wiem

czy wy jesteście ślepi??

tak nie widze na jedno oko

kto wybieral te teamy do Ligi ?!

JA

ludzie czy wy jestescie normalni?????????

raczej nie, choc mozna by sie zastanowic

czy Mexyk to jest kurw.a druzyna na poziomie Grecji, Ukrainy Norwegii , Belgii czy kazdej dowolnej z I ligi ?!

NIE, ale sam wybierz po 20 druzyn slabszy lepszych robiac patcha 4 godziny bez przerwy

Naprawde prosze o obiektywne spojrzenie na moją drużynę i ocenienie jej i moze podpowiedzenie mi kim tam mam grac ( bo może to ja jestem ślepy i nie widzę jakich mam swietnych zawodnikow w zespole??!!)

druzyna slaba ale nie najgorsza sa gorsze
kim masz grac tymi co masz chyba ze Ronaldo zmieni obywatelstwo na Meksykanskie to ci zrobie w nastepnym patchu jego w mex.

T-mac ale czy ty mnie rozumiesz wogoole?

ja sam siebie nie rozumiem, a kogos innego mam tongue.gif

gdzie ja powiedziałem ze patch jest źle zrobiony??

chyba nigdzie

jezeli nie odpowiedzialem na to pytanie co chciales to zadaj jeszcze raz je
StraY
lucio, tu nie chodzi o drużyny tylko ich dobòr, ròżnice sa podobno za duże
lucio
No muszą być jakieś ròznice!!! To byłoby bez sensu grać takimi samymi ekipami non stop .
JTK
Ja pier.... Skończcie już sie do T-maca dopierdalać koleś robi zajebistą robotę a wy tylko bręczycie . Na następną edycje to niech wam da edytory i do roboty i niech tylko coś zrobicie nie tak jedna umiejętnosc przekręcona to z wami pojade jak z.............Sorki za bluzganie ale szcerze mòwiąc to powinna wiara wam płacić $ za te robotę... a nie narzekać

A o co chodzi Lucio ?? Edytory xD jakies roboty xD mowisze ze gdzies pojedziesz xD nic nie lapie z twojego tekstu tongue.gif

No muszą być jakieś ròznice!!! To byłoby bez sensu grać takimi samymi ekipami non stop .
Tu tez troche jasniej o te nonstop ekipy tongue.gif
StraY
bo ci zrobie wlot na chate i jebne tongue.gif
mi to nie przeszkadza, ale ludzie od słabszych drużyn(zdecydowanie Kamilo, chociaż ze mną zagrał b. dobrze wink.gif )marudzą, że na starcie mają gola do tyłu tongue.gif
Pio G
eh jedno jest pewne nie robi sie czegos na chybcika selekcja mogla byc dluzsza pierdolic tych zlamasow ktorzy juz chcieli od razu grac ! i co z tego mamy teraz ? ze jest burdel z doborem teamow smile.gif mysle ze wielu graczy 1 ligi nie spieszylo sie do grania nowego sezonu, ostatnio tak szybko zapierdalamy z nowymi sezonami ze to sie w glowie nie miesci smile.gif (chociaz moze to jest i plus...). Co do paragwaju no dobra nei wiem czemu ale mi jakos mocno w glowie utkwil ten team i juz biggrin.gif
Co do wyborow teamow heh koncepcja zeby grac najlepszymi teamami nie wypalila (wedlug mnie) teraz gramy sredniakami i w sumie wydaje mi sie ciut to lepsze chociaz.....mozna by bylo w next sezonie zagrac dobrymi sredniakami smile.gif troszke lepszymi niz te zespoly co teraz ale tez nie herosami z najwyzszej polki smile.gif aha jedna rzecz...moze to troszke utrudnic robienie patcha ale jezeli nie idzie dobrac 20 teamow w miare rownych bo sa rozne statsy w cm czy tam pes czy z czego tam korzystasz tmac, to moze hm warto zrobic po swojemu z umiejetnosciami ? wazne zeby poziom byl rowny a nie to czy statsy sa rzeczywiste czy fikcyjne smile.gif
Dobra nie wiem juz co pisac bo sie pogubilem tongue.gif
lazy_bum
Co do wyborow teamow heh koncepcja zeby grac najlepszymi teamami nie wypalila (wedlug mnie) teraz gramy sredniakami i w sumie wydaje mi sie ciut to lepsze chociaz.

Powiem od siebie tak: W poprzednim sezoniem (zresztą moim pierwszym) grałem Brugią. Najlepszy zawodnik z BETY został brutalnie stłamszony w finalnym patch'u do topora. Trudno, wiedziałem, że inni też nie mieli lekko (może jedni bardziej inni mniej). Grałem, zapewniłem sobie (hmm...) 3 miejsce. Ze strzelonych bramek cieszyłem się jak dziecko, na zmarnowane 100% kląłem jak szewc. Było fajnie. Muszę przyznać po tych kilku meczach tej edycji, że poprzednia podobała mi się bardziej. Zresztą byłem za tym żeby grać ją na ,winter patch'u' (czyli po update'cie transferowym). Nie wyszło. Pierwszy mecz dałem ciała 0-5, mòwi się trudno. Co przeżyłem za emocje to moje i wara innym od tego. Poddawać się nie mam zamiaru, ale z drugiej strony wiem, że G
Pio G
krzysztoff wyciagles moja wypowiedz nie w calosci bo pisze ze fajnie by bylo grac dobrymi sredniakami a np taka bruggia powiedzmy odpowiada temu chyba tongue.gif
Pozatym heh co ty do mnie masz ? czy ja chce grac brazylia ? ja ino przedstawil swoj punkt widzenia... swoje juz w lidze powygrywalem wiec sie mocno rzucac nie rzucam spokojnie nie wiem co ty chcesz odemnie....
snake
aha jedna rzecz...moze to troszke utrudnic robienie patcha ale jezeli nie idzie dobrac 20 teamow w miare rownych bo sa rozne statsy w cm czy tam pes czy z czego tam korzystasz tmac, to moze hm warto zrobic po swojemu z umiejetnosciami ? wazne zeby poziom byl rowny a nie to czy statsy sa rzeczywiste czy fikcyjne smile.gif

zgadzam się w stu procentach 8) Pisalem juz o tym, ze patch do ligi powinien miec mozliwie wyròwnane teamy.
siano
to moze i ja dorzuce swoje 3 grosze.
[...] pierdolic tych zlamasow ktorzy juz chcieli od razu grac ! i co z tego mamy teraz ? ze jest burdel z doborem teamow smile.gif[...]

ciekawa teza, ale co powiedzialbys osobom, ktoore w liczbie kilkunastu dziennie przezx 3 tyg meczylyby Cie na ircu/gg o losowanie/patch/start ligi ?
"Spierdalac", "pierdolcie sie" ?
przecie nie o to chodzi.

Jesli chodzi o doboor druzyn to w przyszlej edycji trzabedzie definitywnie przeprowadzic kilka dni testoow, aby potem nikt nie zarzucal nam brak dopieszczenia ligi.

Pospiech, Panowie, jest zlym doradca, ale czesto jedynym ;p
LeMie
cze ;D moze ja cos od siebie dodam...so moim skromnym zdaniem moze w nastepnym patchu zrobic wszystkie druzyny takie same tzn zeby wszyscy mieli te same statsy...i wtedy nie bedzie problemu a liga bedzie stała na bardzo wysokim poziomie....co o tym myslicie?? Tylko zaraz po mnie nie jedzcie biggrin.gif hehe smile.gif
pozdro

edit-nie mòwie ze zawodnicy majo miec wszystko po 19-18 smile.gif ale zeby to wyglodało normalnie,a nie tak ze np. wlaczam mecz gra,m francją patrze o same 18,17 a gram z kumplem ktòry gra Tunezją smile.gif i ma same 16 ;/ bo to czysty bezsens smile.gif
ale musze pochwalic T-maca za jego prace i trud włożony w prace na tym patchem :)dzieki wielkie smile.gif
pozdro
T-Mac
nie bedziemy robic druzyn takich samych, druzyny beda mialy taki poziom jak w rzeczywistosci tylko sie przeprowadzi ankiete i ludzie wybiora druzyny wtedy nikt nie bedzie zarzucal ze to ...
jak ktos bluzgnie na druzyne ze jest slabsza od innych to bedzie bluzgal na siebie bo on to wybieral

temat uwarzam za zamkniety przyznalem sie do winy co do wyboru druzyn choc sam tak nie chcialem wybierac bo wiedzialem co bedzie
nie ma co bluzgac krzyczec bo to stresuje
wiec dograjmy ta edycje do konca
to tyle
sorry i powodzenia
Bart0o0sh
Kamilo: Widzisz teraz jush wiesz jak ja sie czulem w ostatniej edycji wink.gif

Pio G : Masz racje nasze druzyny to tesh matoly nie potrafiacy grac tongue.gif

T.Mc : Twoje wypowiedzi mnie smiesza. Ze niby ukraina jest na tym samym poziomie co meksyk ?? nie bede sie wypowiadal bo kazdy widzi jak jest wink.gif I nie rozumiem czemu piszesz : "
nie bedzie narzekan ze nie potrafia strzelic bramki z 4 metrow" tutaj nigdzie nie narzekalem na to chodz wygladalo to jak parodia tongue.gif Pisal o tym Pio G i to bylo jego stwierdzenie a nie moje narzekanie, wiec od tego sie odsun wink.gif .

Hall : Twoja druzyna ma response lepszy od mojej i wiem o co ci chodzi ze nie robi tego co ty chcesz bo ma dokladnie tak jak ty , chociarz z drugiej storny wolabym miec rosje smile.gif

Lucio : A gdziej pojedziesz z nami ?? Na wycieczke mnie jakas zabierasz czy cos ? tongue.gif Bierz robota i edytora i jedz sobie na wycieczke wink.gif

Siano : Jak sie do was dobijali no to najprostsza rzecz w swiecie tongue.gif

1. Piszecie newsa na stornie ze losowanie za tydzien liga za poltora i kazdy wsio wie wink.gif
( kurwa ale ja mardy jestem buhahaha no ale inni na to niewpadli ) wink.gif

2. Przestali by sie do was przypierdalac bo by wiedzieli kiedy wink.gif

Ps: Lige chcieliscie zaczac szybciej bo 4 liga sie pewnie tego domagala a wy ich posluchaliscie i teraz macie rezultaty wink.gif Zgadzam sie z Pio G ze gracze z 1 ligi nie palili sie tak mocno do gry , a wy sie opieraliscie na graczach zapewne nowych poniewaz wnioskuje ze to oni najbardziej sie palili do gry ( a teraz pewnie kimaja zamiast grac wink.gif ).
T-Mac
Bartooosh zabawny jestes jak nie wiem co czy ja ci napisalem ze Ukraina jest kurwa taka sama jak Meksyk czy tam Tunezja ??
przeczytaj dokladnie to co pisalem ze dobor druzyn jest zly ze sa za slabe i za dobre teamy przynalem sie do bledu co mam jeszcze ci kurwa napisac ??

PS
na patchu juz gracie jakis czas wybierz mi po 20 druzyn slabszych lepszych na lige zobaczymy co ci z tego wyjdzie
chcecie mozemy przerwac lige i grac jeszcze raz i nie bedziecie mi pierdolic ze to ze tamto bo to juz sie robi wkurwiajace
Bart0o0sh
A czy ja chce zebys mi cos pisal ? tongue.gif Spokojnie wink.gif Czy ja sie w tej chwili na cos skarze? Wyrazilem tylko moja opinie wzgledem wypowiedzi innych nic wiecej smile.gif
gutted
hehe rozsmieszacie mnie panowie, sami juz nie wiecie czym grac, sredniakami, czy moze jednak troszke lepszymi sredniakami.
Jak juz wczesniej napisalem nastepna edycja bedzie grana ta sama druzyna, wszysycy zawodnicy beda miec identyczne statsy.
Wszytko byloby ok, tylko pewnie wtedy zaczniecie zwalac wine na przedmeczowe formy i znowu sie zacznie. ;/

p.s. bartosh daj se na luz z ta wycieczka ...
Bart0o0sh
Gutted wycieczki zawsze sa na loozie wink.gif tongue.gif A ja caly czas na loozie jestem.

ps. nie podobala mi sie jego wypowiedz;) bo pojechac to on se moze ..... nie bede konczyl wink.gif
lucio
sorry barootosh ale możesz swoje idiotyczne wypowiedzi zachować dla siebie. Jak nie załapałeś o co lata z txt "pojechać z wami" to twòj problem.
Bart0o0sh
Hahaha no ja zrozumialem ocb
cya
Aros
OK!

Dość!

Wasze posty, w szczegòlności Kamilo to obraz braku poszanowania czyjejś pracy i braku szacunku dla osòb, dzięki ktòrym bawicie się razem z nami.

Prawda jest taka, że mògłbym policzyć na dłoni ludzi, ktòrzy nie zadali mi pytań "dlaczego jeszcze ne zaczynamy?", "już mam dosyć czekania, jedźcie z tą ligą" ...

Winni jesteście w większości sobie sami, bo Waszą presją nie daliście nam w zasadzie możliwości podjęcia innej decyzji, jak tej, ktòra doprowadziła do nietrafionego wyboru drużyn do rozgrywek ligowych.

Ja wywierałem presję na T-Maca, bo Wy wywieraliście ją na mnie. Efekt jest taki jaki jest.

Jeśli ktokolwiek ma do nas żal - przepraszam. Jeśli ktokolwiek z Was pozwolił sobie w wypowiedzi na "za dużo" niech się zastanowi czy oby nikogo nie obraził?

W przyszłym sezonie nie będziemy odpowiadać na pytania "kiedy startujemy?", o terminach będziemy pisać w newsach, a Wy bądźcie cierpliwi, to nie będziecie mieć podstaw by pisać to co w treści tego topica.

Czytajcie newsy zamiast zawalać nas bezsensownymi pytaniami, na ktòre osoba zainteresowana znajdzie odpowiedź na stronie IO.

No i szacunek, Panowie, szacunek ....

Aros
halladin
A OTO KILKA MOICH REFLEKSJI:)

1. Aros na szacunek to trzeba sobie zasłużyć a nie wymagać,,,,,wink.gif

2. uważam, że lepiej rozpocząć kolejną edycje, gdy wszystko jest dopięte na ostatni guzik......

3. patch jest dobry,,,,ale kilka drużyn jak zawsze źle dobranych,,,,standart:) -to wstyd, że jedna druzyna ma w ataku 6 x 17 a druga jednego zawodnika, ktòry i tak ma zjebaną reszte statòw---trzeba mieć juz talent aby w taki sposòb dobrać zespoły huahha

4. Lucio więcej wazeliny....

5. Co do ogòlnego poziomu druzyn to----mam wrażenie, że część obecnych teamòw troche trudno się kontroluje---zauważyłem, że moja rosja < jedna z lepszych druzyn w 1 lidze>, często 'gra przeciwko mnie'tzn. kazdy pilkarz sobie a ja sobie:)-ciekawe co się dzieje z taką tunezja meksykiem czy maroko:) troche to przeszkadza---ale da się z tym żyć i prosze punkt nr 5 potraktować jako uwage anie wytkniecie czegoś komuś.

6. ważne---może powstałby zespòł kilku osòb dobierających drużyny do kolejnej edycji- 2 patchorobòw, ktoś z redakcji i 2 rgaczy 1 ligi, ktòrzy by sprawnie wszystko ustalili,,,,,, zgłaszam siebie jako wolontariusz do zespołu ustałającego druzyny na kolejną edycje---jestem w miare doświadczonym graczem:), mistrzem 5 edycji hehe, człowiekiem dialogu, sensu, logiki i takie tam.....

pozdro
T-Mac
i tak wkolko bla bla bla bla bla bla bla
zamykam ten temat bo sie robi nudny
jedno i to samo
grac i nie plakac
T-Mac
otwarlem znowu go
mozecie jechac dalej po mnie
Kamilo

Wasze posty, w szczegòlności Kamilo to obraz braku poszanowania czyjejś pracy i braku szacunku dla osòb, dzięki ktòrym bawicie się razem z nami.

Prawda jest taka, że mògłbym policzyć na dłoni ludzi, ktòrzy nie zadali mi pytań \"dlaczego jeszcze ne zaczynamy?\", \"już mam dosyć czekania, jedźcie z tą ligą\" ...  

Winni jesteście w większości sobie sami, bo Waszą presją nie daliście nam w zasadzie możliwości podjęcia innej decyzji, jak tej, ktòra doprowadziła do nietrafionego wyboru drużyn do rozgrywek ligowych.

Ja wywierałem presję na T-Maca, bo Wy wywieraliście ją na mnie. Efekt jest taki jaki jest.

Jeśli ktokolwiek ma do nas żal - przepraszam. Jeśli ktokolwiek z Was pozwolił sobie w wypowiedzi na \"za dużo\" niech się zastanowi czy oby nikogo nie obraził?

W przyszłym sezonie nie będziemy odpowiadać na pytania \"kiedy startujemy?\", o terminach będziemy pisać w newsach, a Wy bądźcie cierpliwi, to nie będziecie mieć podstaw by pisać to co w treści tego topica.

Czytajcie newsy zamiast zawalać nas bezsensownymi pytaniami, na ktòre osoba zainteresowana znajdzie odpowiedź na stronie IO.  

No i szacunek, Panowie, szacunek ....

Aros

Aros tamten moj post był pisany pod wpływem bardzo złych emocji ktore mnie ogarneły po kolejnym nieròwnym meczu.... nie miałem zamiaru nikogo obrażać tylko moze bardziej podkreślic to ze te drużyny są źle dobrane... nie stwierdziłem też nigdzie ze patch jest zle zrobiony i ze robota poszła na marne wrecz przeciwnie pisąłem ze patch jest DOBRZE zrobiony... cieeżko mi sie gra tym Mexikiem i naprawde troche straciłem przyjemność z grania w we2k2 no ale może kiedyś mi przejdzie...
Przynajmniej wiem ze mòj ( i innych ) post coś da i następną edycje zaczniemy bez tak rażących błedòw...

Timak wkońcu sie przyznał do błedu i skończył pisać te swoje texty o tym że Ukarina jest słabsza od Mexyku i przyznał ze w nastepnej edycji inaczej to rozegra(my)

Sory jeśli wyrazenie mojego zdania kogoś obraziło szczegolnie Ciebie Timak ale chyba wszyscy doszli do tego o co mi chodzilo... ze druzyny sa zle wybrane i roznica miedzy nimi jest za duża

Uwaga: Post kierowany głownie do Timaka I Arosa tongue.gif , Lucio olewam a reszcie dziekuje za wyrażenie zdania... dyskusje możemy zamknąć tylko wyciągnijmy wnioski z tej edycji i nie popełniajmy ich pòżniej

P.S do zobaczenia w następnej edycji 2ligowicze :roll: :twisted:

EDIT : Timak przestań już z siebie robic ofiarę... wiem ze to ja Cie pierwszy tak ostrzej "zaatakowałem" ale mòwie to były emocje i mam nadzieje ze chyba wkońcu sie zrozumieliśmy... jesteś jedynym patchmakerem ( jeśli chodzi o składy) wkazdym razie reszta sie nie przyznaje więc musisz brać odpowiedzielność za to co robisz tongue.gif Tak wiem wiem... Ty pewnie wcale nie chciałeś tych druzyn wybierac tak na szybciocha i Aros Cie pospieszał no ale lepiej troche wolniej a dokładniej 8) smile.gif

EDIT 2 : zagrałem własnie ligowca , byłem tak nabuzowany i przerzuciłem swoja agresje na pada ze niew wiem jak ale wygrałem 3--0 z Tobim hahah :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
T-Mac
nie placz dam ci wygrac tongue.gif
Pio G
glory glory tunezja smile.gif narazie niezle 2 mecze dwie sromotne porazki 5:1 , 4:1 dawno czegos takiego nie mialem łohohoho smile.gif kamilo walczymy o utrzymanie w 2 lidze ? :wink: nie mysle juz nad taktyka dla tunezji po prostu i tak nie wykonuja tego co jest zaplanowane smile.gif zaczne chyba grac 6 w obronie zeby miec mniej straconych bramek hle hle smile.gif t-mac jak moglem z toba wygrac 3:0 tego chyba nikt nie wie biggrin.gif
lazy_bum
krzysztoff wyciagles moja wypowiedz nie w calosci bo pisze ze fajnie by bylo grac dobrymi sredniakami a np taka bruggia powiedzmy odpowiada temu chyba :P  
Pozatym heh co ty do mnie masz ? czy ja chce grac brazylia ? ja ino przedstawil swoj punkt widzenia... swoje juz w lidze powygrywalem wiec sie mocno rzucac nie rzucam spokojnie nie wiem  co ty chcesz odemnie....

Hmmm? Dwa punkty:
1) Wyciągnąłem to co mi było potrzebne, kościòł też zmieniał biblie i co? (-;
2) To, że cie zacytowałem ,na gòrze' nie znaczy, że cały post jest do ciebie. Ja wiem, też jestem pępkiem świata, ale bez przesady... I nic od ciebie nie chce (ew. możesz przelać całą swoją kase na moje konto ;-)

Jak juz wczesniej napisalem nastepna edycja bedzie grana ta sama druzyna, wszysycy zawodnicy beda miec identyczne statsy.  
Wszytko byloby ok, tylko pewnie wtedy zaczniecie zwalac  wine na przedmeczowe formy i znowu sie zacznie. ;/

Wtedy zawsze się na rezerwie znajdzie dokładnie taki sam średniak z lepszą formą, bo chyba ciężko trafić WSZYSTKICH zawodnikòw w gòwnianej formie. (-;

Taki mały wątek z dzisiejszych (w zasadzie to wczorajszych) sparòw: Zaczynam grać z Depro'em, a on mnie pyta ,,ej, a mogę grać Argentyńczykami?''... Zatkało mnie w tym momencie. Ja tam mogę grać nawet Tunezją przeciwko Brazylii (inna sprawa, że oba spary ARG - SWE przegrałem) i będę grał żeby strzelić jedną bramkę i nie przegrać 0-5 tylko 1-6. Chociaż jak już mòwiłem ciągłe przegrywanie jest NUDNE.
T-Mac
glory glory tunezja smile.gif narazie niezle 2 mecze dwie sromotne porazki 5:1 , 4:1 dawno czegos takiego nie mialem łohohoho smile.gif kamilo walczymy o utrzymanie w 2 lidze ?  :wink: nie mysle juz nad taktyka dla tunezji po prostu i tak nie wykonuja tego co jest zaplanowane smile.gif zaczne chyba grac 6 w obronie zeby miec mniej straconych bramek hle hle smile.gif t-mac jak moglem z toba wygrac 3:0 tego chyba nikt nie wie biggrin.gif

jak mogles, normalnie
nie gram nic sparow, po rocznym graniu na padzie musialem przejsc na klawierke wiec efekty widac ;/ a i gra Ukraina mi nie podchodzi choc to jedna z najlepszych druzyn jak nie najlepsza w naszej lidze
gutted

Wszytko byloby ok, tylko pewnie wtedy zaczniecie zwalac  wine na przedmeczowe formy i znowu sie zacznie. ;/

Wtedy zawsze się na rezerwie znajdzie dokładnie taki sam średniak z lepszą formą, bo chyba ciężko trafić WSZYSTKICH zawodnikòw w gòwnianej formie. (-;

chodzilo w tym o to, ze znowu beda narzekac, bo nie bedzie rownych szans, jeden gracz bedzie mial 5 czerwonych strzalek , a drugi tylko 1 ;p, w zwiaku z tym biadolenie bedzie trwac nadal.
JTK
Wyglada na to ze ty Guciu wpadasz tu pobiadolic tongue.gif
gutted
skoro Wy biadolicie, to ja bede odpalacal Wam tym samym ;p - Proste
Majchercio
troche tu racji jest w tym co mowil kemot no bo patrzcie

depor 50 razy lepszy ode mnie i ma 100 razy lepsza druzyne

czwarta edycja byla OK gralem np. lokomotiv vs rangers i byly rowne szanse a nie nieziemskie wyniki po 6-0

licze na poprawe w 7 edycji

PApaPApa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.