maxx304
Dec 15 2007, 12:06
Jacmen, mógłbyś jeszcze raz wrzucić ten update komentarza w wersji dla "mało kumatych"?
Bo poprzedni link wygasł...
Denilson1
Dec 24 2007, 14:36
ja mam duzyproblem z przyśpiewkami, nie chodzi tu o ml tylko o zwykłe mecze towarzyskie ,np.gram milanem to sa przyśpiewki groclinu, i tak wiele drużyn zagranicznych ma polskie przyspiewki...
EDIT
zapomniałem dodac że jeśli nie polska , to prawie na wszystkich meczach są przyśpiewki chelsea kim bym nie grał, tylko nie piszcie ze źle zainstalowałem patcha bo troche sie znam na tym i napewno dobrze a pozatym przeinstalowałem grę pare razy i nic
Lisu(BARCA)
Dec 28 2007, 15:59
Tak więc. Wrąbałem cały folder KitServer (kopiuj, wklej) do folderu z grą. Włączam i widzę następujące błędy: piłki...są różnego rodzaju ale tylko przed meczem. Gdy wybieram przed meczem jakąkolwiek to zawsze mam żółtą "ole". Następnie. W Edycji drużyny widnieją stare stroje, zaś w trakcie meczu są już nowe(chociaż to akurat mało uciążliwe). W Barcelonie, kiedy wybiera się niebieski strój(ten nowy) to cała ekipa ma taki - włącznie z bramkarzem(w "realu" tak nie jest). No i jeszcze stadiony....nie mam żadnego polskiego :|. Proszę o podpowiedź, jak to sprostować.
Jacmen
Dec 28 2007, 16:26
Żal mi cię, ale postaram ci odpowiedzieć na twoje pytania. piłke wybiera się przy wyborze stroi, w edycji zawsze będą stare stroje a nie te z ks, a strój bramkarza zmieniasz przez TAB, a stadiony trzeba ściągnąć.
Orange_91
Dec 28 2007, 18:35
Cytat(jacmen @ Dec 28 2007, 16:30:47)

Żal mi cię, ale postaram ci odpowiedzieć na twoje pytania. piłke wybiera się przy wyborze stroi, w edycji zawsze będą stare stroje a nie te z ks, a strój bramkarza zmieniasz przez TAB, a stadiony trzeba ściągnąć.
Dlaczego Ci go żal? Przecież każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć.
Lisu(BARCA)
Jan 1 2008, 19:10
Cytat("jacmen")
piłke wybiera się przy wyborze stroi
Tak się składa, że piłek mam w pizdu, począwszy od Reeboka, przez Nike, Adidasa itp. aż po Uhlsporta, jednak niestety, którą bym przed meczem nie wybrał, to i tak w trakcie mam "żółtą ole".
Cytat("jacmen")
Żal mi cię
To się ładnie przedstawiłeś.
Orange_91
Jan 1 2008, 19:30
Cytat(Lisu(BARCA) @ Jan 1 2008, 19:14:23)

Tak się składa, że piłek mam w pizdu, począwszy od Reeboka, przez Nike, Adidasa itp. aż po Uhlsporta, jednak niestety, którą bym przed meczem nie wybrał, to i tak w trakcie mam "żółtą ole".
To się ładnie przedstawiłeś.
Ustaw w ustawieniach meczu piłkę na random.
LeszaKSD
Jan 5 2008, 12:30
ja mam problem ze kazden jeden zawodnik jest jak z drewna i maja wszyscy te same twarze
http://img134.imageshack.us/img134/9697/beztytuuuo7.jpg
Hojrak Red Devil
Jan 5 2008, 13:03
Cytat(LeszaKSD @ Jan 5 2008, 12:34:12)

ja mam problem ze kazden jeden zawodnik jest jak z drewna i maja wszyscy te same twarze
http://img134.imageshack.us/img134/9697/beztytuuuo7.jpgMusisz w lodmixerze zwiększyć detale
pozdr
Lisu(BARCA)
Jan 10 2008, 20:50
Cytat(Orange_91 @ Jan 1 2008, 19:34:01)

Ustaw w ustawieniach meczu piłkę na random.
Niestety, nie pomaga, ale jakoś przecierpię i będą grać jedną i tą samą piłką non stop...
Lisu(BARCA)
Jan 11 2008, 17:33
Dobra, już zrobiłem sobie te piłki całe, natomiast teraz nie wiem jak dodać nowe stadiony po tym patchowaniu. W Kitserverze w folderze GDB nie mam "stadiums", zaś gdy ściągnę nową paczkę stadionów, chociażby tych z OE i wypakuje je do folderu GDB, odpalę Kita do PES'a po czym w grze sprawdzam przediałowość stadionów (Page up i cyferki 8,9,0) niestety na dole pojawia mi się tylko napis folderu, bez stadionów...
Orange_91
Jan 11 2008, 17:48
krako777
Jan 11 2008, 19:28
Ja mam problem taki :
skopiowałe cały folder kitserver i gdy klikam na setup to wyskakuje mi informacje juz w tym programie: information unavailable
i nie moge tego zrobić.Czy ma ktoś na to jakiś sposób?
tak to wszystkie wcześniejsze kroki instrukcji dobrze robilem i dorbze wszystko było
Orange_91
Jan 12 2008, 09:02
Cytat(krako777 @ Jan 11 2008, 19:32:57)

Ja mam problem taki :
skopiowałe cały folder kitserver i gdy klikam na setup to wyskakuje mi informacje juz w tym programie: information unavailable
i nie moge tego zrobić.Czy ma ktoś na to jakiś sposób?
tak to wszystkie wcześniejsze kroki instrukcji dobrze robilem i dorbze wszystko było
Folder musisz skopiować do folderu głównego gry KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
Lisu(BARCA)
Jan 12 2008, 10:04
Cytat(Orange_91 @ Jan 11 2008, 17:52:32)

. A samemu trudno kliknąć PPM dań nowy folder i nazwać do stadiums? Co kliknąć??

bo ja jak widzisz gówno się znam na tym..gram w PES'a od 5 lat a gówno wiem
tzn. Zrobiłem sobie nowy folder w GDB "stadiums", wypakowałem do niego te stadiony, uruchomiłem Kitserver - remove i znowu install, ale stadiony się nie pokazały...więc o co chodzi?? Błąd paczki stadionów czy mój??
Jeżeli to być może te stadiony zawierały w sobie jakiś błąd, to prosiłbym aby ktoś mi zarzucił jakiś dobry link do ściągnięcia ich...
Orange_91
Jan 12 2008, 10:23
Cytat(Lisu(BARCA) @ Jan 12 2008, 10:08:35)

Co kliknąć??

bo ja jak widzisz gówno się znam na tym..gram w PES'a od 5 lat a gówno wiem
tzn. Zrobiłem sobie nowy folder w GDB "stadiums", wypakowałem do niego te stadiony, uruchomiłem Kitserver - remove i znowu install, ale stadiony się nie pokazały...więc o co chodzi?? Błąd paczki stadionów czy mój??
Jeżeli to być może te stadiony zawierały w sobie jakiś błąd, to prosiłbym aby ktoś mi zarzucił jakiś dobry link do ściągnięcia ich...
Faktycznie dziwna sprawa jeśli robisz tak jak piszesz to wszystko powinno działać.
Lisu(BARCA)
Jan 12 2008, 10:49
Cytat(Orange_91 @ Jan 12 2008, 10:27:25)

Faktycznie dziwna sprawa jeśli robisz tak jak piszesz to wszystko powinno działać.
Dobra, poprzenosiłem każdy stadion z osobna i teraz już są. A co mam zrobić, żebym mógł te stadiony wybierać jak każde inne a nie za pomocą page up przy wyborze stroi??
ps.
A i czy ktoś mógłby mi zarzucić link do większej ilości stadionów? Proszę...
krako777
Jan 12 2008, 13:03
Ale jest jeszcze jeden problem a raczej pytanie.
Czy jest możliwosć zeby mi ktoś wrzucił swój plik map. z folderu stadiums bo mam go pustego i nie chodza mi stadiony odpowiednie

oraz to

też nie wiem jak to zrobić..
Orange_91
Jan 12 2008, 13:53
Cytat(Lisu(BARCA) @ Jan 12 2008, 10:53:45)

Dobra, poprzenosiłem każdy stadion z osobna i teraz już są. A co mam zrobić, żebym mógł te stadiony wybierać jak każde inne a nie za pomocą page up przy wyborze stroi??
ps.
A i czy ktoś mógłby mi zarzucić link do większej ilości stadionów? Proszę...
Chodzi ci o to żeby stadion można było wybierać tam gdzie sie ustala poziom trudności meczu itp? Tak to sie nie da. A tak w ogóle co to za różnica czy przez page up czy przez ustawienia gry? Można przecież stadiony wpisać map i nie używać już page up i down bo każda drużyna będzie miała ustawiony swój stadion.. Cytat(krako777 @ Jan 12 2008, 13:07:05)

Ale jest jeszcze jeden problem a raczej pytanie.
Czy jest możliwosć zeby mi ktoś wrzucił swój plik map. z folderu stadiums bo mam go pustego i nie chodza mi stadiony odpowiednie

oraz to

też nie wiem jak to zrobić..

Problem z białymi kwadratami pojawia się tylko w meczu towarzyskim? Jeśli tak to normalne bo jest 14 scorebordów i czasem wylosuje pusty.
demeko
Feb 24 2008, 19:36
Mam następujący problem: Podczas meczu kiedy rozpoczyna się od środka(np jak sie mecz zaczyna) to szybkosc meczu zwalnia sie o polowe tak ze sie po prostu nie da grac. Po ok.1 minucie(czsau realnego) wszytko już dziala normalnie szybko. Jest tak tylko pod czas meczu. Pomocy
A co tej piłki też mam taki problem. Lisu(BARCA) prosze napisz jak to rozwiazales
hm, a ja mam problem z OF.
mianowicie, gra po wczytaniu option w ogole nie chce sie uruchomic. na starym chodzi - sprawdzalem..
moze wplyw na to ma, ze sciagalem PESa RIP - 400mb?
pozdrawiam
Orange_91
Mar 3 2008, 14:15
Cytat(korzen @ Mar 2 2008, 21:59:05)

hm, a ja mam problem z OF.
mianowicie, gra po wczytaniu option w ogole nie chce sie uruchomic. na starym chodzi - sprawdzalem..
moze wplyw na to ma, ze sciagalem PESa RIP - 400mb?
pozdrawiam
Czy wiesz, że to piractwo?
To zapewne spowodowane jest wersja RIP. Kup
normalnego PESa i na niego wgraj patcha. Chociaż jeśli wgrywałeś sam of to powinno działać, ale to znowu może być spowodowane tym, że nie masz polskiej wersji gry.
inne ofy tez nie dzialaja, tylko ten domyslny.
coz, trza bedzie KUPIC normalna wersje
dzieki ; )
Klamka1922
Apr 3 2008, 13:04
Witam mam taki problem wgrałem patcha zgodnie z instrukcją wchodz do gry i obojente co daje mecz pokazuje mi słady i wychodzi za każdym razem do windowsa co sie dzieje
Orange_91
Apr 3 2008, 13:06
Cytat(Klamka1922 @ Apr 3 2008, 14:08:00)

Witam mam taki problem wgrałem patcha zgodnie z instrukcją wchodz do gry i obojente co daje mecz pokazuje mi słady i wychodzi za każdym razem do windowsa co sie dzieje
Musiałeś coś źle zrobić.

Zainstaluj jeszcze raz na czystą grę dokładnie przeglądając instrukcje. Jak nie zadziała to nic nie można poradzić.
freeq12123
Apr 3 2008, 15:20
Powie mi ktoś jak i gdzie wgrać ten plik?? I mam jeszcze jedno pytanko pisało już o tym wcześniej ale nie było odpowiedzi więc dlaczego po wybraniu jakiejkolwiek piłki z kitservera wywala mnie do windowsa?
Z góry dzięki

Pozdro
Orange_91
Apr 3 2008, 17:18
Cytat(freeq12123 @ Apr 3 2008, 16:24:12)

Powie mi ktoś jak i gdzie wgrać ten plik?? I mam jeszcze jedno pytanko pisało już o tym wcześniej ale nie było odpowiedzi więc dlaczego po wybraniu jakiejkolwiek piłki z kitservera wywala mnie do windowsa?
Z góry dzięki

Pozdro
Masz tutorial:
http://www.issonline.pl/tutoriale.php?cmd=...859&kat=art A co do drugiego pytania jaka masz karta? MX? Jeśli tak to musisz wgrać specjalne piłki.
freeq12123
Apr 3 2008, 19:29
Cytat(Orange_91 @ Apr 3 2008, 18:22:35)

Masz tutorial:
http://www.issonline.pl/tutoriale.php?cmd=...859&kat=art A co do drugiego pytania jaka masz karta? MX? Jeśli tak to musisz wgrać specjalne piłki.
Tak mam GeForce4 MX440 i jest do du** , a gdzie znajdują się te specjalne piłki??
Orange_91
Apr 4 2008, 12:09
Cytat(freeq12123 @ Apr 3 2008, 20:33:50)

Tak mam GeForce4 MX440 i jest do du** , a gdzie znajdują się te specjalne piłki??
Kriss_91 kiedyś robił jakąś paczkę pod MXy musisz przeszukać jego temat:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
spidi133
Apr 16 2008, 15:48
Witam jest problem kilka osob pisalo wszystko zainstalowane na czysta gre jest intro druzynki itp daje mecz wybieram druzyny mecz sie laduje no i ? mam czarny ekran ale tak jakbym w okienku gral ktos wie o co chodzi ?
juniorsen
Apr 22 2008, 14:22
Mój problem polega na tym ze np. mam 15 twarzyczek w Gorniku Z. w kitserverze, a w grze sa chyba ze 3 tylko;(( czy to wina map. czy tez czego innego?
Damian.
Apr 22 2008, 15:29
Mapa na pewno

Może masz źle ID piłkarza wpisane w mapie ??
Pozdr
juniorsen
Apr 22 2008, 15:48
thx Damianinho wszystko juz dziaa
Witam. Zainstalowałem OEP 3.0 bezbłędnie. Szpakowski komentuje świetnie, wszystko jest git...Prawie Wszystko. Nie wiem dlaczego ale mam fatalne facjaty piłkarzy (np. Vidic z Man Utd.

) Patch zrobił na mnie wielkie wrażenie i wogóle to kawał świetnej roboty, tylko gdyby nie te twarze. Prosze mi pomoc ^^ Bylbym wdzieczny ^^ Pzdr
Jacmen
May 12 2008, 15:13
Wejdź w kitserver w lodcfg i ustaw tak jak ja mam, i będzie działać

Dziekuje baaaardzo ^^
pes6gracz
Apr 5 2010, 21:54
Mam problemy z patchem ponieważ ten problem polega na tym że jak włączam mecz wiecie jak to i pokazuje mi skład przeciwnej druzyny a potem znika pes 6 wyłącza się
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.