ComeBack
Jul 9 2007, 15:49
Mi sie loga nie podobaja...ale jesli masz taki styl to ok

mimo tego kits lepszy od poprzedniego ale nadal nie powala...
POZDRAWIAM;)
Nowy Kits

Ocenki.
artysta germanista
Jul 11 2007, 13:28
no fajne fajne ale po co dwie wersje??
Jedna Indexowana na słabsze kompy a Druga zwykła. Zobacz sobie na tej drugiej widać poszarpane rękawy i kołnież. Bo index jest dzięki temu kits jest mniej wymagający. Na drugim tego niema i ma inną paletę dlatego jest bardziej wymagający.
mata-on
Jul 12 2007, 06:34
Ładny i fajny kits, jedynie logo na koszulce troche dziwne, ale ogólnie 8.5/10
Jakbys miał kiedys czas to zrob te kitsy liverpoolu o ktore prosilem i dawalem screny z FIFY 2K3

A stroje juz robisz naprawe super szkoda, ze nie HD.
Ok dla Ciebie zrobię specjalnie HD

tylko najpierw template musze sobie przygotować.
sawyer
Jul 12 2007, 09:17
No ostatni kits bardzo ladny
Cytat(GoooooFy @ Jul 12 2007, 09:51:20) [snapback]162707[/snapback]
Ok dla Ciebie zrobię specjalnie HD

tylko najpierw template musze sobie przygotować.
Nie musisz specjalnie dlamnie poprostu moglbys juz wszystkie zaczac robic w HD chyba ze wolis ztakie albo ci wygodniej
Stanowczo wole zwykłe. Owiele łatwiej zrobić porządny HD od zwykłego. Bo na zwykłym nie widać efektów na logch. Loga się zniekształcają. Trzeba się bardziej napracować. W HD to tylko trzeba umieć dobre szycia robić i to już 80% sukcesu.
Kriss91
Jul 12 2007, 16:26
Cytat(GoooooFy @ Jul 12 2007, 16:36:58) [snapback]162840[/snapback]
Stanowczo wole zwykłe. Owiele łatwiej zrobić porządny HD od zwykłego. Bo na zwykłym nie widać efektów na logch. Loga się zniekształcają. Trzeba się bardziej napracować. W HD to tylko trzeba umieć dobre szycia robić i to już 80% sukcesu.
I tu bym się z tobą nie zgodził

Co do kitsu to jest nieźle. Co jest wg mnie nie tak?? Nierówne wstawki. Poza tym mam lekkie zastrzeżenie do koloru. Wydaje mi się zbyt ciemny. Zrób może tak, aby lekko przebijało białym w niektórych miejscach. Powinno być lepiej
ComeBack
Jul 12 2007, 16:53
Cytat(GoooooFy @ Jul 12 2007, 16:36:58) [snapback]162840[/snapback]
Juz robisz sie nudny z tym stwierdzeniem ze HD robi sie latwiej od 512-256... Na HD widac wszystko lepiej wiec trzeba sie bardziej napracowac, a na normalnym mozna wiele rzeczy ukryc
POZDARWIAM;)
artysta germanista
Jul 12 2007, 17:04
a ty sie juz robisz nudny,uwazasz ze jestes takim wspanialym kitsmakerem
.:KUNA:.
Jul 13 2007, 11:55
Bardzo ladne;]
artysta germanista
Jul 13 2007, 12:00
jak zwykle Gooofy popisałeś się zawalistą robotą

:D
INTELEKT
Jul 13 2007, 12:49
Fajne stroje, mógłbyś zrobic Radomiaka jak dam zdjęcia?
Lublina kits gites
Nowy nike Total 90 treningowy.
Rossinho
Jul 13 2007, 16:59
Cytat(GoooooFy @ Jul 13 2007, 16:54:24) [snapback]163227[/snapback]

Ładny, ale popraw jeszcze logo Nike na koszulce. Możesz zrobić taki sam tylko że bez 90 w kółku?? Bardzo zależałoby mi na tym
P.S. 200 POŚCIK NA TYM CUDOWNYM FORUM
INTELEKT
Jul 13 2007, 17:01
Jul 13 2007, 17:03
Treningo super!!tak troche po wisle zajezdza;]
kostek
Jul 13 2007, 17:21
Ten biały pasek na plecach chyba trochę za duży i zbyt kanciasty.
Jul 13 2007, 17:26
To jest wymyslony? bo naprawde krojem przypomina mi wisle nike <lol>
ComeBack
Jul 13 2007, 18:04
Beznadziejne logo Nike i Joqa Bonito...poza tym brak szyc i wstawek...pomysl fajne ale nie podoba mi sie wykonanie
POZDRAWIAM;)
Cytat(GoooooFy @ Jul 13 2007, 16:54:24) [snapback]163227[/snapback]

Mowisz ze nie komentuje, nie ma to sensu bo widocznego postepu nie widac. Zaczales uzywac filtru szarpen, ok, ale przesadziles z nim. Psuje to caly efekt stroju. Dodajesz juz efekty na logach, ale nie wyglada to zbyt dobrze, popatrz na stroje najlepszych z zagranicy. Nie wiem czym jest szary pasek na spodenkach, do poprawy. Logo na getrach fatalne. Uzycie filtru sharpen spowodowalo ze kazdy fragment stroju jest bardzo ziarnisty i zbyt jaskrawy. Probuj, probuj, probuj...Ale mysle ze proba wytkniecia kilku bledow obroci sie w bezsensowna dyskusje jak w przypadku Vadima, ktory zwrocil ci uwage co do szablonu...
Ostatni kits mi się nie podoba. Tak za bardzo wyostrzony i logo na spodenkach mi nie podchodzi.
Hmm ciekawy kits ale nie najlepszy , nie podoba mi sie "obrys" czy jak to się tam mówi

dałbym 6/10 :]
INTELEKT
Jul 14 2007, 21:19
Na kiedy możesz zrobic Radomiaka stroje?
Mówiłem ci Daj foty. Bez tego nic nie zrobię.
Alternative dla Motoru:
INTELEKT
Jul 15 2007, 12:21
Przecież dałem kilka postów wyżej.
artysta germanista
Jul 15 2007, 19:56
goofy jak zwykle dla Motoru stroje mi sie podobają.Zrób śląsk wrocław jak chcesz to ci foty zarzuce
Oki stroje radomiaka i LFC te o które prosił CeHa zrobię w HD.
Mój pierwszy HD (na takim template)
Niewiem jak wyszedł ale pokazuję
kostek
Jul 17 2007, 22:52
Cytat(GoooooFy @ Jul 15 2007, 11:22:00) [snapback]163819[/snapback]
Mówiłem ci Daj foty. Bez tego nic nie zrobię.
Alternative dla Motoru:

Może i się nie znam na strojach, ale akurat ten kits wygląda bardzo estetycznie. Fajne kolorki, niezłe loga...
Liverpoolu fajnie wyglada zaraz sprawdze w grze :)Bo mam na sezon 08 ale z bialymi spodenkami a ten lepszy
INTELEKT
Jul 18 2007, 08:33
Sorry, nie zauwa?y?em, ja bym jednak wola? w normalnej wersji stroje Radomiaka.
Cytat(GoooooFy @ Jul 17 2007, 23:10:29) [snapback]164782[/snapback]
Oki stroje radomiaka i LFC te o które prosił CeHa zrobię w HD.
Cytat(INTELEKT @ Jul 18 2007, 09:37:38) [snapback]164821[/snapback]
A co ze strojami Radomiaka? Zrobisz? Fotki masz wyżej.
A czytac umiesz ?
Oki niebędę się zabawiał w Jaya i dam poprostu kits w miniaturce xD
To Kits Dla CeHy. Radomiak Później bo więcej roboty przy nim.
Super,extra wypas

ide grac

Wielkie dzieki
artysta germanista
Jul 18 2007, 16:35
no fajne fajne cecha musi byc naprawde zadowolony tyle czekał na ten strój
A no jest bardzo zadowolony:) tylko tego mu brakowało w PES6 czyli kolejny rozdział zamkniety
INTELEKT
Jul 18 2007, 19:03
No spoko te stroje Liverpoolu, mam nadzieję, że Radomiaka będzie równie dobry.
A co za roznica czy jest dobry czy nie co ktos bedzie w grze robił ripleja i zoomował sprawdzic czy szycie jest rowne ? ;]Takie pierdoły widac tylko np tu na forum a ludzie tak wielce wytykaja takie rzeczy ;]Jakby juz ni ebyło sie do czego przyczepic ;]
Cytat(CeHa @ Jul 18 2007, 20:20:41) [snapback]165054[/snapback]
A co za roznica czy jest dobry czy nie co ktos bedzie w grze robił ripleja i zoomował sprawdzic czy szycie jest rowne ? ;]Takie pierdoły widac tylko np tu na forum a ludzie tak wielce wytykaja takie rzeczy ;]Jakby juz ni ebyło sie do czego przyczepic ;]
To co uwazasz za beznaczenia jest akurat sednem robienia strojow. Wszystkie elementy powinny prawidlowo laczyc sie na modelu a sama tekstura powinna byc naprawde wysokiej jakosci. Bo o takich wlsnie kitsach mowimy ze sa z najwyzszej polki. Pomysl gdyby ktorys facemaker zrobil swietny model twarzy a tekstura byla slaba. Przeciez tez nie trzeba specjalnie w grze zoomowac zeby sprawdzic czy ladna buzka, a wszyscy zgodnie na forum powiedza ze do dupy

przemysl sprawe i nie zabieraj autorytatywnie glosu w sprawach o ktorych nie masz pojecia, podoba ci sie stroj to ok i tyle.
GoooooFy co do strojow The Reds, "wtop" szycia bardziej w teksture, pamietaj ze powinny tworzyc jednosc, gladkie plynne linie. Cala reszta niezla, przyczepie sie jeszcze do laczenia paskow adidasa z barku na rekaw, przynajmniej na tym preview co dales wyglada to zle.
INTELEKT
Jul 18 2007, 20:20
Może dla Ciebie nie ma różnicy, ale dla mnie jest, wszystko na ten temat napisał już chyba Torin, jakby dla mnie nie było różnicy czy strój jest dobry czy zły to bym sobie sam jakieś gówno w paincie zrobił
ComeBack
Jul 18 2007, 20:32
Ostatni kits dupiaty...te szycia to chyba jakas kpina...(no chyba ze to bylo zamierzone)
POZDRAWIAM;)
Ojeju :/ ale szkoda ze w grze tego nie widac co z tego ze ktos zrobi super stroj jak w grze sie prezentuje jak ten ciut gorszy ;> Jeszcze jakby było znac ta roznice to ok ale tego nie widac a rwecz to wyglada kiepsko ;] I akurat nie rob sie taki wielki mega wyjadacz bo jednak swoje wiem a na grafice sie znam ;]A twarze to co innego bo tu akurat widac roznice no zobaczymy w nastepnym pesie bo juz pewnie tak latwo nie da sie zrobi twarzy wiec powoli to sie skonczy ;] a fotek za dobrych nie ma do robienia twarzy wiec zadanie utrudnione ;]
Cytat(CeHa @ Jul 18 2007, 21:51:11) [snapback]165083[/snapback]
Ojeju :/ ale szkoda ze w grze tego nie widac co z tego ze ktos zrobi super stroj jak w grze sie prezentuje jak ten ciut gorszy ;> Jeszcze jakby było znac ta roznice to ok ale tego nie widac a rwecz to wyglada kiepsko ;] I akurat nie rob sie taki wielki mega wyjadacz bo jednak swoje wiem a na grafice sie znam ;]A twarze to co innego bo tu akurat widac roznice no zobaczymy w nastepnym pesie bo juz pewnie tak latwo nie da sie zrobi twarzy wiec powoli to sie skonczy ;] a fotek za dobrych nie ma do robienia twarzy wiec zadanie utrudnione ;]
Ceha a Ty nie zgrywaj cwaniaka prosze Ciebie bo nie masz tu władzy - to nie pro-evo.
I jeszcze nam nic nie pokazałes ciekawego - pokaz na co Ciebie stac.
nie krytykuj Torina bo on akurat wie co mówi - popatrz na jego kitsy to sie przekonasz
Syneczku nie zgrywam cfaniaka a co tu ma wladza do wyrazania wlasnego zdania ? puknij sie w łepek ;]
A te wasze szzcegoliki widac tylko na teksturce a nie w grze wiec tym sie tylko mozna pochwalic na forum a nie w grze ;]Jak niedlugo bedzi etaka grafa jak na konsolach next-gen to bedziecie mieli po robieniu dodatkow ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.