Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Varies.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Varies.
QUOTE(seen @ Feb 28 2007, 16:12:35) [snapback]126572[/snapback]

Dzis nie zaimportuje bo nie mam czasu biggrin.gif najpierw Jage musze zaimportowac ... massz tutka wez rob tak jak w nim pisze to nic trudnego biggrin.gif

Jak próbowałeś mnie pocieszyć to ci się udało tongue.gif jeszcze kilka dni mi dajcie.Stadion GKS wyjdzie tydzień póżniej tongue.gif .To wszystko to tylko brak czasu sad.gif
P.S:Pisac że sie doczekać nie możecie tongue.gif.Xabierrowi-kibicowi GieKSy smile.gif dałem zadanie ale on jets supej tongue.gif i zrobi zdjęcia stadionu.Good men
Xabierr
No nie moge sie doczekać stadionu GieKSy.

Jak bede w stanie xD to porobie fotki na najblizszym meczu z Legią (wtorek).

Musiałbym przyjsc na mecz z godzinke wczesniej, zeby jeszcze ludzi nie bylo, a ja przewaznie godzinke przed meczem to... no wiadomo co tongue.gif

Z niecierpliwoscia czekam na ten stadionik tongue.gif

Pozdro CRISS.
Varies.
QUOTE(Xabierr @ Mar 4 2007, 16:39:29) [snapback]127918[/snapback]
No nie moge sie doczekać stadionu GieKSy.

Jak bede w stanie xD to porobie fotki na najblizszym meczu z Legią (wtorek).

Musiałbym przyjsc na mecz z godzinke wczesniej, zeby jeszcze ludzi nie bylo, a ja przewaznie godzinke przed meczem to... no wiadomo co tongue.gif

Z niecierpliwoscia czekam na ten stadionik tongue.gif

Pozdro CRISS.

Dobra stadion Salzburga już zrobiony smile.gif Gieksy tez prawie tylko teksturki zostały tongue.gif

Szarzan
Zrobiony czyli zaimportowany ?
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Mar 4 2007, 17:01:42) [snapback]127929[/snapback]
Zrobiony czyli zaimportowany ?

Zrobiony+jupitery+niedługo kibice

Szarzan
Czyli rozumiem ze umiesz importowac. Dałbys rade zaimportowac Pogoń i Łęczną albo chociaż Pogoń ?
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Mar 4 2007, 17:29:46) [snapback]127947[/snapback]
Czyli rozumiem ze umiesz importowac. Dałbys rade zaimportowac Pogoń i Łęczną albo chociaż Pogoń ?

To się zobaczy ale powidz czy bs go przetestowal?

Szarzan
Moge testowac.
seen
Kibiców i osiwetlenie tez umiesz zaimportowac?
Varies.
QUOTE(seen @ Mar 4 2007, 18:36:41) [snapback]127979[/snapback]
Kibiców i osiwetlenie tez umiesz zaimportowac?

Oświetlenie jusz mam z kibicami się zobaczy biggrin.gif

Szarzan
Dawaj stadion CRISS przetestuje go biggrin.gif
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Mar 4 2007, 19:11:24) [snapback]127996[/snapback]
Dawaj stadion CRISS przetestuje go biggrin.gif

Spoko jutro poczekaj smile.gif .Pozdro for all

seen
ALe sam zrobiłes ze swiatłem ??
Ja proboje z kibicami ale mi nie wychodzi
E 9
MOżesz pokazać kilka screenów??Proszę rolleyes.gif

Bo z tego co mowicie to się zajefajnie zapowiada.Pozdro
Szarzan
Chyba nie pokaze bo nie ma aktualnie PES-a z tego co wiem ;P
Varies.
Wersja BETA dzisiaj bo już mam import ale jeszcze tylko szerszeń musi to zobaczyć jako pierwszy wrzuce mu na PW stadion pod kitservera tongue.gif .PoZdRo biggrin.gif
Szarzan
No to dawaj. Czekam z nieceirpliwoascia biggrin.gif
Varies.
Seen a mógłbyś import zrobić unsure.gif ? ze stadionem cuś nie tak bo są tylko kibice a niema np:trybuny dach jest ale te trybuny...Seen odpisz tu lub na PW
Szarzan
Watpie zeby zaimportowal. Ja juz czekam chyba 2 tyg i nic ;/
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Mar 5 2007, 14:22:57) [snapback]128145[/snapback]
Watpie zeby zaimportowal. Ja juz czekam chyba 2 tyg i nic ;/

Ta.Analyze direction ustawiłem poprubuje jeszcze dzisiaj może się uda smile.gif

seen
Nie mam czasu sie narazie bawic w importowanie . Moja rada : luknij w model 3DS to Ci powinno pomóc biggrin.gif
Varies.
Może to wina rhino?Ja mam evaluation i gdy robie exportuj wybrane to pisze coś o teksturkach? huh.gif dokładnie to omijanie tekstur czy cuś huh.gif
Szarzan
Jak dzielisz stadion na Uside i tak dalej to exportujesz ? Mi sie wydaje ze to sie zapisuje jako rozszerzenie .3ds. Ale moze sie myle.
zizek
Witam

Daj Criss jeden model stadionu z rinho i teksturki ktorych do niego uzyles to sprobuje go zaimportowac. Kiedys zrobilem taki swoj prosty stadion i ladnie sie zaimportowal do gry

Pozdro
Varies.
QUOTE(zizek @ Mar 6 2007, 13:52:41) [snapback]128437[/snapback]
Witam

Daj Criss jeden model stadionu z rinho i teksturki ktorych do niego uzyles to sprobuje go zaimportowac. Kiedys zrobilem taki swoj prosty stadion i ladnie sie zaimportowal do gry

Pozdro

Good men laugh.gif .super ale czy ci sie uda?Dobra wrzuce ci na PW

Tym czasem:IPB Image
Bełchatów powraca do akcji biggrin.gif
ComeBack
YYY jakis maly ten stadion...tzn duuuuuze te krzeselka...
POZDRAWIAM;)
Szarzan
Troszke zle proporcje. Ze screena wynika ze krzesełka te moga byc mniej wiecej wysokosci piłkarzy na boisku
Varies.
QUOTE(ComeBack @ Mar 6 2007, 16:53:29) [snapback]128493[/snapback]
YYY jakis maly ten stadion...tzn duuuuuze te krzeselka...
POZDRAWIAM;)

to kawałek tego stadionu tongue.gif .Krzesełka wydają mi się dobre ale to tylko kawałek a póżnej dorobie reszte smile.gif

P.S:I to bardzo duży screen wink.gif

Xabierr
Nareszcie ktoś robi stadionik GieKSy tongue.gif Powodzenia w dalszej pracy, mam nadzieję że wyniki tej pracy bedą wspaniałe biggrin.gif

CRISS przeczytaj PW tongue.gif

POZDRO
kostek
Eeee, 78 stadionów na raz... Lepiej weź się za jeden i go wydaj... dry.gif
Mimo to, życzę powodzenia.
Carmin
QUOTE(kostek @ Mar 7 2007, 13:59:31) [snapback]128719[/snapback]

Eeee, 78 stadionów na raz... Lepiej weź się za jeden i go wydaj... dry.gif
Mimo to, życzę powodzenia.

dokladnie. Nie lubie takiego czegos i tego nie podziwiam, tym bardziej nie toleruje. Nie lepiej wziac sie za jeden wybrany stadion i męczyc go do czasu, az zostanie 100 %-towo skonczony ? Jak bierzesz sie za 5 stadionow w jednym czasie to bedziesz mial metlik i nie wykonasz nic dobrego.
Rowniez robilem stadiony przez bardzo dlugi czas do FIFA i wiem co to jest robic pare stadionow naraz. Dlatego jedną cenną rade, ktora dostałem od jednego z angielskich stadiummakerów przypadła mi do glowy i od tamtej pory brałem sie tylko i wylacznie za jeden stadion i nie zaczynalem tworzyc nastepnego, dopiero wtedy gdy ten pierwszy byl juz zapiety do ostatniego guzilka.
Tez Ci to radze tak począc. Bedzie to korzystnie dla fanow Twoich obiektow jak i dla Ciebie. Praca pojdzie znacznie szybciej i bedziesz zapewne przykladal wieksza uwage do jednego tworzonego obiektu.
Varies.
QUOTE(Carmin @ Mar 7 2007, 15:10:43) [snapback]128740[/snapback]

dokladnie. Nie lubie takiego czegos i tego nie podziwiam, tym bardziej nie toleruje. Nie lepiej wziac sie za jeden wybrany stadion i męczyc go do czasu, az zostanie 100 %-towo skonczony ? Jak bierzesz sie za 5 stadionow w jednym czasie to bedziesz mial metlik i nie wykonasz nic dobrego.
Rowniez robilem stadiony przez bardzo dlugi czas do FIFA i wiem co to jest robic pare stadionow naraz. wtedy gdy ten pierwsDlatego jedną cenną rade, ktora dostałem od jednego z angielskich stadiummakerów przypadła mi do glowy i od tamtej pory brałem sie tylko i wylacznie za jeden stadion i nie zaczynalem tworzyc nastepnego, dopiero zy byl juz zapiety do ostatniego guzilka.
Tez Ci to radze tak począc. Bedzie to korzystnie dla fanow Twoich obiektow jak i dla Ciebie. Praca pojdzie znacznie szybciej i bedziesz zapewne przykladal wieksza uwage do jednego tworzonego obiektu.

Wiesz co blink.gif Ja dokańczam stadion gieksy a stadion Salzburga jest do konwersji smile.gif
P.S.Ja robie 2 stadiony smile.gif
Czy mam zarzucać skriny?Albo wogóle zrezygnuje z tego stadionu bo wy zajmujecie się nie tym co trzebma tzn.Gadacie o tym że robie 2 stadiony na raz.Czemu?
kostek
Jak masz skriny to dawaj.
kolo
CRISS123 nawet sie nie zastanawiaj tylko zarzucaj screenami.
Xabierr
No właśnie. Uważam że bardzo dobrze że ktoś wkońcu robi ten stadion i rzeczywiście tak jak powiedział CRISS, Salzburg ma juz do konwersji, a stadion GieKSy robi.
Wiec nie czepiajcie sie juz człowieka, bo chęci ma dobre.
Powodzenia CRISS.
POZDRO

PS. Screeny plx tongue.gif CRISS przeczytales pw ? popraw to co napisalem tongue.gif i daj screeny tongue.gif pozdro
Varies.
QUOTE(Xabierr @ Mar 7 2007, 18:57:36) [snapback]128814[/snapback]
No właśnie. Uważam że bardzo dobrze że ktoś wkońcu robi ten stadion i rzeczywiście tak jak powiedział CRISS, Salzburg ma juz do konwersji, a stadion GieKSy robi.
Wiec nie czepiajcie sie juz człowieka, bo chęci ma dobre.
Powodzenia CRISS.
POZDRO

PS. Screeny plx tongue.gif CRISS przeczytales pw ? popraw to co napisalem tongue.gif i daj screeny tongue.gif pozdro

Jeden człowiek mnie wsparł tongue.gif .screeny zapodam jutro bo dzisiaj zrobiłem całą trybune z napisem GKS BEŁCHTÓW i zaczołem jedną trybunkę za bramką smile.gif pozdro

Kowal11
Ma tkoś może te stadiony:

FAN - Indoor, NBA Style
FAN - Empty Stadium
FAN- Gravel Pitch, Ulica
FAN- Saebener Strasse, Muenchen
FAN - Fantasypark

Bardzo, bardzo mi są potrzebne, jak ktoś ma to bardzo proszę niech wrzuci smile.gif
z góry dzięki
Xabierr
Kowal człowieku nie rób syfu :/ Od tego jest inny temat...

CRISS czekamy z niecierpliwością na screeny tongue.gif
pozdro
Varies.
QUOTE(Xabierr @ Mar 8 2007, 14:14:26) [snapback]128967[/snapback]
Kowal człowieku nie rób syfu :/ Od tego jest inny temat...

CRISS czekamy z niecierpliwością na screeny tongue.gif
pozdro

Widze ,że pilnujesz my topic biggrin.gif Skriny za niedługo bo oczywiście pan Imageshack sie nie chce bujnąć tongue.gif

IPB Image
I już mam photoshopa to pokombinuje z teksturkami biggrin.gif
seen
Będę krytyczny : nie wyglada to zbyt dobrze sad.gif Zdecydownie za duże krzesełka , nie wyczułeś proporcji. Popracuj nad tym biggrin.gif
Szarzan
Tak jak wczesniej. Zle dobrane proporcje. Popatrz ze krzesełka są zbyt wysokie i szerokie. Popraw i powinno byc ok. Nie koniecznie musisz te krzesełka robic tak jak masz teraz. Mozesz nałożyć jedna teksture i na niej w PS napisac GKS itp.

Pozdro smile.gif
Varies.
Dobra stadion salzburga zizek powiedział żebym zmienił coś w dside bo tam jest "error".Więc z Gieksą(3:0)z widzewem tongue.gif rozpocznam prace ale tak jak mówił szerszeń że na trybune nałoże też teksturkę smile.gif
Varies.
VERY SORRY że post pod postem ale mam nowego screena tongue.gif

zaraz wrzuce ze stadionu GKS oczywiście:
1-IPB Image

2-IPB Image

ps:co taka cisza w temacie?

MAT92
Będą nowe screeny będzie głośniej hehe tongue.gif
A stadion nawet niezły smile.gif
Varies.
QUOTE(MAT92 @ Mar 16 2007, 13:16:15) [snapback]131179[/snapback]
Będą nowe screeny będzie głośniej hehe tongue.gif
A stadion nawet niezły smile.gif

sorry skriny stare tongue.gif .beda nowe

seen
i co z tym Bełchatowem??
Varies.
QUOTE(seen @ Mar 26 2007, 12:47:40) [snapback]133988[/snapback]
i co z tym Bełchatowem??

A zaimportujesz???

seen
A gotowe?? Jak gotowe to moze w tym tygodniu biggrin.gif
Varies.
QUOTE(seen @ Mar 26 2007, 13:40:59) [snapback]134000[/snapback]
A gotowe?? Jak gotowe to moze w tym tygodniu biggrin.gif

zostaly jeszcze drobiazgi takie jak:

-Flagi

-Ławki trenerskie

-Ogrodzenie

-Kamerzyści tongue.gif

-Jupitery

Varies.
musialem napisać tego posta bo nikt inny by go nie zauważyl oprocz mnie sad.gif .

Dam swoje kitsy bo niechce mi się zakladać nowego tematu tongue.gif :

F.C. PORTO
V.1

IPB Image

V.2

IPB Image

HOLLAND

V.1

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.