Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eficup2006
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Bany
Efi mogłeś w osobnym temacie wypisać te pary... mam nadzieje że z grupami tak zrobisz.

IPB Image
efi69
Tak grupy beda w innym temacie, a Ty Bany kiedy grasz?

kocur1988
fajnie gram z jedynym zagranicznym graczem
kyza- anglia biggrin.gif
szyma
empo(Wisła) 4-5 (Bayern Monachium)szyma2

W strzałach mecz wyrównany lecz to Wisła była częsciej przy piłce

szyma2(Bayern Monachium) 1-2 (Wisła)empo

Tu przewage miała Wisła ale jednak to zespół z Niemiec awansuje do turnieju

awans:szyma2
Bart_io
elo

krzysiek2411 1-1 bart

opis: hmmm.... mecz na bardzo wyrownanym i zarazem slabym poziomie, malo ciekawych dla oka sytuacji, jednak koneser futbolu i taktyki na pewno by cos dla siebie w nim odnalazl tongue.gif duzo badania sie z jednej i drugiej strony wiec spotkanie nie moglo sie zakonczyc innym wynikiem niz remis...

bart 3-1 krzysiek2411

opis: mecz od poczatku pod moje dyktando czego ukoronowaniem byly dwa ladne gole autorstwa francesco tottiego, pozniej wkradlo sie w moja gre nieco chaosu co spododowalo ze pilkarze lyonu pare razy groznie zaatakowali bramke Doniego. Trzecia bramka padla po dosc przypadkowo wywalczonym rzucie roznym, po dosrodkowaniu bohatera meczu Tottiego glowa skierowal pilke do bramki Mexes, na pozegnanie z turniejeem lyonu bramke zdobyl juz tylko honorowa Carew strzalem po ziemi z okolo 20 metrów ...

AWANS : BART
Bany
Dzisiaj wieczorem bede grał. Juventus vs Werder

IPB Image
arek25
justynIPB Image2:3IPB Imagearek25

arek25IPB Image1:1IPB Image

awans: arek25

ps. powinienem przegrac... :/ miejscami tak mnie jechal ze nie mam slow...
justyn
To jest właśnie przerąbane a zarazem fajne... ktoś atakuje cały mecz a Aimar 3 razy strzeli i dwa gole. tongue.gif
Pozdrawiam i życze powodzenia Arek25!
Bany
ops... Justin odpadł biggrin.gif

IPB Image
kocur1988
Aha i jeszcze jedno. Jak się ma ktoś skontaktować z Kyza ??? LOL chyba przez maila...Przecież Kyza jest z zagranicy...

jakos sie tak zlozylo ze kyze wczoraj namawialem na serwerze i na gg okolo godziny z efim a tu pach wpadlismy na siebie a pozatym to chyba dobrze ze ludzie z zagranicy chca grac z nami turniej i rank jest ubarwiony dzieki temu biggrin.gif a skontaktowac sie jakos skontakrujemy to juz nasz problem biggrin.gif
kocur1988
kocur (barcelona)1:2(milan) kyza
pierwsza polowa zdecydowana przewaga kyzy strzaly 1-12 wynik 1:1 larson w loss time po bledzie obrony
druga polowa ataki barcy ale widac zero skutecznosci i sie zemscilo okolo 80min 1:2 i do domu

kyza(milan) 5:0 (barcelona) kocur mecz bez histori ja na wq...... gralem i umoczylem co tu duzo gadac anglik mnie pogonil

milej gry w nastepnych rundach narazie KYZA GOOD LUCK biggrin.gif dry.gif
Swiezy10
Efi podoba mi sie te rozwiazanie smile.gif
Bede mosial sie postarc zeby wyjsc z tej grupy bo na 5 tylko 2 wychodzo ;/
Rozegram sobie 8 meczy wiecej doswiadczenia hehe
Ciekawy jestem czy grac bede mogl kiedy chce czy bedo wyznaczone jakies ustalone dni do rozegrania tej fazy grupowej
Bany
Juventus ( Bany ) 2:3 Werder ( migimaster)
Werder ( migimaster ) 0:2 Juventus ( Bany)

Koleś ma jakies pretense, że zmieniałem taktyke !! raz mi sie zdarzyło gdy miałem piłke na swojej połowie przy nodze mojego zawodnika !! a tak wznawiałem po tym jak strzeliłem bramke i koleś zaczynał od środka. ma też pretensje że w przerwie meczu nie wcisnałem odrazu zeby wyskoczyła taktyke tylko wtedy gdy juz wznawiał gre... ale były takie lagi!!! ze nie mogłem tego sutawić poprostu... przegrał .. grał do konca i teraz szuka czegoś za co dostanie walkowera !!! I wali mi tu jakies porównania, że mam Juventus to wiadomo.. .To jest poprostu żałosne !!
migimaster
bany(juventus) - migimaster (werder) 2:3

migimaster (werder) - bany 0:2 (prosze organizatora o zweryfikowanie wyniku drugiego meczu, gdyz zawodnik przerwal mecz w trakcie trwania akcji prz stanie 0:0, po czym strzelil pierwsza bramke)

http://issonline.pl/r_regulamin.php[/url]

Zatrzymać grę można tylko, gdy nie płynie jej czas (np. faul, rzut rożny) z zastrzeżeniem punktów 22 i 23. Przed ponownym uruchomieniem gry należy wejść do menu formacji, by przeciwnik był przygotowany na kontynuowanie gry. Zatrzymywanie gry w trakcie trwania akcji jest zabronione i może być ukarane walkowerem na korzyść przeciwnika.

Aha nie mam pretensji do tego ze zmienial taktyke, tylko dlatego ze zmienial ja w trakcie trwania akcji.
Bany
Migimaster ... to jest oszutswo !!! Prowadziłem 1:0 !!! zatrzymałem gre gdy mialem piłke na własnej połowie przy nodze mojego zawodnika, a bramke strzeliłem jakie 15 minut (czasu gry) później !!
Nie może się pogodzić z porażką i szuka łatwego walkowera !! Człowieku Ty się zastanów !! Oszuście !! Myslisz, że Ci uwierzą na słowo? każdy sobie tak może napisać...
P.S
Gdy miałeś jakieś wątpliwości trzeba było wyjść z gry... przegrałeś zasłużenie, a nie możesz sie z ty pogodzić.

IPB Image
migimaster
Nie jestem oszustem, powoluje sie na regulamin, jezeli organizator uzna ze to co mowie nie ma sensu pogratuluje ci zwycestwa.Nie licze na walkowera, jakbym liczyl to bym wyszedl z gry jak ja zatrzymales. Wiecej nie pisze , ten temat nie jest przeznaczony do takich dyskusji.Oddaje sie w rece efiego.
Bany
Czekam na werdykt ...

IPB Image
efi69
QUOTE(migimaster @ Jul 26 2006, 22:18:55) [snapback]80717[/snapback]

Nie jestem oszustem, powoluje sie na regulamin, jezeli organizator uzna ze to co mowie nie ma sensu pogratuluje ci zwycestwa.Nie licze na walkowera, jakbym liczyl to bym wyszedl z gry jak ja zatrzymales. Wiecej nie pisze , ten temat nie jest przeznaczony do takich dyskusji.Oddaje sie w rece efiego.

Prosze wstać, Sąd idzie cool.gif hehe. Tak na serio t migimaster powoluje sie na regulamin issonline w sprawie pauz w trakcie trwania meczu.Oczywiscie do tego punktu regulaminu nie ma zadnych watpliwosci. Ja natomiast nie moge stwierdzic kto ma racje. Dlatego zarządzam powtóre dwumeczu. Tylko panowie bez kłótni, gramy fair i bez lagów wink.gif
Bany
No i prosze... po co tyle krzyku????
bany ( Juventus) 3:0 Migimaster ( Werder)
migimaster(werder) 0:0 bany ( Juvenstus

Gdyby nie lagi myśle że na 3 bramakch nie skończyłoby się

IPB Image
snake
grodzik 1-2 snake
snake 0-0 grodzik

Ja celtic, grodzik PSG.
macho_21
Ok moje wyniki z rundy kwalifikacyjnej :

macho_21(Marsylia) vs MksPogoń(villareal) 2-2
pierwszy mecz w miare wyrównany...z tym ze MksPogoń bronił sie 7 zawodnikami..wynikalo to z tego ze przed meczem przegral ze mna w sparingu 5-1.. . MksPogoń strzelał bramki ale ja wyrownywałem za każdym razem..

MksPogoń(villareal) vs macho_21(Marsylia) 0-1
Znowu defensywna taktyka kolegi...ale udało mi sie zdobyć gola...I jak kuba bogu tak bóg Kubie zaczelem sie bronic i grac z kontry...Mialem niewielka przewage ale zwyciestwo zasłuzone..
>Iras<
Pewnie go biją w domu i tyle tongue.gif

A w sprawie mojego meczu z Damianem to nie da się go rozegrać bo są okropne lagi. Dzisiaj wieczorem spróbujemy ostatni raz.
Giggsy
Cześć tu Giggsy15.

Ej gramy ten turniej czy nie bo nie wiem ???

Po co się kłucić o jakąś błachostkę. Dajcie sobie z tym spokój grajmy ten turniej.

Efi Mógłbyś już losować grupy albo chociaż wpisać kto już grał, bo to przestaje być zabawne już. OK
efi69
Dotychczas rozegrane spotkania:

(Man Utd)Giggsy15 - (PSV)pudel88 3-0, 2-0 awans:Giggsy15

(Roma)bart - (Lyon)krzysiek24 1-1, 3-1 awans:bart

(Arsenal)bouka - (Locomotive)bushmen 1-2, 0-100 awans:bushmen

(Werder)migimaster - (Juventus)bany 0-3, 0-0 awans:bany

(Porto)Raku - (Monaco)jareta 2-3, 4-2 awans:Raku

(Newcatle)SooSh - (Dynamo)virti

(Villareal)MksPogon - (Marsylia)macho21 2-2, 0-1 awans:macho21

(Valencia)arek25 - (Legia)justyn 3-2, 1-1 awans:arek25

(PSG)grodzik - (Celtic)Snake 1-2, 0-0 wans:snake

(Real Madryt)dekekubas - (Ajax)cristiano17 2-1, 3-0 awans:dekekubas

(Barcelona)kocur - (Milan)kyza 1-2, 0-5 awans:kyza

(Chelsea)Rivaldinho - (Olympiakos)paker

(Inter)iras - (Anderlecht)damian 13 8-0, 9-1 awans:iras

(CSKA)Kluskomaniak - (Shalke)efi69

(Anderlecht)pmscp - (Liverpoll)zetor5211 1-1, 6-0 awans:pmcsp

(Bayern Monachium)szyma2 - (Wisła)empo 5-4, 1-2 awans:szyma2

apropo faceta wabiącego się bouka, facet nie rozdrabniaj sie, nie musisz swych spraw zalatwiac w temacie turnieju, bo zasmiecasz go cholernie.

a Was inni obywatele prosze na nieopisywanie temu kozakowi bo go podjudzacie do tego, zeby jeszcze bardziej ten temat zasmiacał.

Nie muisz tutaj wszystkim udowadniać ze taki jestes dobry w realnej piłce bo to nie ten temat, wystarczy ze juz udowodniles tu jeki dobry jestes w we2002 cool.gif

A teraz zegnam Was

PS> Kluskomaniak jak bedziesz gotów do meja wyslij na mą kome sms z gg

nr 512186711

ahoy
Damian
Damian-Iras 0-8
Iras-Damian 9-1
1.Roznica klas zespolow
2.Roznica klas zawodnikow
Bany
(Porto)Raku - (Monaco)jareta 2-3, 4-2 awans:Raku musiało byc ciekawie biggrin.gif

IPB Image
snake
bouka - BAN

W rankingu również.

Posty niezwiązane z tematem turnieju usunąłem.

Pozdrawiam.
Bany
kończcie te mecze eliiminacyjne !!!!

IPB Image
SooSh
niedawno gralem z virtim ale w 36 minucie pierwszej polowy chyba wyszedl, bylo 1-0 dla mnie, narazie czekam na jego odpowiedz ale jakos mu to ciezko idzie......
Bany
Pachnie walkowerem:D:D:D

IPB Image
Swiezy10
Nie mozecie juz skonczyc tych eliminacji ile mozna czekac mad.gif
Efi i ty tez jeszcze nie rozegrales meczy. Ładny dajesz przyklad tongue.gif laugh.gif

Jak mozecie to grajcie przeciez macie nr gg z swoimi rywalami wiec piszcie im na gg

pozdro mam nadzieje ze jutro juz zagram w grupie nara
efi69
Hehe, factico fajny przykład, ale łacze mi sie rozpruło, wczesnmiej(2 lata) nie było takiego problemu. Ale do soboty sie wyrobimy z kuskomaniakiem
Bany
Nie zagrasz Świezy bo grupy beda w niedziele dopiero tongue.gif

IPB Image
Swiezy10
Kurde ile jescze mozna czekac? Spieszcie sie tongue.gif

Elfi wylosuj juz grupy najwyzej ci ktozy jeszcze nie grali to losuj np. Elfi/ktos przeciez ten ktory wygra to bedzie a tak to juz bysmy zaczeli te grupy.
Bany
Właśnie, właśnie. Nie ma na co czekać biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image
szyma
Czy faza grupowa tego turnieju zacznie się w te wakacje ? czy moze dopiero na zime ?
efi69
Ok, koledzy jest mi strasznie głupio, ale turniej nie dojdzie do konca. Sam jestem wnerwiony ale wynikła taka sytuacja ze nie moge dalej poprowadzic tego turnieju. Nie bede tłumaczyl dlaczego, gdyz jest to sprawa prywatna, lecz zapewniam was ze wazniejsza niz prowadzenie tego turnieju.Niestety takie są fakty.

Wszystkich bardzo przepraszam, mozecie byc na mnie wsciekli, rzucac na mnie obelgami, lecz pisze Wam, ze wydarzylo sie cos co nieumozliwia mi dalsze prowadzenie turnieju.

Jezeli moja sprawa sie wyjasnij, i bede mial ochote i checi(teraz tez mialem-wyszlo jak wyszlo)poprowadze nowy turniej,i tym razem doprowadze go do końca.

Jescze raz bardzo przepraszam i zycze powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.