Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: :: PES4 Online ::
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3
LeMie
odpowie mi ktos na pytanie zadane 4 posty wyzej.. :evil: :cry:
kemot
LeMie czytanie nie boli, widzisz gdzies zeby ktos z wewnetrznym ip zagral poza siecia? Nie, wiec...
scorpio2x
Kemot nie pie... ze tak powiem, bo sa ludzie, ktorzy graja ale maja przekierowane portow..
ja sie pytam czy da sie bez przekierowania, bo moj admin to pipa

P.S.
bez urazy
kemot
Nie da biggrin.gif

PS: Urazy nie bylo, nie moge sobie popierdolic? :?: biggrin.gif
scorpio2x
no to popierdolmy dalej... wink.gif

czy KONAMI ma zamiar stworzyc serwery dla tych za NATem?
(bo chyba innego wyjscia nie ma)

moze jakies przecieki ktos slyszal?!
dzemik
A ja mam taki problem włączam ten programik biore connect i mi wyskakuje takie coś:

[/color]*Connecting to blueyonder.qakenet.org (6667)

***Looking up your hostname

***Checking Ident

***Couldn't look up your hostname

***No ident response

[color=black]
Może mi ktoś pomòc?
kemocik
Jak dla mnie to nieprzekierowany port 5739 (chyba domyślny) to nie problem. Przecież można w settingu zmienić go na ktòryś z przekierowanych.....
Drakkar
Patrz: Wcześniejsze posty... lub temat o wewnętrznym IP.
warson
To co Na LANIE wystarczy Tylko Przekierować Port i Działa wszystko okej?? A Jak chce grac potem w inne gry tez dzialaja bezproblemowo??
bubu
HeY, a ja co mam zrobić jak jestem np. clientem , IP same sie wstawia , zatwierdzam i pisze ciągle "waiting" i lipka, bez przerwy tak samo !

1MB/s smile.gif
•volvo
Na forum programu PES4 Online założyłem temat o utworzeniu polskiego pokoju na IRCu - zapewne to nie będzie problem go utworzyć , tylko muszą widzieć że troche osòb z Polski używa tego programu. Jeżeli ktoś z was używa PES4 Online i uważa ten pomysł za dobry niech sie dopisze do tego wątku :

http://skn3.proboards36.com/index.cgi?boar...&num=1108055645

:wink:
bubu
Ja uważam że to dobry pomysł biggrin.gif <----wpisze sie tam.
Ale teraz niech ktoś mi powie co mam zrobić jak sie z kimś łącze i pisze ciągle "waiting" i nie chce sie połączyć sad.gif
DeL!
Cytat
Ja uważam że to dobry pomysł biggrin.gif <----wpisze sie tam.
Ale teraz niech ktoś mi powie co mam zrobić jak sie z kimś łącze i pisze ciągle "waiting" i nie chce sie połączyć sad.gif

Wylacz firewalla :roll:
Rado
Mam taki sam problem jak kolega wyżej. Z kim się nie pròbuje połączć mam waiting i ostatecznie nic z tego nie wychodzi. Mam neo i ostatnio wyłączyłem firewalla i nic to nie daje. Podobnie jak mam podczas gry tym programem, jak już mam grać i włączam PESa to czekam... i nic sad.gif

Dowiedziałem się też że w inwiligatorze na GG jest napisane że jestem za NATem. Nie mam pojęcia czemu, zawsze miałem p2p.
kosa
Ta.. wspaniały pomysł volvo, szczerze mòwiac to myslalem ze w wersji 1.8.2 bedzie juz polski pokòj ale dupa blada
ftomekk
Pisac pisac panowie !!!!
Wiecej postow potrzeba zeby admin ruszyl doopsko.
•volvo
kosa - coś ostatnio nie możemy na siebie trafić - albo ja już gram, albo ty 8) :wink:
kosa
Przed chwilka partyjkę z gosciem 5:0 opykalem - kazda brameczka Ruuud van nisterlooy laugh.gif
•volvo
kosa - zapisz sie do ligi. W tej chwili trwają zapisy do 3 ligi ktòra startuje z początkiem marca. Zostały słabe drużyny ale w 3 lidze tylko takie będą - po pierwszym sezonie będzie losowanie drużyn ...

http://www.pes4.play.pl/?pes=news

BTW. Chyba nic nie będzie z tego polskiego pokoju :/
kosa
Ja do lig sie nie zapisuje bo mam malo czasu, ale może kiedyś.
A co do tego pokoju to raczej nici bo kazali nam korzystać z niemiecko-holenderskiego :evil:
XaViEr89
a mi przy włączaniu tego programu pisze

You are currntly running an old version of the game. Please update copy of PES 4...
O co chodzi ?? ;/
kosa
musisz patcha 1.10 mieć
Rado
Może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie... bardzo mi zależy by pograć sobie on-line...
miko
Mam problem: łączę się z jakimś gościem z menu hosts, pojawia się małe okienko klikam na launch, w menu online wybieram client, tam naciskam kòłko (Serach) a adres ip tego gościa się nie pojawia sad.gif co trzeba zrobić :?:
ftomekk
Nacisnac kwadrat zamiast kolka :?
jasminio
Cytat
Ja do lig sie nie zapisuje bo mam malo czasu, ale może kiedyś.
A co do tego pokoju to raczej nici bo kazali nam korzystać z niemiecko-holenderskiego  :evil:

To moze trzeba napisać tym osłom, żeby dopisali w nazwie pokoju Polskę, bo inaczej to nikt tam od nas nie wejdzie, bo i po co?
Rado
Naprawdę nikt z was nie umie mi pomòc? Może jakieś sugestie?
kosa
Właśnie wyszła najnowsza wersja oznaczona numerkiem 1.9, pomimo duzej ilosci nowych opcji tak samo jak poprzednim razem nie ujrzymy polskiego pokoju :evil:
Mlody_g4ce
Mam problem... Jestem w sieci lokalnej... Mam przekirowany port pesa... NIe mam firewalla na swoim kompie... I jak stawiam gre to jest ok moga ludzie sie dolaczac... A jak chce byc clientem to mam "Unable to connect" o co chodzi?
hakan
pytanie do Mlody_g4ce. ja ròwnież mam sieć lokalną i też nie mam firewalla, a mimo to nie mogę grać online ani host, ani client. Bardzo Cię proszę, napisz o co chodzi z tym przekierowaniem portòw :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (możesz pisać email-a [email protected]) z gòry dzieki za podpowiedź :cry:
Mlody_g4ce
Musisz sforwardowacc port 5739 UDP Masz router czy serwer? Kto jest adminem? Popros go o forward portu udp 5739 na twoj wewnetrzny adres ip
jak cos to pisz gg:4972976
hakan
dzięki Młody_g4ce, jak cos to będę sie z toba kontaktował. popracuje nad tym pòźniej, bo dzisiaj już nie mam czasu. ( Są jednak jeszcze dobrzy ludzie) smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Dolny
pomòzcie bo gdy właczam ten program to nie moge sie z nikim połaczyć ciagle pisze "Could not connect" i nie wiem co robić :cry: ( Jestem nowy w tym wszystkim gram w pesa juz długo ale dopiero traz mam neta i nie wiem takze jak do gry wkładac twarze i inne dodatki. chciałbym żeby ktos pomògł mi to zrobic. Z gòry dziękuje )
Andzi
mam pytanie. sciagnelem PES4 Online launcher - version 1.9.01 i jak go włacze to na samymy dole pisze ilu jest uzytkownikow obecnie i pisze Pro evolution soccer (version 1.0). czy przypadkiem po spatchowaniu Pesa patchem pes4_pc_patch1_10_ nie powino pisac version 1.1.Jesli tak to co zrobilem zle . I jeszcze jedno. Gdy chce polaczyc sie z kims klikam na Join Game i pisze ''Your game version does not match the hosts". Nie zawsz tak pisze to wtedy wyskakujemi okno i odlicza i po chwili wyskakuje mi nastepne okno i nacskam wtedy Launcg game. Daje client, naciskam kwadrat znajduje IP i pisze cały czas waiting. Jesli zechce mi ktos pomuc niech pisze na moje gg 3939280. Z gory dziekuje

PS
troche namlotalem ale moze ktos to zrozumie
•volvo
To znaczy że masz wersje 1.0 a nie 1.1 .. Jeżeli łączysz sie z kimś kto też ma 1.0 to nie ma problemu, ale gdy chcesz zagrać z kimś kto ma 1.1 to wyskakuje ci ten komunikat.

Wgraj sobie patcha jeszcze raz i ściągnij cracka no-cd w www.gamecopyworld.com
Andzi
Dzieki volvo. Teraz hula smile.gif
Andzi
Sprawa jest skompikowana. Mam neta przez siec kablowa i jak dotad nie moge z nikim zagrac online procz osob ktore maja siec kablowa. Ktos napisał tu ze mam IP dynamiczne ( nie wiem jakie to ale domyslam sie ze to takie ktore sie zmienia sie) Ale mi sie wogule nie zmienia i caly czas mam te same IP. Mozliwe jest ze nie mogłem sie polaczyc bo mialem zle zainstalowanego patcha 1.10. Wiec jesli ma ktos czas to niech z napisze na moje gg (3939280) i sprobuje sie ze mna polaczyc. Z gory odrazu bardzo dziekuje.
guzek
Siema! Mozecie mi powiedziec, dlaczego nie pojawia sie u mnie automatycznie adres IP goscia z ktorym mam grac? Gdy wchodze do gry przez Online Launchera i chce grac jako Client, ciagle mam stary adres IP i musze recznie wpisac nowy. Wiece moze dlaczego tak jest?
Grom99
A mi wyskakuje takie cos:
Your game version does not match the hosts
to co nie mam szans na gre przez neta????
Tomak
A mi wyskakuje takie cos:
Your game version does not match the hosts
to co nie mam szans na gre przez neta????

Twoja wersja gry nie zgadza sie z wersja jaka posiada host :wink:
Grom99
To co mam zrobic??
kazikcky
To co mam zrobic??

najprawdopodobniej chodzi o pacza 1.10 ... więc se go skołuj i zainstaluj :wink:
techon
ladne cycki biggrin.gif
Grom99
A mozecie mi pomoc go znalezc czyli podac cos w rodzaju linka????
Tomak
A mozecie mi pomoc go znalezc czyli podac cos w rodzaju linka????

www.google.pl :twisted: Ahhh... jak ja lubie pomagać laugh.gif
Grom99
Ale jak sobie wgram tego nowego patcha to nie spieprzy mi on gry bo mam teraz zrobionego FC Barcelona patch i czy ty bede go mial po tym patchu 1.10
Tomak
będzie będzie działać ... Ja mam i to i to i działa ... A ten patch 1.10 to on nic nie podmienia , poprawia tylko jakość gry online ...
Grom99
I ten patch zadziala pod kazda wersja tej gry?????
Tomak
Pacz 1.10 to oficjalny pacz od Konami ... nie zmienia on żadnych składòw , save`ow ani nic innego ... zmienia jakośc gry online i eliminuje drobne błędy ... nie ma nic wspolnego z wolfami i innymi pierdołami tongue.gif ;D on zmienia zwykłą wersje PES 4 1.00 na 1.10 ...
Grom99
Zna ktos jakis poradnik do tego programiku PES4 Online Launcher?????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.