Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven 10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
DjIbRiL
Mam WE 10 na płytce od kumpla i już sobie gram ale czy teraz moge sobie przetłumaczyć gre z japońskiego na angielski? Ściągłem już wszystkie programy ale niewiem jaki plik mam dać w ISO File.Gra już jest rozpakowana.
who_me
masz to dokladnie napisane w tym temacie wiec poszukaj troche.. nie drwij z uzytkowinkow tego forum w ten sposob!!
snok3r
QUOTE(DjIbRiL @ May 11 2006, 22:51:43) [snapback]66962[/snapback]

Mam WE 10 na płytce od kumpla i już sobie gram ale czy teraz moge sobie przetłumaczyć gre z japońskiego na angielski? Ściągłem już wszystkie programy ale niewiem jaki plik mam dać w ISO File.Gra już jest rozpakowana.

hmmm... mozna na tym forum dostac bana za bycie prawdziwym ignorantem??
czlowieku wez przejzyj to forum, przeczytaj read me patcha albo(to bedzie najtrudniejsze)...pomysl

PS.wez nie pisz dwoch takich samych postow w zasadzie jeden po drugim.to napewno nie przyspieszy czyjejs odpowiedzi a raczej sprawie ze ludzie sie zaczna irytowac.jak ci nikt nie odpisuje to albo pytanie jest za glupie albo przejzyj forum...moze ktos juz o tym pisal...
kemsi
A ja mam takie pytanie do użytkowników posiadających WE10. Pamiętacie kiedyś na stronie IO był news z informacjami jakoby w WE10/PES6 miałaby być możliwość grania na hali. Infromacje nie były potwierdzone przez KONAMI, więc nie wiem czy hala jest w nowej odsłonie WE, nikt o tym nie pisał to raczej nie. Ale jak możecie to powiedzcie czy jest coś takiego i czy są jakieś nowe stadiony? Jeśli już był poruszany taki temat to sorry
AdekPS2PL
Co do komentatorów to najbardziej chyba by sie nadawali D.Szpakowski i W. Szaranowicz smile.gif Takie jest moje zdanie.Oczywiście musieliby pojechac do Japonii do studia nagraniowego KONAMI, a to jest malo prawdopodobne, jednak gdyby tak sie stalo mielibysmy najlepsze glosy w historii wirtualnej pilki noznej smile.gif Jak na prawdziwym meczu biggrin.gif (oby nie jak FIFA 06 sad.gif )

Jedynym mankamentem jest odleglosc bo nasi panowie "Szpak i Szara" raczej nie pojada do kraju kwitnącej wiśni (KKW) ,chyba ze dostaną bardzo "duzo w łapke" wtedy moze sie skuszą. Co do nich to mamy przyklad z FIFY 06 ( sad.gif ) chlopaki nie byli w USA w studiu EA i co z tego wyszlo istny kabaret smile.gif komentarze typu: "obronił końcami palców , teraz Ronaldinho, teraz Owen..." itd. koszmarne i do tego bardzo śmieszne. "Szpak" dawał jeszcze radę bo ten jego głos, ale "Włodek" niepotrzebnie "wjeżdzał" ze swoimi glupimi i śmiesznymi do boolu tekstami. Przyczyną takich komentarzy bylo relacjonowanie meczu w domu w Wa-wie, chlopaki widzieli jak ktoś gra w FIFE u nas i na żywca podkladali glosy sad.gif I zostaly bezposrednio wyslane do ludzi z EA. Dlatego to tak wyszlo a nie inaczej... Jesli ma juz wychodzic PES6 z pełną lokalizacją to niech lepiej nie wychodzi, bo moze byc tak jak w przypadku FIFY ( sad.gif ) jeden wielki SHIT!!!! Chyba ze ktos lubi takie teksty smile.gif Można sie pośmiac ale profesjonalnie to napewno nie bedzie i grze takiego uroku nie dodaje !!

Co do HALI w WE10/PES6 nie ma żadnej takiej i nie bedzie !!!!!! To jest piłka nożna na boiskach trawiastych a nie "halówka" smile.gif
mardasfcb
Mam taka prosbe: czy moze ktos napisac wytlumaczyc jak sie robi te nowe zwody w WE10! bo na jakis filmikach widzialem ze sa 2 czy 3 nowe tricki!
Jeden z nich:http://www.youtube.com/watch?v=ngNBiVJHLYA&search=winning%20eleven%2010
ali
Ooo snok3r prządny z ciebie gość smile.gif \screenów tych panów nikt wcześniej nie dawał dry.gif Powiem tak Zlatan bardzo mi się podoba, wreszcie panowie z Konami się za niego wzieli tongue.gif a Camor nawet nieruszony mad.gif przecież on ma inną fryzurę mad.gif A numerki fajne ? są jakieś oryginalne wzory czy cuś ? tongue.gif
pawka20
tak czytam czytam no nie wytrzymałem, wiem ze niena temat ,ale niemoge jak mi ktos z poslim komentarzem wyjezda i mowie ze szpak byłby dobry ten człowiek sobie moze zawody hipiczne pokomentowac a Mateusz Borek to jest dopiero postac z checia bym go usłyszał w nowej odsłonie pesa, nawet kołton, ktory troche przmula mogłby znim ponawijac wink.gif
dawdi17
Nie da się zrobić takiego "żywego" języka polskiego komentującego mecz. Nie zauważacie tego typu rzeczy choćby w angielskich komentarzach bo a)nikt się mu specjalnie nie przysłuchuje cool.gif język angielski się nie odmienia tak jak polski i tu jest pies pogrzebany... w angielskim mozna sklecic jakis tekst z kawaleczkow mowy a naszego rtozdimego sie tak nie da
ps. ja wyłączam komentarz w PES'ie bo mnie rozprasza a czasami nawet wkurwia, ale to moje zdanie
Wislak
Macie Może Jakiegos Patcha Ze Strojami ??
kemsi
QUOTE(pawka20 @ May 12 2006, 23:53:57) [snapback]67131[/snapback]

tak czytam czytam no nie wytrzymałem, wiem ze niena temat ,ale niemoge jak mi ktos z poslim komentarzem wyjezda i mowie ze szpak byłby dobry ten człowiek sobie moze zawody hipiczne pokomentowac a Mateusz Borek to jest dopiero postac z checia bym go usłyszał w nowej odsłonie pesa, nawet kołton, ktory troche przmula mogłby znim ponawijac wink.gif

Sorry za of topic, ale musiałem na to odpowiedzieć. Nie wiem, czy Borek jest taki najlepszy, szczerze mówiąc to ja jakoś nie lubie jego komentarzu. D.Szpakowski w moim przekonaniu robi chociaż jakąś atmosferę na tym meczu, a Borek raczej nie. To, że pomyli się czasem to nie jest już odrazu jakaś wielka tragedia.

P.S Radziłbym wziąść słownik do ręki przy pisaniu nsatępnego posta.

Nie da się zrobić takiego "żywego" języka polskiego komentującego mecz. Nie zauważacie tego typu rzeczy choćby w angielskich komentarzach bo a)nikt się mu specjalnie nie przysłuchuje język angielski się nie odmienia tak jak polski i tu jest pies pogrzebany... w angielskim mozna sklecic jakis tekst z kawaleczkow mowy a naszego rtozdimego sie tak nie da
ps. ja wyłączam komentarz w PES'ie bo mnie rozprasza a czasami nawet wkurwia, ale to moje zdanie

Zgadzam się z tobą, ciężko jest zrobić dobry polski komentarz i tak jak ktoś wcześniej napisał, nasi musieli bym pojechać do Japopni, aby nagrać profesjonalny komentarz.

Ej w ogole ja nie wiem o czym my tutaj dyskutujemy ktoś puścił plote z polskim komentarzem, a my się nad tym rozwodzimy.
snok3r
QUOTE(kemsi @ May 13 2006, 16:25:55) [snapback]67198[/snapback]

Sorry za of topic, ale musiałem na to odpowiedzieć. Nie wiem, czy Borek jest taki najlepszy, szczerze mówiąc to ja jakoś nie lubie jego komentarzu. D.Szpakowski w moim przekonaniu robi chociaż jakąś atmosferę na tym meczu, a Borek raczej nie. To, że pomyli się czasem to nie jest już odrazu jakaś wielka tragedia.

Ej w ogole ja nie wiem o czym my tutaj dyskutujemy ktoś puścił plote z polskim komentarzem, a my się nad tym rozwodzimy.

No wreszcie ktos cos z sensem napisal wink.gif Szpakowski jest the best a kogos z takim akcentem i wymowa nazwisk zagranicznych pilkarzy zw swieca szukac. Ogladajac mecze z komentarzem Szpaka az sie czuje ze on tym co sie na boisku dzieje zyje(zwlaszcza gdy gra Milan tongue.gif )

a co do komentrza w pes/we to (jak w kazdej grze sportowej) najbardziej lubie te w jezykach ktorych nie rozumiem bo klimat jak w zyciu(ktos cos gada) a krew mnie nie zalewa ze to takie ubogie i sie kupy nie trzyma... tongue.gif dlatego japonski komentarz w serii we zadzi!!!
pawka20
Kemsi !!!!!!co????? ty kurwo!!!!! Chyba bez żądnych błędów co??? Wracając do komentarza Mateusz Borek ma najwieksza wiedze na temat piłki z pośród wszystkich komentatorów w Polsce i oto chyba w tym wszystkim chodzi . Chyba za piękne oczy nie dostał dwa razy z rzędu nagrody za najlpeszego dziennikarza sportowego w Polsce .
To, że ktoś się pomyli czasem to nie jest już odrazu jakaś wielka tragedia...... wieśniaku nieznasz sie na piłce dlatego szpakowski ci nie przeszkadza.... laugh.gif
who_me
proponuje BANA dla tego stworzenia smile.gif ---pawka20

ps: ten ,ktory rozsial ta plotke z tym komentarzem zapewne sie teraz smieje z tego smile.gif
AdekPS2PL
QUOTE(samuel666 @ May 13 2006, 19:41:18) [snapback]67236[/snapback]

proponuje BANA dla tego stworzenia smile.gif ---pawka20

ps: ten ,ktory rozsial ta plotke z tym komentarzem zapewne sie teraz smieje z tego smile.gif

Popieram Samuela biggrin.gif smile.gif Wiesz co moze sobie zrobic Borek ?? Moze sobie wsadzic w D@#E korek smile.gif D.Szpakowski to polski arcymistrz w komentowaniu meczy !!!! Czasami sie myli ale kazdemu sie zdarza a tak na serio to kwestia wieku w koncu mlody nie jest !! Co nie?? Najlepiej oddaje atmosfere meczy, ach gdyby tylko pojechal do Japonii.....
pawka20
P.S Radziłbym wziąść słownik do ręki przy pisaniu nsatępnego posta.
Kemsi ty walisz takie byki i mówisz mi o słowniku men men men popraw bład i wsadz sobie w dupe zel pen.....
who_me
ciekawe za ile godzin cie zbanuja little boy hmmm biggrin.gif

ps: pawka20 -) zanim znikniesz z tego forum zalecam przeczytanie tego----->

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
snok3r
QUOTE(pawka20 @ May 13 2006, 19:08:19) [snapback]67233[/snapback]

Kemsi !!!!!!co????? ty kurwo!!!!! Chyba bez żądnych błędów co??? Wracając do komentarza Mateusz Borek ma najwieksza wiedze na temat piłki z pośród wszystkich komentatorów w Polsce i oto chyba w tym wszystkim chodzi . Chyba za piękne oczy nie dostał dwa razy z rzędu nagrody za najlpeszego dziennikarza sportowego w Polsce .
To, że ktoś się pomyli czasem to nie jest już odrazu jakaś wielka tragedia...... wieśniaku nieznasz sie na piłce dlatego szpakowski ci nie przeszkadza.... laugh.gif

ehhh...i kto by pomyslal ze tyle emocji moze wyzwolic w ludziach postac prostego spikera....ups...tzn.komentatora smile.gif
dobra bylo troche smiechu ale proponuje skonczyc temat polskich komentatorow.jak ktos chce cos jeszcze napisac w tym temacie to proponuje nowy temat zalozyc tylko w innym dziale tongue.gif

PS do Pawka20: nie z czasownikami(czasownik odpowiada na pytanie co robi?co sie z nim dzieje?-przyklad czasownika to np slowo "znasz") pisze sie osobno i wez to sobie zapamietaj zanim nastepnym razem kogos od wiesniakow lub k$#w wyzwiesz...mocny w gebie jestes ale znajac zycie tylko w necie...mam nadzieje ze to 20 przy nicku to nie wiek i jeszcze dorosniesz... cool.gif
P_E_S_5
Witam nie idzywalem sie od kiedy zgralem sobie we10 po polsku bo troszke sobie pogralem. Czy mogl by mi ktos pomoc mianowice: chcialbym zeby byl ktos tak mily i pomogl mi odnalezc wszystkie jakies fajne triki do we10. Z GORY DZIEKUJE.
PES_5 \ WE 10
Krokg
Witam

Pisze troche nie na temat ale mam dowud że WE10 dasie zemulować biggrin.gif słabo chodzi ale sie da daje screena
zważcie że w editmode baraja powinien odbijać piłke a macha samymi nogami biggrin.gif ale emulator odpala gre ;p
[img=http://img182.imageshack.us/img182/7377/emulacjawe109aj.jpg]

Pozdrawiam

ali
QUOTE(Krokg @ May 14 2006, 19:02:03) [snapback]67444[/snapback]

Witam

Pisze troche nie na temat ale mam dowud że WE10 dasie zemulować biggrin.gif słabo chodzi ale sie da daje screena
zważcie że w editmode baraja powinien odbijać piłke a macha samymi nogami biggrin.gif ale emulator odpala gre ;p
[img=http://img182.imageshack.us/img182/7377/emulacjawe109aj.jpg]

Pozdrawiam

Chyba dowód anie dowud biggrin.gif Pozatym twój link nie działa dry.gif
Krokg
heh zapamietam jak sie pisze ;p a tak pozatym to ten link jush powinien działać biggrin.gif http://img182.imageshack.us/img182/7377/emulacjawe109aj.jpg
kemsi
Krokg - przecież nikt ci nie mówił, że nie da się zemulować tego. Poprsotu nie można grać płynnie w gry na PS2 odpalane na PC. Tam w menu masz 7 fps'ów, a w meczu napewno będziesz miał mniej.
T-Mac
pawka20 = BAN
P_E_S_5
HMMMMMMMMMMMM. MA KTOS MOZE JAKIEGOS LINKA NA TRIKI DO WINNING ELEVEN 10 ?? Z GORY DZIEKI l2.gif l1.gif r2.gif r1.gif x2.gif triangle.gif square.gif circle.gif
AFC
a czy da się zrbić w pes 6 w edit mode podobną koszulke jaką mają polacy.czy da sie zrobić na koszulkach np husarza i czy są w edit mode dobre wzory koszulek bo np w pes 5 mogłeś bardzo dużo stroji zrobić
Hayalet
Więc tak wzory koszulek są - nawet są te z 2004 roku - czyli kółeczko za numerkiem, ale np. nie ma wzoru pumy na MŚ (tego Polski) nie wspominając już o husarzu i innych znakach wodnych nie możliwych do wykonania, ale są modele Nike'a, Adidasa i innych firm więc powinno wystarczyć
snok3r
QUOTE(P_E_S_5 @ May 15 2006, 17:39:32) [snapback]67520[/snapback]

HMMMMMMMMMMMM. MA KTOS MOZE JAKIEGOS LINKA NA TRIKI DO WINNING ELEVEN 10 ?? Z GORY DZIEKI

sprobuj >>tu<<
PS.a tak wogole co to jest link na triki??
a tak powaznie to trikow masz w tej grze naprawde niewiele to symulacja pilki noznej(wprawdzie coraz bardziej arcade ale jednak...)a nie jakas FIFA...:
circle.gif / square.gif + x2.gif ---->markowanie strzalu
2x L1 / R2 ---->przekladanka(krotka/dluga)
3x L1 / R2 ---->flip-flap(tylko niektorzy zawodnicy)
360 na LAS ---->obrot na pilce(cos jak zidane)
R2 + puszczenie strzalek ---->zatrzymanie sie zawodnika
R2 + (jak stoi w miejscu) 2xR2 ---->takie udawanie ze sie ruszy tongue.gif
szybkie nacisniecie krzyzaka pod katem 45stopni do kierunku w ktorym sie biegnie---->balans cialem
i to chyba wszystko jesli chodzi o triki.oczywiscie w grze jest jeszcze wiele roznych fajnych zagran/animacji ale nie mozna ich nazwac trikami i zaleza od statystyk zawodnikow.jak chcesz wiecej "trikow" to proponuje FIFA'e Street 2

QUOTE(AFC @ May 15 2006, 18:05:46) [snapback]67522[/snapback]

a czy da się zrbić w pes 6 w edit mode podobną koszulke jaką mają polacy.czy da sie zrobić na koszulkach np husarza i czy są w edit mode dobre wzory koszulek bo np w pes 5 mogłeś bardzo dużo stroji zrobić

tak
tak
tu tez mozesz b.duzo zrobic ale strojow tongue.gif
AFC
dzięki
Wislak
Siema Chciałem zamiescic juz gotowe OF ze wszystkimi Strojami nielicencjonowanych druzyn w grze ...MegaUpload .... lub....RapidShare
snok3r
QUOTE(Wislak14Widok @ May 15 2006, 20:52:58) [snapback]67580[/snapback]

Siema Chciałem zamiescic juz gotowe OF ze wszystkimi Strojami nielicencjonowanych druzyn w grze ...MegaUpload .... lub....RapidShare

ok. zobaczmy co to to jest tongue.gif
pawka20
dzięki
who_me
A ten co tutaj jeszcze robi??mial byc ban Panie MOD blink.gif
AFC
mam pytanienie chodzi o stroje w edit mode da sie nowe stroje adidasa zrobić takie jakie ma np francja,niemcy,nigeria itd
P_E_S_5
Dzisiaj pierwszy raz gralem sobie w WE10 na multitapie z kumplami. Polecam!!! super zabawa. Smiechu kupa itd. WE10 to jest najlepsza gierka chyba na swiecie !!! biggrin.gif:D l2.gif circle.gif square.gif l1.gif r2.gif r1.gif x2.gif x2.gif triangle.gif
pawka20
QUOTE(samuel666 @ May 15 2006, 22:06:16) [snapback]67707[/snapback]

A ten co tutaj jeszcze robi??mial byc ban Panie MOD blink.gif

Nabijam się z ciebie smuel666 wieśniaku biggrin.gif

// Za tego wieśniaka i spamowanie 20%. Więcej kultury. dry.gif
Mod

ojej słabo cos wieśniaki heheheheheheh
who_me
biedactwo sad.gif moze napiszesz nam cos jescze ???
pawka20
QUOTE(samuel666 @ May 16 2006, 22:09:28) [snapback]67847[/snapback]

biedactwo sad.gif moze napiszesz nam cos jescze ???

Śliczny chłopak z ciebie....
who_me
w takim razie ...dasz buziaka???
123tor
panowie jestem novy jak spatchować we 10 takim patchem Fernando_we10_english_v3_99%.ppf zajmuje 1.97mb niemam karty pamieci ph34r.gif jaki program potrzebny i jak to zrobic pomóżcie i wielkie dzieki
ps. tylko prosze nie piszcie że mam gdzieś szukać
pawka20
QUOTE(samuel666 @ May 16 2006, 22:34:49) [snapback]67849[/snapback]

w takim razie ...dasz buziaka???

Dobra skończmy z tymi żartami .Przepraszam wszystkich za moje głupie posty
Wislak
QUOTE(123tor @ May 17 2006, 10:46:34) [snapback]67862[/snapback]

panowie jestem novy jak spatchować we 10 takim patchem Fernando_we10_english_v3_99%.ppf zajmuje 1.97mb niemam karty pamieci ph34r.gif jaki program potrzebny i jak to zrobic pomóżcie i wielkie dzieki

ppf-of-matic i tam to juz banał jest. załapiesz napewno
P_E_S_5
jak sie wgrywa to na te stroje oryginalne?????????????????????????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
snok3r
QUOTE(123tor @ May 17 2006, 10:46:34) [snapback]67862[/snapback]

przejzyj ten tenat masz tu wszystko napisane wczesniej 100razy!!!!!
qrwa ludzie zanim cos napiszecie skorzystajcie z opcji szukaj...bycie "novym(!?)" nie zwalnia cie z tego...tobie sie nie chce kilku stron przeczytac to czemu mi by sie to mialo chciec pisac po raz nty!?
Wislak
QUOTE(P_E_S_5 @ May 17 2006, 16:06:06) [snapback]67904[/snapback]

jak sie wgrywa to na te stroje oryginalne?????????????????????????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
to jest oF kasujesz stare i masz to !! nagrywasz plik bin alkoholem na profil ps2 włanczasz klikasz r1.gif wypierasz cos z koncówką npo i dajesz triangle.gif i zapisuje ci na karcie..../ Sorka nie wiecie gdzie sie ustawia by grac strusiami pingwinami itp ????? prosze o info !!:) thx
mic_TS
QUOTE(Wislak14Widok @ May 15 2006, 20:52:58) [snapback]67580[/snapback]

moglby ktos napisac dokladnie jak to wrzucic do gry ? gdzie trzeba naciskac to R1, i trojkat ?

moze byc na PW. dzieki.
zyga
Jutro wieczorem bede miec Winning Eleven 10, mam nadzieje ze ten OF z strojami nielicencjonowanych drużyn umili mi gre tongue.gif . Widze, ze Konami ma licencje na narodowe zespoly, ktore maja stroje Umbro (no chyba ze tylko Anglia to ups).
Wislak
QUOTE(mic_TS @ May 20 2006, 16:17:42) [snapback]68394[/snapback]

moglby ktos napisac dokladnie jak to wrzucic do gry ? gdzie trzeba naciskac to R1, i trojkat ?

moze byc na PW. dzieki.

Elo
-nagrac plik .cue z profilem PlayStation 2, najwolniejszą prędkością
-kiedy ukaże się Menu, wciskamy R1
-wybieramy z małego okienka po prawej stronie opcję "cdfs"
-klikamy trójkątem na "besles-53544pes5opt.npo"- chyba sie to tak nazywa wiem ze ma koncówke npo i tam jest 1 taki plik. !!
-w tym momencie SAVE się kopiuje, po wykonanej operacji komunikat na dole powinien ulec zmianie.
!!!!!!!!!!Należy skasować stare Option File z We10 przed wykonaniem operacji!
POZDRO
mic_TS
QUOTE(Wislak14Widok @ May 21 2006, 20:47:52) [snapback]68582[/snapback]

Elo
-nagrac plik .cue z profilem PlayStation 2, najwolniejszą prędkością
-kiedy ukaże się Menu, wciskamy R1
-wybieramy z małego okienka po prawej stronie opcję "cdfs"
-klikamy trójkątem na "besles-53544pes5opt.npo"- chyba sie to tak nazywa wiem ze ma koncówke npo i tam jest 1 taki plik. !!
-w tym momencie SAVE się kopiuje, po wykonanej operacji komunikat na dole powinien ulec zmianie.
!!!!!!!!!!Należy skasować stare Option File z We10 przed wykonaniem operacji!
POZDRO

dzieki wielkie smile.gif juz lapie.
POZDRO
P_E_S_5
square.gif square.gif co myslicie o tym filmiku. to moje bramki ja gralem jeszcze w pro evolution soccer 5 circle.gif http://rapidshare.de/files/21090366/PES5.wmv.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.