Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Film Który Potrafi Wstrząsnąć:)
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4
MakssPl
No zgadzam się Bourne naprawdę dobry JEST!! smile.gif
Ale ostatnio byłem na TRANSFORMERACH tongue.gif tongue.gif i widziałem zwiastun Ultimatum... to taka trochę dla kasy mi sie wydawała ta nowa produkcja..
Kempu
Ojciec Chrzestny, 1 i 3 część o druga według mnie słabsza, ale i tak zdecydowanie 1 cześć zarąbista!!
Ale z takich lekkich filmów to Szybcy i Wściekli, wszystkie części, Bad Boys, Parasol bezpieczeństwam, ostatnio w TV był, Zagrywka, Kiler, (Siara, zarżnąłeś kure znoszącą zlote jaja, Słyszysz wąski, URWAŁEŚ URZE ZLOTE JAJA) To tekst z 2 ale fajny film. Dobre są wszystkie komedie z Jackie Chanem i murzynami którzy są gangsta albo policjantami i myślą że wszyscy są rasitami. (Parasol bezpieczeństwa) znajdę parę tytułów to edytuję posta.
eye63
To ja Wam powiem o filmie, który jest naprawdę wstrząsający. Nazywa się "Jabłka Adama". Porządne skandynawskie kino z wielką dozą czarnego humoru i refleksji: nad różnymi mocno konserwatywnymi ruchami jak choćby faszyzm, problemem muzułmanów-emigrantów, czy potęgą wiary, skutecznością i bytem w obecnym świecie religii katolickiej.
Dla szukających "mocnej" czarnej komedii oraz chwilki zastanowienia - polecam ten film!
Jeden z lepszych jakie oglądałem w ostatnim czasie, a na pewno od tego czasu jeden z ulubionych.
polop
najlepszy film to Powrót do przyszłości / Back to the Future wszystkie 3 części ! bez dwóch zdań !

Step up 2
Przekręt snatch
porachunki
czlowiek pies
Robson21
7 siedem słabiutkie laugh.gif przez cały czas sie nudziłem
Robson21
Najbardziej lubie
zIELONA miLA
Widmo
King Kong ten najnowszy
Control [film psychologiczny trzyma troche w napięciu]

Oszukać przeznaczenie wszystkie nawet dobre;] tylko 3 było troche do kitu
Smakosz 1 i 2
Zło
dobre filmy
Gladiator
Człowiek w ogniu
z filmów karate polecam
Ong-Bak
dobry thiller polecam
Siła strachu
19cHojny10
Jak dla mnie Hooligans wymiata
Tomi84
Ja polecam trochę klasyki:

Życie Carlita (Carlito's way)
Człowiek z Blizną (Scarface)
Miami Vice (ale serial z D. Johnsonem i P.M Thomasem a nie kinówkę)
Prawo Bronxu (A Bronx Tale)
Chłopcy z ferajny (Goodfellas)
Nienawiść (La Haine)

Z seriali to dla mnie wszystkie bije na głowę "Pitbull".

Z nowszych:

Football Factory (chociaz ten jest pewnie wszystkim dobrze znany)
Cała seria Real Football Factories i Real Footbal Factories International
Rise of the footsoldier
Felon
Cocaine Cowboys
Cocain Cowboys II: hustlin with the godmother
coley
CYTAT(polop @ May 1 2008, 18:15) *
Step up 2
Przekręt snatch
porachunki
czlowiek pies

step up i czlowiek pies w zestawieniu z dziełami Guye'a Ritchiego ? 2 plusy ode mnie i dwa minusy wink.gif
polecam przekret i porachunki i moze jeszcze revolver ale juz nie trzyma tego poziomu co poprzednia dwojka

film ktory potrafi wstrzasnac ? American History X(polski tyt. Wiezien Nienawisci) film nie dla wszystkich (przedewszystkim dla
doroslej czesci widzow) z genialna rolą Edka Nortona
po obejrzeniu go przez 10 min sie trząsłem (serio ;D)
pozdr0
KSG1946
Crash(Miasto Gniewu) - naprawde dobry film, w kilku momentach poprostu zamarłem;)
Odkupienie - ciekawy film, jeszcze ciekawsza historia, film na faktach
Ojciec Chrzestny 1,2,3 - wiadomo klasa... kto nie widział musi obejrzeć
Ostatni Król Szkocji - bardzo dobry film tym bardziej że oparty na faktach

te 4 najlepsze ale jeszcze jest sporo dobrych np. Milczenie Owiec, Braveheart, Pachnidło...

a tak chciałem zapytać: oglądał ktoś Amorres Perros?? ponoć dobry ale niestety jeszcze nie widziałem...
dikhet
CYTAT(KSG1946 @ Oct 4 2008, 21:17) *
Crash(Miasto Gniewu) - naprawde dobry film, w kilku momentach poprostu zamarłem;)
Odkupienie - ciekawy film, jeszcze ciekawsza historia, film na faktach
Ojciec Chrzestny 1,2,3 - wiadomo klasa... kto nie widział musi obejrzeć
Ostatni Król Szkocji - bardzo dobry film tym bardziej że oparty na faktach

te 4 najlepsze ale jeszcze jest sporo dobrych np. Milczenie Owiec, Braveheart, Pachnidło...

a tak chciałem zapytać: oglądał ktoś Amorres Perros?? ponoć dobry ale niestety jeszcze nie widziałem...

ogladalem, mysle ze z pewnoscia wart obejrzenia, lecz fajerwerkow sie nie spodziewaj
arzu
La Haine (pol. Nienawiść) oglądał ktoś? Dla mnie film świetny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.