Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jaki kupic PAD ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
OskaR
Wydaje mi sie ze to orginal, ale ja polecam pady od Sony IMO najlepsze.
sorex
Znajomy ma logitecha,.. z samym krzyzakiem tongue.gifo pol roku grania strasznie mu skrzypi, ale fajnie sie gra ;p Sam posiadam pada Apollo 3080, tani ma duala i inne dupere...Po dluzszym czasie gry (4miechy) widac juz lekkie objawy zuzycia, jednak jak za taka cene to sa ciekawa propozycja pady apollo.
MakssPl
Cytat(white_wolv @ Sep 18 2007, 23:19:16) [snapback]184891[/snapback]
witam,

czy Waszym zdaniem to może być oryginał :

http://allegro.pl/item245226341__pady_logi..._promocja_.html

?

BO nie słyszałem żeby podrabiali Logitechy..

No i ogólnie co sadzicie o tym padzie. Przesiadam sie z klawiatury wiec nie mam jeszcze wyrobionego gustu wink.gif

hmm... ten padzik trochę za tani.. biggrin.gif ale cuda się zdarzają... dziwne jest to ze gość tylko miesiąc gwarancji daje... ja w swoim Rumble pad II cordless dostałem 24 miesiące.. taką gwarancję daje sam Logitech...
ale 50 zeta to tez nie tak dużo.. ja bym wziął na Twoim miejscu!!
Nigdy nie miałem tego pada sony z przejściówką więc sądzę ze Rumble pady II są najlepsze, w moim jeszcze nic sie nie rozwaliło..!! Polecam
white_wolv
no tak ale ten Rumble kosztuje drugie tyle a ja gram 10h tygodniowo i w sumie nawet nie jestem pewien czy przyzwyczaje sie do pada bo na klawie gralem od FIFY1997. tak wiec na poczatek chce miec tylko dobrego pada za rozsadna cene (te od PS2 z przejsciowka to tez kolo 100zl) a za rok sie pomysli nad dorbym sprzetem.

logitech to dobra firma dlatego mysle ze lepsze to niz jakis Tracer czy Manta za niewiele mniejsze pieniadze.
SlaY3R
nie kupujcie tego logitecha ja kiedys od kumpla kupilem i sie gra strasznie ;/ straszlki chodzia dziwnie nie sa tak zrobione jak na padzie w plejce, sa na jakims kolku plastikowym umieszczone i sie gra do duuu...
Bo0os
Cytat(white_wolv @ Sep 18 2007, 21:19:16) [snapback]184891[/snapback]
witam,

czy Waszym zdaniem to moze byc oryginal :

http://allegro.pl/item245226341__pady_logi..._promocja_.html

?

BO nie slyszalem zeby podrabiali Logitechy..

No i ogolnie co sadzicie o tym padzie. Przesiadam sie z klawiatury wiec nie mam jeszcze wyrobionego gustu wink.gif

Mój pad!! smile.gif

Jedyne zastrzezenia mam do krzyzaka.Strasznie maly i jakis taki rozklekotany.Ale na szczescie gram na analogach wiec przyjemnosc z grania 10/10 smile.gif

pozdro

Prz3m4s
zdecydowanie pad do PSX + przejściówka wink.gif
Bo0os
Cytat(Prz3m4s @ Oct 5 2007, 15:24:50) [snapback]189076[/snapback]
zdecydowanie pad do PSX + przejściówka wink.gif

Jesli na allegro jest okazja tanio kupic pada pod od razu pod usb i do tego Logitech to nie widzie potrzeby kupowania pada psx i jeszcze przejsciowke

Ten model pad'a logitech jest wyjątkowo lekki.Tak sie sklada ze trzymalem w ręku joya od PSX'a i mialem obok swojego.Wynik byl ze pad od PSX'a jest ponad dwa razy cięzszy! smile.gif Polecam sprawdzic na wlasnej dloni wink.gif

pozdro
MakssPl
Mam logitecha więcej niż pół roq i nic się z gałkami nie dzieje, z krzyżakiem też nic!
Cooltys
Co tu dużo mówić. Logitech Rumble Pad 2 i wszystko jasne. Szczerze polecam !! Mam go już ponad 2 lata, spadł mi dziesiątki razy, używałem i używam go dosyć często i prawie żadnych oznak zużycia smile.gif
Krzysiu12
ja mam pada Natec Spider Silver, jest bardzo wygodny, ma już 4 miesiące i śmiga jak nowy, nawet ie widać po nim śladów użytkowania, a gram po min. 4 godziny dziennie smile.gif zapłaciłem za niego 44 zł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.